fernandorey Re: Grzegorz Rasiak: Mój czas nadejdzie 30.11.05, 08:31 Masz rację, dlatego póki Twój czas nie nadejdzie nie graj w reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Grzegorz Rasiak: Mój czas nadejdzie IP: *.rochester.res.rr.com 30.11.05, 08:36 kurna, ludzie czy wy macie pojecie co to jest byc codziennie ogladanym i obgadywanym na 33 sposoby, dajcie mu spokoj... gdyby nie mial zdolnosci w Priemiership by nie wyladowal. Odpowiedz Link Zgłoś
fernandorey Re: Grzegorz Rasiak: Mój czas nadejdzie 30.11.05, 08:43 To była bardziej uwaga do Janasa, bo Grzesiek jak może to gra i nie dziwię się mu. Ale co reszty to on po prostu nie pasuje do naszej kadry. Taki zawodnik nie ma racji bytu, kiedy za nim nie gra Nedved albo Zidane. Bo on sam po prostu nic nie wypracuje i nic nie strzeli, co było widać w eliminacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
iglas2 Pracowitością wygrał w Derby, chce i w Tottenhamie 30.11.05, 08:34 Bardzo ma ten Grzegorz poukładane w głowie. Nie załamuje się, nie skarży, nie chwali tylko pracuje. Tak wygrał u Burleya w Derby i tak też wygra u Jola w Tottenhamie. Tacy Wichniarek i Olisadebe może i są od niego zdolniejsi, ale on jest bardziej pracowity i każdy z czasem to doceni. Nawet obrażające go głupki forumowe zmienią front jak postrzela w Premiership. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał vandal Re: Grzegorz Rasiak: Mój czas nadejdzie IP: *.agnat.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 08:37 hehehehehehehhehe Drewno bajeruje bo chce do Niemiec pojechać. heheheheheheeh Jak wystąpi w kadrze to nie jadę na mistrzostwa(a mam kupione bilety) Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: Grzegorz Rasiak: Mój czas nadejdzie 30.11.05, 08:40 Mido i Defoe są słabi. Bardzo dobrze, że Jol posadził na ławie Defoe. Tam jest jego miejsce. Grzesiek Rasiak trafił do bardzo dobrego klubu i wasza zazdrość nic tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Rasiak NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 08:58 Proszę Cię niech Twój czas nadchodzi,ale nie w kadrze!!! To,że jesteś ulubieńcem Janasa to nie znaczy,że jesteś dobry. Zrób coś dla kibiców ODEJDŹ z kadry-PROSZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAPAŁA To najczarniejszy z czarnych scenariuszy... IP: *.178.wp3.ptc.pl 30.11.05, 09:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygo no nie moge...ten koleś mnie rozwala... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 09:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adiboss Modlitwa o kontuzje Rasiaka w czerwcu!!!! IP: 82.139.30.* 30.11.05, 09:33 Nie jestem perfidny ale to co wygaduje ten koleś to...słabo jest bezczelny i uwiezcie mi ze kontuzja(oczywiscie moze byc delikatana oby tylko uniemozliwiała mu wyjazd na finały)bedzie błogosławienstwem dla polskiej piłki!!!!!!!!!!!!! jest słaby i beznadziejny!jak mozna stwierdzic ze jest coraz lepszy?jesli nie gra! to jest najwieksze nieporozumienie nszego futbolu! a pana Janasa jeszcze nasz Grzesiu pociagnie na dno.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: specjalista-trener on ma zlapac forme na wiosne, a nie teraz, gnojki IP: *.tn.glocalnet.net 30.11.05, 10:40 pojecia nie macie o pilce, takie treningi w torttenhamie spowoduja ze bedzie bardzo mocny fizycznie, i swierzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midgar Re: Grzegorz Rasiak: Mój czas nadejdzie IP: *.law.uni.torun.pl 30.11.05, 09:35 >Jestem lepszym napastnikiem niż dwa miesiące temu. Choć nie gram, stale robię postępy. Widzę to po tym, co robię na treningach< Ciekawe co takiego Grzesiek zrobił że zuważa postępy ja stawiam że udało mu się pobić swój rekord w podbijaniu piłki który od teraz wynosi niewyobrażlną dla zwykłego śmiertelnika wartośc trzech podbić. Ewentualnie może uderzył piłke w kierunku bramki (zaznaczam w kierunku) inną częścią ciała niż głowa. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzma46 Re: Grzegorz Rasiak: Mój czas nadejdzie 30.11.05, 09:49 Mowa moja będzie krótka. Zostawcie Grzegorza Rasiaka w spokoju. Ten facet ma potencjał i na pewno przyjdzie jego czas. Janas wie co robi. Może już na mistrzostwach świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAPAŁA Rasiak: W przyszłym roku złota piłka he he IP: *.178.wp3.ptc.pl 30.11.05, 10:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAPAŁA Re: Transfer Rasiaka IP: *.178.wp3.ptc.pl 30.11.05, 10:08 Jedno jest pewne: Nie będzie transferu Rasiaka do ligi rosyjskiej;Ruscy wyczuli pismo nosem i zakazali dziś importu polskiego drewna he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gps-sk Ręce i nogi opadają IP: 213.199.198.* 30.11.05, 10:11 Grunt to dobre samopoczucie i zadowolenie z siebie. Nie życze mu oczywiście źle, ale mógłby trochę spuscić z tego tupetu. Są naprawdę lepsi napastnicy od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener on musi grac, na wiosne bedzie forma IP: *.tn.glocalnet.net 30.11.05, 10:41 pojecia nie macie o pilce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Ręce i nogi opadają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 10:43 Liczy się wynik drużyny, a nie pojedyńczy zawodnicy. Zespół to nie zbiór najlepszych zawodników na pozycjach. Kiedyś w reprezentacji Anglii nie grał najlepszy angielski atakujący Jimmy Greaves. I Anglia zdobyła mistrza świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I LOVE RASIAK RASIAK BEDZIE SWIEZY BEZ URAZÓW JAK INNI IP: *.tn.glocalnet.net 30.11.05, 10:43 cudowne rozwiazanie, malo która reprezentacja ma snajpera tej klasy który w spokoju moze budowac forme, bez siniaków i kontuzji które uniemozliwiaja rozwój, Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Grzegorz Rasiak-człowiek, który zatrzymał Polskę!! 30.11.05, 10:49 Czy tak bedziemy o nim mówić po mistrzostwach...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Grzegorz Rasiak: Mój czas nadejdzie IP: *.kapital.pl / *.kapital.com.pl 30.11.05, 10:51 cytat "Piłka musi chodzić od nogi do nogi, cały czas jest się w ruchu, napastnicy muszą wychodzić do piłek" i pytanie o kim mowi Grzegorz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnal chciałeś powiedzieć, że twój czas już odszedł !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 10:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: Grzegorz Rasiak: Mój czas nadejdzie IP: 217.97.136.* 30.11.05, 11:05 na smaej górze strony jest piekny text + ramka wyboru -"sortuj drzewko" - nic dodac , nic ująć ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiellonia Fan Chyba K...A w TARTAKU... IP: *.multikabel.nl 30.11.05, 11:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schuja Re: Grzegorz Rasiak: Mój czas nadejdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 11:32 Leeeeeeeeeeeeeeeć Adam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Re: Grzegorz Rasiak: Mój czas nadejdzie 30.11.05, 11:49 Jak zobaczylem dzisiaj wywiad z Rasiakiem w Gazecie to bylem przekonany,ze padna te najwazniejsze pytania: 1)Czy nie chcialby Pan przeprosic polskich kibicow ,za to co zaprezentowal na Old Trafford w Manchesterze? 2)Czy ma Pan swiadomosc antypatii,jaka dazy Pana wiekszosc kibicow reprezentacji? Co chcialby Pan na ten temat powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RASIAK PRECZ PRECZ Z RASIAKIEM - PUPILEM JANASA!!!! IP: 87.207.211.* 30.11.05, 11:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Grzegorz Rasiak: Mój czas nadejdzie IP: 83.238.122.* 30.11.05, 12:15 he he wiecej nie ma co pisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NUMBER ONE RASIAK MUSI GRAC NA MISTRZOSTWACH IP: *.tn.glocalnet.net 30.11.05, 12:37 NIE MAMY LEPSZEGO CZLOWIEGO OD GÓRNYCH PILEK, JEST ZAPRAWIONY W BOJACH NA WYSPACH, JEDYNIE ZURAWSKI MA ZBLIZONY POZIOM, FRANEK,PIECHNA,NIEDZIELAN,JELEN,SAGANOWSKI,WLODARCZYK nie sa lepsi w powietrzu od RASIAKA potrzeba nam takiego snajpera, nawet zeby pojechal do Niemiec jako trzeci napastnik to MUSI POJECHAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RASIAK PRECZ niech sobie gra w FIFA 2005!!!!! IP: 87.207.211.* 30.11.05, 12:40 eliminacje MŚ2006 - 6x z drużynami brytyjskimi - zero!!! bramek Rasiaka i beznadziejna gra w większości niwecząca grę pozostałych piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RASIAK PRECZ niech sobie gra w FIFA 2005!!!!! IP: 87.207.211.* 30.11.05, 12:40 eliminacje MŚ2006 - 6x z drużynami brytyjskimi - zero!!! bramek Rasiaka i beznadziejna gra w większości niwecząca grę pozostałych piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a niech jedzie Re: RASIAK MUSI GRAC NA MISTRZOSTWACH IP: *.tn.glocalnet.net 30.11.05, 12:40 rzeczywiscie Zuraw i Frankowski to wysoka technika, Rasiadlinio posiada jednak warunki fizyczne, miejmy nadzieje ze polepszy swoja gre w tottenhamie, napewno to ambitny chlopak,wiadra pomyj sa wylewane na niego, piechna trzecim napastnikiem? albo ten przereklamowany Sagan? widzialem jego popisy z Estonia..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gra w najlepszym Re: RASIAK MUSI GRAC NA MISTRZOSTWACH IP: *.tn.glocalnet.net 30.11.05, 12:44 TOTTENHAM WIE CO ROBI, na wiosne Rasiak odzyje, a wtedy bedziecie go prosic zeby pijechal na mistrzostwa.... widze scenariusz: Rasiak na wiosne strzela 10-15 bramek, kluby premiership walcza o niego, a wy sie wstydzicie... Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Rasiak przestan grac w pilke.... 30.11.05, 14:45 Dlaczego nie zostales obronca jak ten tam Janas?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser rasiak, dudek outttttttttttttttttttttttttttttt IP: *.his.uni.torun.pl 30.11.05, 13:49 dla dobra polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: rasiak, dudek outtttttttttttttttttttttttttttt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 14:14 Rasiak-proszę odejdź,nie widzisz że nikt cię nie chce,człowieku...błagam,wiem że nic nie osiągniemy na MŚ ale ty ciągniesz nas w dół jesteś zerem w Tottenhamie,w reprezentacji też,jesteś bufonem jakiego świat nie widział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmonton1 Re: Grzegorz Rasiak: Mój czas nadejdzie IP: *.ed.shawcable.net 30.11.05, 16:55 Rasiak powinien grac na obronie bylby bardzo dobrym ofesywnym obronca.Ma bardzo dobre warunki fizyczne . Pan Janas wystawia Rasiaka na szpice , ja osobiscie widze Rosiaka jako stopera jakiego Polska jeszcze nie miala . Ryszard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRAKO Re: Grzegorz Rasiak: Mój czas nadejdzie IP: *.stb.ubr01.live.blueyonder.co.uk 01.12.05, 22:28 RASIAK TY LEPIEJ WRacaj do polski grac w 2 lidze dosc pajacowania Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: Grzegorz Rasiak: Mój czas nadejdzie 06.12.05, 09:34 home.skysports.com/list.asp?HLID=331640&CPID=8&title=Jol+reassures+Rasiak&lid=2&channel=Football_Home&f=rss Odpowiedz Link Zgłoś