Dodaj do ulubionych

Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać

IP: *.349-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 20.12.05, 23:17
ten zuraw nie jest glupi...

/bocian
Obserwuj wątek
    • Gość: Niunia To Żuraw ma dziewczynę ??? Nie żonę?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 23:23
      Jak to jest?
      • Gość: Paweł Re: To Żuraw ma dziewczynę ??? Nie żonę?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 23:25
        zuraw ma zone i dziecko w Polsce ale opuscil zone i zwiazal sie z 23-letnia
        modelka, ktora mieszka razem z nim w Glasgow

no coz, minister Dorn moze, to Zurawski tez
        • Gość: jacek Re: To Żuraw ma dziewczynę ??? Nie żonę?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 23:34
          to tak można? ;-) ja też chcę!
          • Gość: Jack ŻURAW MIAŁ PASZTETA I ZOSTAWIŁ W POLSCE... IP: *.spray.net.pl 21.12.05, 09:10
            wiem zuraw że to przeczytasz, bo wiem że tu zaglądasz... Powiedz jak to jest,
            że najpierw piłkarze biora sobie za żony pasztety /to chyba wtedy jak jeszcze
            zarabiacie grosze.../ a później wam sodówa uderza... jedni lubują się w
            wizytach w burdelach, drudzy wiążą się z pseudomodeleczkami...
            • Gość: Monika Ż. NATALIA BORCZUK TO JEGO KOCHANKA , NIE DZIEWCZYNA! IP: *.spray.net.pl 21.12.05, 09:30
              jw.
              • Gość: obserwatorka Re: NATALIA BORCZUK TO JEGO KOCHANKA , NIE DZIEWC IP: *.espol.com.pl 18.02.06, 05:32
                kochanka hah ha malolatka co ma 20 lat zakrecila sie w towarzystwie
                pilakarzykow i mysli ze swiat zwojuje druga doda che byc czy jak???!!!... zdala
                ledwie mature i spoczywa na laurach bo przeciez ma faceta z kasa..myslenie
                polskiej prostej blondynki....jestem z jej miasta i widze ja nie raz w klubach
                jak gwiazdorzy...a Maciek podobno rzuca zone dla niej hah aha
          • Gość: jasio Re: To Żuraw ma dziewczynę ??? Nie żonę?? IP: *.autocom.pl 21.12.05, 15:19
            a co , też paszteta sobie wziąłeś??? Trzeba było nie pić przed ;)))
        • Gość: W Re: To Żuraw ma dziewczynę ??? Nie żonę?? IP: *.aster.pl 20.12.05, 23:42
          W tym wywiadzie nie to jest istotne,ale chyba Żuraw dzieci nie ma.....
          • Gość: paul jeanas To Żuraw ma dziewczynę ??? Nie żonę?? IP: *.14.220.203.acc10-dryb-mel.comindico.com.au 21.12.05, 00:49
            MYSLISZ, ZE JEST ON BEZPLODNY ?
            • Gość: dziwak Re: To Żuraw ma dziewczynę ??? Nie żonę?? IP: *.nyc.res.rr.com 21.12.05, 02:29
              widzialem ja w przy okazji wywiadu z Zurawskim na SkySports, super laska, nie
              dziwie mu sie ze zostawil zone
              • Gość: Sonia A MA JUŻ ROZWÓD..? IDZIE W ŚLADY KAŁUŻNEGO??? IP: *.spray.net.pl 21.12.05, 09:24
                jw.
            • Gość: W Re: To Żuraw ma dziewczynę ??? Nie żonę?? IP: *.aster.pl 21.12.05, 12:30
              Ludzie co się czepiacie życia prywatnego Żurawskiego.Wiele małżeństw się
              rozpada, nie tylko piłkarzy...Przestańcie go oceniać bo nie wiecie jakie były
              przyczyny "rozkładu" jego związku.
        • Gość: Żuraw G... wiecie o życiu małolaty więc japa w kubeł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 11:50
          Gnojki po 17 lat i mądrzą się. Pożyjecie zobaczycie mądrale
          • Gość: j jw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 12:17
            że się gó..arzom pisać chce to pół biedy w końcu nic innego nie mogą... ale że
            się Panu chce odpowiadać...
            • Gość: kalousek po prostu nie podoba nam się zachowanie żurawia... IP: *.spray.net.pl 21.12.05, 12:25
              jw.
    • Gość: ok Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać IP: *.hsd1.il.comcast.net 20.12.05, 23:24
      Maciek jest ok.
      • Gość: osi i tak w ataku zagra Rasiak z Piechna!!! IP: *.swidnica.mm.pl 21.12.05, 07:43
        no i bedzie ubaw! chlopaki beda walczyc o krola strzelcow. z 7 bramami wygra
        Woodinho. wynik reprezentacji jest mniej istotny. aha! gwiazdami mistrzostw
        zostana tez tacy klasowi gracze jak Mila (mistrz przewrotek z pilka czy bez),
        Rzasa(sprinter, kreatywny z przodu ;)), no i oby wrocil Kaluzny ( specjalista od
        glowek vide mecz z korea) a moze jeszcze jakis sensacyjnie powolany... np Strak
        • slavos Re: i tak w ataku zagra Rasiak z Piechna!!! 21.12.05, 08:15
          dawno nie slyszalem tak rozsadnych slow z ust polskiego pilkarza( dlaczego kazde
          zdanie grajka z naszej ligi zaczyna sie od " na pewno "
    • Gość: kibic bardzo slusznie Maciek, tylko pare uwag: IP: *.eds.net 20.12.05, 23:53
      1. Zurawski nie zaprzecza (tak jak Boniek) ze 4 lata temu w druzynie byla
      atmosfera businessowa a nie sportowa. To powinno pomoc zeby sie ta sytuacja tym
      razem nie powtorzyla.
      2. Mysle, ze Maciek powinien sam zaproponowac zeby gral cofniety (pomoc?) a
      Smolarek z przodu z Frankiem. Jest ograny w Niemczech na tej pozycji, bedzie
      duza pomoca dla reprezentacji. A Zurawski z egzekutora powinien przestawiac sie
      powoli na tworce akcji (jak kiedys Lubanski - mam nadzieje ze chcialby byc
      porownany do wielkiego Wlodka).
      3. I na koniec prosze Cie Maciek nie wykonuj wiecej rzutow karnych. Po prostu
      odmow. Zrob to dla siebie, druzyny i dla nas kibicow.
      • Gość: Fan Re: bardzo slusznie Maciek, tylko pare uwag: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 01:01
        kibic napisał:

"3. I na koniec prosze Cie Maciek nie wykonuj wiecej rzutow karnych. Po prostu
        > odmow. Zrob to dla siebie, druzyny i dla nas kibicow."

Dobrze się czujesz??? Zaglądnij no do statystyk i policz procent strzelonych
        przez Żurawskiego bramek z karnego na ilość prób.

Tylko ten zawodnik z polskiej jedenastki daje niemal 100 % pewność, że bramka z
        karnego padnie.

Proszę ja z kolei Ciebie: daj mi adres Twojego dilera. Też chcę mieć takie
        odloty jak Ty.

• Gość: hug Re: bardzo slusznie Maciek, tylko pare uwag: IP: 212.75.114.* 21.12.05, 08:33
          a włąsnie ze nie powinien stzrelac , tez tak uważam , Zuraw do karnych jest za
          słaby psychicznie, juz nie strzelił kilku karnych (ważnych - z usa, z austrią
          dobijał, w jednym z pierwszych meczy celticu - tam gdzie byly duze emocje) a w
          polskiej lidze przy prowadzeniu 3 0 to kazdy moze stzrelac
          • Gość: bombardier Tylko EBI IP: *.promax.media.pl 21.12.05, 16:55
            Co tu gadac Zuraw jest dosyc ok choc kiedy teraz przeczytalem o czym nie
            wiedzialem wczesniej ze zostawil zone w Polsce i wzial sobie jakas mloda dupe
            do szkocji to troche stracil w moich oczach ale w koncu nie znam sytuacji nie
            mnie oceniac...co do karnych to sie zgadzam ze Zuraw ma slaba psyche i jak
            przyjdzie strzelac jakas wazna ,,11'' to lepiej zeby to robil ktos inny...mam
            nawet typ - EBI w ogoole Ebi w tej chwili wyrasta na prawdziwa gwiazde polskiej
            druzyny nie tylko na ale i poza boiskiem fakt mial wpadke z maryska ale to bylo
            pare lat temu nawet 20 wtedy jeszcze nie mial teraz widac ze zmadrzal i ma
            poukladane pod sufitem cenie go tez za to ze nie widac u niego zadnego
            gwiazdorstwa a wiekszosc polskich pilkarzy to takie psuedogwiazdeczki ze az
            strach Zuraw tez ma niestety troche takich manier u Ebiego tego na szczescie
            nie ma moze dlatego ze tak naprawde pod wzgledem uksztaltowania to nie jest
            polski pilkarz...
            • gromek1 Re: Tylko EBI 04.01.06, 13:40
              Ja z kolei czytałem w Sporcie wywiad z Włodkiem Smolarkiem, który powiedział, że
              Ebi W OGÓLE nie strzela karnych bo raz przestrzelił w juniorach Feynordu.
    • Gość: fdas Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać IP: *.jsc.com.pl 21.12.05, 00:08
      bardzo fajny wywiad.
      • Gość: paul jeanas A CO W NIM FAJNEGO ? IP: *.14.220.203.acc10-dryb-mel.comindico.com.au 21.12.05, 00:58
        ...RASIAK JEST NAJLEPSZY,Zurawski to moze Rasiakowi buty pastowac.
    • wrzask.pawiana Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać 21.12.05, 01:07
      Wszystko fajnie, tyle że nie niedoceniałbym taktyki Ekwadoru.
      Z Kostaryką wygrają, z Polską jak zamurują bramkę to remis im wyjdzie (nie
      paotrafimy dobrze i konsekwentnie grać w ataku pozycyjnym) a Niemcy jak nic
      mogą im odpuścić swój ostatni mecz (sytuacja w grupach będzie jasna)
      bo będą kombinować tak zeby nie trafić na Anglię tylko na Szwecję
      Z tego samego powodu (nie wpaść na Anglię) Niemcy muszą wygrać dwa pierwsze
      mecze (mecz otwarcia bo prestiż i psychologia, mecz z Polską bo zasada)
      aby mieć w ostatnim meczu mozliwość kombinacji.
      Pamiętajmy że celem Niemców jest mistrzostwo a nie wyjście z grupy na pierwszym
      miejscu a to są pragmatycy i taktycy tak że slowa p. Maćka, że Niemcy nikomu
      nie odpuszczą mogą nie być prawdziwe i możemy sie zdziwić lądując na 3 miejscu
      przed Kostaryką.
      Innymi słowy : Grać nie gadać !
      • Gość: jaca Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać IP: *.dabnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 08:22
        generalnie się zgadzam tylko wydaje mi się że Szwedzi wygraja grupę bo Angole
        nie potrafia z nimi grać
        • Gość: paul jeanas Niemcy maja za slaba druzyne, zeby mogli... IP: *.14.220.203.acc10-dryb-mel.comindico.com.au 21.12.05, 08:40
          kombinowac.CHOCIAZ ONI NIGDY NIC SPECJALNEGO NIE REPREZENTOWALI, artystow u
          nich nie znajdziesz,TO RZEMIESLNICY BEZ POLOTU - TAKI DOJCZMANSKI ERSATZ.
          • Gość: rocco Ludzie zrozumcie... IP: 217.96.36.* 21.12.05, 08:51
            ...to Kostaryka będzie najpoważniejszym rywalem Polaków na mundialu.
            • Gość: Bamako Re: Ludzie zrozumcie... IP: *.aig.pl 21.12.05, 09:18
              Dlaczego? Pytam poważnie.
              • Gość: spacz Re: Ludzie zrozumcie... IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 21.12.05, 09:59
                Wtopa z Niemcami. I walka o drugie miejsce... z Kostaryka wlasnie.
                • Gość: iks Re: Ludzie zrozumcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 10:39
                  Ale dziennikarz dowalil o tej konkurencji w ataku ("Zurawski, Rasiak,
                  Frankowski"). Przeciez kazdy gupi wie, ze poki Janas ma cos do powiedzenia
                  Rasiak jest BEZKONKURENCYJNY!!!!!
    • reniferek1 Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać 21.12.05, 12:06
      Informacja z internetu:
      Maciej Żurawski został "bohaterem" szkockiej prasy bulwarowej.
      Dziennikarze "The Glasgow Sunday Mail" opisali sytuację rodzinną polskiego
      napastnika. A nie jest różowo... Żurawski zostawił swoją żonę - Monikę - w
      Polsce, a mieszka z kochanką - Natalią.
      Dziennikarze "The Glasgow Sunday Mail" (jedna z największych
      szkockich "bulwarówek") opublikowali wczoraj artykuł dotyczący prywatnego życia
      Macieja Żurawskiego. I nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie wstrząsające
      informacje na temat jego małżeństwa. - "Magic" jest oszołomiony miłością do
      swojej kochanki - napisał Brian Lironi. - Jego żona, Monika, nie przyjechała w
      ogóle do Szkocji. Wedle informacji dziennikarzy "The Glasgow Sunday Mail", nowa
      miłość "Żurawia" to 24-letnia Natalia Borczuk. - Cały czas myślałem, że Natalia
      jest... żoną Macieja - przyznał anonimowo jeden z pracowników Celtiku. - Mało
      tego! Większość jego kolegów miała takie samo zdanie.
      - Cały czas się obściskują i całują - powiedział na łamach
      szkockiej "bulwarówki" jeden z sąsiadów Polaka. - Widać, że to wielka miłość.
      Brian Lironi "śledził" parę podczas sobotniego popołudnia. Zakupy, posiłek w
      chińskiej restauracji, spacer... - I cały czas byli do siebie "przyklejeni" -
      napisał dziennikarz. Lironi twierdzi, że prawdziwa małżonka Żurawskiego,
      Monika, opuściła Kraków i wróciła do rodzinnego Poznania, gdzie przygotowuje
      się do sprawy rozwodowej. Szkocki dziennikarz przypomniał również o sytuacji
      sprzed kilku tygodni. Otóż podczas nagrywanego dla telewizji wywiadu
      Żurawskiemu zadano pytanie: "Czy żona pomoże panu w dekoracji nowego
      mieszkania?". Polski napastnik podobno natychmiast przerwał nagranie i zażądał
      autoryzacji.
      • Gość: Znający_temat MUNDIAL MA Z GŁOWY, TERAZ ROZWÓD NAJWAŻNIEJSZY!!! IP: *.spray.net.pl 21.12.05, 12:27
        i to aby uchronić swe stado kawalerek na wynajem w poznaniu od zaboru przez
        exmałżonkę...
    • Gość: Kosa Żuraw wracaj do Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 12:29
      co tam będziesz tułał się po świecie.
    • Gość: MieleCity Żuraw zostawił żone i rodzine w Polsce !!! IP: 80.244.139.* 21.12.05, 12:52
      a w Szkocji żyje ze swoją dziewczyną !!! pisał o tym już jakiś miesiąc temu
      pewien polski portal...
      • Gość: bmx pozazdrościł majdanowi IP: *.spray.net.pl 21.12.05, 13:00
        jw.
    • Gość: FAN MACKA !!!!!!! Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać IP: *.upc.chello.be 21.12.05, 13:58
      MACIEJU ZURAWSKI , JESTES SUPER !!!!! Z MACIEJEM ZURAWSKIM POLSKA JEDZIE NA
      MUNDIAL , ZEBY WYGRAC .
      • Gość: Michaś Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 14:53
        No i co z tego że mieszka z kochanką, a rozwodzi się z żona. Dla mnie może mieć
        z 5 żon i 10 kochanek. Wazne zeby grał i strzelał bramki!!!
        • reniferek1 Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać 21.12.05, 15:11
          Otóż to. Ważne, żeby grał i strzelał bramki. Skoro nie gra i nie strzela bramek
          szukamy powodu dlaczego tak się dzieje.
          • Gość: koneser tylko zuraw, krzynowek i franek ALE IP: *.his.uni.torun.pl 21.12.05, 15:19
            uwazam ze tylko co gracze to dobrzy zawosdnicy, tylko na nich mozna liczyc, ale
            prawda jest taka ze zuraw w ogole nie blyszczy w tej slabej lidze4 szkockiej,
            krzynowek w ogole nie gtra w przecietnym klubie przecietnej bundesligi a franek
            strzela swoje w 2 lidze, to najlepszy dowod jaka jest slaba polska repre,
          • Gość: reniferek2 Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 21.12.05, 16:14
            ej!!!reniferek1!!!widze,ze jestes fanem "bulwarowek"!!! ;-) zacznij czytac
            normalne gazety!!!moze wtedy znajdziesz POWODY dlaczego maciek nie gra.nie
            pomyslalas,ze np.ma kontuzje???;-)) WRACAJ DO ZDROWIA MACKU!!! Czekamy!!!
        • Gość: celtic fan. londyn Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 21.12.05, 15:40
          bardzo madre slowa michas!!!jego zycie prywatne nie powinno nikogo obchodzic.
          tak 3maj maciek!!! strzelaj braamy!!!bo czekamy!!!buzka.
    • Gość: Bryanel www.bialoczerwoni.ovh.org IP: *.proxy.astra-net.com 21.12.05, 15:24
      dobrze mowi
    • Gość: diego Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 15:50
      brawo panie Maćku
    • arielmoisiecyc Re: ŻURAW MA ŻURAWINE ALBO..... 21.12.05, 16:39
      ŻURAW MA ŻURAWINE ALBO ZURAWICĘ.
      ZURAW MOZE MIEC DZIEWCZYNE TYLKO W MITACH GRECKICH

ARIEL
    • Gość: vst Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 18:06
      niezly pleyas z niego !
    • Gość: DO BOJU POLSKA !!! Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać IP: *.upc.chello.be 21.12.05, 19:23
      NIEMCY MYSLA , ZE SA NAJSILNIEJSI W GRUPIE , DLACZEGO WIEC JA MYSLE , ZE
      NAJSILNIEJSZA JEST POLSKA ? PONIEWAZ TA REPREZENTACJE STANOWIA PRAWDZIWI
      OBYWATELE POLSCY !!!!!!!!
      • hugotk2 Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać 21.12.05, 20:06
        Nie no, ubawiłes mnie :):) Dobre hasło !!! Całkiem zabawne ... :)
        • anjasen Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać 27.12.05, 08:55
          Maciek znowu na trybunach :((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka