Gość: _ IP: *.349-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 20.12.05, 23:17 ten zuraw nie jest glupi... /bocian Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niunia To Żuraw ma dziewczynę ??? Nie żonę?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 23:23 Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: To Żuraw ma dziewczynę ??? Nie żonę?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 23:25 zuraw ma zone i dziecko w Polsce ale opuscil zone i zwiazal sie z 23-letnia modelka, ktora mieszka razem z nim w Glasgow no coz, minister Dorn moze, to Zurawski tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: To Żuraw ma dziewczynę ??? Nie żonę?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 23:34 to tak można? ;-) ja też chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack ŻURAW MIAŁ PASZTETA I ZOSTAWIŁ W POLSCE... IP: *.spray.net.pl 21.12.05, 09:10 wiem zuraw że to przeczytasz, bo wiem że tu zaglądasz... Powiedz jak to jest, że najpierw piłkarze biora sobie za żony pasztety /to chyba wtedy jak jeszcze zarabiacie grosze.../ a później wam sodówa uderza... jedni lubują się w wizytach w burdelach, drudzy wiążą się z pseudomodeleczkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Ż. NATALIA BORCZUK TO JEGO KOCHANKA , NIE DZIEWCZYNA! IP: *.spray.net.pl 21.12.05, 09:30 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka Re: NATALIA BORCZUK TO JEGO KOCHANKA , NIE DZIEWC IP: *.espol.com.pl 18.02.06, 05:32 kochanka hah ha malolatka co ma 20 lat zakrecila sie w towarzystwie pilakarzykow i mysli ze swiat zwojuje druga doda che byc czy jak???!!!... zdala ledwie mature i spoczywa na laurach bo przeciez ma faceta z kasa..myslenie polskiej prostej blondynki....jestem z jej miasta i widze ja nie raz w klubach jak gwiazdorzy...a Maciek podobno rzuca zone dla niej hah aha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: To Żuraw ma dziewczynę ??? Nie żonę?? IP: *.autocom.pl 21.12.05, 15:19 a co , też paszteta sobie wziąłeś??? Trzeba było nie pić przed ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: To Żuraw ma dziewczynę ??? Nie żonę?? IP: *.aster.pl 20.12.05, 23:42 W tym wywiadzie nie to jest istotne,ale chyba Żuraw dzieci nie ma..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas To Żuraw ma dziewczynę ??? Nie żonę?? IP: *.14.220.203.acc10-dryb-mel.comindico.com.au 21.12.05, 00:49 MYSLISZ, ZE JEST ON BEZPLODNY ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak Re: To Żuraw ma dziewczynę ??? Nie żonę?? IP: *.nyc.res.rr.com 21.12.05, 02:29 widzialem ja w przy okazji wywiadu z Zurawskim na SkySports, super laska, nie dziwie mu sie ze zostawil zone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia A MA JUŻ ROZWÓD..? IDZIE W ŚLADY KAŁUŻNEGO??? IP: *.spray.net.pl 21.12.05, 09:24 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: To Żuraw ma dziewczynę ??? Nie żonę?? IP: *.aster.pl 21.12.05, 12:30 Ludzie co się czepiacie życia prywatnego Żurawskiego.Wiele małżeństw się rozpada, nie tylko piłkarzy...Przestańcie go oceniać bo nie wiecie jakie były przyczyny "rozkładu" jego związku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żuraw G... wiecie o życiu małolaty więc japa w kubeł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 11:50 Gnojki po 17 lat i mądrzą się. Pożyjecie zobaczycie mądrale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j jw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 12:17 że się gó..arzom pisać chce to pół biedy w końcu nic innego nie mogą... ale że się Panu chce odpowiadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalousek po prostu nie podoba nam się zachowanie żurawia... IP: *.spray.net.pl 21.12.05, 12:25 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać IP: *.hsd1.il.comcast.net 20.12.05, 23:24 Maciek jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osi i tak w ataku zagra Rasiak z Piechna!!! IP: *.swidnica.mm.pl 21.12.05, 07:43 no i bedzie ubaw! chlopaki beda walczyc o krola strzelcow. z 7 bramami wygra Woodinho. wynik reprezentacji jest mniej istotny. aha! gwiazdami mistrzostw zostana tez tacy klasowi gracze jak Mila (mistrz przewrotek z pilka czy bez), Rzasa(sprinter, kreatywny z przodu ;)), no i oby wrocil Kaluzny ( specjalista od glowek vide mecz z korea) a moze jeszcze jakis sensacyjnie powolany... np Strak Odpowiedz Link Zgłoś
slavos Re: i tak w ataku zagra Rasiak z Piechna!!! 21.12.05, 08:15 dawno nie slyszalem tak rozsadnych slow z ust polskiego pilkarza( dlaczego kazde zdanie grajka z naszej ligi zaczyna sie od " na pewno " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic bardzo slusznie Maciek, tylko pare uwag: IP: *.eds.net 20.12.05, 23:53 1. Zurawski nie zaprzecza (tak jak Boniek) ze 4 lata temu w druzynie byla atmosfera businessowa a nie sportowa. To powinno pomoc zeby sie ta sytuacja tym razem nie powtorzyla. 2. Mysle, ze Maciek powinien sam zaproponowac zeby gral cofniety (pomoc?) a Smolarek z przodu z Frankiem. Jest ograny w Niemczech na tej pozycji, bedzie duza pomoca dla reprezentacji. A Zurawski z egzekutora powinien przestawiac sie powoli na tworce akcji (jak kiedys Lubanski - mam nadzieje ze chcialby byc porownany do wielkiego Wlodka). 3. I na koniec prosze Cie Maciek nie wykonuj wiecej rzutow karnych. Po prostu odmow. Zrob to dla siebie, druzyny i dla nas kibicow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: bardzo slusznie Maciek, tylko pare uwag: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 01:01 kibic napisał: "3. I na koniec prosze Cie Maciek nie wykonuj wiecej rzutow karnych. Po prostu > odmow. Zrob to dla siebie, druzyny i dla nas kibicow." Dobrze się czujesz??? Zaglądnij no do statystyk i policz procent strzelonych przez Żurawskiego bramek z karnego na ilość prób. Tylko ten zawodnik z polskiej jedenastki daje niemal 100 % pewność, że bramka z karnego padnie. Proszę ja z kolei Ciebie: daj mi adres Twojego dilera. Też chcę mieć takie odloty jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hug Re: bardzo slusznie Maciek, tylko pare uwag: IP: 212.75.114.* 21.12.05, 08:33 a włąsnie ze nie powinien stzrelac , tez tak uważam , Zuraw do karnych jest za słaby psychicznie, juz nie strzelił kilku karnych (ważnych - z usa, z austrią dobijał, w jednym z pierwszych meczy celticu - tam gdzie byly duze emocje) a w polskiej lidze przy prowadzeniu 3 0 to kazdy moze stzrelac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombardier Tylko EBI IP: *.promax.media.pl 21.12.05, 16:55 Co tu gadac Zuraw jest dosyc ok choc kiedy teraz przeczytalem o czym nie wiedzialem wczesniej ze zostawil zone w Polsce i wzial sobie jakas mloda dupe do szkocji to troche stracil w moich oczach ale w koncu nie znam sytuacji nie mnie oceniac...co do karnych to sie zgadzam ze Zuraw ma slaba psyche i jak przyjdzie strzelac jakas wazna ,,11'' to lepiej zeby to robil ktos inny...mam nawet typ - EBI w ogoole Ebi w tej chwili wyrasta na prawdziwa gwiazde polskiej druzyny nie tylko na ale i poza boiskiem fakt mial wpadke z maryska ale to bylo pare lat temu nawet 20 wtedy jeszcze nie mial teraz widac ze zmadrzal i ma poukladane pod sufitem cenie go tez za to ze nie widac u niego zadnego gwiazdorstwa a wiekszosc polskich pilkarzy to takie psuedogwiazdeczki ze az strach Zuraw tez ma niestety troche takich manier u Ebiego tego na szczescie nie ma moze dlatego ze tak naprawde pod wzgledem uksztaltowania to nie jest polski pilkarz... Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Tylko EBI 04.01.06, 13:40 Ja z kolei czytałem w Sporcie wywiad z Włodkiem Smolarkiem, który powiedział, że Ebi W OGÓLE nie strzela karnych bo raz przestrzelił w juniorach Feynordu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdas Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać IP: *.jsc.com.pl 21.12.05, 00:08 bardzo fajny wywiad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas A CO W NIM FAJNEGO ? IP: *.14.220.203.acc10-dryb-mel.comindico.com.au 21.12.05, 00:58 ...RASIAK JEST NAJLEPSZY,Zurawski to moze Rasiakowi buty pastowac. Odpowiedz Link Zgłoś
wrzask.pawiana Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać 21.12.05, 01:07 Wszystko fajnie, tyle że nie niedoceniałbym taktyki Ekwadoru. Z Kostaryką wygrają, z Polską jak zamurują bramkę to remis im wyjdzie (nie paotrafimy dobrze i konsekwentnie grać w ataku pozycyjnym) a Niemcy jak nic mogą im odpuścić swój ostatni mecz (sytuacja w grupach będzie jasna) bo będą kombinować tak zeby nie trafić na Anglię tylko na Szwecję Z tego samego powodu (nie wpaść na Anglię) Niemcy muszą wygrać dwa pierwsze mecze (mecz otwarcia bo prestiż i psychologia, mecz z Polską bo zasada) aby mieć w ostatnim meczu mozliwość kombinacji. Pamiętajmy że celem Niemców jest mistrzostwo a nie wyjście z grupy na pierwszym miejscu a to są pragmatycy i taktycy tak że slowa p. Maćka, że Niemcy nikomu nie odpuszczą mogą nie być prawdziwe i możemy sie zdziwić lądując na 3 miejscu przed Kostaryką. Innymi słowy : Grać nie gadać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać IP: *.dabnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 08:22 generalnie się zgadzam tylko wydaje mi się że Szwedzi wygraja grupę bo Angole nie potrafia z nimi grać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Niemcy maja za slaba druzyne, zeby mogli... IP: *.14.220.203.acc10-dryb-mel.comindico.com.au 21.12.05, 08:40 kombinowac.CHOCIAZ ONI NIGDY NIC SPECJALNEGO NIE REPREZENTOWALI, artystow u nich nie znajdziesz,TO RZEMIESLNICY BEZ POLOTU - TAKI DOJCZMANSKI ERSATZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocco Ludzie zrozumcie... IP: 217.96.36.* 21.12.05, 08:51 ...to Kostaryka będzie najpoważniejszym rywalem Polaków na mundialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bamako Re: Ludzie zrozumcie... IP: *.aig.pl 21.12.05, 09:18 Dlaczego? Pytam poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacz Re: Ludzie zrozumcie... IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 21.12.05, 09:59 Wtopa z Niemcami. I walka o drugie miejsce... z Kostaryka wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Ludzie zrozumcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 10:39 Ale dziennikarz dowalil o tej konkurencji w ataku ("Zurawski, Rasiak, Frankowski"). Przeciez kazdy gupi wie, ze poki Janas ma cos do powiedzenia Rasiak jest BEZKONKURENCYJNY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać 21.12.05, 12:06 Informacja z internetu: Maciej Żurawski został "bohaterem" szkockiej prasy bulwarowej. Dziennikarze "The Glasgow Sunday Mail" opisali sytuację rodzinną polskiego napastnika. A nie jest różowo... Żurawski zostawił swoją żonę - Monikę - w Polsce, a mieszka z kochanką - Natalią. Dziennikarze "The Glasgow Sunday Mail" (jedna z największych szkockich "bulwarówek") opublikowali wczoraj artykuł dotyczący prywatnego życia Macieja Żurawskiego. I nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie wstrząsające informacje na temat jego małżeństwa. - "Magic" jest oszołomiony miłością do swojej kochanki - napisał Brian Lironi. - Jego żona, Monika, nie przyjechała w ogóle do Szkocji. Wedle informacji dziennikarzy "The Glasgow Sunday Mail", nowa miłość "Żurawia" to 24-letnia Natalia Borczuk. - Cały czas myślałem, że Natalia jest... żoną Macieja - przyznał anonimowo jeden z pracowników Celtiku. - Mało tego! Większość jego kolegów miała takie samo zdanie. - Cały czas się obściskują i całują - powiedział na łamach szkockiej "bulwarówki" jeden z sąsiadów Polaka. - Widać, że to wielka miłość. Brian Lironi "śledził" parę podczas sobotniego popołudnia. Zakupy, posiłek w chińskiej restauracji, spacer... - I cały czas byli do siebie "przyklejeni" - napisał dziennikarz. Lironi twierdzi, że prawdziwa małżonka Żurawskiego, Monika, opuściła Kraków i wróciła do rodzinnego Poznania, gdzie przygotowuje się do sprawy rozwodowej. Szkocki dziennikarz przypomniał również o sytuacji sprzed kilku tygodni. Otóż podczas nagrywanego dla telewizji wywiadu Żurawskiemu zadano pytanie: "Czy żona pomoże panu w dekoracji nowego mieszkania?". Polski napastnik podobno natychmiast przerwał nagranie i zażądał autoryzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znający_temat MUNDIAL MA Z GŁOWY, TERAZ ROZWÓD NAJWAŻNIEJSZY!!! IP: *.spray.net.pl 21.12.05, 12:27 i to aby uchronić swe stado kawalerek na wynajem w poznaniu od zaboru przez exmałżonkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Żuraw wracaj do Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 12:29 co tam będziesz tułał się po świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MieleCity Żuraw zostawił żone i rodzine w Polsce !!! IP: 80.244.139.* 21.12.05, 12:52 a w Szkocji żyje ze swoją dziewczyną !!! pisał o tym już jakiś miesiąc temu pewien polski portal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN MACKA !!!!!!! Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać IP: *.upc.chello.be 21.12.05, 13:58 MACIEJU ZURAWSKI , JESTES SUPER !!!!! Z MACIEJEM ZURAWSKIM POLSKA JEDZIE NA MUNDIAL , ZEBY WYGRAC . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michaś Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 14:53 No i co z tego że mieszka z kochanką, a rozwodzi się z żona. Dla mnie może mieć z 5 żon i 10 kochanek. Wazne zeby grał i strzelał bramki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać 21.12.05, 15:11 Otóż to. Ważne, żeby grał i strzelał bramki. Skoro nie gra i nie strzela bramek szukamy powodu dlaczego tak się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser tylko zuraw, krzynowek i franek ALE IP: *.his.uni.torun.pl 21.12.05, 15:19 uwazam ze tylko co gracze to dobrzy zawosdnicy, tylko na nich mozna liczyc, ale prawda jest taka ze zuraw w ogole nie blyszczy w tej slabej lidze4 szkockiej, krzynowek w ogole nie gtra w przecietnym klubie przecietnej bundesligi a franek strzela swoje w 2 lidze, to najlepszy dowod jaka jest slaba polska repre, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reniferek2 Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 21.12.05, 16:14 ej!!!reniferek1!!!widze,ze jestes fanem "bulwarowek"!!! ;-) zacznij czytac normalne gazety!!!moze wtedy znajdziesz POWODY dlaczego maciek nie gra.nie pomyslalas,ze np.ma kontuzje???;-)) WRACAJ DO ZDROWIA MACKU!!! Czekamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celtic fan. londyn Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 21.12.05, 15:40 bardzo madre slowa michas!!!jego zycie prywatne nie powinno nikogo obchodzic. tak 3maj maciek!!! strzelaj braamy!!!bo czekamy!!!buzka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bryanel www.bialoczerwoni.ovh.org IP: *.proxy.astra-net.com 21.12.05, 15:24 dobrze mowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diego Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 15:50 brawo panie Maćku Odpowiedz Link Zgłoś
arielmoisiecyc Re: ŻURAW MA ŻURAWINE ALBO..... 21.12.05, 16:39 ŻURAW MA ŻURAWINE ALBO ZURAWICĘ. ZURAW MOZE MIEC DZIEWCZYNE TYLKO W MITACH GRECKICH ARIEL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vst Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 18:06 niezly pleyas z niego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO BOJU POLSKA !!! Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać IP: *.upc.chello.be 21.12.05, 19:23 NIEMCY MYSLA , ZE SA NAJSILNIEJSI W GRUPIE , DLACZEGO WIEC JA MYSLE , ZE NAJSILNIEJSZA JEST POLSKA ? PONIEWAZ TA REPREZENTACJE STANOWIA PRAWDZIWI OBYWATELE POLSCY !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hugotk2 Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać 21.12.05, 20:06 Nie no, ubawiłes mnie :):) Dobre hasło !!! Całkiem zabawne ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
anjasen Re: Maciej Żurawski: Trzeba grać, nie gadać 27.12.05, 08:55 Maciek znowu na trybunach :(( Odpowiedz Link Zgłoś