Dodaj do ulubionych

Piłkarska korupcja: oskarżeni nie przyznają się...

IP: *.teleton.pl 24.01.06, 12:11
dezorientacja?? nie rób z ludzi głupszych niż są.
Obserwuj wątek
    • adwo-kat Niewinni:-) 24.01.06, 12:21
      A jeśli są niewinni?
      Nie sztuka jak sie by przyznali do winy.
      Sztuka udowodnić winę jak sie nieprzyznają!

Prawo i Sprawiedliwość (niemylić z pewną partią czy czymś podobnym:-)
      • Gość: Liść Niewinni i ja IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.01.06, 16:58
        Wszyscy tak mówią...
        ___
        Postaw 100zł w Expekcie! Obojętnie czy trafisz czy nie twoja stówa zostanie ci
        zwrócona!
        bukmacherzy.250free.com
    • viator Re: Piłkarska korupcja: oskarżeni nie przyznają s 24.01.06, 13:02
      widzicie jakie to proste: nie przekupstwo a dezorientacja i wszystko jasne.

swoją drogą podziwiam wszelich adwokatów. trzeba być naprawdę kreatywnym żeby
      takie cuda wymyślać.

i nie mieć sumienia.
    • Gość: Alfons z Amsterdam "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia IP: *.customer.bit.nl 24.01.06, 13:41
      Nie dziwota, w koncu przeciez Azja zaczyna sie na Odrze i Nysie Luzyckiej.
      Cywilizacja barbarzynskich polaczkow zawsze opierala sie na klamstwie i
      zlodziejstwie. Nic dziwnego zatem ze takie sprawy wychodza!

Pozdrowienia dla Schuji!
      • Gość: nikt Re: "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia IP: *.kom / *.os1.kn.pl 24.01.06, 13:49
        Ładne masz imie:D
        • Gość: Alfons z Amsterdam Re: "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia IP: *.customer.bit.nl 24.01.06, 13:53
          Lepsze od Ciebie! :P
          • Gość: gosc u was tylko morduja politykow IP: *.mofnet.gov.pl 25.01.06, 14:56
            i pala domy mniejszosciom etnicznym
            ot taka wersja cywilizowanego narodu
      • Gość: durak Re: "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 14:13
        taaak, wy to jestescie prawdziwi holendrzy co po polsku piszą, wiesniaku - a co
        do cywilizacji - holandia to prawdziwa ostoja cywilizacji np. ostatni pomysl na
        segregowanie uczniow w szkolach ze wzgledu na kolor skory - yeah!
      • prof_s_jonalizm Re: "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia 24.01.06, 14:19
        a podobno to polacy są bardzo nietolerancyjni i tacy straszni rasiści...
        jak widać w "cywilizowanej" holandii też przygłupów nie brakuje.

może szkodzi im zielone zioło
        • Gość: pingu z cdn Re: "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia IP: 199.243.65.* 24.01.06, 18:13
          "jak widać w "cywilizowanej" holandii też przygłupów nie brakuje."
          a moze brakuje: wiec np. takiego 'alfonsa' (z polski wlasnie) sobie
          zaimportowali. jak czytam takie posty jak tego kolesia, to rzeczywiscie
          przestalem sie zastanawiac skad sie wziely kawaly o polakach
          • Gość: Alfons z Amsterdam Re: "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia IP: *.customer.bit.nl 24.01.06, 19:07
            A ja jak czytam takie harde i zacietrzewione reakcje na moja specjalnie chora
            prowokacje, to dochodze do przekonania, ze Polska to jednak zascianek z
            zakompleksionymi mieszkancami o malomiasteczkowej mentalnosci...
            Wlasnie z takich reakcji wziely sie kawaly o polaczkach!
            • prof_s_jonalizm Re: "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia 24.01.06, 20:24
              alfonsie, dziekuję ci że wyjechałeś z Polski.
              jednego kretyna mniej.
              i zrób nam wszystkim przysługę i nie pojawiaj sie tu więcej.

szkoda mi tylko bogu ducha winnych holendrów.
      • Gość: Tommy Re: "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 24.01.06, 16:50
        jak mozna polske porownywac z holandia to tak samo jak bym porownal fiata z
        mercedesem!;) w holandi jest gra fair play w polse jeszcze nie, ale pszyjdzie
        czas ze bedzie tak samo dobrze jak w holandi;)
        • Gość: ort Re: "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia IP: *.lodz.mm.pl 25.01.06, 01:31
          watpie, ze "pszyjdzie", ale mam gleboka nadzieje ze przyjdzie ;>
      • Gość: krakauer Re: "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia IP: *.j.pppool.de 24.01.06, 18:22
        Gość portalu: Alfons z Amsterdam napisał(a):

> Nie dziwota, w koncu przeciez Azja zaczyna sie na Odrze i Nysie Luzyckiej.

Wlasnienie tak dawno skonczyl sie proces sedziego w Niemczek oskarzonego o
        ustawianie meczow w Bundeslidze...
        O takwa cywilizacje burku ci chodzi?
        • Gość: kocis1 Re: "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia IP: 83.168.96.* 25.01.06, 09:13
          Spojrz tępy młodzieńcze na skale korupcji w piłce niemieckiej i polskiej i
          puknij się w pustą głowę.
      • Gość: ich nie pie..głupot o tej granicy, IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 24.01.06, 20:10
        afera w piłce nożnej zaczęła się "u nas" w Niemczech. Do was też dojdzie,
        spokojna głowa!
    • Gość: cywilizacyjna Hola Re: Piłkarska korupcja: oskarżeni nie przyznają s IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.01.06, 15:28
      Jestes prawdziwym glupolem z Holandii .Sam mieszkam w Kanadzie i zawsze staram
      sie bronic polskosci gdzie jestem,ty z kolei choc nie znasz za dobrze
      holenderskiego piszesz ;u nas w Holandi wszystko najlepsze .Niestety nie
      wszystko jest takie cudowne a afery tez sa i beda .Przypomne Ci Irak .
      Nie wiem czy to cos Ci mowi bo zapatrzony w swoj kraj nie widzisz braku
      tolerancji w swoim kraju
    • Gość: syn Chucka Norrisa Chuck Norris a sprawa Polska IP: *.chello.pl 24.01.06, 15:31
      Przesłuchiwać powinien ich Chuck Norris, on zawsze wyczuwa kłamstwo! Zawsze!
    • Gość: Edek kibice Piast Gliwice IP: 84.90.32.* 24.01.06, 15:32
      Cala Polska pilka byla nieuczciwa, co udowodnil Dziurowicz. Zamiast
      rozpartrywac to co bylo zle, musimy sie zajac budowaniem uczciwego Sportu.
      Piast tez byl posadzany o nieuczciwosc, za co jeszcze raz przepraszamy
      wszystkie kluby. Nie chcemy dzialaczy ustawiaczy! Uwazamy, ze niesprawiedliwe
      jest karanie tylko Piasta Gliwice poprzez zabranie 10 pkt. Pozdrawiamy
      wszystkie kluby, ktorym na sercu jest czysta Polska Pilka.
      • Gość: Wzruszona dzialacze ustawiacze IP: 84.90.32.* 24.01.06, 15:35
        To ladnie, ze kibice Piasta przepraszaja za dzialaczy ustawiaczy. Pytanie,
        czemu Dzialacze ustawiacze, nie przeprosili nigdy kibicow Piasta i kibicow
        innych druzyn.
      • Gość: pilka i polityka koziol ofiarny IP: 84.90.32.* 24.01.06, 18:50
        Koziol ofiarny musi byc. To tak jak z afera Rywina. Blochowiak udawala, ze nic
        sie nie stalo, grupa Trzymajaca wladze bez szwanku, a biedny Rywin siedzi.
        Z Piastem podobnie: aferszysci wskazani przez prezesa Dziurowicza nie karani,
        Listkiewicz udaje, ze nie ma problemu, a Piast moze stracic punkty.
        • Gość: Dobre!!!!!!!!! Re: koziol ofiarny IP: 84.90.32.* 24.01.06, 18:53
          Piast - Rywin (kozly ofiarne),
          Grupa Trzymajaca Pilke - Grupa Trzymajaca Wladze (postacie marne),
          Blochowiak - Listkiewicz (postacie teatralne).
    • Gość: koza Re: Piłkarska korupcja: oskarżeni nie przyznają s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 15:39
      No to rozszyfrujmy, a niech kibice wyciagna wnioski i konsekwencje...
      Tomasz R.- Tomasz Romaniuk
      Jacek S.- Jacek Sorbian
      Zbigniew M.- Zbigniew Murdza
      Marek G.- Marek Grabowski
      Krzysztof P.- Krzysztof Pyskaty
      Piotr U.- Piotr Uss
      Nie wiem tylko kim jest Robert S. z Piasta...
      • Gość: blee Re: Piłkarska korupcja: oskarżeni nie przyznają s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:07
        Robert Sierka
      • Gość: chuck norris Re: Piłkarska korupcja: oskarżeni nie przyznają s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:20
        ponoć Grzegorz R. też jest w to zamieszany
    • Gość: oj oj Re: Piłkarska korupcja: oskarżeni nie przyznają s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:38
      twierdfzi ???? a cio to ?
    • Gość: pilka nozna Re:DAJCIE MI ZROBIC PRZERWE ZIMOWA!!! IP: *.7.12.vie.surfer.at 24.01.06, 17:21
      jest zima!!!chce spokoju i odpoczynku a w lidze polskiej jestem przeciez tylko
      katowana... litosci!!!
    • Gość: rpo Re: Piłkarska korupcja: oskarżeni nie przyznają s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 18:29
      Romaniuk ty Bucu..na Syberie z nim..
    • Gość: Poly I potem dziwia sie Antoniemu Ptakowi IP: *.nycmny83.covad.net 24.01.06, 18:31
      Ten gosc wie ze liga Polska to siedlisko smierdzacych leni i skorumpowanych
      kopaczy dletgo stworzyl Pogon z pilkarzy zagranicznych a wszyscy go krytykuja.
      • mniklas5 Re: I potem dziwia sie Antoniemu Ptakowi 24.01.06, 19:03
        sytuacja opisana nie do pomyslenia w sporcie w USA
        • Gość: kol Re:Co synu wiesz o USA IP: *.columbuslibrary.org 24.01.06, 21:46
          W USA tak wszystko robia zeby nie udalo sie wykryc do czasu. Wybucha wielka
          afera i szybko przechodza do porzadku dziennego jakby nic sie nie stalo.
          • Gość: x Re:Co synu wiesz o USA IP: *.chello.pl 25.01.06, 02:49
            o USA wiem że dały nam Chucka Norrisa!
    • Gość: remb Re: Piłkarska korupcja: oskarżeni nie przyznają s IP: *.chello.pl 25.01.06, 08:34
      Gdyby tak wszyscy zaczeli mówić prawdę to nie byłoby II, III... ligi (pewnie
      tez w duzej czesci I), tylko wszyscy albo by siedzieli, albo byliby świadkami w
      sprawach korupcyjnych. Niestety taka jest rzeczywistość w naszym państwie nie
      tylko w piłce nożnej.
    • Gość: frugo Re: Piłkarska korupcja: oskarżeni nie przyznają s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:37
      piłkaz terz człowiek zarobic musi.
    • Gość: wks Re: Piłkarska korupcja: oskarżeni nie przyznają s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:42
      w naszym panstwie duzo ludzi kradnie a najwiecej hyba politycy uczepili sie
      piłkazy a niech popatrzą na siebie. piłkarz terz chce zarobic
    • Gość: gozo kibic ŚLASKA WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:54
      polityk,policiant,oni sA najwiekszymi złodziejami. w trzeciej lidze nie
      zarabiaja kokosów a forse muszą miec na zycie. najbardziej zal kibiców..slask
      awasuje do pierwszej ligi pozdrówki dla wzystkich kibiców
      • Gość: hex Re: kibic ŚLASKA WROCŁAW IP: *.kom / *.os1.kn.pl 25.01.06, 18:38
        Wez matole nie rob nam kibicom Slaska wstydu...jakim prawem te marne bubki
        okradaja mnie?? Płace za bilet czyli chce zobaczy mecz ktorego wynik sie ma
        rozstzygnac na boisku a nie 4 dni wczesniej gdzies na jakims parkingu Grabowski
        ty smieciu!!!!!!Co mnie obochodzi ze 2 3 lidze mało zarabiaja to nie powod zeby
        mnie okradac do diabła. A najwiekszy wał to było pamietne 0:5 z Arka Gdynia
        wtedy kiedy była ta bijatyka na grabiszynskiej.I nikt mnie nie powie ze to był
        uczciwy mecz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka