Gość: wookie IP: *.teleton.pl 24.01.06, 12:11 dezorientacja?? nie rób z ludzi głupszych niż są. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adwo-kat Niewinni:-) 24.01.06, 12:21 A jeśli są niewinni? Nie sztuka jak sie by przyznali do winy. Sztuka udowodnić winę jak sie nieprzyznają! Prawo i Sprawiedliwość (niemylić z pewną partią czy czymś podobnym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liść Niewinni i ja IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.01.06, 16:58 Wszyscy tak mówią... ___ Postaw 100zł w Expekcie! Obojętnie czy trafisz czy nie twoja stówa zostanie ci zwrócona! bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
viator Re: Piłkarska korupcja: oskarżeni nie przyznają s 24.01.06, 13:02 widzicie jakie to proste: nie przekupstwo a dezorientacja i wszystko jasne. swoją drogą podziwiam wszelich adwokatów. trzeba być naprawdę kreatywnym żeby takie cuda wymyślać. i nie mieć sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfons z Amsterdam "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia IP: *.customer.bit.nl 24.01.06, 13:41 Nie dziwota, w koncu przeciez Azja zaczyna sie na Odrze i Nysie Luzyckiej. Cywilizacja barbarzynskich polaczkow zawsze opierala sie na klamstwie i zlodziejstwie. Nic dziwnego zatem ze takie sprawy wychodza! Pozdrowienia dla Schuji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia IP: *.kom / *.os1.kn.pl 24.01.06, 13:49 Ładne masz imie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfons z Amsterdam Re: "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia IP: *.customer.bit.nl 24.01.06, 13:53 Lepsze od Ciebie! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc u was tylko morduja politykow IP: *.mofnet.gov.pl 25.01.06, 14:56 i pala domy mniejszosciom etnicznym ot taka wersja cywilizowanego narodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: durak Re: "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 14:13 taaak, wy to jestescie prawdziwi holendrzy co po polsku piszą, wiesniaku - a co do cywilizacji - holandia to prawdziwa ostoja cywilizacji np. ostatni pomysl na segregowanie uczniow w szkolach ze wzgledu na kolor skory - yeah! Odpowiedz Link Zgłoś
prof_s_jonalizm Re: "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia 24.01.06, 14:19 a podobno to polacy są bardzo nietolerancyjni i tacy straszni rasiści... jak widać w "cywilizowanej" holandii też przygłupów nie brakuje. może szkodzi im zielone zioło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingu z cdn Re: "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia IP: 199.243.65.* 24.01.06, 18:13 "jak widać w "cywilizowanej" holandii też przygłupów nie brakuje." a moze brakuje: wiec np. takiego 'alfonsa' (z polski wlasnie) sobie zaimportowali. jak czytam takie posty jak tego kolesia, to rzeczywiscie przestalem sie zastanawiac skad sie wziely kawaly o polakach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfons z Amsterdam Re: "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia IP: *.customer.bit.nl 24.01.06, 19:07 A ja jak czytam takie harde i zacietrzewione reakcje na moja specjalnie chora prowokacje, to dochodze do przekonania, ze Polska to jednak zascianek z zakompleksionymi mieszkancami o malomiasteczkowej mentalnosci... Wlasnie z takich reakcji wziely sie kawaly o polaczkach! Odpowiedz Link Zgłoś
prof_s_jonalizm Re: "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia 24.01.06, 20:24 alfonsie, dziekuję ci że wyjechałeś z Polski. jednego kretyna mniej. i zrób nam wszystkim przysługę i nie pojawiaj sie tu więcej. szkoda mi tylko bogu ducha winnych holendrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 24.01.06, 16:50 jak mozna polske porownywac z holandia to tak samo jak bym porownal fiata z mercedesem!;) w holandi jest gra fair play w polse jeszcze nie, ale pszyjdzie czas ze bedzie tak samo dobrze jak w holandi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ort Re: "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia IP: *.lodz.mm.pl 25.01.06, 01:31 watpie, ze "pszyjdzie", ale mam gleboka nadzieje ze przyjdzie ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakauer Re: "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia IP: *.j.pppool.de 24.01.06, 18:22 Gość portalu: Alfons z Amsterdam napisał(a): > Nie dziwota, w koncu przeciez Azja zaczyna sie na Odrze i Nysie Luzyckiej. Wlasnienie tak dawno skonczyl sie proces sedziego w Niemczek oskarzonego o ustawianie meczow w Bundeslidze... O takwa cywilizacje burku ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocis1 Re: "U NAS" w Holandii nie do pomyslenia IP: 83.168.96.* 25.01.06, 09:13 Spojrz tępy młodzieńcze na skale korupcji w piłce niemieckiej i polskiej i puknij się w pustą głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich nie pie..głupot o tej granicy, IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 24.01.06, 20:10 afera w piłce nożnej zaczęła się "u nas" w Niemczech. Do was też dojdzie, spokojna głowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cywilizacyjna Hola Re: Piłkarska korupcja: oskarżeni nie przyznają s IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.01.06, 15:28 Jestes prawdziwym glupolem z Holandii .Sam mieszkam w Kanadzie i zawsze staram sie bronic polskosci gdzie jestem,ty z kolei choc nie znasz za dobrze holenderskiego piszesz ;u nas w Holandi wszystko najlepsze .Niestety nie wszystko jest takie cudowne a afery tez sa i beda .Przypomne Ci Irak . Nie wiem czy to cos Ci mowi bo zapatrzony w swoj kraj nie widzisz braku tolerancji w swoim kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Chucka Norrisa Chuck Norris a sprawa Polska IP: *.chello.pl 24.01.06, 15:31 Przesłuchiwać powinien ich Chuck Norris, on zawsze wyczuwa kłamstwo! Zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek kibice Piast Gliwice IP: 84.90.32.* 24.01.06, 15:32 Cala Polska pilka byla nieuczciwa, co udowodnil Dziurowicz. Zamiast rozpartrywac to co bylo zle, musimy sie zajac budowaniem uczciwego Sportu. Piast tez byl posadzany o nieuczciwosc, za co jeszcze raz przepraszamy wszystkie kluby. Nie chcemy dzialaczy ustawiaczy! Uwazamy, ze niesprawiedliwe jest karanie tylko Piasta Gliwice poprzez zabranie 10 pkt. Pozdrawiamy wszystkie kluby, ktorym na sercu jest czysta Polska Pilka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wzruszona dzialacze ustawiacze IP: 84.90.32.* 24.01.06, 15:35 To ladnie, ze kibice Piasta przepraszaja za dzialaczy ustawiaczy. Pytanie, czemu Dzialacze ustawiacze, nie przeprosili nigdy kibicow Piasta i kibicow innych druzyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilka i polityka koziol ofiarny IP: 84.90.32.* 24.01.06, 18:50 Koziol ofiarny musi byc. To tak jak z afera Rywina. Blochowiak udawala, ze nic sie nie stalo, grupa Trzymajaca wladze bez szwanku, a biedny Rywin siedzi. Z Piastem podobnie: aferszysci wskazani przez prezesa Dziurowicza nie karani, Listkiewicz udaje, ze nie ma problemu, a Piast moze stracic punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobre!!!!!!!!! Re: koziol ofiarny IP: 84.90.32.* 24.01.06, 18:53 Piast - Rywin (kozly ofiarne), Grupa Trzymajaca Pilke - Grupa Trzymajaca Wladze (postacie marne), Blochowiak - Listkiewicz (postacie teatralne). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Piłkarska korupcja: oskarżeni nie przyznają s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 15:39 No to rozszyfrujmy, a niech kibice wyciagna wnioski i konsekwencje... Tomasz R.- Tomasz Romaniuk Jacek S.- Jacek Sorbian Zbigniew M.- Zbigniew Murdza Marek G.- Marek Grabowski Krzysztof P.- Krzysztof Pyskaty Piotr U.- Piotr Uss Nie wiem tylko kim jest Robert S. z Piasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: Piłkarska korupcja: oskarżeni nie przyznają s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:07 Robert Sierka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuck norris Re: Piłkarska korupcja: oskarżeni nie przyznają s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:20 ponoć Grzegorz R. też jest w to zamieszany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj oj Re: Piłkarska korupcja: oskarżeni nie przyznają s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:38 twierdfzi ???? a cio to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilka nozna Re:DAJCIE MI ZROBIC PRZERWE ZIMOWA!!! IP: *.7.12.vie.surfer.at 24.01.06, 17:21 jest zima!!!chce spokoju i odpoczynku a w lidze polskiej jestem przeciez tylko katowana... litosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rpo Re: Piłkarska korupcja: oskarżeni nie przyznają s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 18:29 Romaniuk ty Bucu..na Syberie z nim.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poly I potem dziwia sie Antoniemu Ptakowi IP: *.nycmny83.covad.net 24.01.06, 18:31 Ten gosc wie ze liga Polska to siedlisko smierdzacych leni i skorumpowanych kopaczy dletgo stworzyl Pogon z pilkarzy zagranicznych a wszyscy go krytykuja. Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: I potem dziwia sie Antoniemu Ptakowi 24.01.06, 19:03 sytuacja opisana nie do pomyslenia w sporcie w USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re:Co synu wiesz o USA IP: *.columbuslibrary.org 24.01.06, 21:46 W USA tak wszystko robia zeby nie udalo sie wykryc do czasu. Wybucha wielka afera i szybko przechodza do porzadku dziennego jakby nic sie nie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re:Co synu wiesz o USA IP: *.chello.pl 25.01.06, 02:49 o USA wiem że dały nam Chucka Norrisa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remb Re: Piłkarska korupcja: oskarżeni nie przyznają s IP: *.chello.pl 25.01.06, 08:34 Gdyby tak wszyscy zaczeli mówić prawdę to nie byłoby II, III... ligi (pewnie tez w duzej czesci I), tylko wszyscy albo by siedzieli, albo byliby świadkami w sprawach korupcyjnych. Niestety taka jest rzeczywistość w naszym państwie nie tylko w piłce nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frugo Re: Piłkarska korupcja: oskarżeni nie przyznają s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:37 piłkaz terz człowiek zarobic musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Re: Piłkarska korupcja: oskarżeni nie przyznają s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:42 w naszym panstwie duzo ludzi kradnie a najwiecej hyba politycy uczepili sie piłkazy a niech popatrzą na siebie. piłkarz terz chce zarobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gozo kibic ŚLASKA WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:54 polityk,policiant,oni sA najwiekszymi złodziejami. w trzeciej lidze nie zarabiaja kokosów a forse muszą miec na zycie. najbardziej zal kibiców..slask awasuje do pierwszej ligi pozdrówki dla wzystkich kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hex Re: kibic ŚLASKA WROCŁAW IP: *.kom / *.os1.kn.pl 25.01.06, 18:38 Wez matole nie rob nam kibicom Slaska wstydu...jakim prawem te marne bubki okradaja mnie?? Płace za bilet czyli chce zobaczy mecz ktorego wynik sie ma rozstzygnac na boisku a nie 4 dni wczesniej gdzies na jakims parkingu Grabowski ty smieciu!!!!!!Co mnie obochodzi ze 2 3 lidze mało zarabiaja to nie powod zeby mnie okradac do diabła. A najwiekszy wał to było pamietne 0:5 z Arka Gdynia wtedy kiedy była ta bijatyka na grabiszynskiej.I nikt mnie nie powie ze to był uczciwy mecz. Odpowiedz Link Zgłoś