Gość: matysek IP: *.pools.arcor-ip.net 01.02.06, 00:12 hihi, jerzy daj spokój.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać IP: 217.153.142.* 01.02.06, 00:12 "Jakich argumentów Pan używał? - Tylko słownych ... " czyli do rękoczynów nie doszło ! kto wie, może to był błąd ! :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Re: Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:40 Tylko kto Dudkowi by tyle płacił co Liverpool? Nie popełnił błędu Matyska, a na MŚ i tak pewnie pojedzie. ___ Ogladaj mecze na żywo za darmo! Bonus 100zł w Sportingbet i 140zł w Betandwin! Zgarnij bonus do 400zł w Beta-at-home! Sprawdź to na bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać 01.02.06, 15:57 Gość portalu: Typer napisał(a): [...] >a na MŚ i tak pewnie pojedzie. Zawsze ktoś jedzie za zasługi tym bardziej że to jego ostatnie Mistrzostwa będą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.06, 15:18 w sumie jest najlepiej zarabiający piłkarzem z polski za granicą bo zarabia 12.048.000zl Na mistrzostwa może i pojedzie ale nie byłbym pewien czy zagra (będzie siedział na ławce) ps. wolałbym żeby to on grał na Mundialu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi duda HEHEHE PEWNIE JEST ODWROTNIE IP: *.gl.digi.pl 01.02.06, 13:00 benitez mowi, "no jurek sprzedamy cie do jakiegos klubu, zebys sobie pogral na stare lata" na to dudi: "nie ma mowy! nikt mi nie bedzie tyle placil co tutaj, ale stawrzajmy pozory, ze jest odwrotnie bo twarz trzeba zachowac w kraju" tak na serio. co sie dziwic benitezowi. jako trener chce miec najlepszych w druzynie. to nie armia zbawiaenia, zeby robic ludziom dobrze. zreszta za taka kase co mu placa moga miec jakies "fanaberie". mogl dudek myslec zanim podpisywal wieloletni kontrakt. trzeba byly wybierac miedzy kasa i wolnoscia. wybral kase.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wa(L)dek Wpisujcie miasta ktore wola Boruca od Dutka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 00:15 Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we [...] IP: *.devs.futuro.pl 01.02.06, 08:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Wpisujcie miasta ktore nienawidza postow pt. wpisu IP: *.devs.futuro.pl 01.02.06, 08:13 jcie miasta.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edmonton/Canada Re: Wpisujcie miasta ktore wola Boruca od Dutka IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 01.02.06, 06:21 Reprezentowac Polske musi ktos kto nie "grzeje lawki" i to nie ma znaczenia jakie mecze Dudek mial w przeszlosci. Pamietacie mecz z USA w Korei ?.Dudka nie bylo a mecz byl najlepszy ze wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camillo Re: Wpisujcie miasta ktore wola Boruca od Dutka IP: *.elbudowa.com.pl / *.crowley.pl 01.02.06, 07:33 > Pamietacie mecz z USA w Korei ?.Dudka nie bylo a mecz byl najlepszy ze > wszystkich. ROTFL, zaraz dowiemy się, że mecz był najlepszy _dlatego_ że Dudka nie było. A jeśli reprezentować Polskę _musi_ ktoś, kto nie grzeje ławki, to z kadry trzeba by wyrzucić pół drużyny - łącznie z tak kluczowymi zawodnikami jak Krzynówek czy Kosowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coyoti Re: Wpisujcie miasta ktore wola Boruca od Dutka IP: *.chello.pl 01.02.06, 12:40 A kto to jest Dutek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor, autor Re: Wpisujcie miasta ktore wola Boruca od Dutka IP: *.winfor.pl 01.02.06, 16:53 Tyle, że nie mamy dobrych zmienników za Krzynówka, czy Kosowskiego - a za Dudka mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coyoti Re: Wpisujcie miasta ktore wola Boruca od Dutka IP: *.chello.pl 01.02.06, 12:39 Warszawa of cozz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acan [...] IP: *.spray.net.pl 01.02.06, 00:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: NO I DUDZIO JEST ZADOWOLONY BO KASIORKA BĘDZI IP: *.cable.mindspring.com 01.02.06, 06:10 nie, no niech ten Dudek kasuje sobie zdrowo, ale niech na mundial sie nie wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: NO I DUDZIO JEST ZADOWOLONY BO KASIORKA BĘDZI IP: *.devs.futuro.pl 01.02.06, 09:40 a ty bys nie kasowal? nieee, ty bys oddal na biedne dzieci. ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehud Re: NO I DUDZIO JEST ZADOWOLONY BO KASIORKA BĘDZI IP: *.gl.digi.pl 01.02.06, 13:07 no ale niech nie steka, ze jest krzywdzony itd itp. etc. wybral kase to niech siedzi cicho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Łódź Re: NO I DUDZIO JEST ZADOWOLONY BO KASIORKA BĘDZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 13:46 Zgadza się. Dudek ma tak koosalne [pieniądze w Liverpoolu,że woli siedzieć na ławie i zgarniać pieniąze , i to normalne. Ale w międzyczasie okazało się, że jest w Polsce kilku lepszych bramkarzy, i to takich, którzy nie wpuszczają "szmat" takich jak on. Nie przyprawiaja każdą interwencja o zawał. trener janas musiałby byc nies[ełna rozumu, żeby Dudak ciągnąć do Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: NO I DUDZIO JEST ZADOWOLONY BO KASIORKA BĘDZI IP: *.fbx.proxad.net 01.02.06, 15:55 Totalnie sie z Wami zgadzam, ale wiecie jak będzie przy selekcji... I niestety Dudzio pojedzie, może nawet jako numer 1 (Sam poziedział, że bycie nr 2 go nie interesujem a dla mnie to on jest numer 4 lub 5). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Łódź Albo pieniądze albo gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 13:47 Zgadza się. Dudek ma tak koosalne [pieniądze w Liverpoolu,że woli siedzieć na ławie i zgarniać pieniąze , i to normalne. Ale w międzyczasie okazało się, że jest w Polsce kilku lepszych bramkarzy, i to takich, którzy nie wpuszczają "szmat" takich jak on. Nie przyprawiaja każdą interwencja o zawał. trener janas musiałby byc nies[ełna rozumu, żeby Dudak ciągnąć do Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać IP: *.aircity.pl 01.02.06, 00:17 Benitez To Chory Człowiek choc trenerem jest znakomitym ! Jurek walcz o swoje nie poddawaj sie !! Pojedziesz na mundial zobaczysz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w hej! ja ci sie uda zagrac to puszczaj szmaty! IP: *.devs.futuro.pl 01.02.06, 00:21 bedzie fajnie! albo ZAJOJKUJ cos!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszko966 Re: Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać IP: *.kopnet.pl 01.02.06, 00:36 Kawał skur.wiela z tego Beniteza... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woziu dudek byl, jest i bedzie szmatą!!!! IP: *.polsl.pl / *.polsl.pl 01.02.06, 00:42 dudek byl, jest i bedzie szmatą!!!! przez wszystkie mecze jakie gral w reprezentacji to bronil tylko wtedy jak w niego trafili....i to ma byc dobry bramkaz??? uwazam ze dobrze to on gral tylko w klubie, a wszystkie mecze w reprezentacji gral jak ostatni patalach! i dobrze tak dziadowi, niech sie wreszcie nauczy gdzie jest jego miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariuszekc Re: 1.BORUC 2. DUDEK 3. KUSZCZAK IP: 217.98.242.* 01.02.06, 09:38 sam jestes dziad i szmata! Teraz Go wyzywasz a jak bronil w finale Ligi Mistrzow to pewnie trzepales kapucyna przed telewizorem! Wez chlopie slownik ortograficzny i sobie poczytaj a pozniej pisz jezeli wogole bedziesz mial cos ciekawego do napisania... Obrazac innych to kazdy potrafi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomond Re: 1.BORUC 2. DUDEK 3. KUSZCZAK IP: *.range86-135.btcentralplus.com 01.02.06, 14:22 slownik chlopaku to tak W OGOLE sam poczytaj KUSZCZAK NR 1 reszta bez znaczenia i tak nie zagra no mze na pozegnanie Odpowiedz Link Zgłoś
the.better.man Do wozia 01.02.06, 16:25 Przestan idioto wyzywac Dudka. Ogladales final Ligi Mistrzów? Kto zapewnil Liverpoolowi zwyciestwo w finale? Dudek. Broniac kapitalnie, szczegolnie ten ostatni strzał Shevechenki z 3 metrow. Nalezy sie mu jakis szacunek, jak jestes lpeszy to stan se sam na bramce. Nie mowie, ze jest on najlpeszym bramkarzem, bo chyba teraz Brouc jest w lepszej dyspozycji, widzialem interwencje Kuszczaka, wczroaj tez nic nie wpuscil, mamy wielu kandydatow, lepiej miec kilku silnych i bol glowy niz jednego najlepszego i zero zastepcow, szacunek dla Dudka za to co robił i mysle ze jeszcze pokaze na co go stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Sorry ale Dudka wersja kupy sie nie trzyma IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 01.02.06, 00:45 za kazdym razem w relacjach prasowych Benitez mowil ze nie ma mowy o sprzedazy Dudka, wiec skad Jerzemu sie wydaje ze go Rafael zwodzil? to samo jego wlasny menedzer mowil ze nie ma o czym gadac, wiec skad nasz dzielny druh Dudek wystrugal nadzieje? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxy Sam wymyśla te historyjki a on nie chciał odchodzi IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 01.02.06, 11:05 to jakis klub którego nazwy nie może podać to inne pierdoły, za tydzień coś będzie musiał coś wykombinować bo będzie za cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor, autor Re: Sorry ale Dudka wersja kupy sie nie trzyma IP: *.winfor.pl 01.02.06, 16:56 Bo to co mówi Benitez prasie to, słusznie zresztą, za bardzo Dudka nie obchodzi - ważne co mówił jemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Jak to z bramkarzami jest? IP: *.osk.enformatic.pl 01.02.06, 00:56 Niby na pozycji bramkarza mieliśmy do niedawna kłopot bogactwa: Boruc, Dudek, Kowalewski i ewentualnie Kuszczak i Małkowski. Nie upłynęło wiele czasu i: 1. Boruc wpuszcza wszystko co leci w bramkę (czyżby stawał się Gołotą polskiej piłki? niby prawie mistrz a zbiera w czapkę), 2. Dudek grzeje ławę rezerwowych albo krzesełko na trybunach, 3. Małkowski błyskawicznie stracił miejsce w drużynie, 4. Kowalewski nie daje tyłów, bo nie gra, 5. Kuszczak gra i oby tak grał długo, Lobby legijne pewnie wciśnie Janasowi Fabiańskiego (po 2 dobrych interwencjach w meczu z Odrą Wodzisław) i szybko (już w sparingu z Arabią Saudyjską) nastąpi przeobrażenie w Przyrowskiego. Czasami myślę, że niebo szczególnie ukochało naszą ojczyznę i z tej miłości wszystkie anioły i święci(czując się tu bezpiecznie) przylatują nad nasz kraj sr@ć: 1. PiS jest przy władzy, a Kaczyński prezydentem, 2. Krzynówek trafił na trenera-głupka i jest rezerwowym, 3. Franek zaczął strzelać bramki w Hiszpanii, to złapał kontuzję, a potem przeniósł się do Wilków i diabli wiedzą co będzie, 4. Wisła Kraków ma szczególne kwalifikacje do dołowania reprezentantów (Kłos, Głowacki, Baszczyński) i tylko Sobolewski jeszcze się nie dał. Do kompletu plag brakuje: kontuzji Smolarka, Szymkowiaka i Żurawskiego oraz tego żeby Grzesio Rasiak zaczął strzelać bramki w II lidze albo w II drużynie, a Piechna przestał strzelać bramki. No i wyjdzie skład: Fabiański-Baszczyński, Bąk, Jop, Rząsa(Żewłakow)-Kosowski, Lewandowski, Radomski, Gorawski-Rasiak, Niedzielan. A duchową opiekę roztoczy nad tym ojciec Rydzyk. Sukces murowany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz o kurna, jaka trafna analiza IP: *.cable.mindspring.com 01.02.06, 06:15 Swietne - Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 24 lat od 15 kibic POPIERAM JURKA W 100% JEST ŚWIETNYM BRAMKARZEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 01:15 NA CO TEN BENITEZ LICZY? ZE ZAWODNIK KTORY BYŁ BOHATERM LIGI MISTRZOW, REPREZENTACYJNY BRAMKARZ, JEDEN Z LEPSZYCH NA SWOJEJ POZYCJI W EUROPIE ZGODZI SIE NA BYCIE REZERWOWYM?? I TO PRZED MUNDIALEM??? PSYCHOLOG Z NIEGO JAK Z KOZIEJ... WIADOMO CO!! PODZIWIAM DETERMINACJE JURKA ze był gotow odejsc nawet do slabego klubu by grac!!! po co mu jest jurek potrzebny?? jak daje odpoczac reinie, to gra carson!! niech takie kity wciska glupszym od siebie!! zachowuje sie nie fair!! ja osobiscie nie wyobrazam sobie kadry bez dudiego, ale z drugiej strony janas tez ma dylemat bo "nowi i mlodzi" ostro naciskaja (kuszczak, boruc, kowalewski)..nie wiem. moze trzeba bylo sie bardziej postawic? poki co TRZYM SIE JUREK I NIE ZWRACAJ UWAGI NA TYCH ZAWISTNYCH GLUPKOW NA FORACH!! TO GOWNIARZE KTORZY W ZYCIU NIE OSIAGNĄ NAWET JEDNEJ SETNEJ TEGO CO TY!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palka.13 Re: Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać IP: *.c30.msk.pl 01.02.06, 01:21 Dudek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rascal Re: Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać IP: *.man.rsk.pl 01.02.06, 01:27 Dudek to ściemniacz teraz to widać. Pierdzieli głupoty bo myśli że Benitez nie umie po polsku. Dudek daj se chlopie spokoj z pilka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kzegota Re: Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 07:52 > Dudek to ściemniacz teraz to widać. Pierdzieli głupoty bo myśli że Benitez nie > umie po polsku. Dudek daj se chlopie spokoj z pilka. a co benitez umie po polsku? juz sobie go wyobrażam deklamujacego "litwo ojczyzno moja..." Odpowiedz Link Zgłoś
ml_500 Re: Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać 01.02.06, 18:03 benitez umie w kazdym jezyku a Dudek widac nie. niech lepiej dudek odbierze telefon bo dzwoni ta kobieta z gazowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamu Re: Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 01.02.06, 01:30 Tańczy jak mu zagraja! A tańczyć umie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAq Ci zAnglii iNiemiec nasi piłkarze to przej..e mają IP: *.211.34.195.revers.nsm.pl 01.02.06, 02:11 A do mundialu Ci z Anglii i Niemiec nasi piłkarze to przej...e mają śmierć z FRAJERSTWA !!! - gdyby chcieli grać 3/4 meczy choć - bez szans! Ja jako niemiecki czy angielski związek, ba jako Niemcy czy Anglia wyłożyłbym po parę baniek Euro (po zrzutce) na odsunięcie Konkurentów od mundialka - nieważne komu ta kasa skapuje, grunt, że skutecznie (z naszych : Dudka, Krzynówka, Frankowskiego, Smolarka, Olisadebe , itd.) noo , ci nie będą wystawiani do składu, zaprotestować nie można , i z czym my na mundial ??? JUŻ TERAZ MY KIBICE POWINNIŚMY ZAPROTESTOWAĆ I BYĆ JAK KOMISJE ZIOBRY W TYM WZGLĘDZIE !! P O L S K A nie może tego zlać!! Za Engela (po pijaku prowadził ostatnio) były kupki Knora , i baty od Korei i Portugalii (4:0 !) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAq Ci zAnglii iNiemiec nasi piłkarze to przej..e IP: *.211.34.195.revers.nsm.pl 01.02.06, 02:17 Zwracam honor p. Engelowi ... chodziło o p. Wójcika rzecz jasna , niemniej , reszta bez zmian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz ...odsuwanie naszych od gry przez IP: *.cable.mindspring.com 01.02.06, 06:20 angielski zwiazek to przeciez moze byc samobojcza bramka - patrz Rasiak - gdyby tak go Janas nie wzial do Niemiec, to kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Dudek, trzymaj sie!! IP: *.ipt.aol.com 01.02.06, 02:34 tez jestem tu w Anglii i widze jak tu sie nieraz traktuje Polaków. Ale glowa do gory, pokazemy jeszcze kto tu rzadzi!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak Re: Dudek, trzymaj sie!! IP: *.nyc.res.rr.com 01.02.06, 09:00 jak ci sie tam nie podoba to dlaczego tam siedzisz? masochista jestes czy co? poza tym teza ze Dudek nie gra ze wzgledu na dyskryminacje Polakow w Anglii jest absurdalna, Kuszczak wygrywa rywalizacje z nadzieja repr Anglii Kirklandem, po prostu dlatego ze jest lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cxs Re: Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.06, 07:28 Reina jest bezdyskusyjnie lepszy. A Benitez zawsze mówił, że nie ma mowy o odejściu Dudka. Nie rozumiem tragedii jaka ma się stac, jak Dudek nie pojedzie - - jeden dobry mecz z Milanem naprawdę nie świadczy o jego klasie i że musi jechac na mundial. On w tym meczu puścił trzy bramki. Gdyby nie szczęście w ostatniej minucie i fatalne karne zawodników Milanu to nikt by już o Dudku nie pamiętał, ba - wszyscy wypominaliby mu puszczone bramki. W Korei Dudek puścił 6 bramek - nie obronił żadnego groźnego czy trudnego strzału. I to też o czymś świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Jurek, NIE będziesz NUMEREM JEDEN w reprezentacji! IP: *.allhost.fupl.asso.fr 01.02.06, 08:18 Zgadzam się absolutnie!!! Nie staraj sie, bo są od ciebie lepsi. Nie rób łaski, że "może pojedziesz jako numer dwa". Przyjmij to wszystko z pokorą. Vive Artur Boruc. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Jurek, NIE będziesz NUMEREM JEDEN w reprezent IP: *.promax.media.pl 01.02.06, 08:52 VIVE (?) artur boruc???? VIVE? Chodzi o tą firmę recyklingową? By się zgadzało... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Jurek, NIE będziesz NUMEREM JEDEN w reprezent IP: *.fbx.proxad.net 01.02.06, 15:50 To była analogia do 'Vive la France', ale to tylko dla takich bystrych jak Artur Boruc (i Chuck Norris). :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomlond Re: Jurek, NIE będziesz NUMEREM JEDEN w reprezent IP: *.range86-135.btcentralplus.com 01.02.06, 14:38 mam zaklad krawiecki boruc byl u mnie powiekszyc czapke bo gole sie nie mieszcza kto to w ogole jest ten koles po co tyle rabanu kuszczak broni dobrze najlepiej z calej trojki po co wiec te dyskusje proponuje rozwiazanie kuszczak nr 1 dudek emerytura boruc do krawca a kowalewski nr2 miejse 3 bramkarza jest naprawde nieistotne Odpowiedz Link Zgłoś
hugotk2 Re: Jurek, NIE będziesz NUMEREM JEDEN w reprezent 01.02.06, 23:45 zgadzam sie grubym i chytrym mowimy: NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać IP: 212.106.154.* 01.02.06, 08:27 dajcie jurkowi spokój,obrażanie go i wyśmiewanie nic nie zmieni a jedynie może zaszkodzić,jeżeli jesteście prawdziwymi kibicami a przede wszystkim POLAKAMI,to raczej powinniście go wspierać nawet gdy ma słabszą formę.Ostatecznie o tym kto pojedzie do Niemiec zdecyduje Janas, tak więc wasze durne spory kogo wolicie widzieć w bramce reprezentacji nie mają sensu. Pojedzie ten,który będzie w najlepszej formie,a nie ten ,którego woli jakiś burak ze wsi.POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH KIBICÓW REPREZENTACJI POLSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Dudek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:33 sam jestes koleś dutek. pisze sie Dudek. Odpowiedz Link Zgłoś
antygon Re: Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać 01.02.06, 08:45 Dudek miał szansę w Korei teraz pora na Boruca i Kuszczaka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alteon Re: Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać IP: *.lukas.com.pl 01.02.06, 09:05 P...sz jak pobity! Z tymi mlokosami bedzie na mundialu jak z Dudkiem w Korei. Na stadionie z kilkudziescioma tysiakami ludu kolana beda im sie trzesly jak galareta i beda wpuszczac szmaty jak teraz Boruc albo wspomniany Dudzio w Korei. Na mundialu liczy sie doswiadczenie ktorego mlokosom brakuje i nieszablonowosc jaka Dudek pokazal w finale LM. Niestety jak Dudek nie bedzie gral to straci czucie pilki i tez bedzie kicha. Reasumujac narazie w bramce jest zle. Inna kwestia to eleiminacja naszych grajacych w Niemczech i Anglii. Wystarczy jedno umyslne kopniecie i po takim Smolarku. A egzekutor oplacony lub patriota na pewno sie znajdzie... Obym tylko nie wykrakal Odpowiedz Link Zgłoś
crazy Re: Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać 01.02.06, 09:08 NIe przesadzaj, taki Ebi, czy Krzynówek, to przecież nie David B... Pozdrawiam crazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać IP: 83.238.69.* 01.02.06, 13:35 a kim jest BECKHAM,śmiesznym rozreklamowanym pajacykiem Realu. Kiedyś jeszcze w MANU był kimś a teraz to zwykła szmata a nie gwiazda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik Re: Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:51 Jeżeli Benitez dowie się co Jerzy powiedział na jego temat w tym wywiadzie (a najprawdopodobniej tak będzie) to nasz rodak będzie miał jeszcze mniejsze szanse na grę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać , bo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.02.06, 09:09 mnie bardzo lubi. Dudek ,Dudek pokaz roga , dam ci sera na pieroga. Jest tez inne powiedzenie : smieje sie jak Dudek do sera. Chlopie !!! Masz fuche zycia. To o czym marzy OLBRZYMIA wiekszosc twoich ambitnych rodakow z gatunku "polactwa" . NIC nie robic i kasowac. Tak ze nie pie prz mi tu dubow smalonych.zes niezadowolony i rozczarowany tym trenerem. I nie zapomnij ,ze nic a nic nie moze ci zaszkodzic juz ta sprawa z ta CIEMNA plama w okolicach krocza na twoich spodenkach . Ja zawsze wiedzialem ,ze ty sie po prostu ze strachu zmoczyles.Ale nic to Jurek .To jest tak bardzo ludzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slash89 Re: Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:02 Dudek to zadufany w sobie bufon!mysli ze pogada z Janasem a ten odrazu wezmie go do kadryu jako "numer jeden".Jerzy jest bramkarzem swiatowej klasy-wszyscy to wiedza,lecz w porownianiu z Borucem,Dudek nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLO Znowu ten Dudek - ludzie litości. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diego Re: Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:40 Kij mu w oko,Benitez to niewdzięczny frajer, Dudek "załatwił" mu największy sukces w karierze a ten się tak odwdzięcza. Mam nadzieję że kiedyś przyjedzie do Polski to se posłucha od polskich kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hug Re: Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać IP: *.aster.pl 01.02.06, 11:10 Dudek piep(sz)y 3 po 3. Napewno nie chciał sam nigdzi odchodzic bo tylko mu kasa w głowie. Załoze sie ze prosil Beniteza zeby go nigdzie nie sprzedawac. Po ma jechac na mistrzostwa. Niech gra sobie w reklamach , pisze ksiązki. To jeden z tych co to przed Koreą bardziej sie kaską interesowali niż grą. A teraz nie wie czy chce byc numerem 2? Smiechu warte. A co on takiego w peprezentacji wybronil. Całe ms w Korei, mecz z łotwą , ze szwecją. Nie lubie takich wszendobylskich hołowczyców, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Beznadziejny jest ten Dudek... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.06, 11:22 ...przecież to on nie chciał odejść z Liverpoolu, bo zarabia tam więcej niż by zarobił w innym klubie. I jeszcze opowiada farmazony, że go oszukują. Głupek jeden... Dudi i Rasialdo --> Mundial oglądacie z trybun albo w TV !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek O co tak naprawdę chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 11:35 Czy Dudkowi tak naprawde chodzi o odejście z Liwerpoolu? Czy zależy na tym jego menedżerowi? Finansowo Dudek nie będzie miał nigdzie lepiej a czy menedżer skorzystałby na ewentualnym transferze? Czy Dudek nie prowadzi jakiejś gry medialnej? Niby to chce odejśc,bo nie gra a granie jest warunkiem udziału w MŚ a jednocześnie po cichu liczy ,że zostanie zabrany na mundial.Teatr jest zaś przeznaczony dla Janasa i kibiców.Może ktoś wie coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grań Re: Dudek:Benitez nie chciał mnie sprzedać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:35 Proszę wszystkie media, polskie media, przestańcie już pisać o problemie Dudka. Dopóki on nie potrafi obiektywnie siebie ocenić - nie piszcie, bo robicie mu krzywdę. W końcu uwierzy, że jest nadal najlepszy, a krzywdzą go wszyscy. O ile już nie uwierzył. Czasami dobry jest kubeł zimnej wody na głowę, a nie podawanie cieplutkej kołderki. Odpowiedz Link Zgłoś