Dodaj do ulubionych

Chelsea - Liverpool: powrót Dudka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:02
Chelsea Barcelona to będzie mecz!
Obserwuj wątek
    • Gość: rzepka Chelsea - Liverpool: powrót Dudka IP: 217.8.165.* 05.02.06, 19:03
      Go Jurek!!!!!!
      • Gość: Typer Dudek zagra tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 23:55
        ...te 2-3 mecze i znów usiądzie na ławce. Jedynie kontuzja reiny może go uratować.
        ___
        Ogladaj mecze na żywo za darmo!
        Bonus 100zł w Sportingbet i 140zł w Betandwin!
        Sprawdź to na bukmacherzy.250free.com
    • Gość: kr-edek Chelsea - Liverpool: powrót Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:05
      Bzdura, Reina wybił piłke z pod nog Gudjohnsena czysto mimo, ze sedzia zakwalifikowal to jako faul. Wczesniej powinna byc odgwizdana reka Islandczyka... No, ale w konsekwencji Reina prowokowany przez Robbena uderzyl go i wylecial z boiska...
      • Gość: Kosa Re: Chelsea - Liverpool: powrót Dudka IP: *.acn.waw.pl 05.02.06, 21:28
        zdura, Reina wybił piłke z pod nog Gudjohnsena czysto mimo, ze sedzia zakwalif
        > ikowal to jako faul. Wczesniej powinna byc odgwizdana reka Islandczyka... No, a
        > le w konsekwencji Reina prowokowany przez Robbena uderzyl go i wylecial z boisk
        > a...

Tak było, z tą różnicą, że Reina nie uderzył Robbena a pchnął go kładąc rękę
        na szyji. Autor artykułu "MIK"(jakiś nowy nabytek?!) napisał tyle andronów, że
        domniemam iż nie widział meczu. W redakcji sportowej GW to normalne.
        Nie wiem skąd ta euforia, że Dudek zagra w minimum 3 spotkaniach. W Anglii normalny limit za czerwoną to jeden mecz.
        Pzdr.
    • Gość: OLEEEE!!! Re: Chelsea - Liverpool: powrót Dudka IP: *.chello.pl 05.02.06, 19:06
      A krystyna z gazowni dzwonola i mowila, ze tak bedzie!!!! Teraz wroci do
      reprezentacji
    • Gość: ostrów Chelsea - Liverpool: powrót Dudka IP: *.promax.media.pl 05.02.06, 19:06
      Opatrznosc czuwa nad dudkiem ;) coraz blizej mundial, coraz blizej mundial :)
    • Gość: fisztka yes! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:08
      życie pisze najwspanialsze scenariusze:) czyżby Dudek powoli wracał?:) oby:)))
      wierze w to, po finale ligi mistrzów 2005 wierze w cuda!:)
    • Gość: chicago cubs ale dudek ma farta.....hehe!!! IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 05.02.06, 19:10
      • Gość: fart_gaj Re: ale dudek ma farta.....hehe!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:30
        Czyli że niby bąki (fart) puszcza?;-)
        pozdro
    • Gość: Flak www.wtb.neostrada.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:13
      www.wtb.neostrada.pl
      • Gość: kazio Re: www.wtb.neostrada.pl IP: *.server.ntli.net 05.02.06, 19:14
        Juz dawno twierdzilem ze to dziecko szczescia i najlepiej by bylo z nim grac na
        loterii
    • Gość: R I bardzo dobrze ci tak zapyzialy Benitezie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:14
    • Gość: keradk YEEEES!!!!! IP: *.246.jawnet.pl 05.02.06, 19:31
      to znaczy ze dudek bedzie gral az do mundialu:)))))) tzn do czasu zgrupowania
      kadrty:) bosko, po prostu bosko. jak dobrze ze reina jest idiota
    • Gość: adam81w i niech reyna juz nie wraca . na lawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:41
      • Gość: Szrek Re: i niech reyna juz nie wraca . na lawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:49
        Wcale nie jestem optymistą aż tak wielkim. Federacja nie nałoży na Reinę
        dłuższej dyskwalifikacji jak 3-65 kolejek. I Jurek znów wróci na ławę. Nie
        wierzę aby Benitez nie powrócił do swojego drogiego pupilka jak tylko będzie
        okazja
        • Gość: zusmann Re: i niech reyna juz nie wraca . na lawe IP: *.retsat1.com.pl 05.02.06, 20:21
          Gość portalu: Szrek napisał(a):

> Wcale nie jestem optymistą aż tak wielkim. Federacja nie nałoży na Reinę
          > dłuższej dyskwalifikacji jak 3-65 kolejek

No, 65 kolejek to juz cos.... ;-D
          • Gość: jk Re: i niech reyna juz nie wraca . na lawe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.06, 20:35
            trzeci mecz - z Arsenalem
            • Gość: jk Re: i niech reyna juz nie wraca . na lawe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.06, 20:35
              (14 lutego)
    • Gość: madridista ale weekend madryt-barcelona 7-1 IP: *.autocom.pl 05.02.06, 21:08
      oj, przegrała barcelona wreszcie :D...jak zwykle Atletico się spisało, a Torres
      powinien przenieść się do Realu (nawet via Barca, bo coś brakuje obrzucania się
      telefonami komórkowymi w czasie meczów...)
      • Gość: misiek Re: ale weekend madryt-barcelona 7-1 IP: *.chello.pl 05.02.06, 21:16
        niestety barcelona sie dzis nie popisala ogolny chaos na boisku bez ronniego,
        xaviego i etoo w ogole nie wiedza jak sie gra. pomimo ze jestem od zawsze z
        barca to gratuluje madrytowi wygranej. pozdrawiam :)
        • Gość: znawca Re: ale weekend madryt-barcelona 7-1 IP: 85.138.55.* 05.02.06, 22:00
          glupi jestes i uspokuj sie
          • zbig72 Teraz na złość Benitezowi powinien szmacić 05.02.06, 22:33
            w każdym meczu, dając do zrozumienia że ma sój honor

nawet jak obroni w najbliższym miesiącu jeszcze 10 karnych i tak wróci na ławę
            jak Reina wróci
    • Gość: arturro O czym Wy piszecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:36
      A może wszyscy skupicie się o pisaniu na temat tego co najważniejsze, czyli o
      wyniku tego meczu, a nie o chwilowym powrocie Dudka. Przecież Wyborcza to
      poważne medium i raczej powinni pisać o tym co w piłce istotne czyli o wyniku.
      Dudek za 2 tygodnie znów wróci na ławkę i wtedy co...? Też będziecie się
      podniecać tym faktem!

Dziękuję, że istnieje SkySports bo mogę czegoś obiektywnego się dowiedzieć.

PS: Crespo znów był zbyt szybki dla angielskich liniowych
      Pozdrowienia i szacunek dla Pana Rafała Steca. On przynajmniej zna się na
      rzeczy i trzyma od dawna poziom.
      • Gość: emeryt Re: O czym Wy piszecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:54
        > Dziękuję, że istnieje SkySports bo mogę czegoś obiektywnego się dowiedzieć.

jeśli dla ciebie Sky sports jest obiektywnym medium, to gratuluje i proponuje
        podparcie się "the sun".
        • Gość: arturrro Re: O czym Wy piszecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 10:46
          chyba kolego nie znasz znaczenia słowa obiektywny. Albo różnicy między
          obiektywny a rzetelny. To drugie można kwestionować ale nie pierwsze. To tak
          jakbyś powiedział, że Canal + nie jest obiektywny. Śmieszne
    • jarek.gurtowski Re: Chelsea - Liverpool: powrót Dudka 05.02.06, 22:40
      kRYSTYNA Z GAZOWNI DZWONIŁA, ALE DO WASSERMANA. A WASSERMAN DO BENITEZA I
      JURKOWI 3 MECZYKI PROWIZORYCZNIE ZAŁATWIŁ. ALE GAZOCIAG MUSIELI ZWINĄĆ.
      • Gość: dziwak Reina out, Carson in IP: *.nyc.res.rr.com 05.02.06, 23:02
        nie ma sie co eksytowac, nie wiadomo czy Dudek bedzie bronil nawet w tych 3
        meczach, dotychczas to Carson byl czesciej na lawce jako 2 bramkarz, ostatnio
        zauwazylem ze siedzieli na lawce na przemian, w dodatku to Benitez nie ma za
        duzo zaufania do Polaka, moze okazac sie ze w ogole nie zagra
    • Gość: bombardier Tak sie zdobywa przyjaciol Jurek...:) IP: *.promax.media.pl 05.02.06, 23:00
      • Gość: john jaki znowu powrot? IP: *.aster.pl 05.02.06, 23:14
        po prostu pod koniec ktos musial stac w tej bamce. co zreszta i tak nie mialo
        znaczenia, bo liverpool przegrywal.
    • Gość: m Re: Chelsea - Liverpool: powrót Dudka IP: *.qc.sympatico.ca 05.02.06, 23:48
      Oto nastapila ta zupelnie nieoczekiwana szansa dla Dudka.Juz sam pogodzil sie z
      lawka a nawet trybunami a tutaj taki wrecz cud.Reina zachowal sie
      tragicznie.Swoja droga zaczynam miec coraz bardziej ugruntowana opinie o
      Hiszpanach.Pomijajc jego brutalny faul i jeszcze gorzej uderzenie w twarz
      zawodnika to rowniez bezczelnie oparl swoje rece na barkach sedziego.Dziwie sie
      ze sedzia sie nie oburzyl.Wracajac do Dudka to teraz cala Anglia i Polska
      bedzie patrzec na niego przez najblizsze prawdopodobnie 3 mecze.Czas postawic
      Beniteza w trudnej sytuacji.Przynajmniej pokazac mu jesli Reina to dlaczego
      Carson a nie Dudek.Pardoks polega na tym ze Benitez robi z Dudkiem co chce bo
      Dudek powinien byc zadowolony z kasy jaka zbiera.Jako wlasciciel Liverpoolu
      mialbym obawy w stosunku do postawy Beniteza.Jesli dla niego najwazniejsza jest
      kasa to jaki bedzie jego ruch w stosunku do mnie pewnego dnia? Czy ja mu moge
      wierzyc?? Powodzenia Dudek bo tylko z jednym sie zgodze z Benitezem.Dudek musi
      zostac w Liverpoolu bo jego DOSWIADCZENIE(tutaj) jest najwazniejsze i tak
      powinien pomyslec Janas pod warunkiem ze Dudek pokaze ze nie zapomnial jak sie
      broni
    • ekumeniczny PROPOZYCJA dla gazety: zmienic tlumacza i cenzora 06.02.06, 00:41
      Oto fragment z BBC Sport Section opisujacy mecz:

Any hopes Liverpool had ended when goalkeeper Jose Reina was sent off for
      shoving Arjen Robben in the face.

Slowo "Shove" jest tlumaczone w Oxford Dictionery nastepujaco:
      "push vigorously".

W przypadku gdyby dwie zmiany byly niemozliwe, prosze zmienic w pierwszej
      kolejnosci cenzora. Istnieje mozliwosc ze tlumacz sie poprawi. Nie ma takiej
      mozliwosci w przypadku cenzora.
      :-D ;-) :-O
      • Gość: Jacek Re: PROPOZYCJA dla gazety: zmienic tlumacza i cen IP: *.bchsia.telus.net 06.02.06, 07:58
        Mi najbardziej podobal sie komentarz z jednego z forow Liverpoolu, gdzie gosc
        stwierdzil, ze skoro Reina podniosl juz rece na Robbena, to powinien mu
        przynajmniej porzadnie przypieprzyc :-)

J.
    • Gość: ron Rasiak i Janas utrapieniem IP: *.1dial.com 06.02.06, 01:22
      Nie należzy cieszyć się z ludzkiego, tzn. Rasiakowego niepowodzenia. Jednak
      biorąc pod uwagę błazenadę Janasa przez wystawianie nieudolnika do kadry, należy
      prosić opatrzność o przywróćenie Janasowi zdolności operowania rozsądkiem i
      niepowoływania nigdzie Rasiaka do do gier.
      • Gość: paul jeanas Bez Rasiaka ?!!! IP: *.51.194.203.acc02-dryb-mel.comindico.com.au 06.02.06, 06:05
        To niemozliwe, przeciesz nikt nie gra tak dobrze jak Rasiak w obronie druzyny
        przeciwnika reprezentacji Polski.
    • Gość: Madi CO WYSCIE ZA MECZ OGLADALI? IP: 87.207.128.* 06.02.06, 01:52
      Reina trafil w pilke a kartke dostal za uderzenie Robbena.
      przy bramce Crespo blad popelnil Warnock
      Carvalho nie wykonywal rzutu roznego, tylko przedluzyl pilke glowa

jestescie beznadziejni
      • ciagciulaciag Dudkowi sie trafilo jak slepej kurze ziarno! 06.02.06, 06:03
    • Gość: stasieczek5 Re: Chelsea - Liverpool: powrót Dudka IP: *.budimex.com.pl 06.02.06, 06:47
      A może to nie powrót Dudka tylko "wulot" Reiny !?
      Ludzie!
      przestańmy sie ekscytować tymi pojedynczymi bramkami (niedzielana) czy sprawą
      Dudka.
      Dudek - wg Beniteza - NIE jest pierwszym bramkarzem w FC Liverpool. Może jest
      lepszym ale nie pierwszym. To, że wszedł na pare minut bo wyrzucony został
      Reina - O NICZYM NIE ŚWIADCZY.
      Mam dośc tych artukułów a "naszych za granicą". W obecnej chwili nie ma żadnego
      naszego w zagranicznych klubach.
      Poza Borucem, który jest obecny w pierwszym składzie u Szkotów, oraz Smolarkiem
      w Borussii i MAJĄ WYNIKI, to reszta tzw. "ogony".
      Na pięc minut, w chwili kontuzji kogoś tam albo na tzw. taktyczna podmianę ( 60
      sek. gry!)
      • Gość: cyg@nek A ja czekam na artykuły o naszych za granicą. IP: *.osk.enformatic.pl 06.02.06, 08:51
        Dziś bogate kluby to cyrki, zatrudniające wędrownych kuglarzy. Wiem, ze nie ma
        sensu temu przeciwdziałać, ale nie ma też powodu żeby się tym zachwycać.
        Co mnie obchodzi Liverpool bez Dudka? Nic. Wiem, że nasi grają ogony, ale mnie
        z klubem Liverpool łączy tylko "ogon" w postaci Dudka. Nic więcej.
        Do niedawna nie obchodziło mnie czy mistrzem Szkocji będzie Celtic czy Rangers.
        Teraz kibicuję Celtom tylko dlatego, że grają tam Polacy.
        Ja nie mam żalu do Beniteza. Stawia na Reinę, bo Reina jest lepszym bramkarzem.
        Ale docenia jednocześnie klasę Dudka, bo gdyby było inaczej, to dawno oddałby
        Dudka za darmo np. do Benfiki.
        A dziennikarze niech piszą o naszych za granicą, bo o kopaninie w Ekstraklapie
        to mi się czytać nie chce. Nie ma o czym.
        • Gość: cyg@nek PS. IP: *.osk.enformatic.pl 06.02.06, 08:55
          A "pojedynczych" bramek Niedzielana to jest już dziewięć. Całkiem niezły wynik,
          bo ze względu na kontuzję w jesieni grał niewiele.
      • Gość: kb8 Re: Chelsea - Liverpool: powrót Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 12:56
        A Kuszczak?? On w WBA nie ma wynikow albo gra "ogony" ??
    • Gość: dziodzio Witamy Dudka na Mundialu ... niestety. IP: 213.199.198.* 06.02.06, 08:36
      Reina to swój chłop. Dał Janosikowi w końcu powód by zabrać piwnego gwiazdora
      na mistrzostwa.
    • Gość: Warka z Tych Yes, Yes, Yes, Yes, Yes, Yes IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 06.02.06, 08:41
      Huuuuuura! „Brutalny trener i działacze klubu z Anfield” (cytat z GW) dawali i
      dają mu wynagrodzenie. Oczekują od niego tzw. stanu gotowości. I rezerwowy
      bramkarz JD podjął pracę we właściwym momencie i zagrał !!!!!!!! Mimo tego
      faktu, koszt WARKI jest nadal niski, na poziomie sklepowym: 2,15 zł.
    • Gość: Snieg Re: Chelsea - Liverpool: powrót Dudka IP: *.pmintl.ch 06.02.06, 08:43
      Panie redaktorze Ricardo Carvalho tylko podal do Gallasa w polu karnym a nie
      wykonywal rzut rozny? Ogladal Pan mecz????
      • cza_ha Re: Live: powrót Doodka 06.02.06, 11:41
        Nie powiem nie: Obejrzałem mecz, to znaczy połowę, konkretnie tę pierwszą, gdy
        Live przeważało, a drugą, gdy przegrało i Reinie się wyleciało -odpuściłem sobie

W pamiętnym meczu finałowym, w maju, odwrotnie: oglądałem II-gą, gdy wygrali-
        finally, lub, jak to się mówi 'with the little help from our friends' kha kha
        Kto nie zMieciem tego zmieciem
        • Gość: koneser dudek na trybunach!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.his.uni.torun.pl 06.02.06, 15:41
          tam jest miejsce szmaciarza, zagra kilka spotkan i wroci do lawy lub trybun,
          chyba ze reina zlapie kontuzje, dudek outttttttttttt
    • Gość: junior99 jerzy wygrasz IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 06.02.06, 16:45
    • Gość: widz ja chyba zawsze ogladam inny mecz niz dziennikarze IP: 135.196.183.* 06.02.06, 18:06
      to czelski byla lepsza pierwsza polowe. w drugiej liverpool nabral tempa.
      gallas nie wepchnal pilki tylko strzelil z woleja-przewrotki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka