Gość: Wałek IP: *.toya.net.pl 25.11.02, 17:10 agenci sie wkurzaja, bo prowizji nie zgarna.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jerome Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! IP: *.stuwo-steinweg.de 25.11.02, 17:19 ...i kazda ich wypowiedz tradycyjnie "musi" zostac skwitowana relama swego biura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 25.11.02, 17:23 Kolejna wiocha w I lidze? Nie lepiej np. CRACOVIA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synth Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 17:32 kolejny prymityw na gazeta.pl. idz sie utop ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEWA Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! IP: *.acn.pl / 10.70.4.* 25.11.02, 17:34 Gość portalu: Rex napisał: > Kolejna wiocha w I lidze? Nie lepiej np. CRACOVIA? a ty co skad jestes moze z tej wioski Krakowa nawet 1 miliona mieszkancow nie ma!!!to ma byc metropolia , a po drugie po co tam cracovia zeby spadla po pierwszym sezonie(chociaz moze w ten sposob takie druzynu z roznych "wioch" latwo beda zyskiwaly punkty np Lubin , Wodzisław , Grodzisk , Jaworzno itp. wszystkie by nie mialy najmniejszych problemow z ...pasiakami("wielki klubem"z duzego miasta)ps.śmieszny jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 25.11.02, 19:47 Jestem z Woli Dupickiej i nasz wójt obiecał ekstraklasę w 2010. "Co tam Kraków, nawet 1 mln nie ma". Kiedy "ekstra" klasa zostanie zdominowana przez Kielce, Ostrowiec, Grodzisk, Wronki i inne Polkowice to wtedy polska piłka będzie potęgą. Co z tego, że np. w Hiszpanii, Włoszech, czy wszędzie gdzie są sukcesy w piłce w I lidze dominuja kluby z dużych miast. Cześki z Polski wiedzą swoje. Sędzia chuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CICHY Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.02, 21:21 DUPEK Z KRAKOWA MYSLI ZE NA KRAKOWIE SWIAT SIE KONCZY ALE TAKIE POLKOWICE;LUBIN CZY WRONKI NARAZIE SA POTEGA W POROWNANIU Z CRACOWIA.Z CRACOWI ZOSTALA TYLKO NAZWA(NIESTETY) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 25.11.02, 22:02 Po pierwsze: nie dupek chuju. Po drugie: nie jestem z Krakowa, czego akurat żałuję. Po trzecie chodzi o zasadę: ekstraklasa dla drużyn z duzych miast i z tradycjami. Po czwarte: z ciulami się nie dyskutuje bo i tak niczego nie skumają. I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! IP: *.acn.pl 26.11.02, 00:16 a jednak dyskutujesz...ja tez z toba chetnie podyskutuje chociaz uwazam cie za ograniczonego dupka, ktory niewiele wie..Na gre w ekstraklasie zasluguje kazdy kto gra w polsce najlepiej. jezeli taka cracovia bedzie grac dobrze to czemu nie? ale gra nedznie i nie widac przed nia przyszlosci. A kielce chca i robia wszystko i brawo im za to. mieszkam w Warszawie i zycze im wszystkiego naj!A kielce sa b. ladnym miastem z tradycjami , chociaz oczywiscie nie takim jak piekny krakow, ale co z tego? jak to sie ma do pilki noznej?Jest miastem wojewodzkim, ma ok 400 tys mieszkancow, szybko sie rozwija i jak widac istnieje zapotrzeowanie na pilke nozna. a pomysl z ogloszeniem mi sie podoba . troche smieszne ale orginalne i moze da efekty. a jesli nie to co? tylko agencje nie zarobia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślak Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! IP: *.lama.net.pl / 192.168.0.* 26.11.02, 18:11 Gość portalu: mak napisał: > a jednak dyskutujesz...ja tez z toba chetnie podyskutuje chociaz > uwazam cie za ograniczonego dupka, ktory niewiele wie..Na gre w > ekstraklasie zasluguje kazdy kto gra w polsce najlepiej. jezeli > taka cracovia bedzie grac dobrze to czemu nie? ale gra nedznie i > nie widac przed nia przyszlosci. A kielce chca i robia wszystko i > brawo im za to. mieszkam w Warszawie i zycze im wszystkiego > naj!A kielce sa b. ladnym miastem z tradycjami , chociaz > oczywiscie nie takim jak piekny krakow, ale co z tego? jak to > sie ma do pilki noznej?Jest miastem wojewodzkim, ma ok 400 tys > mieszkancow, szybko sie rozwija i jak widac istnieje > zapotrzeowanie na pilke nozna. a pomysl z ogloszeniem mi sie > podoba . troche smieszne ale orginalne i moze da efekty. a jesli > nie to co? tylko agencje nie zarobia. pozdrawiam Jeśli nie śledzisz III ligi to nie mów jak gra Cracovia. Bo narazie to Cracovia jest liderem III ligi małopolskiej i ma 5 pkt. przewagi nad Koroną. Zobacz także na jej wyniki w tym sezonie (kilkakrotnie wygrywała 7-0, ogółem zdobyła 50 bramek, a straciła 10). Narazie to Cracovia zasługuje więc na awans, a jak bedzie na koniec to zobaczymy (napewno będzie ciekawa walka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! IP: *.cl.ri.cox.net 26.11.02, 01:46 Bay ciulu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koll Faktycznie Cracovia to jełopy !!!!!!! IP: *.tele2.pl 25.11.02, 22:47 Wolę żeby w 1 lidze grał Kłaj albo Skawina niż te pajace z Kałuży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 26.11.02, 07:24 Do Rexa: Jestem za tym, zeby w Toronto byla pierwsza liga... A jak bedziesz w PL kolego, to zobacz chociaz na wlasne oczy wojewodzkie miasto Kielce - na pewno to nie wieksza wiocha niz Toronto czy Mississauga... Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! 26.11.02, 12:28 Tak się składa dupku z Woli Dupieckiej, że Kielce to spore miasto które jest stolicą województwa świętokrzyskiego. Ale krakusom to nie w smak bo się rozwija i czują konkurencję a tak chcieli ze zagarnąć podczas nowego podziau administracyjnego. A Korona Kielce to zespół z tradycjami który niestety z powodów kiepskiego zarządzania przez nieruszalnych prezesików i działaczy spadł z 2 ligi. Wszedł nowy sponsor, działaczy wywalił na zbity pysk i coś wreszcie zaczęło się dziać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! IP: 195.117.92.* 26.11.02, 13:39 ty jełopie z tej Woli patrzyłeś i widziałeś ile zespołów jest z duzych miast a ile z małych? Taka Malaga co Amice rozjechała,czy Alaves,Arminia i co? A tem wojt to was w ch*** zrobił i w ten sposób wybory wygrał pewnie z LPR-u jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krach Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! IP: *.chello.pl 25.11.02, 20:29 Wiocha?? Czlowieku, lepiej popatrz na mape i wiedz ze Kielce to stolica wojewodztwa a Cracovia?? Niech sie bierze do roboty to bedzie w I lidze a teraz to sie lepiej nie wychylajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazz Cracovia na pastwisko !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tele2.pl 25.11.02, 22:33 Piszę bo jakiś kretyn wspomniał o Cracovi . To bydło co wpadło pod stadion Wisły powinno się paść na pastwisku a nie myśleć o 1 lidze . Z siekierami na dzieci , kobiety , starszych <tacy też byli pod kasami> ? Jak macie nasrane w tych pustych pałach to podzielcie się na połowę i wtedy możecie się rąbać - debile !!!! Korona was i tak wyrucha . He . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysik Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! IP: 195.117.92.* 26.11.02, 13:35 Coś sie nie podoba?Idz palic gumy pajacu jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! IP: *.lama.net.pl / 192.168.0.* 26.11.02, 18:02 A ja się z Tobą zgadzam. Ja też bym chciał, aby w I lidze grały takie drużyny jak: Cracovia, Wisła, Polonia W., ŁKS, Widzew, Lech, Pogoń, Śląsk, Lechia Gd., Górnik, Ruch . Jednak może i Korona do nich dołączy. Wkońcu Kielce nie są takim małym miastem (jak na Polskie warunki) i będzie tam przychodzić przynajmniej 5 tyś. kibiców na mecz, a nie tak jak na Amice 600. Jednak w tym sezonie z III ligi małopolskiej wolałbym, aby awansowała Cracovia. Gra naprawdę dobrze i zasługuje na to (wkońcu to 5- krotny MP i ma dużo kibiców). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja dokladnie.jebac agentow! IP: *.psm.gda.pl / 192.168.1.* 25.11.02, 17:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joorek Chcesz zagrac wyslij SMS IP: 217.97.242.* 25.11.02, 18:31 Chcesz zagrac w Kolporterze Koronie Kielce? Juz teraz wyslij SMS pod numer 7979 o tresci KOLPORTER. Cena 9zl + VAT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M_N Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.11.02, 21:56 I bardzo dobrze, agenci dostana po kieszeni, kolporter zaoszczedzi a wdowczyk wybierze sobie kadre, bo jest profesjonalista - tylko pogratulowac, jednak nie wiem na jak dlugo pozostanie kolporter sponsorem, mam nadzieje, ze niepowodzenia nie odbiora im checi do sponsoringu i doprowadza ta ekipe do 1 ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Korony Cracovia na casting albo dalej lll liga ! IP: *.tele2.pl 25.11.02, 22:56 Jak cymbały z Krakowa chcą grać w II lidze to niech proszą Wdowczyka o zatrudnienie . Może chociaż będą trawę przycinać lub zbierać śmieci na trybunach po meczu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ole Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! IP: *.plusgsm.pl 25.11.02, 23:34 Czy na tym portalu nie ma moderatora, który by zadbał o pewien poziom wypowiedzi. Dyskutujcie argumentami a nie inwektywami. A swoją drogą to Kielcom należy się pierwsza liga. Odkąd przyszedł Wdowczyk na 3 ligowe mecze przychodzi 4 000 ludzi, a na mecze w lubinie 300 osób. Zresztą porównanie do Wronek, Grodziska, czy Lubina świadczy tylko o nie znajomości geografii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krach Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! IP: *.chello.pl 26.11.02, 01:43 Gość portalu: ole napisał: > Czy na tym portalu nie ma moderatora, który by zadbał o pewien > poziom wypowiedzi. Juz dawno o tym pisalem i wpelni sie zgadzam .. moze jakis filtr na niecenzuralne wypowiedzi? > Dyskutujcie argumentami a nie inwektywami. A > swoją drogą to Kielcom należy się pierwsza liga. Odkąd przyszedł > Wdowczyk na 3 ligowe mecze przychodzi 4 000 ludzi, a na mecze w > lubinie 300 osób. Zresztą porównanie do Wronek, Grodziska, czy > Lubina świadczy tylko o nie znajomości geografii. Podpisuje sie dwoma rekoma a nawet i nogami. Wreszcie bedzie druzyna w Kielcach, pierwsza liga w pilke reczna juz jest (kobiet i mezczyzn), w kosza tez byla jeszcze tylko w nozna brakuje ... kwestia w tej chwili czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GERONIMO Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! IP: *.net.iton.pl 26.11.02, 03:40 JESTEM ZE SZCZECINA I WIEM CZYM KONCZY SIE LAPANKA.BO NIE OSZUKUJMY SIE KTO ZNAJĄCY SWOJA WARTOŚC BĘDZIE CHCIAL GRAĆ W 3,2 LIDZE,MOZE ZA JAKIŚ CZAS W 1, A WDOWCZYK POZA BRUTALNOSCIA NICZEGO TYCH CHLOPAKÓW NIE NAUCZY.CZY KTOŚ JESZCZE PAMIETA JAK GRAŁA POLONIA ZDOBYWAJĄC MISTRZA,JAK KOSCI TRZASKALY,JAKA TO BYŁA NUDNA PIŁKA,ZRESZTA CZEGO MOZNA OCZEKIWAĆ OD OBROŃCY.POPATRZCIE NA KASPERCZAKA WISŁA JAK NA POLSKIE WARUNKI,TO INNY ŚWIAT,I JEŚLI ZDOBĘDZIE MISTRZA BEZ KOSOWSKIEGO,ŻURAWIA,CHYLĘ GŁOWE. A KORONIE ZYCZĘ JAK NAJLEPIEJ, DO ZBACZENIA W 2 LIDZE,NA MECZU Z POGONIĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorpion Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! IP: *.nsw.bigpond.net.au 26.11.02, 08:02 Trafne i ciekawe spostrzezenie, porownania stylu pracy trenerow Wdowczyka i Kasperczaka. Pierwszy jako trener to jeszcze na dorobku, a drugi z wielkim doswiadczeniem, dobrymi osiagnieciami, wie do czego zmierza i skuteczy w pracy szkoleniowej. Mlodemu trenerowi Wdowczykowi zycze jak najlepszych sukcesow, ale do tego nie wystarczy "nabor" roznych pilkarzy z calej Polski. Trzeba tez umiec budowac zespol pod wlasna koncepcje i wizje gry zespolu aby w ekspresowym tempie z III ligi awansowac do I ligi i...tam prezentowac scalony wartosciowy zespol. Moge cos na ten temat powiedziec, bowiem w przeszlosci w swojej pracy trenerskiej udalo mi sie uzyskac kilka awansow i w nich wlasnie awans z III ligi do I ligi. Tak czy owak zycze mlodemu szkoleniowcowi realizacji zamierzonych celow. Ale jako realista niezbyt wierze w takie powodzenenie. Obym sie mylil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! IP: *.trentn01.nj.comcast.net 26.11.02, 05:54 hehe...jasne :) nie powiedza ze to niezly pomysl, bo to przeciez dla nich zle :) takze nic dziwnego ze im sie to nie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
ariel11 Re: Chcesz zagrać u Wdowczyka? Zgłoś się! 26.11.02, 10:23 bardzo dobry pomysł aby ci biedni piłkarze nie byli skubani przez swoich agentów.cenię pana darka i życzę mu jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicxyz@interia.pl Re:WDOWCZYK,RUSZ DUPE I POJEZDZIJ PO KRAJU!! IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 26.11.02, 12:26 PO MALYCH MIEJSCOWOSCIACH, W KONCU ZA TO CI PLACA !! A TAK BEDZIE JEDNAK< WIELKIE KIELECKIE GOWNO!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weni Re:WDOWCZYK,RUSZ DUPE I POJEZDZIJ PO KRAJU!! IP: 195.117.92.* 26.11.02, 13:32 co ci sie nie podaba pajacu?ze kasa jest?i nie musza sie martwic o pieniadze tak jak w pogoni poloni i wielu innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicxyz@interia.pl Re:WDOWCZYK,RUSZ DUPE I POJEZDZIJ PO KRAJU!! IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 26.11.02, 12:26 PO MALYCH MIEJSCOWOSCIACH, W KONCU ZA TO CI PLACA !! A TAK BEDZIE JEDNAK< WIELKIE KIELECKIE GOWNO!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pulaw Pan Marek Profus już chce przechwycic kase. IP: *.wro.pro 26.11.02, 13:56 Nie mogę! Odpowiedz Link Zgłoś