Gość: O90 IP: 87.244.64.* 27.02.06, 23:20 i tak bedzie jak zwykle nie ma sie co podniecac polska pilka nozna nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @@@ Re: Jacek Bąk: Piłkarze nie płaczą IP: 5.6.2R* / *.motorola.com 27.02.06, 23:43 Ale glupie pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekameka Piłkarze nie płaczą - piłkarze puszczaja bąki IP: *.koba.pl / *.koba.pl 28.02.06, 07:12 Bąk - kolejny znawca futbolu, hehehe, znów puści bąka strzelając samobójcza bramkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WsS Re: Jacek Bąk: Piłkarze nie płaczą IP: *.adsl.hansenet.de 27.02.06, 23:46 nie podniecajmy sie za wczescie. lepiej milo sie zaskoczyc niz po raz kolejny rozczarowac!!! do boju Pooooolsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonk Re: Jacek Bąk: Piłkarze nie płaczą IP: *.cable.mindspring.com 28.02.06, 02:12 Bąk nie pochwalil Rasiaka, to o Mundialu moze zapomniec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.j. Tak, to bardzo nieladnie z jego strony. IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 28.02.06, 05:03 Jajas pewnie mu tego nie zapomni.Powinien chociaz wspomniec tego oferme Rasiaka,COS POWIEDZIEC O RASIAKOWYCH nozycach, zachwycic sie jego dryblingami bez pilki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd nie gadajcie , nie dmuchajcie tego balonu . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 23:48 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Jacek Bąk: Piłkarze nie płaczą 27.02.06, 23:56 stać nas zdecydowanie przynajmiej na wyjście z grupy a potem ....juz wszystko moze się zdarzyć chociaż na medalowe miejsce bym nie liczył, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Jacek Bąk: Piłkarze nie płaczą IP: *.chello.pl 28.02.06, 00:10 no pewnie tak jak niemiecka, angielska, włoska, hiszpańska... Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Jacek Bąk: Piłkarze nie płaczą 28.02.06, 00:17 może ja mam jakieś zaćmienie, ale wydawało mi się że w KiJ z grupy nie wyszła ani Polska, ani USA? a Bąk mówi, że porażka z nami nie przeszkodziła im w awansie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.K. Re: Jacek Bąk: Piłkarze nie płaczą IP: *.autocom.pl 28.02.06, 00:36 Jasne, ze USA wyszły z grupy razem z Korea. Odpadla Polska i Portugalia. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: masz rację, masz zaćmienie 01.03.06, 19:45 dzięki:) jak to mówią, pamięć mam dobrą, ale krótką:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBBA Re: Jacek Bąk: Piłkarze nie płaczą IP: *.planters.net 28.02.06, 01:35 A ty jestes biednym pesymista! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Bilety na World Cup IP: *.elpos.net 28.02.06, 06:54 Czy mogę gdzies jeszcze brac udział w losowaniu biltów. Na stronie fify niby trwa losowanie ale nie ma już biletów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Teraz nie ma losowania, tylko conditional tickets IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 09:11 czyli kto pierwszy ten lepszy. Bilety będą sprzedawane w miarę jak inne osoby, które je już wyolosowały lub zamówiły, nie odbiorą ich, nie zapłacą itd. Im bliżej końca tego etapu (15 kwietnia), tym biletów powinno być więcej. Ja już 1 dnia próbowałem kupić bilety na mecze PL i mecz o 3 miejsce, bo były, ale zamówień było tyle, że ciągle wieszał się ich serwer, w końcu po kilku godzinach ticket shop był już niedostępny i niestety na drugi dzień wszystko było na czerwono :-( To już moje 4 podejście i cały czas nic. Ale nie tracę nadziei :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Jacek.... właśnie ,że płaczą IP: *.chelmsfdrdc2.ma.boston.comcast.net 28.02.06, 09:38 pamiętam ,że przed meczem z Portugalią oglądaliście film chłopaki nie płaczą i wszyscy pamiętamy jak to się skończyło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.j. Rasiak nie placze.... IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 28.02.06, 09:57 a powinien ryczec jak bobr.Dlaczego?...Bo jest 'dooooobry snajper' i ma pelne zaufanie Jajasa. Odpowiedz Link Zgłoś
leo_tax Re: Bilety na World Cup 28.02.06, 16:09 Gość portalu: Mario napisał(a): > Czy mogę gdzies jeszcze brac udział w losowaniu biltów. Na stronie fify niby > trwa losowanie ale nie ma już biletów. mozesz : www.koniki.pl/pzpn/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk® Bardzo śmieszne spadaj do swojego underworldu IP: 195.117.126.* 28.02.06, 11:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.j. Polam kulasy Rasiakowi.... IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 28.02.06, 12:26 to moze Jajas zacznie w koncu myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: HMMM..... IP: *.chelmsfdrdc2.ma.boston.comcast.net 28.02.06, 13:09 krowa ryczy ,a nie śpiewa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDREW Re: HMMM..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 13:36 DAWNO NIE WIDZIAŁEM TAK DURNEJ DYSKUSJI "FACHOWCÓW" OD FUTBOLU, KTÓRZY NAWET NIE WIEDZĄ KTO AWANSOWAŁ Z GRUPY NA MUNDIALU W KOREI, WIELCY KIBICE I SAMI ZNAWCY, nie zna znacie innych obrońców nawet swiatowej sławy, którzy strzelali samobóje?????? dziwię się ze jeszcze żyjecie z takim pesymistycznym podejściem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: HMMM..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 13:40 trochę minimalnej wiedzy, albo wyszukiwarka i wiedzielibyście że awansowali a odpadli dopiero w meczu z Niemcami w ćwierćwinale polecam adres np. www.mundialomania.6r.pl/historia/2002/podsumowanie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: HMMM..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 13:42 a jak ktoś ma problemy ze słowem pisanym to jest też narysowane :) www.mundialomania.6r.pl/historia/2002/drabinka.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser santini wiedzial najlepiej ile bak jest wart IP: *.his.uni.torun.pl 28.02.06, 14:07 gdy byl w lyonie bak grzal lawe, pisano rozne artykuly, jak potrafia polscy dziennikarze typy bak w wiezieniu, santini go nie znosi itd, tak samo jak w przypadku dudka, ten sam klimat, trenerzy nie lubia pseudogwiazdorow polskich, wtedy lyon byl na 2 miejsce w lidze i mial strate kolo 5-7 punktow do lensu, mimo to santini sprzedal baka wlasnie do lensu w styczniu, bak zaczal grac w postawowej 11-ce, a w maju mistrzem francji zostal wlasnie lyon, santini wiedzial ze bak jest slaby, ze nie wzmocni glownego rywala do mistrza francji, i mial racje, lyon zostal mistrzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Jacek Bąk: Piłkarze nie płaczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:57 Bonk, ostatni cienias repezentacji śp Engela. W Menchesterze angole mijali go jak tyczki slalomowe. Ten czlowiek nie powinien sie w ogole znalesc w repezentacji. Nic nie osiagnąl i nic juz nie osiagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibisz Re: Jacek Bąk: Piłkarze nie płaczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 10:23 ja też tak myśle ale co zrobić Odpowiedz Link Zgłoś