Dodaj do ulubionych

gazety+dodatki

IP: *.chomiczowka.net.pl 10.07.04, 11:20
no wlasnie, co o nich myslicie?
przyznam sie ze sama czasem skusze sie na gazete z ich powodu
lubie torby (chyba jakies 2 lata temu byla taka w paski w elle,moja ulubiona :)
czasem tez kosmetyki (najlepszym "lupem" bylo mleczko netrogena dolaczone do vity- gazeta za 3.99 a w sklepie mleczko za ok.20! :))
juz mniej filmy (nie kazdy) czy kosmetyczki albo inne gadzety
no i probki w srodku, rzecz jasna

Obserwuj wątek
    • Gość: Lenka Re: gazety+dodatki IP: *.chello.pl 10.07.04, 11:45
      Ty lubisz dodatki dolaczone do gazet ja z kolej ich nie cierpie.
      Po jaka cholere mi kolejna szmaciana torba czy kosmetyczka? Jeszcze musze za
      te "prezenty" dodatkowo placic(co wychodzi jakies 10 zl).
      Lubie natomiast jak sa dolaczane probki kosmetykow.
      • Gość: Aga Re: gazety+dodatki IP: *.magma / *.magma-net.pl 10.07.04, 13:31
        Ja tez nie lubie tych wszystkich niby "prezentow" za ktore trzeba jednak
        doplacac do ceny gazety. Ja kupuje gazety/czasopisma zeby je poczytac, a nie
        aby dostac badziewna torbe, bizuterie czy probke kremu itp. O ile pamietam, to
        wczesniej byly to rzeczywiscie "gratisy" ale teraz niestety cena mocno sie
        zmiena jesli dolaczany jest jakis "prezent". Niektore tytuly zaczynam omijac z
        daleka, bo nie chce placic za cos zupelnie mi niepotrzebnego i czesto bardzo
        niskiej jakosci. Pozdrawiam
    • Gość: ivy Re: gazety+dodatki IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.04, 13:42
      czasami kupuje gazete dla dvd. moje najlepsze lupy: "godziny", "czarny kot,
      bialy kot", "chicago", "dziewiate wrota", "osiem kobiet". dla innych
      badziewnych dodatkow jak torby i inne pierdoly nie kupuje
    • Gość: ella Re: gazety+dodatki IP: 157.25.152.* 10.07.04, 16:35
      Filmy kupuję, ale reszta to makabra. Fatalna jakość: bylejakie wykonanie i
      okropne kolory. Co do DVD uważajcie: taka Gala z płytą kosztuje nawet 12
      złotych, ale te filmy które juz były dodane do gazet kosztują potem w sklepach
      zazwyczaj 20 złotych. Czasem wolę dodać 7 złotych i mieć płyte w pudełku, z
      lektorem, bo fanką Gal nie jestem i kupuję te pisma tylko dla płyt.
    • Gość: Anja Re: gazety+dodatki IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 10.07.04, 17:56
      Wszystkie dodatki, poza filmami do Zwierciadla, bezgranicznie mnie irytuja! Tym
      bardziej, ze z reguly nie mam mozliwosci kupic gazety bez nich. Bardzo lubilam
      Marie Claire, ale wielu numerow nie kupilam, poniewaz nie mialam najmniejszej
      ochoty doplacac do gazety za cudaczne, kiczowate, niepotrzebne "prezenty". Mam
      nadzieje, ze takich "zbuntowanych" osob bedzie coraz wiecej, ze gazety zaczna
      tracic klientki, zamiast je zyskiwac, i zrezygnuja z dodawania tych koszmarkow.
      Podoba mi sie to, co proponuje bodajze NAJ (szkoda, ze nie robia tego gazety na
      wyzszym poziomie), proponujac klientom, albo gazete z "prezentem", albo bez
      prezentu PO ZWYKLEJ CENIE.Wiem, ze w wiekszych miejscowosciach, w ktorych sa
      Empiki, ma sie przy kupnie gazety wybor. Niestety do malych miejscowosci
      docieraja chyba jedynie gazety z "prezentami", bo wybor zdarza sie bardzo zadko!
      • Gość: Anka Re: gazety+dodatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 22:26
        Śmieszą mnie wydawcy, każąc płacić za te swoje rzekome PREZENTY.. I to jakie.
        Pamiętacie okulary dodawane do TS, uważającego się za wyrocznię mody, luksusu
        itp?????
        NIE KUPUJĘ, bo mam dość tych cholernych toreb na ziemniaki i innych bzdur.
        Jedyne fajne dodatki to filmy, ale i tak uważam, że każda gazeta powinna być z
        dodatkami i bez.
    • Gość: chicarica Re: gazety+dodatki IP: 213.199.221.* 11.07.04, 07:29
      Ja nie lubię, jak to są jakieś badziewne torby czy kosmetyczki. Lubię za to,
      gdy do gazety dołączony jest kosmetyk, np. w Vicie i Shape były świetne kremy
      Eveline.
      Eveline.
      Eveline.
      • Gość: chicarica Re: gazety+dodatki IP: 213.199.221.* 11.07.04, 07:30
        Ups sorry, ja naprawdę napisałam tylko 1 posta...
    • Gość: bbb Re: gazety+dodatki IP: 80.55.130.* 11.07.04, 08:04
      reklamówki kosmetyków jeszcze trawię,ale inne rzeczy już nie,dlatego coraz
      mniej kupuję gazet. A te z torbami,szalikami itp to wręcz omijam z daleka
      • ola_er Re: gazety+dodatki 11.07.04, 11:45
        Ja w ogóle się dziwię, że podnoszą ceny gazet przy prezentach. I to często o
        kilka złotych. Jeśli się skuszę na coś, to ewentualnie film DVD. Fajnie było
        kiedyś jak torby dawało tylko Elle albo Twoj styl raz na rok. Teraz w zasadzie
        nie ma gazety bez "prezentu."

Poza tym, dochody z reklam są tak duże, że w zasadzie dziwię się, że gazety
        trzeba kupować :) a nie rozdają ich za darmo.
    • Gość: katt Dodatki.. bleee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 15:54
      UUUUUUUuu, nic tak bardzo mnie nie mierzi przy kupowaniu ulubionego babskiego
      pisma jak fakt dołączania do nich tzw. extra (hahaha) dodatków! Pół biedy,
      jeżeli jest możliwość kupienia tego samego numeru z dodatkiem lub bez (zawsze
      wybieram tę drugą opcję!). Ale krew się we mnie gotuje, kiedy za gazetę, za
      którą zwykle płacę około 7-8 zł muszę dopłacić jakieś 4 złocisze, bo dołączono
      do nich "super-modne-z-flitrem-UV-okulary-w-trzech-odjazdowych-kolorach-do-
      wyboru"...
      To nie skąpstwo!
      Ja po prostu nie cierpię tandety i wciskania ludziom byle kitu przy
      nadarzającej się okazji, pod przykrywką super okazji!!!
      Dodatkom mówię NIE!! :-))) {tym bardziej, że dzięki nim mam niebywałą szansę
      wyglądać czy też nosić się, jak pół osiedla co najmniej!}
      • Gość: Pauli Re: Dodatki.. bleee IP: *.chello.pl 12.07.04, 10:29
        ja tez tego nie lubie... zwlaszcza, ze ostatnio "prezenty" sa coraz wieksze
        gabarytowo (co oczywiscie nie ma nic wspolnego z jakoscia) i kompletnie
        zaslaniaja okladke pisma, dzieki czemu nie wiem, co jest w srodku; widac
        brakuje im interesujacych tematow do zaprezentowania na okladce i licza na to,
        ze jak sie nie widzi, to przez ciekawosc sie kupi:))
        swoja droga to te "prezenty" robia sie coraz dziwniejsze -torba to jestem w
        stanie zrozumiec, dla kazdego tej samej wielkosci; ale ostatnio widzialam w
        jakims pismie klapki! (nie wiem w jakim, bo nazwa byla zaslonieta:)) - ciekawe,
        czy oprocz kilku kolorow sa dostepne w kilku rozmiarach:)
        pozdrowionka
        Pauli
    • Gość: Goska Re: gazety+dodatki IP: *.zamosc.mm.pl 24.07.04, 15:17
      OK. Zgadzam się, że te dodatki są coraz bardziej badziewne, ale napisze, że
      klapki z Claudii sprzed roku sa super!!! Są bardzo wygodne i w sam raz na jakiś
      wyjazd, no i dalam za nie cale 8.99 (chyba). Podobala mi sie tez jeansowa torba
      Filipinki. Przerobilam ją sobie elegancko i jest cool. chociaz przyznaje, ze i
      Filipinka staje się beznadziejna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka