Dodaj do ulubionych

Wraca wiosna, wraca Orange Ekstraklasa

IP: *.aster.pl 03.03.06, 11:04
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Twoja Matka Re: Wraca wiosna, wraca Orange Ekstraklasa IP: *.foxnet.com.pl 03.03.06, 11:23
      Wiesz o tym bo lataja cie w tylek <lol>
      • Gość: apsik Nowa Pogon IP: *.sap.com / 217.8.176.* 03.03.06, 14:10
        Moze sie myle, ale zdaje sie ze w polskiej lidze w jednym meczu moze grac tylko
        pieciu pilkarzy spoza UE. A brazylia w UE nie jest...

Kiedy to sie przepisy zmienily??
        • pogromca_mrowek Dzisiaj to mogą chyba w hokeja pograć 03.03.06, 14:39
          Połowa boisk to jeszcze lodowiska.
    • Gość: SS Pasy do boju!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:26
      co do przedmówcy to mam prawie takie samo zdanie,ale wystarczy jak im dokopiemy
      za tydzień.PASY ASY
    • Gość: johnny Pitry ze Sląska....ciekawe,bardzo ciekawe.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:53
      Pitry ze Sląska?ciekawe.....
    • Gość: Jach WKS IP: *.wroclaw.mm.pl 03.03.06, 12:14
      jestem z Wrocławia więc kibicuję Wisełce, ale w tym razem Legia wydaje się
      silniejsza... a w przyszłym sezonie Śląsk na tronie !!!!!
    • Gość: tomi brasiliana w Sz-nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:31
      jestem co pradwa kibicem Pogoni i pewnie nie powinienem tak mówić ale uważam, że zaliczanie Portowców do grona zespołów walczących o PUEFA to lekka przesada. Ten zespół jak skończy sezon w środku tabeli to będzie dobry wynik, a obawiam się niestety, ze będzie trochę gorzej. Mimo wszystko po cichu liczę na miłą niespodziankę... ;)
      • dennis26 Re: brasiliana w Sz-nie 03.03.06, 13:32
        Gość portalu: tomi napisał(a):

> jestem co pradwa kibicem Pogoni i pewnie nie powinienem tak mówić ale uważam, ż
        > e zaliczanie Portowców do grona zespołów walczących o PUEFA to lekka przesada.
        > Ten zespół jak skończy sezon w środku tabeli to będzie dobry wynik, a obawiam s
        > ię niestety, ze będzie trochę gorzej. Mimo wszystko po cichu liczę na miłą nies
        > podziankę... ;)

Jak to fajnie ze potrafią znaleźść sie jeszcze kibice którzy potrafią
        obiektywnie ocenic szanse swojego zespołu a nie sa ślepo zapatrzeni..
    • jola_dywity Pytanie tylko dlaczego? 03.03.06, 12:40
      Zastanawia mnei po co ta liga wraca:
      - POZIOM POLSKIEJ POLKI JEST ABSURDALNY I NAWET TAKI KIELBASA TUTAJ NIC NIE
      POMOZE;
      - MECZE SA SPRZEDAWANE, A CZASAMI ZA TEN SAM MECZ PIENIADZE BIORA OBIE STRONY I
      DO TEGO SEDZIOWIE I OBSERWATORZY - KOMPLETMY CHAOS!
      - PILKARZE PREZENTUJA POZIOM GORSZU OD DRUZYN JUNIORKICH W CZECHACH I HOLANDII;
      - ZAPLECZE JEST TRAGICZNE - SMIERDZACE STADIONY, BRAK INFRASTRUKTURY
      SANITARNEJ, SRANIE, SZCZANIE GDZIE POPADNIE...
      - KIBICE!... HMMM TO JUZ INNA HISTORIA: CHAMSTWO, SMROD, PROSTACTWO, PIJANSTWO,
      SMROD PO RAZ KOLEJNY, SMROD, SMROD I JESZCZE RAZ SMROD, DO TEGO ANALFABETYZM.
      Uwazam ze wszyscy pilkarze polskiej ligi powonni obciac sobei jedna noge
      brzeszczotem i darowac tego absurdalnego gowna ludziom na okolo. Nigdy w zyciu
      nie pojade juz na mecz po tym co widzialam w Katowicach. Co za absurdalna
      zenada.
      A z drugiej strony: kibice, szaliki, wyjazdy na mecze, spiewanie, emocje... i
      po co? z jakiego powodu? z powodu tej tragicznej i absurdalnej polskiej pilki
      noznej. Wez sie jedn z drugim za robote i kup sobie mydlo. Bedzie lepszy
      pozytek!
      • dennis26 Re: Pytanie tylko dlaczego? 03.03.06, 13:35
        za duzo chyba nagladalas reportazy tvn a juz zdania o kibicach Chamsto smrod
        prostactwo swiadczy tylko o tobie...
      • Gość: hex Re: Pytanie tylko dlaczego? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 03.03.06, 14:39
        Juz przeszło?? Wdech wydech...wdech..wydech....Poziom twojego postu swiadczy o
        tobie....i kto tu jest analafabeta, i prostakiem...buahahahha smiac mi sie chce
        z takich ludzi..małych zaplutych siedzacych przed monitorem i majaca jedna rzecz
        do zrobiebie czyli PROWOKACJA heheh zakompleksiona, zaszczuta<pewnie szef meczy>
        wiec stara sie budowac swoje ego w interniecie...buhahahah
    • Gość: doBOJU POLSKA LIGA Piechna dziekujemy ,ze zostales w Polsce !!!!!!!!! IP: *.range81-158.btcentralplus.com 03.03.06, 14:35
      DO BOJU PIECHNA !!!!!! TERAZ TY JESTES NAJLEPSZYM POLSKIM NAPASTNIKIEM I
      NADZIEJA NASZEJ REPREZETACJI W WALCE O NAJWYZSZY CEL JAKIM JEST MISTRZOSTWO
      SWIATA W NIEMCZECH !!!!!!
    • Gość: rejmol Nic o Lechu!! A na okładce.. czyji stadion?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 16:17
      Bójcie się chamy po mistrza polski już mamy!!!
      • Gość: fan Re: Nic o Lechu!! A na okładce.. czyji stadion?? IP: 80.48.251.* 03.03.06, 18:36
        Stadion Narodowy w Poznaniu !!!
    • garbusmoneta wraca wiosna... 03.03.06, 16:29
      prole i holota w swoim zywiole.
    • deyna18 ness 03.03.06, 16:32
      Autor tego artukułu chyba nie lubił zajęć z gramatyki i składni na języku polskim. Ja jako absolwent Politechniki równiez nie jestem słownym wirtuozem, ale właśnie z tego względu staram się później przeczytać to co napisałem i wychwycić błędy. Autorowi proponuję, żeby też czytał to co pisze.
    • Gość: piwooooooooooosh papricana campeoooooooooooooooooonnn IP: *.veranet.pl 03.03.06, 17:07
      papricana campeoooooooooooooooooonnn papricana campeoooooooooooooooooonnn
    • malarz2 I będzie co robić. 03.03.06, 17:55
      Będzie co robić - czyli oglądanie meczy, chodzenie do buka i wogóle fanie że
      sezon ogórkowy zakończony.
    • Gość: Den Stadion IP: *.icpnet.pl 03.03.06, 18:45
      Widzę że i fotka nawet im nieźle wyszła poznańskiego stadionu KKS LECH!
      My wierzymy tylko w KKS...!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka