Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl 03.03.06, 11:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Twoja Matka Re: Wraca wiosna, wraca Orange Ekstraklasa IP: *.foxnet.com.pl 03.03.06, 11:23 Wiesz o tym bo lataja cie w tylek <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik Nowa Pogon IP: *.sap.com / 217.8.176.* 03.03.06, 14:10 Moze sie myle, ale zdaje sie ze w polskiej lidze w jednym meczu moze grac tylko pieciu pilkarzy spoza UE. A brazylia w UE nie jest... Kiedy to sie przepisy zmienily?? Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek Dzisiaj to mogą chyba w hokeja pograć 03.03.06, 14:39 Połowa boisk to jeszcze lodowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Pasy do boju!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:26 co do przedmówcy to mam prawie takie samo zdanie,ale wystarczy jak im dokopiemy za tydzień.PASY ASY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny Pitry ze Sląska....ciekawe,bardzo ciekawe.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:53 Pitry ze Sląska?ciekawe..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jach WKS IP: *.wroclaw.mm.pl 03.03.06, 12:14 jestem z Wrocławia więc kibicuję Wisełce, ale w tym razem Legia wydaje się silniejsza... a w przyszłym sezonie Śląsk na tronie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi brasiliana w Sz-nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:31 jestem co pradwa kibicem Pogoni i pewnie nie powinienem tak mówić ale uważam, że zaliczanie Portowców do grona zespołów walczących o PUEFA to lekka przesada. Ten zespół jak skończy sezon w środku tabeli to będzie dobry wynik, a obawiam się niestety, ze będzie trochę gorzej. Mimo wszystko po cichu liczę na miłą niespodziankę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: brasiliana w Sz-nie 03.03.06, 13:32 Gość portalu: tomi napisał(a): > jestem co pradwa kibicem Pogoni i pewnie nie powinienem tak mówić ale uważam, ż > e zaliczanie Portowców do grona zespołów walczących o PUEFA to lekka przesada. > Ten zespół jak skończy sezon w środku tabeli to będzie dobry wynik, a obawiam s > ię niestety, ze będzie trochę gorzej. Mimo wszystko po cichu liczę na miłą nies > podziankę... ;) Jak to fajnie ze potrafią znaleźść sie jeszcze kibice którzy potrafią obiektywnie ocenic szanse swojego zespołu a nie sa ślepo zapatrzeni.. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Pytanie tylko dlaczego? 03.03.06, 12:40 Zastanawia mnei po co ta liga wraca: - POZIOM POLSKIEJ POLKI JEST ABSURDALNY I NAWET TAKI KIELBASA TUTAJ NIC NIE POMOZE; - MECZE SA SPRZEDAWANE, A CZASAMI ZA TEN SAM MECZ PIENIADZE BIORA OBIE STRONY I DO TEGO SEDZIOWIE I OBSERWATORZY - KOMPLETMY CHAOS! - PILKARZE PREZENTUJA POZIOM GORSZU OD DRUZYN JUNIORKICH W CZECHACH I HOLANDII; - ZAPLECZE JEST TRAGICZNE - SMIERDZACE STADIONY, BRAK INFRASTRUKTURY SANITARNEJ, SRANIE, SZCZANIE GDZIE POPADNIE... - KIBICE!... HMMM TO JUZ INNA HISTORIA: CHAMSTWO, SMROD, PROSTACTWO, PIJANSTWO, SMROD PO RAZ KOLEJNY, SMROD, SMROD I JESZCZE RAZ SMROD, DO TEGO ANALFABETYZM. Uwazam ze wszyscy pilkarze polskiej ligi powonni obciac sobei jedna noge brzeszczotem i darowac tego absurdalnego gowna ludziom na okolo. Nigdy w zyciu nie pojade juz na mecz po tym co widzialam w Katowicach. Co za absurdalna zenada. A z drugiej strony: kibice, szaliki, wyjazdy na mecze, spiewanie, emocje... i po co? z jakiego powodu? z powodu tej tragicznej i absurdalnej polskiej pilki noznej. Wez sie jedn z drugim za robote i kup sobie mydlo. Bedzie lepszy pozytek! Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Pytanie tylko dlaczego? 03.03.06, 13:35 za duzo chyba nagladalas reportazy tvn a juz zdania o kibicach Chamsto smrod prostactwo swiadczy tylko o tobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hex Re: Pytanie tylko dlaczego? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 03.03.06, 14:39 Juz przeszło?? Wdech wydech...wdech..wydech....Poziom twojego postu swiadczy o tobie....i kto tu jest analafabeta, i prostakiem...buahahahha smiac mi sie chce z takich ludzi..małych zaplutych siedzacych przed monitorem i majaca jedna rzecz do zrobiebie czyli PROWOKACJA heheh zakompleksiona, zaszczuta<pewnie szef meczy> wiec stara sie budowac swoje ego w interniecie...buhahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doBOJU POLSKA LIGA Piechna dziekujemy ,ze zostales w Polsce !!!!!!!!! IP: *.range81-158.btcentralplus.com 03.03.06, 14:35 DO BOJU PIECHNA !!!!!! TERAZ TY JESTES NAJLEPSZYM POLSKIM NAPASTNIKIEM I NADZIEJA NASZEJ REPREZETACJI W WALCE O NAJWYZSZY CEL JAKIM JEST MISTRZOSTWO SWIATA W NIEMCZECH !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rejmol Nic o Lechu!! A na okładce.. czyji stadion?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 16:17 Bójcie się chamy po mistrza polski już mamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Nic o Lechu!! A na okładce.. czyji stadion?? IP: 80.48.251.* 03.03.06, 18:36 Stadion Narodowy w Poznaniu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
deyna18 ness 03.03.06, 16:32 Autor tego artukułu chyba nie lubił zajęć z gramatyki i składni na języku polskim. Ja jako absolwent Politechniki równiez nie jestem słownym wirtuozem, ale właśnie z tego względu staram się później przeczytać to co napisałem i wychwycić błędy. Autorowi proponuję, żeby też czytał to co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwooooooooooosh papricana campeoooooooooooooooooonnn IP: *.veranet.pl 03.03.06, 17:07 papricana campeoooooooooooooooooonnn papricana campeoooooooooooooooooonnn papricana campeoooooooooooooooooonnn papricana campeoooooooooooooooooonnn papricana campeoooooooooooooooooonnn papricana campeoooooooooooooooooonnn papricana campeoooooooooooooooooonnn papricana campeoooooooooooooooooonnn papricana campeoooooooooooooooooonnn papricana campeoooooooooooooooooonnn papricana campeoooooooooooooooooonnn papricana campeoooooooooooooooooonnn papricana campeoooooooooooooooooonnn papricana campeoooooooooooooooooonnn Odpowiedz Link Zgłoś
malarz2 I będzie co robić. 03.03.06, 17:55 Będzie co robić - czyli oglądanie meczy, chodzenie do buka i wogóle fanie że sezon ogórkowy zakończony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Den Stadion IP: *.icpnet.pl 03.03.06, 18:45 Widzę że i fotka nawet im nieźle wyszła poznańskiego stadionu KKS LECH! My wierzymy tylko w KKS...! Odpowiedz Link Zgłoś