Gość: autor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:51 no, ciekawe co się zmieni, albo wszystko co trzeba było zmienic zmieniono i pozbyto sie nielubianego przez kibiców zygo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: psyholognistykutas Nowy prezes Legii IP: *.crowley.pl 09.03.06, 11:56 Następnego krawaciarza Wam ześlą. Kibicuję Koronie, a w Warszawie Polonii, ale współczuję Wam takiego losu. Klub z taką tradycją i potencjałem zamiast się rozbijać po europejskich salonach jest prowadzony przez pajaców od rubasznej telewizji dla prostej gawiedzi z widocznym efektem. Życzę sukcesów mimo wszystko, kiedyś muszą nadejść lepsze czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DA Nowy pajac w wiejskim - złodziejskim klubiku IP: *.bie.lama.net.pl 09.03.06, 12:06 I KOGO TO OBCHODZI ! ŻYGAĆ SIĘ CHCE NA SAM WIDOK SŁOWA LEGIA ! MENDY DZIENNIKARSKIE ZE WSI ZWANEJ WARSZAWA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM co to znaczy: "Żygać"? IP: *.prezydent.pl / 217.153.190.* 09.03.06, 12:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JFK Re: co to znaczy: "Żygać"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 12:09 wy tam, w Kancelarii - do roboty, nie opie*dalac sie w pracy zabawa w internecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TadeuszLuzny Re: co to znaczy: "Żygać"? IP: *.sympatico.ca 09.03.06, 19:12 ...tez nie wiem, ale domyslam sie, ze tak to chyba elektorat SamoZaglady okresla torsje? Odpowiedz Link Zgłoś
z-zgrzyt Re: Nowy prezes Legii 09.03.06, 18:31 co to zmieni i tak Legia daje doopy ja trzeba i to bez zabezpieczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Nowy prezes Legii IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.03.06, 05:10 Odnosisz sie do jej miejsca w tabeli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster(L) Re: Nowy prezes Legii IP: *.man.olsztyn.pl 10.03.06, 14:02 Witam Przeglądając najróżniejsze fora o tematyce piłkarskiej rzuciło mi się w oczy, że Legia Warszawa jest jednym z najbardziej znienawidzonych klubów w Polsce. Pomijam "wrogów naturalnych" jak chociażby Wisła, Lech czy Polonia. To normalne, że kibice tych drużyn nie darzą Legii sympatią, ale zauważyłem bardzo częste działanie w myśl zasady "dokopać Legionistom za wszelką cenę". Każda porażka Legii to powód, żeby zwymyślać Legię, jej kibiców i całą Warszawę. Rozumiem, że Legia była klubem wojskowym i stosowano tam różne nieuczciwe praktyki, ale to się skończyło 15 lat temu. Myślę, że większość krytykantów (bo krytykami ich nazwać nie można z prostego powodu - krytyka jest uzasadniona i powinna być konstruktywna) ma kompleksy względem Legii i (może przede wszystkim) Warszawy. Wściekłe ataki na Legię, Warszawę i Warszawiaków są zdecydowanie częstsze niż na inne kluby. Poza tym Legię krytykują i obrażają niemal wszyscy, a taką np Wisłę to co najwyżej kibice Cracovii i Legii (czyli najwięksi rywale - normal). Co o tym myślicie? Czy też zauważyliście coś podobnego? Czy też nie lubicie Legii? Dlaczego? Pozdrawiam. Nara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PioPio Re: Nowy prezes Legii IP: *.petrus.com.pl 10.03.06, 15:13 wchodzcie na tą strone tam jest wsazystko o legii i nie tylko:Ps6.bitefight.pl/c.php?uid=43077 Odpowiedz Link Zgłoś