Dodaj do ulubionych

Nowy prezes Legii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:51
no, ciekawe co się zmieni, albo wszystko co trzeba było zmienic zmieniono i
pozbyto sie nielubianego przez kibiców zygo
Obserwuj wątek
    • Gość: psyholognistykutas Nowy prezes Legii IP: *.crowley.pl 09.03.06, 11:56
      Następnego krawaciarza Wam ześlą. Kibicuję Koronie, a w Warszawie Polonii,
      ale współczuję Wam takiego losu. Klub z taką tradycją i potencjałem zamiast
      się rozbijać po europejskich salonach jest prowadzony przez pajaców od
      rubasznej telewizji dla prostej gawiedzi z widocznym efektem. Życzę sukcesów
      mimo wszystko, kiedyś muszą nadejść lepsze czasy.
    • Gość: DA Nowy pajac w wiejskim - złodziejskim klubiku IP: *.bie.lama.net.pl 09.03.06, 12:06
      I KOGO TO OBCHODZI ! ŻYGAĆ SIĘ CHCE NA SAM WIDOK SŁOWA LEGIA ! MENDY
      DZIENNIKARSKIE ZE WSI ZWANEJ WARSZAWA !
      • Gość: TOM co to znaczy: "Żygać"? IP: *.prezydent.pl / 217.153.190.* 09.03.06, 12:07
        • Gość: JFK Re: co to znaczy: "Żygać"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 12:09
          wy tam, w Kancelarii - do roboty, nie opie*dalac sie w pracy zabawa w internecie!
        • Gość: TadeuszLuzny Re: co to znaczy: "Żygać"? IP: *.sympatico.ca 09.03.06, 19:12
          ...tez nie wiem, ale domyslam sie, ze tak to chyba elektorat SamoZaglady
          okresla torsje?
    • z-zgrzyt Re: Nowy prezes Legii 09.03.06, 18:31
      co to zmieni i tak Legia daje doopy ja trzeba i to bez zabezpieczenia
      • Gość: eurofanatik Re: Nowy prezes Legii IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.03.06, 05:10
        Odnosisz sie do jej miejsca w tabeli?
    • Gość: toster(L) Re: Nowy prezes Legii IP: *.man.olsztyn.pl 10.03.06, 14:02
      Witam
      Przeglądając najróżniejsze fora o tematyce piłkarskiej rzuciło mi się w oczy, że
      Legia Warszawa jest jednym z najbardziej znienawidzonych klubów w Polsce.
      Pomijam "wrogów naturalnych" jak chociażby Wisła, Lech czy Polonia. To normalne,
      że kibice tych drużyn nie darzą Legii sympatią, ale zauważyłem bardzo częste
      działanie w myśl zasady "dokopać Legionistom za wszelką cenę". Każda porażka
      Legii to powód, żeby zwymyślać Legię, jej kibiców i całą Warszawę. Rozumiem, że
      Legia była klubem wojskowym i stosowano tam różne nieuczciwe praktyki, ale to
      się skończyło 15 lat temu. Myślę, że większość krytykantów (bo krytykami ich
      nazwać nie można z prostego powodu - krytyka jest uzasadniona i powinna być
      konstruktywna) ma kompleksy względem Legii i (może przede wszystkim) Warszawy.
      Wściekłe ataki na Legię, Warszawę i Warszawiaków są zdecydowanie częstsze niż na
      inne kluby. Poza tym Legię krytykują i obrażają niemal wszyscy, a taką np Wisłę
      to co najwyżej kibice Cracovii i Legii (czyli najwięksi rywale - normal).
      Co o tym myślicie? Czy też zauważyliście coś podobnego? Czy też nie lubicie
      Legii? Dlaczego?
      Pozdrawiam. Nara.
    • Gość: PioPio Re: Nowy prezes Legii IP: *.petrus.com.pl 10.03.06, 15:13
      wchodzcie na tą strone tam jest wsazystko o legii i nie
      tylko:Ps6.bitefight.pl/c.php?uid=43077

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka