Gość: Dudek IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 15:42 Dudek jest skonczony. Czytalem na ich stronie, ze zima maja go sprzedac. Juz nigdy nie wroci do skladu. Sorry bystrzaki, ale bledow sie nie wybacza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MIKE Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: 217.97.208.* 03.12.02, 16:36 a JA CZYTAŁEM, ŻE BOJĄ SIĘ GO SPRZEDAĆ DO INNEGO ANGIELSKIEGO KLUBU, BO JEST ZA DOBRY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyl Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: *.acn.pl / 10.67.4.* 03.12.02, 23:11 czytajcie a znajdziecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek bis Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: *.kalisz.mm.pl 04.12.02, 12:28 Ludzei, dajcie se siana z tym Dudkiem. Wyłażą tylko Wasze polskie kompleksy. Ja już mam dosyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacm Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.02, 16:37 tak to juz w wielkim biznesie pilkarskim bywa,ze jak dasz ciala to na twoje miejsce czekaja nastepni,choc ja bym jeszcze dudka nie skreslal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bramkarz Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.12.02, 21:42 Gość portalu: jacm napisał(a): > tak to juz w wielkim biznesie pilkarskim bywa,ze jak dasz ciala > to na twoje miejsce czekaja nastepni,choc ja bym jeszcze dudka > nie skreslal A ja go juz dawno skreslilem... Zapomnieliscie juz jego wystep w Korei??? Jeden z najslabszych bramkarzy w historii Polskiej reprezentacji, kompromitacja. Ze Stanami wygralismy bo na szczescie nie Dudek bronil Polskiej bramki! Dudek sam sie skreslil, a klasy Tomaszewskiego nigdy nie osiagnie. Sledzilem ranking bramkarzy na mistrzostwach w Koreii/Japoni, bioracy pod uwage udane interwenje, czyste konto etc, nie zalapal sie nawet to pierwszej piatki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: 194.216.184.* 03.12.02, 16:47 Gdzie ty to wyczytales, co? Bo na pewno nie na stronie Liverpool'u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 17:05 jaki jest adres oficjalnej strony Liverpoolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mms Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: *.attu.pl / 192.168.0.* 03.12.02, 17:26 Gość portalu: jerzy napisał(a): > jaki jest adres oficjalnej strony Liverpoolu? liverpoolfc.tv/ Nie przejmuj się reklamówką na początku tylko kliknj w "enter site". Żeby mieć dostęp do niektórych opcji musisz się zarejestrować ale za to później sam Houllier będzie do Ciebie maile przysyłał. ;) MMS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: 195.116.31.* 03.12.02, 17:11 Aleś mądry chłopie! Ronaldo też ostatnio sprzedali... fachura od transferów, kurcze! To jest biznes: tu sprzedać tam kupić. Dudek jest teraz warty 2 razy więcej jak wtedy kiedy go kupili. To może dlatego chcą go sprzedać. A tak w ogóle to nawet nie wiemy czy chcą i kim są ci ONI. Możesz bracie podać link w którym to rzekomo przeczytałeś? MW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 17:22 niemoze - bo bredzi ze swojej pustej czaszki. Byc moze Dudkowi zaszkodzily te miliony w nowym konrakcie, ale to nr. 1 na swiecie na tej pozycji i tylko musi wrocic do formy, psychike odbudowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Presso Re: Kirkland NAPEWNO zastąpi Dudka NA KROTKO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.02, 17:49 > niemoze - bo bredzi ze swojej pustej czaszki. Byc moze Dudkowi > zaszkodzily te miliony w nowym konrakcie, ale to nr. 1 na > swiecie na tej pozycji i tylko musi wrocic do formy, psychike > odbudowac. No nr 1 na swiecie to moze za duze, ale... A ja wiem gdzie "czaszka" to przeczytal: - www.teletydzien.pl - www.zycienagoraco.com pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: *.chello.pl 03.12.02, 17:21 Oficjalna strona klubu to www.liverpoolfc.tv. A pierwszy post to zwykła prowokacja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: *.trentn01.nj.comcast.net 03.12.02, 17:22 ty , madrala,a skad taki gamon po angielsku umie??? to chyba strona huraganu kozia wolka, cos ci sie pomylilo dzieciaku. :))))) odezwal sie ten ktory bledow nie popelnia hahahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EXPERT Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: proxy / 193.114.111.* 03.12.02, 17:29 TY dudek krasnoludek poucz sie troche angielskiego naucz sie co to "how are you" znaczy a nie bzdury wypisujesz!!!!!!!! anyway - sprzedawac po ang to sell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deeyv Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 17:39 mogą go sprzedać jak nie wróci do formy. czytałem, że teraz będzie zarabiać prawie najwięcej na świecie ze wszystkich bramkarzy [2, a na wyspach najwięcej] przeciez nie będą mu płacic za siedzenie na ławce. jednego mozemy być pewni do Knurowa nie wróci ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EXPERT Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: proxy / 193.114.111.* 03.12.02, 17:35 TY dudek krasnoludek poucz sie troche angielskiego naucz sie co to "how are you" znaczy a nie bzdury wypisujesz!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martiness Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 03.12.02, 17:49 Na oficjalnym forum Liverpoolu dyskutowana jest wypowiedź, dotycząca tego,że władze klubu cieszą się z przedłużenia kontraktu z polskim bramkarzem, bo było na niego wielu chętnych wśród klubów Premier League. W kontekście meczu z Man Utd (wątek był założony przed meczem) padają słowa, że dzięki Bogu trudno go teraz będzie kupić rywalom bo jest zbyt wiele wart. Być moze "nasz" Dudek z forum ma pewne problemy z językami obcymi. A być moze jest zwykłym zgorzkniałym głupcem którego cieszą niepowodzenia ludzi sukcesu. Jerzy trzymaj się! Adres Forum: www.liverpoolfc-newkit.co.uk/cgi-bin/ib3/ikonboard.cgi? s=3deb7466472fffff&&&CODE=04 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: *.gazeta.pl 03.12.02, 23:15 Gość portalu: martiness napisał(a): > Adres Forum: > <a href="www.liverpoolfc-newkit.co.uk/cgi- bin/ib3/ikonboard.cgi?"targ > et="_blank">www.liverpoolfc-newkit.co.uk/cgi-bin/ib3/ikonboard.cgi?</a> > s=3deb7466472fffff&&&CODE=04 Liverpool FC Discussion Board welcomes our newest member namche making a total of 285 registered members. 285 userów? Co oni tam na wyspach inetu nie mają? Smiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyspiarz Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 17:46 bzdura wyssana z palca. Chyba, ze wyczytales to na stronie zawistni_rodacy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Dudek rzeczywiscie raczej w Anglii nie zagra IP: *.localnet 03.12.02, 17:49 ma bardzo duzego pecha, ale taki to zawod; w angielskich gazetach zrobili z niego posmiewisko (zwlaszcza w tzw. tabloids) i zaden manager nie zaryzykuje jeszcze jednego takiego koszmarnego bledu moim zdaniem Dudek w Anglii jest skonczony a te 'cieple' slowa od Houliera i Kirklanda -> takie sa po prostu zwyczaje w Premiership - pelen wersal i kultura; tak, ze bym specjalnie tym sie nie sugerowal; podobnie zreszta bylo z poprzednikiem Dudka, ktorego klub pozbyl sie w bialych rekawiczkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Dudek rzeczywiscie raczej w Anglii nie zagra IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 18:17 A z kogo w tych gazetach nie zrobili głupka? Poczytaj co pisza np o Beckhamie. A kogo nazywają Fabien-the-Clown ? Nie sądzę żeby Dudka sprzedali, bo jest na to za dobry. Oczywiscie , kazdy jest na sprzedaż. Jeżeli Kirkland będzie dobrze grał, a za Dudka ktos da 12-15 mln euro to może. Ale na pewno nie teraz, bo po tej aferze jego cena niewatpliwie spadła. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek ciekawe, gdzie to czytales IP: *.kawo1.RWTH-Aachen.DE 03.12.02, 17:52 wlasnie przeczytalem wszystkie aktualne informacje z oficjalnej strony liverpoolu i nic na ten temat nie znalazlem. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrM Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: *.radom.pilickanet.pl 03.12.02, 19:37 Gość portalu: Dudek napisał(a): > Dudek jest skonczony. Czytalem na ich stronie, ze zima maja go sprzedac. Juz ni > gdy nie wroci do skladu. Sorry bystrzaki, ale bledow sie nie wybacza. Też zaglądałem na stronę Liverpoolu ale żadnych takich bzdur tam nie widziałem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: *.bc.hsia.telus.net 03.12.02, 19:45 To tylko chwila slabosci Jurka.On bedzie jeszcze lepszy niz byl przed swoim kryzysem.A potem znow te wszystkie niedowiarki beda przecieraly oczy ze zdumienia.Zycze mu tego serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: *.abo.wanadoo.fr 03.12.02, 20:47 no coz nalezalo sie z tym liczyc dudek juz nigdy nie wroci do bramki the reeds jedyne co mu zostaje to szukanie nowego klubu a moze powrot do holandi Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.for Re: Kirkland zastąpi Dudka 03.12.02, 20:52 nie widzę problemu. każdy ma w pracy problemy, a "urlop" się przyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: 212.106.159.* 03.12.02, 23:19 powoli, powoli, Houllier nie może spuścić Dudka na drzewo tak od razu - byle głupia kontuzja Kirklanda i kto wchodzi do bramki? Trzeci bramkarz, którego nazwiska nawet nie znamy. Dudek musi zostać w Liverpoolu do końca sezonu, bo Houllier nie znajdzie drugiego dobrego bramkarza tak pstryk! palcami. Dudek zostanie i będzie grał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudek ODCZEPCIE SIE I SAMI PRZECZYTAJCIE IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 20:56 Ludzie, wachajcie dupe... przeczytalem na skynews.co.uk w dziale sport... nieoficjalne, ale ma byc potwierdzone w tygodniu... przeciez on gra jak ostatnia szmata... gdyby zawalil mecz z jakims blackburn to moze by mu to wybaczyli. Ale mecz z Manchesterem to swieto narodowe w liverpoorze... przejrzyjcie na oczy. Mowia nawet, ze jesli Kirkland bedzie gral jak dupa to maja kupic Freya z Parmy... i skonczy sie, hehe. Dudek pewnie odejdzie do jakiegos Auxerre albo innej firmy, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: ODCZEPCIE SIE I SAMI PRZECZYTAJCIE IP: *.dialup.tiscali.it 03.12.02, 21:00 Aaa, pozdrowienia dla Freya. Kosowski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jude Re: ODCZEPCIE SIE I SAMI PRZECZYTAJCIE IP: *.chespa.com.pl / 192.168.100.* 03.12.02, 21:14 Dudek czy ty byles na stronie Liverpoolu? Wypisujesz bzdury! Anglicy kochaja sie w prowokacjach a ty lapiesz ich rewelacje ( i to jeszcze nie potwierdzone) jak pelikan. Wejdz na strone Liv i pokaz mi gdzie jest napisane ze chca go sprzedac, bo ja za cholere takiej wiadomosci znalezc nie moge. Dudek zostanie i to zalezy tylko od niego, a nie od jakiegos redaktorzyny! Houlieer caly czas to podkresla. nie czytales tego? A jesli chodzi o Freya? no comments! Pozdrowienia dla Kosy. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kow3l Re: ODCZEPCIE SIE I SAMI PRZECZYTAJCIE 03.12.02, 21:50 Prawda jest taka, ze Dudek ma olbrzymi kontrakt i jestem przekonany, że działacze liverpoolu nawet gdyby chcieli go sprzedać, to zajelo by im troche czasu zastanowienie sie nad tym. Jakby kazdego drogiego zawodnika sprzedawali za kilka nieudanych wystepow to gdzie oni by grali ?????!!! Kazdy ma slabsze dni. Z drugiej strony nigdy nie uwazalem dudka za golkipera najwyzszej klasy. Liverpool ma fenomenalnych obroncow, takich maja tylko w lidze wloskiej (na pewno nie w angielskiej. Przypomnijcie sobie mecze z zeszlego sezonu z ligi mistrzow np. mecz z roma (badz co badz bardzo utytulowanym zespolem) w rzymie. Dudek nie mogl poscic bramki, bo praktycznie nie bylo strzalow, a jak byly to takie, ktore nawet bramkarze z 3 ligi polskiej by obronili. Kreowanie go na gwiazde jest przesadzone i tak jak w filmie („chlopaki nie placza) mogę tylko jedno powiedziec dudkowi : „kaczka to maks co może z ciebie być” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrotek Re: ODCZEPCIE SIE I SAMI PRZECZYTAJCIE IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 09:26 ... a do Liverpoolu przeszedł bo w Feyenordzie mają najlepszą obronę w Europie ... a do Feyenordu przeszedł bo ... Co za zawistni mali ludzie. Tylko czekają na błąd kogoś komu się udało wyskoczyć z tego polskiego grajdołu. Można mu wtedy mu dokopać i dodać sobie otuchy że ja mimo wszystko jestem najlepszy w zakładzie w obsłudze tokarki lub wanny galwanicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKI Re: ODCZEPCIE SIE I SAMI PRZECZYTAJCIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 12:13 Gość portalu: Wrotek napisał(a): > Co za zawistni mali ludzie. Tylko czekają na błąd kogoś komu się > udało wyskoczyć z tego polskiego grajdołu. Można mu wtedy mu > dokopać i dodać sobie otuchy że ja mimo wszystko jestem > najlepszy w zakładzie w obsłudze tokarki lub wanny >galwanicznej. Wrotek, trafiłeś w 10-tkę. Kiedy czytam opinie po wpadce jakiejś znanej postaci, to odnoszę wrażenie, że ta sfora zipiących kundli tylko czekała, aż X-owi powinie się noga. A wtedy: 'że się skończył, że sprzedadzą, wracaj do domu' itp. Tuptusie, to wyście się nawet nie zaczęli. A to czy Dudek się skończył nie zależy od waszej tuptusiowej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszczak Re: ODCZEPCIE SIE I SAMI PRZECZYTAJCIE IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.27.* 04.12.02, 05:51 Masz zwarcie? Na Skynews to możesz poczytać o Eltonie Johnie lub jak upiec pudding na święta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyraneczka Re: ODCZEPCIE SIE I SAMI PRZECZYTAJCIE IP: *.resetnet.pl 04.12.02, 10:59 Gość portalu: Dudek napisał(a): > Ludzie, wachajcie dupe... przeczytalem na skynews.co.uk w dziale sport... nieof > icjalne, ale ma byc potwierdzone w tygodniu... przeciez on gra jak ostatnia szm > ata... gdyby zawalil mecz z jakims blackburn to moze by mu to wybaczyli. Ale me > cz z Manchesterem to swieto narodowe w liverpoorze... przejrzyjcie na oczy. Mow > ia nawet, ze jesli Kirkland bedzie gral jak dupa to maja kupic Freya z Parmy... > i skonczy sie, hehe. Dudek pewnie odejdzie do jakiegos Auxerre albo innej firm > y, hehe. Ty chyba jesteś ślepy albo głupi!! Nie pamiętasz już jak Frey puścił szmatę z Wisełką (strzał Kosowskiego). Dudek zostanie w The Reds i będzie bronił jak w poprzednim sezonie. pzder. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia.t@wp.pl Re: ODCZEPCIE SIE I SAMI PRZECZYTAJCIE IP: *.dip.t-dialin.net 05.12.02, 12:24 Freya! A ja czytalam w Gazzetta dello sport ze Frey i Wisla pokonali Parme!!! To niech go sobie kupia! A Dudka tez kupia, na pewno!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guido cyrk+żenada IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 22:45 Jestem ciekaw, ile zdziałać może drużyna, w której zawodnicy i trenerzy zamiast myśleć o poprawie beznadziejnej gry skupiają się na ostentacyjnym włażeniu sobie nawzajem w d... Żenada. Nie jest mi specjalnie żal Dudka i jego renomy (od początku zresztą sądzę, że gruuubo przeszadzonej). Żal mi biednych chłopaków z polskich podwórek, w rozwalonych butach i podartych strojach kopiących piłkę. Współczesny futbol osiągnął już jakiś czas temu granice absurdu i głupoty (pensja 50.000 GBP/tydzień jest tego doskonałym wyrazem). Biedny Jurek mimo swoich ostatnich popisów pofatyguje się zapewne do klubowej kasy, by i w tym tygodniu odebrać równowartość nowego ferrari. Podobnie jak kadzący mu bezustannie "towarzysze niedoli". I cyrk będzie działał dalej. Dudek został już dawno wykreowany na piłkarską "świętą krowę" i najstraszliwsze błędy nie zmienią tego stanu rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanatyk Darka Z Re: cyrk+żenada+Zuraw IP: 80.48.52.* 04.12.02, 01:16 Facet nie pitol glupot. Jest tylko jedna wielka gwiazda w polskiej pilce. To Darek Zuraw. I Dudek jakby mial takiego stopera przed soba to moglby spokojnie isc w trakcie meczu na piwo bo nie mialby nic do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: termos Dziwne IP: 213.78.120.* 04.12.02, 01:31 Juz nie wszyscy kochaja jurka dudka...... Szkoda, ale - dudek w odroznieniu od tego co gerard mowi nic wielkiego dla FCL nie zrobil, i nie zrobi. Zdobyl renome, to w zawodzie bramkarza jest najwazniejsze, potem grala obrona a dudek puszczal tzw bramki przy ktorych nie mial nic do powiedzenia.Jestem na 100 pewny , ze gdyby przegladnac wszystkie mecze liverpool z zeszlego i tego sezonu, dudek puscil wiecej goli niz wybronil.Ogladalem zreszta MOTD regularnie i szczerze , poza wyjatkami bardzo nieczestymi nic wielkiego nie uczynil, o hypi i henhozie to juz inna bajka..... Generalnie liverpool , niby ma wszystko, a nie ma nic, ze stylem wlacznie, to smutne , szczegolnie dla tych co pamietaja nie tylko wrighta ale i surlita(chyba tak sie pisze) Prosze o artykul w wyborczej. Co sie dzieje z Surlitem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: Dziwne IP: *.acn.pl 04.12.02, 03:58 Termos,ty chyba jestes pusty!Kiepsko oglądałes chyba te relacje,bo ja jakos na bieżąco oglądałem i widziałem jak broni Dudek!Jego niektóre interwencje były fenomenalne,obronił karnego,gdy Liverpool wygrywał 1:0!Widzisz czasami wygrywał im mecze,bez obrońców!A dla ludzi,którzy mówią,że w reprezentacji kiepsko broni (sam mam wątpliwości do tych interwencji)chciałem przypomnieć mecz z Rumunią,gdy w wspaniały sposób obronił karnego i dobitke!Trzymam za niego kciuki,gdyż jest Polakiem tak samo jak ja i życze mu jak najlepiej!A błędów nie popełnia tylko ten,co nic nie robi(i tylko krytykuje na forum innych,którym zazdrości)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Jaskolka W kwesti formalnej IP: 213.78.120.* 04.12.02, 01:33 Dlaczego nie mozna otworzyc wszystkich odpowiedzi na raz.. amoze mozna , prosze o wskazowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek D. Re: W kwesti formalnej IP: *.ipt.aol.com 04.12.02, 01:45 czesc szukam pracy, za 200,000 zl tygodniowo jestem w stanie podpisac kontrakt nawet z 4-ligowym klubem w Polsce, oferty prosze nadsylac na adres Jurek "MASLANE RECE" DUDEK LIVERPOOL F.C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LU BRAWO Kirkland ! IP: *.waw.cdp.pl, / *.crowley.pl 04.12.02, 10:09 Jeśli to prawda, że tak mówi Kirkland, to jest gość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek bis Dosyć!!!!! IP: *.kalisz.mm.pl 04.12.02, 12:39 Ludzei, dajcie se siana z tym Dudkiem. Wyłażą tylko Wasze polskie kompleksy. Ja już mam dosyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaloff Re: Kirkland zastąpi Dudka IP: *.zgorzelec.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 13:18 Dajcie mu wszyscy święty spokoj. Znawcy futbolu sie znależli?! faktem niezapszeczlnym jednak jest, że szmata Dudka z powodzeniem może kakdydować o miano kuriozum roku.Poza tym ta cała krytyka jest typowa dla naszego "polskiego piekielka", jak idzie dobrze to wszczyscy podziwiają, a niech no się tylko noga powinie...to już koniec kariery bramkarza. zastanówcie sie.jeszcze przyjda lepsze dni!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eng Dudek wracaj do kraju.. IP: *.p.lodz.pl 04.12.02, 13:25 ..i nie rób nam więcej wstydu przed Angolami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Dudek wracaj do kraju.. IP: *.ft.com 09.12.02, 14:02 Gość portalu: eng napisał(a): > ..i nie rób nam więcej wstydu przed Angolami. Pracuje od lat w Anglii w bardzo angileskim srodowisk wiec wszyscy koledzy w pracy interesuja sie fotblem . Jerzy Dudek nie robi ani mi ani POlakom zadnego wstydu - to ty lepiej nigdy nie wyjezdzaj z kraju bo mozesz wiecej wstydu przyniesc!!!! Ja jestem barzo dumna ze w koncu mamy swiatoej slawy pilkarza (zasluzenie czy nie pewnie wy kolesie z podworkowych druzyn opatrzeni z super klasy polska pilka nozna WIECIE lepiej!) Jedno jest pewne Jurek Dudek zasluzyl sobie na szacunek za to do czego doszedl! Po Korei Seamans byl porownywany do puszki fasolki - czy to zawazylo na jego akrierze. Jezeli nie umiecie docenic trudu utalentownanego chlopaka z Polski - jezeli mu nie zyczycie jak najlepiej to przynajmiej siedz cicho i nie psuj mou opinii!!!!! Eh, Polacy! Odpowiedz Link Zgłoś