Gość: JFK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 14:30 co za bzdety. Messi reprezentuje soba tylko to, ze "jest wielkim talentem". niech cos osiagnie, skonczy kariere to bedziemy szukac jego nastepcow. troche zdrowego rozsadku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: - Re: 17-letni Aguero nowym Messi?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.03.06, 14:45 Chyba nie widziałeś co Messi potrafi... Inna sprawa to czy ktoś może być następca piłkarza o rok czy dwa starszego ? Nie. Za 10 lat będą następcy Messiego, Aguero i innych gwiazd przyszłych mistrzów świata redem z Argentyny! Choć tytuł zdobędą pewnie dopiero w RPA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: 17-letni Aguero nowym Messi?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 15:29 co potrafi? jest lepszy od savioli, ktory ledwie co byl namaszczony nastepca maradony? a moze jest lepszy od teveza? zobaczymy gdzie bedzie za 5 lat, czy faktycznie bedzie wielki, czy skonczy w slabszych zespolach jak wielu swietnych argentynczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s A Mila tęskni za cycem mamusi IP: 158.75.130.* 13.03.06, 14:47 24-letni facet. No i co, że gej? 17, 19-latkowie to normalni gracze na Zachodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kristof29 Re: 17-letni Aguero nowym Messi?! IP: *.c30.msk.pl 13.03.06, 15:03 "Argentyńscy kibice są pod wrażeniem gry 17-letniego piłkarza River Plate Buenos Aires Sergio Aguero." Gazeta się stacza naprawdę, chociaz nigdy tak nie sądziłem. Co za kretyn zredagował ten artykuł, niech się tu przyzna . Sergio Aguero to piłkarz Independiente. www.cariverplate.com.ar/tpl.php?cat=es&url=datos.php&date=12-03-2006 sprawdź sobie składy, poza tym chyba widać na zdjęciu przy waszym artykule że nie jest w koszulce River. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale byk! Re: 17-letni Aguero nowym Messi?! IP: *.muw / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 15:10 dokładnie! co za baran pisze takie bzdury! Sergio Aguero to piłkarz Independiente - jeśli ktoś pisze o piłce to zakładam, że potrafi poznać koszulkę River Plate - przecież ta koszulka jest tak charakterystyczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczuro76 Re: 17-letni Aguero nowym Messi?! IP: *.pzuzycie.pl 13.03.06, 15:12 mnie bardziej zastanawia gdzie jest ukryty sens w tym artykule? ma być następcą messiego bo strzelił 4 gole w lidze? śmieszne poza tym obydwaj są jeszcze młodzi i za 3 lata można o nich już nie pamiętać - freddy adu miał być talentem na skalę światową a narobiono mu krzywdy kasą kontraktami i nie łapie się do kadry usa - spokojnie z tymi opiniami - korzym też miał być maradoną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz BSAS Re: 17-letni Aguero nowym Messi?! IP: 201.250.44.* 13.03.06, 15:12 Sznowni Panowie z GW Aguero nalezy do Independiente a nie River Plate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tzadik Re: 17-letni Aguero nowym Messi?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 15:22 szanowni Panowie a gdzie tu jest napisane ze gra W Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tzadik Re: 17-letni Aguero nowym Messi?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 15:23 Szanowni Panowie a gdzie tu jest napisane ze gra w River Plate/ uwazniej czytac prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale byk! Re: 17-letni Aguero nowym Messi?! IP: *.muw / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 15:33 aktualizacja artykułu z 15:15 - nie bez powodu się czepiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PePE Re: 17-letni Aguero nowym Messi?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 15:40 U mnie w fm2005 spisywal sie naprawde dobrze, tylko dalem mu free role, jednak okazal sie malo lojalny bo z mojej korony uciekl do schalke po wygasnieciu kontraktu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKi dokładnie JFK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 15:44 powinniśmy zacząć już szukać następców Stocha no i mojego jeszcze mojego nienarodzonego syna który z pewnością będzie jak Pele, Maradona i Ronaldinho razem wzięci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: 17-letni Aguero nowym Messi?! IP: *.muw / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 16:15 o meczu czytaj na stronie RA - no to Wam wkleiłem :D Empate en Avellaneda Por la novena fecha del Torneo Clausura 2006 nuestro equipo igualó 1 a 1 ante Independiente, en Avellaneda, con goles de Víctor Zapata y Sergio Agüero. A pesar de seguir siendo el elenco más goleador del torneo, la punta ahora le pertenece a Boca, con 19 puntos. Nuestro conjunto marcha segundo a una unidad.La fecha que viene podremos volver a la punta, en caso de vencer en Núñez a Olimpo de Bahía Blanca y que los de Alfio Basile dejen alguna unidad en su visita a Rosario, para enfrentar a Tiro Federal. Lamentablemente, en nuestro cuadro se fue expulsado una vez más Federico Domínguez, quien no podrá jugar frente a los bahienses. A pesar de terminar con un hombre menos, nuestro equipo terminó dominando la posesión del balón y dejando una buena imagen. Parejo primer tiempo Durante los primeros veinte minutos de la primera parte, los locales fueron absolutos dominadores del juego. Ejerciendo un pressing sofocante en el campo rival, los futbolistas de Julio César Falcioni inquietaron a Germán Lux con una buena combinación entre Osvaldo Miranda y el juvenil Agüero, sin mayores consecuencias. Los de Daniel Passarella emparejaron el trámite después de los veinte minutos y Gonzalo Higuaín tuvo el gol en sus pies en dos ocasiones. En la primera remató forzado con derecha y en la siguiente, su zurdazo casi vulnera la valla defendida por Oscar Ustari, arquero de Independiente. Cerca del final del primer acto llegó el primer tanto del partido. Una buena combinación entre Marcelo Gallardo y Jonathan Santana, derivó en un desborde de Higuaín, quien por derecha envió un centro endiablado, para la entrada goleadora de Zapata. Con un cabezazo cruzado abrió el marcador. Mano a mano La alegría nos duró muy poco a pesar del entretiempo ya que a los cuarenta y cinco segundos de la etapa complementaria, el chico Agüero puso el uno a uno con un puntazo cruzado, tras una buena asistencia de Miranda. Con el cotejo igualado, las acciones se emparejaron y Passarella movió el banco, haciendo ingresar a Daniel Montenegro y Paulo Ferrari, por Gonzalo Abán y Cristian Álvarez, respectivamente. A los 31 minutos, Domínguez se fue expulsado por doble amonestación y para cuidar el empate, Danilo Gerlo ingresó por un dolorido Gallardo. Así y todo, el equipo local fue más empuje que buen juego y por eso, la historia quedó en empate. Ahora habrá que pensar en el partido de Copa Toyota Libertadores del próximo jueves ante Paulista y en recuperar a los jugadores con dolores, como Gallardo y Ernesto Farías. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john doe Re: 17-letni Aguero nowym Messi?! IP: 193.111.166.* 13.03.06, 16:41 no nie ma co poważna sprawa z tym nastepcą a ja słyszałem że w skokach już nadciąga nastepca klimka murańki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYGRAMY i TAK !!!! Re: 17-letni Aguero nowym Messi?! IP: *.upc.chello.be 13.03.06, 18:30 on jest jeszcze lepszy , widzialem go w akcji i nie potrafie tego opisac . CZY NAWET MARADONA MIAL WIEKSZY TALET , NIE WIEM ? NAPEWNO NIE BYL PRZYSTOJNIEJSZY OD AGUERO . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arts29 co wy wygadujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 22:21 przeciesz jesli chodzii o messiego to nie byl jeden czy dwa mecze on czyma ta forme od lata w kazdym meczu Barcy byl albo najlepszy na boisku albo jednym z najlepszych nie schodzii z pewnego poziomu mimo tak piekielnie mlodego wieku a jego drybling i szybkosc topoprostu poezja moze Ronni jest bardziej nieziemski a le z koleji messi posiada cos czego Raonni nie ma - jestem przekonany ze messi bedzie kiedys uwazany zalegende jak Van basten , pele, maradonai inni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weezer Re: co wy wygadujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 01:05 chyba niektórym się oczka błyszczą jak przypomną sobie jak w piłkę dawniej kopali, troche pokory by się przydało ps. jestem pewny że reprezentacja argentyny do lat 20 zabiegła by na śmierć dumne orły ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati 17-letni Aguero nowym Messi?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 08:45 Messi jest najlepszy i cały czas się o nim słyszy same znakomitości, cały czas zachwyca oraz pokazuje piękno ftbolu. Aguero natomist dopiero wchodzi na świowe salony pilki nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: 17-letni Aguero nowym Messi?! IP: *.server.ntli.net 15.11.06, 22:45 Czy znaczy ze Messi osiagnal juz wszystko w futbolu i przestal grac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuys Re: 17-letni Aguero nowym Messi?! IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.06, 15:46 s6.metaldamage.pl/c.php?uid=124208 Messi i Aguero to są dobrzy gracze oto filmik który to pokazuje!! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś