Dodaj do ulubionych

Juventus straci Fabio Capello?

IP: 193.151.38.* 13.03.06, 19:35
Jakikolwiek trener pójdzie do realu nie zmieni faktu, że to śmieciarski klub
i mam nadzieję, że w kolejnych latach, tak jak w tym sezonie, nie będzie w
stanie zdobyć żadnego trofeum.
Obserwuj wątek
    • Gość: mare Juventus straci Fabio Capello? . IP: 193.151.38.* 13.03.06, 19:36
      Jakikolwiek trener pójdzie do realu nie zmieni faktu, że to śmieciarski klub
      i mam nadzieję, że w kolejnych latach, tak jak w tym sezonie, nie będzie w
      stanie zdobyć żadnego trofeum.
      • Gość: madridista Re: Juventus straci Fabio Capello? . IP: *.autocom.pl 13.03.06, 19:42
        jesteś przykry...
    • prawyisprawiedliwy Visca el Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 13.03.06, 19:42
      zgadzam sie z poprzednikiem
      • Gość: lalallaa Re: Visca el Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 21:31
        człowieku jesteś żałosny, nienawidzisz madrytu bo to powszechne wśród
        katalońskich kibiców Barcelony- ale oni mają powody by nienawidzic madrytu i
        hiszpani, więc przestań się ośmieszać
    • woodpecker_from_mars Re: Juventus straci Fabio Capello? 13.03.06, 20:10
      straszne androny kolega plecie...
    • Gość: K.P Re: Juventus straci Fabio Capello? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 21:26
      Jeżeli chodzi o śmieciarskie kluby to patrz na nasze złapanki, Pogiń, Polonia
      itp, nawte mój ulubiony Widzew . Jak można zmienić całą druzynę w 3 miesiące.
      Wtedy masz śmietnik!
      A to że zazdrość ci że Real jest wielkim klubem to twój problem. Ostatnio
      przegrywa ale w ciągu ostatnich 10 lat trudno znaleźć zespól który wygrał więcej
      :). Jeżeli Real to śmietnik to ja chcę aby Widzew został ich wysypiskiem :D
      • Gość: bratinho Re: Juventus straci Fabio Capello? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 22:03
        Polonia? Polonia akurat jest najlepsza... :D
    • Gość: BarcaFan Niech kupia Mourinho !! IP: 82.139.44.* 13.03.06, 22:37
      Dla dobra Barcelony, niech Real kupi Mourinho. Wydadza cztery razy wiecej kasy,
      a spodziewanych efektow i tak nie bedzie. ;-))
    • Gość: lazio88 mogliby go kupić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 11:46
      Dobrze by było,gdyby trafił do Madrtytu.Z nim Real pewnie by zdobył
      mistrzostwo,bo Capello jest od tego specjalistą-Real Madryt,Milan,roma czy Juventus.

AZS CZĘSTOCHOWA! SMASH THE REDS!
    • Gość: pfk Re: Juventus straci Fabio Capello? IP: *.centertel.pl 16.03.06, 09:31
      Nie przesadzajmy.. Fabio Capello to wielki trener i wszyscy kibice Juve są mu
      wdzięczni, ale nie zapominajmy, że Juventus to wielki klub z bogatą historią,
      odnosił sukcesy przed Capello, odnosi z nim na ławce i będzie odnosił po
      Capello:)

Forza Bianconeri! Scudetto zostaje w Turynie! ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka