Dodaj do ulubionych

Ronaldo: samotność w Madrycie

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.03.06, 11:21
Nigdy go nie lubiłem ale...
1) trzeba przyznać, że na jego transferze Real zarobił kupę kasy
2) chciał nie chciał Ronaldo strzelił dla Realu wiele ważnych bramek
3) jak sie zdradza BARCELONĘ to się za to płaci...;)

Rozwiązanie proste-propnuję zmianę klubu i to na słabszy od (i tak juz słabego) Realu...
Obserwuj wątek
    • Gość: p. Re: Ronaldo: samotność w Madrycie IP: *.acn.waw.pl 14.03.06, 11:33
      na slabszy? to moze byc trudne;)
    • Gość: SiMeOnE Re: Ronaldo: samotność w Madrycie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 11:40
      No tak to juz jest jak ktos nie jest pyskaty, zadziorny i chamski na boisku.
      Ronaldo to wielki pilkarz, ktory swoja technika czarowal juz 8 lat temu na
      mundialu we Francji. O MŚ w 2002 roku nie wspomne. Prawdziwi kibice pamietaja
      cala kariere pikarza, a nie kilka ostatnich meczow.
    • Gość: rt to wielki zawodnik, wielokrotny król strzelców Pri IP: *.aster.pl 14.03.06, 11:47
      mera Division i Real bardzo zyskał na kupieniu go

niestety kupił też paru i sprzedał (Makelele) którzy rozwalili ten klub w
      perzyne
    • Gość: POKi Re: Ronaldo: samotność w Madrycie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 12:34
      jedyny cel dla Ronaldo to liga katarska, może grecka czy turecka, gdzie chętnie płacą grubą kasę byłym gwiazdom
      • Gość: mk® Ronaldo jest wielki ale swój talent rozmienia na IP: 195.117.126.* 14.03.06, 13:05
        drobne
    • Gość: mariush Re: Ronaldo: samotność w Madrycie IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 14.03.06, 14:20
      To przykre ale taka jest piłka...jak wygrywasz to Cię kochają...gdy przegrywasz nienawidzą
    • Gość: Jarek Ronaldo to wielki gracz IP: *.ssnet.pl 14.03.06, 14:36
      Ronaldo w swoim najlepszym okresie, czyli 1994-1999 + okres okolo Mistrzostw
      Swiata w Korei byl jednym z najwybitniejszych pilkarzy swiata. A jestem pewien,
      ze z forma jaka prezentowal kiedys dzis bylby ciagle najlpeszym gaczem swiata,
      nawet lepszym od Ronaldinho
      • Gość: Ja Re: Ronaldo to wielki gracz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 14:48
        Nie rozsmieszaj mnie...do Ronaldinho to mu brakuje lat świetlnych, nawet gdy
        wziąć pod uwagę formę Ronaldo sprzed wielu lat. Mało tego, Ronaldo nie dorównuje
        choćby Romario, który dzisiaj w wieku 40 lat jest dużo lepszy niż Ronaldo kiedy
        ten miał lat np. 25.
        • Gość: das boot Re: Ronaldo to wielki gracz IP: *.hsd1.md.comcast.net 19.03.06, 02:33
          porownujesz dwoch kompletnie roznych zawodnikow - ronaldo jest o niebo lepszym i
          dynamiczniejszym napastnikiem i killerem ( a moze raczej kiedys byl), a ronnie
          jest ofensywnym pomocnikiem, i niesamowitym kreatorem.
          zakladam, ze nie widziales gry ronaldo z czasu barcelonskiego - zaluj, moze
          zobacz ile bramek zdobyl po minieciu 2, 3, 4 rywali...
          co do romario - to taki sporo lepszy inzaghi, gracz ociupine nizszej rangi moim
          zdaniem.
    • tassman Chcę kłopotów Ronaldo 18.03.06, 17:01
      Oj jak pragne kłopotów tego genialnego grubaska, jego konta w banku, jego
      ferrari, jego smutku.....wezme to wszystko na swoje barki....;)

tassman:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka