Gość: bodo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:07 POPIERAM!!!!!!!!!! Listek, bądź mężczyzną, a nie tchórzem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jinx Zbigniew Boniek: Zawiesić rozgrywki! IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 16.03.06, 00:07 pomysl brylantowy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kościuszko stadiony zamienić na bazary !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:14 Odpowiedz Link Zgłoś
camelson Re: stadiony zamienić na bazary !!! 16.03.06, 00:33 Bonkowi chyba juz totalnie w glowie sie poprzewracalo. Po pierwsze czemu zwykly kibic ma cierpiec za grupe kiboli?? Po drugie zapewne wiekszosc pilkarzy wolalaby grac w lidze estonskiej, macedonskiej albo gruzinskiej anizeli wystepowac w jakis ligach regionalnych. Przez to mieliby wieksze szanse na gre w reprezentacji, bo przeciez "zibi wspanialy" uwaza ze w reprezentacji powinni wystepowac pilkarze z lig zagranicznych... rozumiem rowniez ze bonkowy widzew zdobylby mistrzostwo regionu i po dwoch latach wystepowalby w pierwszej lidze. Pomysl jest tak debilny, jak sam boniek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Boniek lubi radykalne zmiany Polska-Łotwa 0-1!!! IP: *.dsl.mindspring.com 16.03.06, 01:24 Boniek lubi radykalne zmiany np. "Odmłodzić repezentację" wynik: Polska-Łotwa 0-1!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Re: Boniek lubi radykalne zmiany Polska-Łotwa 0-1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 07:40 heh dokładnie. Chyba ryżemu zaszkodziło włoskie słońce ;) Tylko surowe sankcje dla Cracovii i jej kibiców mogą coś zmienić.... a oni nawet jeszcze chcą sie odwoływać od tej śmiesznej kary ___ Bonus dla nowych w Betandwin! Zgarnij swoje 140zł! bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Boniek swiadomie gada głupstwa. Wiadomo, że w IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 16.03.06, 07:54 Polsce nie ma mozliwości zamkniecia ligi. Choćby ze względu na umowy reklamowe. Działa z Listkiewiczem i niech się raczej wezma za łobuzerię na stadionach. Przewalacze. Odpowiedz Link Zgłoś
zbujowachata Re: Boniek swiadomie gada głupstwa. Wiadomo, że w 16.03.06, 11:34 Pytanie !!! A czy Zbynio dołoży sie do wypłat zasiłków dla bezrobotnych działaczy. Zekonomi to on jest cieniutki !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhu Re: Boniek swiadomie gada głupstwa. Wiadomo, że w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 13:12 Nie jestem pewny czy świadomie, myślę że raczej po prostu jest głupi jak but. Po prostu trzeba KARAĆ i tyle. A jak jest u nas? Kary żenująco małe i obniżane, a kluby współpracują z bandziorami. Kluby się cieszą z tych bandytów, bo to ich stały "elektorat" i ani nie myślą, że np. frekwencja na Legii poniżej 30 000 na mecz to szaleństwo, które jest wynikiem tego, że 25000 prawdziwych kibiców nie zamierza przebywać z 1000 bandytów, którzy jeśli nawet nie pobiją/zabiją/zdemolują bryki to swoimi chamskimi przyśpiewkami niszczą odbiór meczu, bo ile godzin można słuchać: "xyz to stara kur**, xyz je**na/y jest". A co do kar to zwykle za wyjątkowo bandyckie wybryki, jest kara 2 meczy bez publiki, która zwykle jest łagodzona do 1 meczu. A powinno być tak: za kibiców odpowiada klub a nie policja, w razie np.petard/rzucania butelek zamyka się stadion na 5 meczów, w razie zadymy zamyka się na rok, w przypadku takim jak w Krakowie, stadion zamyka się na 5 lat, a klub każe 1 000 000 grzywny i po problemie. Powtarzam kluby mają odpowiadać za kibiców, bo to oni to organizują i to im mecze są potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyfutbol Większość z was jest debilami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 19:59 Ble ble ble trzeba karać !!! Tylko karać trzeba odpowiednich ludzi. Wyłapywać bydło na stadionie i do paki zamiast do domu !!!!! Karać przygłupów z szalikami na mordach a nie właścicieli klubów, bo kara dla nich uderza w pracowników firm będących ich własnością (trzeba będzie przecież zrekompensować straty), którzy mają niewiele wspólnego z awanturami na meczach. Większość naszych klubów z tak zwanej "ekstraklasy" przestaje istnieć jeśli odwrócą się od nich ludzie oddający swoje prywatne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Większość z was jest debilami. 17.03.06, 15:15 Masz nieco racji, tyle że każdy musi to robić na swoim odcinku! Np. u mnie zrobili zmianę organizacji ruchu drogowego no i zaraz zaczęły się dziać dantejskie sceny, ja widziałem wypadki codziennie przez 4 dni!!! A byłem tam przez 5 minut! Realnie wypadków było kilkadziesiąt, w tym wiele groźnych. Tak więcej drogowcy zrobili "garb", po miesiącu zdjęli i znowu dziesiątki wypadków! I znowu garb, który leży już z 5-lat i spowalnia do 10km/h. I tak samo jest z kibolami, jeśli wiemy że sądy ich nie karzą (a u mnie kierowcy to de****), to trzeba działać z innej strony (choć normalnym garb bardzo przeszkadza!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am0k Re: Boniek lubi radykalne zmiany Polska-Łotwa 0-1 IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 11:25 >> Tylko surowe sankcje dla Cracovii i jej kibiców mogą coś zmienić Jasne, te kary napewno zmienią wszystko... szczególnie, że nie płacą ich kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platini Re: stadiony zamienić na bazary !!! IP: *.c3-0.nyw-ubr3.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 16.03.06, 03:17 zwykly kibic nie ma ochoty ogladac ustawionych meczy , ktorych poziom powoduje agresje tych "niezwyklych" kibicow. To ze jedyna metoda na wyniki w Polskiej pilce jest zawieszenie ligi i likwidacja PZPN, mowilem PRZED poprzednim Mundialem. Jesli myslisz ze PZPN interesuje sie "zwyklym"kibicem to jest mi przykro ale....... zajmijmy sie pilka, nalezy organizowac rozgrywki miedzyszkolne na kazdym poziomie. Inwestujmy i dbajmy o utalentowane dzieci i mlodzierz. Jesli wychowamy nowa generacje dobrych pilkarzy razem z tym przyjda dobrzy kibice. Dobry pelen sukcesow sport to TRADYCJA wymagajaca lat i troski. Zobacz skoki narciarskie , Pan Adam Malysz to wspanialy sportowiec wysokiej klasy talent rzeklbym Geniusz , w swojej dyscyplinie oczywiscie. Zdobyl wszystko co mogl , oprocz zlota na Olimpiadzie , jesli to dla kogos za malo to.......... . No i co robi PZN , czy wykorzystuje Malyszomanie na budowanie infrastruktury NIE , czy dba o nastepcow Adasia....NIE . Jedyne co robili to modlili sie zeby Malysz skakal daleko jak najdluzej , modlili sie tak intesywnie ze nie robili przerw w modlitwach na upychanie sprzeniewierzonej fory w kieszeniach. Tak bylo fajnie ze Adamowi odechcialo sie latac. System wymaga totalnych zmian , zgadzam sie ZIBIM absolutnie . A huliganie , to problem gospodarczy , istnieje w kazdym kraju gdzie jest glebokie bezrobocie i sa miliony sfustrowanij mlodzierzy ktora zamiast udoskonalac kunszt pilkarski probuje rozladowac nadmiar testesteronu. teraz do panow Sponsorow. Sponsoring sportu to inwestycja!!!!! a nie krojenie budrzetu firmy X przeznaconego na reklame w danym roku niestety w naszym kraju DLUGO TERMINOWA INWESTYCJA to tosamo co Swiety Mikolaj nikt w to nie wierzy a powinnismy bo to PRZYSLOSC NASZYCH DZIECI. Grajmy w pilke . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Rozumiem, to wina Kaczynskich. IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 16.03.06, 04:38 To oni ponosza wine za to, co w Polsce zle, przeciez rzadza juz dwa miesiace.Prezydentem POWINIEN BYC Tusk, ON KOCHA sport,NAWET PODCZAS OBRAD SEJMU oglada TRANSMISJE z meczow pilki noznej.Byloby bardzo dobrze,gdyby rownoczesnie zostal selekcjonerem reprezentacji.Precz z Janasem, precz z LISTKIEWICZEM.Na miejsce tego drugiego ROKITA.Jak robic jaja,TO JUZ TOTALNE!!! Niech zyje rewolucja!!!! NIECH ZYJE I ROZKWITA POLSKA RZECZPOSPOLITA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja564 Re: Rozumiem, to wina Kaczynskich. IP: *.lublin.mm.pl 16.03.06, 07:59 typowy debil hhahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasiak czuwa Re: Rozumiem, to wina Kaczynskich. IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 16.03.06, 12:35 TYPOWY KRETYN I IDIOTA, do debila to jeszcze tobie daleko smieciu zafajdany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi do Platini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 07:39 Jestem zwykłym kibicem, mam karnet podobnie jak mój brat, ojciec i syn. Nie mów mi że nie mam ochoty oglądać polskiej ligi bo tak nie jest. a na pewno jej poziom nie wzbudza we mnie agresji. Dlaczego chcesz nam likwidować lige ? kiedy byłeś ostatnio na meczu ligowym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: stadiony zamienić na bazary !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 07:57 Boniek-zajmij sie lepiej wedkarstwem bo o pilce to Ty nie masz pojecia.A moze poprowadzisz Polske i przegramy z Azerbejdzanem a potem wyglosisz kolejna wspaniala teorie.Czekamy!!Boniek pojedz z Listkiem i lesnymi dziadkami za granice i juz nie wracajcie!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indianer Re: stadiony zamienić na bazary !!! IP: 195.94.203.* 16.03.06, 09:11 Boniek ma rację i nie on jest tu debilem koleżko. Najwyższy czas skonczyć tę żalosną farsę pt. polska liga. A prawdziwy kibic nic nie straci, bo prawdziwy kibic ceni grę, a nie jakieś paralityczne podrygi rodem z gry w szmaciankę, jakie reprezentują tzw. zawodnicy. Płakac będę pewnie tylko dresiarskie debile, bo stracą szansę na zabicie kogoś w tłumie z nadzieją że w tłumie to sie rozmyje i nikt ich nie złapie. No i oczywiście wszystkie te żłoby pt. działacze i cała ta skorumpowana hołota kręcąca się w i wokół piłki. Tylko niestety pomysł Bońka nie przejdzie z bardzo prozaicznej przyczyny. Świń nie da się oderwać od pełnego koryta, niestety. Pa pa działaczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: stadiony zamienić na bazary !!! IP: *.e-wro.net.pl 16.03.06, 12:10 przesadzasz człowieku.jeżeli każdy cały czas będzie miał jakieś "ale" to gó.. się zmieni. prawdziwy kibic dla dobra sprawy poniesie tą ofiarę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki Re: stadiony zamienić na bazary !!! IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 06:45 juz są zamienione :-) patrz ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Zbigniew Boniek: Zawiesić rozgrywki! 16.03.06, 00:18 szanuje bońka ale to zły pomysł ,ostatecznie to morderstwo nie było na stadionie i wbrew pozorom ma to ogromne znaczenie formalno-prawne ,jeżeli juz karać to wreszcie najpierw surowo inspiratorów i samych morderców oraz zaczać wreszcie równie zdecydowanie walczyć przy pomocy państwa i prawa z chuliganerią stadionową w kazdej najdrobniejszej nawet postaci ,np przy oficjalnych wulgaryzamch wywieszanch i głoszonych na stadionie natychmiast przerywać mecz i oddawać walkowerem stronie przeciwnej a nastepny nie rozgrywać bez publiczności nie tylko dwa razy a dwanascie. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelekok Re: Zbigniew Boniek: Zawiesić rozgrywki! 16.03.06, 03:49 Człowieku, dawno już nie czytałem tylu bzdur w tak krótkim poście. Przeczytaj siebie jeszcze raz i zastanów się co piszesz. Najlepszy kawałek: "ostatecznie to morderstwo nie było na stadionie i wbrew pozorom ma to ogromne zanczenie formalno-prawne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanatyk Re: Zbigniew Boniek: Zawiesić rozgrywki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:10 Jak zwykle Boniek po upojnej nocy bawi sie w proroka. Juz przed mistrzostwami świata w Korei i Japonii mówił żeby postawic na Majdana, i kto miał rację? Boniek jest geniuszem po paru głębszych, jak on cos powie to sie na pewno spełni, byleby tylko wódki nie zabrakło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Zbigniew Boniek: Zawiesić rozgrywki! IP: *.cable.ubr06.edin.blueyonder.co.uk 16.03.06, 00:10 Czy Zbigniew B. rowniez zniknie z polskiej pilki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platini Re: Zbigniew Boniek: Zawiesić rozgrywki! IP: *.c3-0.nyw-ubr3.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 16.03.06, 03:50 Pan Zbigniew Boniek to historia Polskiej Pilki i nigdy nie z niej nie zginie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Re: Zbigniew Boniek: Zawiesić rozgrywki! IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 16.03.06, 04:44 Pewnie, powiesic Bonka i jedziemy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zbigniew Boniek: Zawiesić rozgrywki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 08:28 Ty ruda pało spadaj do włoch itam sprubuj reformy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREK Re: Zbigniew Boniek: Zawiesić rozgrywki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 14:29 Idź do szkoły i naucz się pisac po polsku,baranie złocisty... Jesli ty pisac nie umiesz, to kto uwierzy,że zrozumiałeś chociaż jedno słowo z tego co "przeczytałeś"... Kibicowska elyta,chyba jesteś... Znasz litery... to już jakis początek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
79er a ja myslalem ze nasz liga juz jest bialoruska, w 16.03.06, 00:17 a ja myslalem ze nasz liga juz jest bialoruska, w kazdym razie dziala na zasadach bialoruskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turi Zbigniew Boniek: Zawiesić rozgrywki! IP: *.chello.pl 16.03.06, 00:14 pomysl beznadziejny :) traca na tym wszyscy kibice, ktorzy przychodza na stadion - i nie mowie o tych, ktorzy sie leja, tylko tych, ktorzy bez swoich druzyn nie wyobrazaja sobie zycia. tani chwyt reklamowy pani zibi. zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Chuligani działają głównie poza stadionami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:16 Odpowiedz Link Zgłoś
pawelekok Re: Zbigniew Boniek: Zawiesić rozgrywki! 16.03.06, 04:01 Jestem od Ciebie zapewne dużo starszy. Na mecze ligowe zacząłem chodzić 30 lat temu. Przestałem 20 lat temu, nie jestem samobójcą. Zapewne nie masz pojęcia jak może wyglądać ligowy mecz ze świetnie grającą druzyną, na którą przyszli kibice, wypełnili cały stadion, przyszli całymi czasem rodzinami, jest świetnie, kulturalnie, mecz wzbudza pozytywne emocje a zadymiarze stanowią tak nikły procent publiczności, że ich po prostu nie widać. Dlatego zresztą siedzą cicho. Pewnie nie uwierzysz, ale 30 lat temu zdarzały się takie mecze w Polsce. Teraz możesz sobie pooglądać (niestety tylko niektóre) takie w Lidze Mistrzów. Z innej beczki. Niedawno odkryłem, że Polonia 1 pokazuje mecze klasy okręgowej. Obejrzałem parę. Wiesz, że nie widać praktycznie różnicy poziomu sportowego w stosunku do I Ligi? Więc na co nam taka I Liga. A Ty prawdziwy kibicu mozesz sobie oglądać mecze ukochanej druzyny w klasie okręgowej, której nikt nie chce zamykać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blancos Re: Zbigniew Boniek: Zawiesić rozgrywki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 09:47 Jestem od Ciebie zapewne dużo starszy. Na mecze ligowe zacząłem chodzić 30 lat > temu. Przestałem 20 lat temu, nie jestem samobójcąNie widać różnicy. No nie dziwię się że nie widzisz różnicy skoro byłeś 20 lat temu na meczu. Nie jesteś samobójcą, nie jesteś kibicem w kapćiach. Mity kolego mity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Kupic stadionowym bandytom telewizory.... IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 16.03.06, 04:49 NIECH OGLADAJA MECZE W DOMACH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Zbigniew Boniek: Zawiesić rozgrywki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:18 taaa na 100 lat zawiesic wtedy wytrzewimy rowniez wnukow zarozonych zla krwia swoich dziadkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEMEK Re: Zbigniew Boniek: Zawiesić rozgrywki! IP: 80.48.97.* 16.03.06, 00:19 ŻENUA PANIE ZBIGNIEWIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Zbigniew Boniek: Zawiesić rozgrywki! IP: *.ny325.east.verizon.net 16.03.06, 00:31 OOOOOOOOOOOOOO jaki p.Boniek kulturalny sie zrobil,a czy ktos pamieta jego charakterystyczne plucie w murawe podczas kazdego jego wystepu?! Wlosi duzo srodkow dezynfekujacych wylewali po kazdym jego pluciu zeby trawa nie zzolkniala ,zapomnial to juz ten pan ,ktory wtedy do "pana" dorastal??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Z tym pluciem , to pan sie udal. IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 16.03.06, 04:56 Trzeba zabronic pluc przede wszyskim wielbladom i lamom. Odpowiedz Link Zgłoś
prober Zamknąć stadiony! 16.03.06, 00:19 Pomysł Bońka to czysty populizm. Grupa nieodpowiedzialnych osobników nie powinna być przyczyną podejmowania tak drastycznych kroków. Lepiej już przykładnie zamykać stadiony, wprowadzać dodatkowe restrykcje na stadionach i surowo karać za przewinienia. Czy to jest w porządku, że spiker na stadionie zamiast tłumić w zarodku konflikty podsyca niezdrową atmosferę?!? Że ci, którzy nie powinni mieć prawa wstępu na stadion wchodzą na niego? Nie trzeba sie wysilać, żeby zobaczyć, co jest nie tak. Tylko niektórzy włodarze NIE CHCĄ tego widzieć. Tradycja jest tradycją, ale Warszawa czy Kraków są za małe na dwa ekstraklasowe kluby w jednym mieście, dwa razy derby i po kilka ofiar śmiertelnych na rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: Zamknąć stadiony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:24 żaden populizm. skąd wasza naiwna wiara, ze jakimis półśrodkami wyeliminuje sie bandytyzm ze stadionów? potrzebne jest cięcie readykalne. jeżeli cwaniaczki kręcące się wokól piłki nie przekonają się na własnej skórze, że ich biznesy nieodwracalnie sie urywają, skoro nie potrafią zapewnic bezpieczeństwa ludziom - to nigdy, przenigdy tyłka nie ruszą, żeby bandytom powiedzieć stop - bo się boją! dlatego - tym razem - zgadzam się z Bońkiem. uważam że to jedyne rozwiązanie. mało ludzi w Krakowie zginęło od kiboli-bandziorów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Zamknąć stadiony! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.03.06, 01:15 Gość portalu: bodo napisał(a): > mało ludzi w Krakowie zginęło od kiboli-bandziorów? Ale dlaczego za wybryki krakowskie ma odpowiadac cala liga? Zawieszenie ligi niczego nie zmieni bo zawieszenie zwykle oznacza, ze potem trzeba odwiesic. A po odwieszeniu wszystko wrociloby do normy. Jedynym sposobem jest sciganie przestepcow i zakazy stadionowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Zamknąć stadiony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:27 Gdzie była ochrona kiedy wnoszono na trybuny świński łeb ? Policja na stadiony !!!, Zamykać te stadiony dla kibiców, gdzie są rozróby, zakazać wóczas wstępu małolatom np. poniżej 25, 30 lat ??? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk5 Re: Zamknąć stadiony! 16.03.06, 00:34 czyli co proponujesz? pewnie zlikwidować Cracovię i Polonię? tak? a czemu np. nie Wisłę i Legię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beholder Re: Zamknąć stadiony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:36 A kto mowi o poszczegolnych klubach? Pisalem o tym wczesniej - dopoki kluby nie dostana solidnie po kieszenie beda mieli wszystko w d.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Nie wolno niszczyc klubow... IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 16.03.06, 05:08 to sa podstawowe komorki REALNEGO SOCJALIZMU.Juz nawet Lenin powiedzial, ze przez sport trzeba rozwijac rewolucyjne masy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Zamknąć stadiony! IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 16.03.06, 12:45 Bo w Wiśle i Legii nie ma nożowników. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelekok Re: Zamknąć stadiony! 16.03.06, 04:05 Przeczytałem Twój post kilka razy. I nadal nie rozumiem o co Ci chodzi. Obawiam się, ze Ty też siebie nie rozumiesz. Niby Jestes przeciw, ale wszystkie przytoczone przez Ciebie argumenty są ZA propozycją Bońka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgośka Re: Zamknąć stadiony! IP: *.penetrator.com.pl 16.03.06, 09:11 Nie zgadzam się z Tobą - od wczoraj. Jeszce wczoraj pomysł Bońka wydawałby mi się przesadą, ale po przeczytaniu wywiadu z prezesem Cracovi, z którego wynika, że ochrona pracująca na stadionie boi się - po prostu się boi, oraz po usłyszeniu kary jaką zastosował PZPN - dwa mecze bez kibiców - KPINA!!! Uważam, że należy rozgonić ten bałagan <- niedopowiedzenie roku, ale nie chcę żeby usunęli posta z powodu wulgryzmów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dingdong Ja bym poszedł o krok dalej: IP: *.acn.waw.pl 16.03.06, 00:20 w ogóle rozgonić to towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wales Re: Ja bym poszedł o krok dalej: IP: 87.206.244.* 16.03.06, 13:43 A ja mam inne rewolucyjne pomysly w stylu pana Bonka i Twoim! - zakazmy poruszania sie samochodami, kierowcy sa agresywni i chamscy a codziennie ginie w wypadkach wiele osob - zakazmy wychodzic z domu po 22, wprowadzmy godzine policyjna, przeciez to po 22 jest najwiecej gwałtow, rozbojow, pobic, morderstw -a specjalnie dla ciebie zakazmy korzystania z internetu, bo jest nim strasznie latwo rozsiewac głupote... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zento Re: Zbigniew Boniek: Zawiesić rozgrywki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:36 debil i co to da? za 2 lata nie bedzie bandytow? ptasia grypa ich zalatwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Zbigniew Boniek: Zawiesić rozgrywki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:45 dopóki zwykły kibic chodzący na mecze nie pomoże wyelimniwać bandytów bezie bez zmnian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Zbigniew Boniek: Zawiesić rozgrywki! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.03.06, 01:17 No wlasnie. Zastanawiam sie dlaczego Boniek mysli, ze za dwa lata nie bedzie w Polsce chuliganerii... Odpowiedz Link Zgłoś
pawelekok Re: Zbigniew Boniek: Zawiesić rozgrywki! 16.03.06, 04:35 Ty się nie zastanawiaj, TY się przeciwstawiaj chamstwu i drobnomieszczaństwu siłom i kulturom osobistom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diego Boniek jest chory... IP: *.net.autocom.pl 16.03.06, 00:50 Dlatego, ze panstwo nie potrafi poradzic sobie z garstka chuliganow ma cierpiec miliony kibicow ? W ten sposob oni wygraja ! Pewnie najlepiej isc najprostsza droga... Szkoda slow jak Boniek wygaduje takie tragiczne glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekkrukowski Re: Boniek jest chory... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 09:19 Nie, to kibice są chorzy. Nie ma zwyczajnych kibiców. Żadnemu z nich nie przeszkadza rozpanoszenie bydła, dopóki nie jest to bydło popierające inną drużynę. Jakoś nie słyszałem o, na przykład, petycjach kibiców do klubów w sprawie ukrócenia bandytyzmu i zabronienia bandytom wejścia na stadion. Bandyci są powszechnie przez kibiców popierani. Dlatego drastyczne środki sa niezbędne. Minimum to wyrzucenie Cracovii z jakichkolwiek rozgrywek, bo tam pod skrzydłami niepoczytalnego prezesa amok kibicowski doszedł już do kompletnego zezwierzęcenia. Ale rozwiązanie ligi to też dobry pomysł. Albo bierzecie się do roboty i usuniecie ze stadionów rozszalałych morderców, albo won z waszymi zabawami. wcale się wam nie należą. Dla każdego normalnego człowieka jesteście współwinni tych zbrodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diego Re: Boniek jest chory... IP: *.net.autocom.pl 16.03.06, 20:11 A widze ze ty czlowieku jestes tak chory jak Boniek... Jesli nie jestes, nie byles nigdy kibicem jakiegos klubu (nie takim przed tv) to nigdy nie zrozumiesz co to znaczy zakazac rozgrywania meczow. Chlopie widac, ze przepelnia cie niechec do pilki wiec nie bede z toba rozmawial bo jestes smieszny. Tysiace kobiet, dzieci, dziadkow, calych rodzin ktorych chocby na mojej kochanej Wiselce jest coraz wiecej wedlug ciebie jest wspolodpowiedzialna za to co sie stalo i popiera bandytyzm... Teraz juz mozesz zobaczyc jakie brednie wypisales lol Odpowiedz Link Zgłoś
marekkrukowski Re: Boniek jest chory... 17.03.06, 00:34 > A widze ze ty czlowieku jestes tak chory jak Boniek... Jesli nie jestes, nie > byles nigdy kibicem jakiegos klubu (nie takim przed tv) to nigdy nie > zrozumiesz co to znaczy zakazac rozgrywania meczow. Ależ doskonale rozumiem, co to znaczy i dlatego właśnie popieram takie rozwiązanie. Bo poslcy kibice zdebileli do tego stopnia, że po dobremu im się nie przetłumaczy. A jak by sobie przez dwa lata poczekali na następny mecz, to może nawet w ich pustoczaszkach zachrobotoła by myśl,że to do nich należy wybór - rozróby albo piłka. > Chlopie widac, ze przepelnia cie niechec do pilki Do piłki? Do piłki? A co wy kibice macie nagle z piłką wspólnego. Dla was ważne jest tylko, że na stadionie można się zebrać w kilkanaście tysiecy debila i wspólnie powrzeszczeć z nienawiści. Żaden szalikowiec nie ma prawa w ogóle o piłce nożnej wspominać, bo nie jest tego godzien, bo to on rozpiernicza piłkę w tym kraju. To nie piłkarzy mamy słabych, nie trenerów i nawet nie działaczy - prawdziwe dno to polski kibic. Bo to wam jest potrzebny ten cały syf, to wam zależy, żeby nic sie nie zmieniło, żeby nie piłka była w piłce ważna, tylko bydło. I każdy kto się na to bydło godzi, żeby piłki nie stracić, to właśnie piłkę zabija. > wiec nie bede z toba rozmawial bo jestes smieszny. Śmieszny kontra żałośni, chyba se nie pogadamy. > Tysiace > kobiet, dzieci, dziadkow, calych rodzin ktorych chocby na mojej kochanej > Wiselce jest coraz wiecej wedlug ciebie jest wspolodpowiedzialna za to co sie > stalo i popiera bandytyzm... Teraz juz mozesz zobaczyc jakie brednie > wypisales Toleruje. Usprawiedliwia nienawiśc i agresję. To znaczy popiera. To znaczy jest współodpowiedzalna. Jest współwinna. Chcecie nie być współwinni - traktujcie pprzeciwnika jak człowieka. Pokażcie, że nie kibicujecie z niewnawiści, tylko z zainteresowania piłką. Odmówcie poparcia swoim bandytom. Powiedzcie - zbyt wiele się porobiło, coś musimy zmienić. Wybaczcie wrogom. Zawieście nad stadionem Wisły obok flagi z gwiazdą flagę z pasami (choć na to wcale nie zasługuje). Pokażcie, ze chodzi wam o piłkę, nie o nienawiść. Pokażcie, że w najmniejszym choćby stopniu zasługujecie na miano ludzi. Wtedy może kogoś pprzekonacie, że można dać wam jeszcze jakąś szansę. Bo w tej chiwli przestaliście byc opinia publiczną - wtej chwili ludzie zwrócili się przeciw wam. Nareszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jklj Popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:50 Od 15 lat nikt nie jest w stanie zwalczyc tej zarazy. NikT!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dynek Boniek reformator to nie jest najlepsza osoba IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 16.03.06, 00:50 Juz mielismy lige podzielona na grupy wg. pana Bonka bo miala byc ciekawsza, a teraz chce lige regionalna. Smieszne.Co to znaczy ? Wisla, Cracovia w jednej lidze zapewne no bo jak. Lepiej niech sie zajmie menadzerka. W Urugwaju zginal kibic na meczu ,a u nas nikt nie ginie na stadionach. W cudownych Wloszech Pana Bonka tez zginal kibic przy okazji derby rzymu i co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmer a swistak siedzi i zawija... IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 16.03.06, 00:51 lecz sie Zybi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don King Brawo Boniek.Dosc pijanstwa i chuliganstwa Polakow IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.03.06, 00:54 POLAK NIE PIJE POLAK SIE UCZY. Cytat: Gdy ulica w ciagu dnia idzie pijany zataczajacy sie mezczyzna to jest to albo Polak albo Indianin Autor: mieszkaniec Nowego Yorku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Brawo Boniek.Dosc pijanstwa i chuliganstwa Po IP: *.ny325.east.verizon.net 16.03.06, 00:57 albo boniek w cywilu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don King Gdzie ksieza, nauczyciele i policja ?????????????? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.03.06, 00:57 Wyglada na to ze gdy Polak zabija Polaka, Zycinski sie nie wypowiada. Natomiast gdy Polak buduje Polakowi pomnik (chodzi o pomnik JPII) Zycinski poucza bez umiaru. ciekawe ze o pomnikach Lenina nie wypowiadal sie krytycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Gdzie ksieza, nauczyciele i policja ????????? IP: *.ny325.east.verizon.net 16.03.06, 00:59 zapytaj sie ksiedza z Greenpointu gdzie racja tylko mu dosyp do kabzy pare $ bo inaczej ci nie odpowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TajnaLista Re: Gdzie ksieza, nauczyciele i policja ????????? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.03.06, 01:03 Teraz podobno panicznie stara sie przeciwdzialac ujawnieniu listy ksiezy ktorzy wspolpracowali z SB. Dawniej GW co najmniej raz w miesiacu "cytowala" jego "wypowiedzi". Wszystko sie zmienilo gdy Kaczory rozpoczely czyszczenie stajni Augiasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Karac zwyklych kibicow za wybryki bandytow? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.03.06, 01:02 Trzeba sie wziac za sciganie bandytow a nie za karanie przecietnych kibicow. Przeciez w Anglii nie zawiesili rozgrywek krajowych. I dobrze, bo nie tedy droga. Akurat tych ktorzy przychodza na stadiony sie bic mecze niewiele obchodza. Oni w ogole nie odczuliby braku pilki. Wrecz przeciwnie: mieliby satysfakcje, ze wygrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: Karac zwyklych kibicow za wybryki bandytow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 01:14 no wlasnie a ja i eurofanatic bysmy ucierpieli na tym zeby ligi nie bylo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Varg Słusznie, tylko nie do przeprowadzenia: IP: 199.67.140.* 16.03.06, 01:07 ...za dużo kasy "prezesi" by potracili, piłkarska mafia na to nie pozwoli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaam81w Boniek czys ty oszalal ? co za idiotyczny pomysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 01:10 rownie glupi jak boniek na stanowisku trenera reprezentacji . z bandytyzmem trzeba walczyc ale nie przez takie debilne dzialania . wogole to jets niedpomyslenia zeby cos takiego rrobic . Po pierwsze dlaczego ktois smialby zabierac rozrywke i przyjemnosc z grania ligi normalnym kibicom spowodu jakis bandytow . to trzeba ich zlapac . zakazy stadionowe a nie takie pomysly z kosmosu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Boniek czys ty oszalal ? co za idiotyczny pom IP: *.ny325.east.verizon.net 16.03.06, 01:18 a poza tym co on tu moze wnioskowac,niech nie decyduje o przyszlosci polskich boisk skoro od dawna zrodzina we Wloszech egzystuje ten "Nikodem Dyzma" bez wyksztalcenia za mlodych lat ...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Boniek czys ty oszalal ? co za idiotyczny pom IP: *.dyn.optonline.net 16.03.06, 01:19 Przez takich debili jak ty , gina ludzie . Boniek ma racje zamknac lige na kilka sezonow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Boniek czys ty oszalal ? co za idiotyczny pom IP: *.ny325.east.verizon.net 16.03.06, 01:23 do kogo ta piekna odpowiedz faszystowska?Do bonka,czy do Adolfa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekkrukowski Re: Boniek czys ty oszalal ? co za idiotyczny pom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 09:25 > Po pierwsze dlaczego ktois smialby > zabierac rozrywke i przyjemnosc z grania ligi normalnym kibicom spowodu jakis > bandytow . Bo są współwinni. Wszyscy kibce Cracovii uczestniczyli w spisku zmierzajacym do pozbawienia życia tego młodego człowieka. Ich udział polegałna uczestniczeniu w zbiorowiskach, gdzie głoszono hasła nienawiści. Normalni kibice. Śmiechu warte. Nie jestescie normalni. Wszyscy jesteście mordercami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Zawiesic Bonka ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 01:12 Nietrudno ich zidentyfikować, bo w każdym klubie ich znają. Oni nie interesują się meczami, a jedynie rozróbami - mówi to jak niuetreudno ich zidentryfikowac matoly to moze czas ich zamknac w wiezieniu albo dac zakaz stadionowy i egzekwowac to chocby w taki sposob zeby w czasie meczu ow kibol mial obowiazek stawienia sie na komendzie i przeczekania tam meczu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Zawiesic Bonka ! IP: *.dyn.optonline.net 16.03.06, 01:22 Ciebie trzeba zawiesic zebys takich glupot nie pisal Gina ludzie a bandyci na wolnosci Papiez w grobie sie przewraca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Tak , zgadzam sie,ale... IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 16.03.06, 05:19 TRZEBA BY BYLO wywalic pieniadze na rozbudoe TYCH KOMEND, tak, aby mogly pomiescic kilka tysiecy 'kibicow'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Zbigniew Boniek: Zawiesić rozgrywki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 01:21 DEBIL!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bumier1 Sam się Boniek zawieś ... na dłużej. 16.03.06, 01:21 Boniek, który węszy zawsze za kasą (C+, PZPN, Sportfive, Go&Goal, PKOL ) po nieudolnych próbach zaistnienia w polskim futbolu został jakby odstawiony na boczny tor. I jak Tomaszewski zaczyna radzić w stylu Leppera. Niedługo poradzi że Listkiewicz musi odejść, bo najlepszym prezesem byłby on sam. Mamy w kraju wystarczającą ilość niedouczonych polityków i urzędników zabierających głos w sprawach na których się nie znają. Marcinkiewicz z Kaczyńskim na ekonomii, a Boniek z Tomaszewskim na organizacji pracy w klubie czy w lidze. Uciekali na wagary jak o czymś mądrzejszym mówili i teraz bida.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Sam się Boniek zawieś ... na dłużej. IP: *.ny325.east.verizon.net 16.03.06, 01:26 boniek na prezydenta! Wioski w ktorej sie urodzil,tam co drugi to rudy i opluty wlasna slina ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Sam się Boniek zawieś ... na dłużej. IP: *.ny325.east.verizon.net 16.03.06, 02:09 przyjrzyjcie sie jego zdjeciu nad tym artykulem,"wielki" sportowiec dajacy mlodziezy przyklad sportowca(Z PAPIEROSEM W PALCACH ZAPLUTYCH ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Policji trzeba dac wolna reke IP: *.dyn.optonline.net 16.03.06, 01:35 niech strzelaja do bandytow bez ostrzezenia Kilka lat temu bylem na meczu w Anglii i w czasie takich rozrob policja byla niemilosiernie drastyczna Na moich oczch spalowali czterech tak ze ich zabraly ambulanse Ludzie bili brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pazdziochowski Zawiesić rozgrywki na 5 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 16.03.06, 01:33 miniurl.pl/legia zobaczcie co napisali na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike chicago Boniek ma 100% racji !!!! popieram IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 16.03.06, 02:24 Popieram to w calosci zawiesic rozgrywki to moze pajace sie naucza kib icowac normalnie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo tu akurat się zgodzę IP: *.pg.com 16.03.06, 02:25 tak naprawdę i tak osiągneliśmy kompletne dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subyello Re: tu akurat się zgodzę IP: 210.80.189.* 16.03.06, 03:32 Zgadzam sie, na stadionach jest kompletne dno i tylko moze sie polepszyc, no moze jeszcze zaczna sie dzgac masowo na stadionach. Kazdy pomysl powinnien byc rozwazony, powaznie! Wypowiedzi jak debil itd nie zachecaja ludzi zeby dac swoje pomysly. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelekok Niestety 16.03.06, 04:18 Jezu, Ludzie, sądząc po większości postów, produkuje się tu typowy przekrój naszego społeczeństwa, czyli, nie wchodząc nadmiernie w szczegóły, w większości po prostu głupki (z niewielkiemi wyjątkami, które na szczęście są). A pomysł Bońka jak najbardziej zasadny, przynajmniej jest szansa, że skłoni niektórych do działania. Odpowiedz Link Zgłoś