Dodaj do ulubionych

Trwa mecz Legia - Pogoń

• Gość: Pejay kto to pisal?? IP: *.chello.pl 01.04.06, 00:38
      tak pan redaktor ma chyba informacje z pierwszej reki... ja tez bylem na meczu
      i moze nie byl jakis porywajacy, ale czytajac ten artykul troszke sie
      zdziwilem... po pierwsze za przeproszeniem d.... co to pisal jeszcze 2 tyg temu
      zachwycal sie "rozjechaniem" cracovii i nie narzekal zbytnio na brak jej
      pilkarzy z podstawowej jedenastki... po drugie zdziwilem sie poniewaz nawet nie
      przypuszczalem ze jakikolwiek gracz z kraju kawy (abstrachujac od umiejetnosci
      pilkarskich) potrafi grac taki antyfutbol jak gracze Pogoni... dobrym fachowcem
      jest Panik ze potrafil ich tego nauczyc...
    • Gość: REDAKTOR !!! Re: Trwa mecz Legia - Pogoń IP: *.aster.pl 01.04.06, 00:42
      Co za frajer to pisał ???
      • Gość: wertus Re: Trwa mecz Legia - Pogoń IP: *.aster.pl 01.04.06, 09:55
        Robeert Błoński
    • Gość: (L)ukasz Coza kretyn napisal ten artykul!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.salford.ac.uk 01.04.06, 00:43
      1. oceniajac dotychczasowy dorobek legii nic nie napisal o groclinie (a w
      kielcach to i barca by mogla nawet przegrac z polarem...)
      2. w statystykach meczu w pierwszej polowie byly celne strzaly
      3. gol vuko nie przelecial miedzy nogami
      4. trzeba byc idiota by nazwac dosrodkowania edsona slabymi...

ale jak ktos nie lubi Legii ma kompleks malego tudziez kocha wislackie k... to
      nic wiecej napisac nie moze!!! szkoda ze autor artykulu nie wspomnial nic ze
      legia ma korzystny terminarz spotkan i dostaje wyczerpanych przeciwnikow po
      wisle... ZALOSC!!!
      • Gość: turtlezzz Re: Coza kretyn napisal ten artykul!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 03:16
        >ale jak ktos nie lubi Legii ma kompleks malego tudziez kocha wislackie k... to
        > nic wiecej napisac nie moze!!!

Przepraszam bardzo, ale ja kibicuję Wiśle, a także zdenerwowała mnie stronniczość autora tekstu.
    • Gość: Syniu skandaliczny artykul pisany "okiem" antylegionisty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.04.06, 00:53
      ....powinni zaiesci dzienikarza za taki szowinistyczny artkul.....komentowac
      ikazdy moze co chce ale to jest artykul szanowanego sie redaktora GW....i pisze
      on o zespole ktory ma stosunek bramek w lidze 14-1..... wogole szkoda gadac bo
      mozna by bylo pisac i pisac ale po co polemizowac z takim "szmatlawym"
      artykulem i jego autorem
      • artur74 Nie przejmuj się, Legia gra po mistrzowsku... 01.04.06, 11:17
        wygrywa mecze, nawet grając słabo. Klasę dobrej drużyny nie poznaje się po tym,
        że wygrywa tylko wtedy, gdy wszystko wychodzi(patrz:z Cracovią, Groclinem) ale
        potrafi wygrywać takie spotkania jak w Wodzisławiu czy z Pogonią!!!
        A GW ma rację, Legia nie zagrała spektakularnie ale czy można wygrywać każde
        spotkanie po 3,4 do zera???
    • Gość: kywy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 01:07
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: szaman Ten artykuł pisał chyba jakiś kibic Polonii IP: *.cable.mindspring.com 01.04.06, 01:21
      Myślałem, że głownym zadaniem reporterów jest informowanie publiki o danym
      wydarzeniu, a nie prezentowanie swojej opinii. Dlaczego autor tego artykułu
      usilnie stara się przekonać wszystkich, że Legia jest słaba itd? Legia zagrała
      nie najlepiej, ale Wisła gra jeszcze gorzej.
      • Gość: kixx Re: Ten artykuł pisał chyba jakiś kibic Polonii IP: *.acn.waw.pl 01.04.06, 19:24
        taa
        kibic Polonii..
        a Legia grala z Wisla...
        tak pisze kibic Legii
    • Gość: 666 legia tragedia ! IP: *.pro.lama.net.pl 01.04.06, 01:52
      żałosny klubik
      • Gość: wiem na skisły krakówek wystarczy IP: *.chello.pl 01.04.06, 09:41
      • Gość: bolek 666 tragedia ! IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 01.04.06, 11:06
        zalosny to jestes Ty - cos Cie ta Legia przesladuje co? i mysl o tym, ze moze zdobyc mistrza nie daje Ci spac. zal mi Ciebie.
        i tylko mi tu nie jecz, ze uzywam argumentow ad personam. ja tylko dostosowuje poziom wypowiedzi do twojego.

idz na spacer
    • Gość: łubu dubu emocie na carlingu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 02:33
      "(...)emocji było mniej niż na olimpijskim finale curlinga kobiet."
      Moim zdaniem na finale carlinga kobiet jest więcej emocji niż na finale
      carlinga mężczyzn.. Czy nie mam racji?
      Chociaz w sumie zależy to od płci ... i jeszcze orientacji seksualnej, hmmm

a może sie mylę...
      • Gość: gpsc trzeba sie znac najpierw na curlingu IP: *.aster.pl 01.04.06, 02:44
        zeby w nim dostrzec (i zrozumiec) gdzie sa emocje
    • Gość: bartek Re: Trwa mecz Legia - Pogoń IP: 217.153.175.* 01.04.06, 07:20
      A gdzie Pan obiektywny dziennikarz napisał o wyjazdowym z wicemistrzem
      Groclinem? W kontekście dorobku Legii w tym sezonie jakoś tego nie zauważyłem.
    • Gość: bartek Re: Trwa mecz Legia - Pogoń IP: 217.153.175.* 01.04.06, 07:23
      Poza trym w meczu z legią grał jeszcze Grzelak w "11: a nie 9 brazylijskich
      przeszkadzaczy Każmierczak i Pesković. Troche skrupulatności by się przydało
      dziennikarzowi.
      • Gość: sml Re: Trwa mecz Legia - Pogoń IP: *.icpnet.pl 01.04.06, 07:56
      • Gość: sml pzn Re: Trwa mecz Legia - Pogoń IP: *.icpnet.pl 01.04.06, 07:57
        może grzelak jest brazylijczykiem? a redaktor nieukiem?
    • Gość: witek po meczu legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 08:05
    • Gość: witek po meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 08:07
      nie wiem kto pisal ten opis ale jest kompletnym imb..wczoraj w pogoni gral
      jeszcze grzelak i to on byl najlepszy w tym zespole..chyba ten pan nie ogladal
      meczu..a na pilce zna sie jak moja chora babcia..czyli nic
      • Gość: wertus Re: po meczu IP: *.aster.pl 01.04.06, 09:57
        Rober Błoński autorem tegoż gniota jest. Podpisał się tylko iniciałami.
    • Gość: goszcz To był jeden z lepszych meczy tej rundy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 08:44
      Piłkarze biegali i grali ambitnie, Brazylijczycy się bronili pressingiem na
      całym boisku, ogólnie nie żałuje że oglądałem. Sytuacji podbramkowych nie było
      wcale ale tempo meczu był nie-polskie
      • woltron Re: To był jeden z lepszych meczy tej rundy 01.04.06, 09:07
        Zgadam się absolutnie. Właśnie takich przeciwników grających pressingiem,
        zmuszających do szybkiego ataku pozycyjnego i grania skrzydłami, potrzeba Wiśle
        i Legii. Wczoraj zobaczyliśmy, że Burkhardt nie radzi sobie w tłoku, przy
        podwojonym , a czasami nawet potrojonym kryciu. A przecież tak właśnie będą grać
        zespoły w Lidze Mistrzów czy Pucharze UEFA. Jeżeli najlepsze polskie zespoły nie
        nauczą się grać dobrze w tłoku, to niestety nie mają czego szukać w pucharach. A
        nauczyć się tego mogą właśnie w takich meczach jak z Pogonią, a nie z Groclinem
        czy Cracovia (które grają ostatnio przerażliwie słabo).
    • woltron Re: Trwa mecz Legia - Pogoń 01.04.06, 08:46
      "Zwycięzców się nie sądzi, ale Legia powinna i musi grać efektowniej."

Pozwolę się nie zgodzić. Legia ,jak każdy zespół, ma grać przede wszystkim
      skutecznie i punktować. Punktować nawet wtedy, gdy przeciwnik broni się w
      dziesięciu, a samemu ma się gorszy dzień. Właśnie po tym można rozpoznać klasową
      drużynę.
    • Gość: znawca autor - zal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 10:35
      ten kto pisal ten artykul chyba nie ma pojecia o pilce noznej, zycze powodzenia
      w dalszym wypisywaniu bzdur, wiecej na gazeta.pl do sportu nie zajrze
    • Gość: fiku Re: Trwa mecz Legia - Pogoń IP: *.aster.pl 01.04.06, 11:05
    • Gość: fiku Re: Trwa mecz Legia - Pogoń IP: *.aster.pl 01.04.06, 11:05
      yguuu
    • Gość: leon Re: Trwa mecz Legia - Pogoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:09
      kup sobie koze redaktorze. chamstwo legionistow i stronniczosc sedziego byly porazajace. wielki czarnuch z legii powinien dostac czerwona kartyke za swoje wyczyny. to tyle na ten temat.
      • Gość: yoda Re: Trwa mecz Legia - Pogoń IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.06, 12:33
        Zgadzam się z tobą - meczyk ustawiony przez SĘDZIEGO 1
    • Gość: Tom Re: Trwa mecz Legia - Pogoń IP: *.tele2.pl 01.04.06, 12:53
      Oj Błoński, Błoński. Może już starczy tego piwka na ławce przy domku na
      Meissnera, bo niestety coraz większe głupoty wypisujesz.
    • Gość: emcunt Re: Trwa mecz Legia - Pogoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 13:09
      z autgorem musi byc cos bardzo nie tak, skoro stawiac wyzej polska lige od
      curlingu kobiet.
    • Gość: Hans tak się składa redaktorzyno żałosny że finał curli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 14:56
      ngu kobiet na olimpiadze był pełen emocji a bardziej nudna niż legiunia to jest
      już chyba twoja matka!!!
    • Gość: qba Re: Trwa mecz Legia - Pogoń IP: *.chello.pl 01.04.06, 15:03
      a o meczu z Groclinem szanowny pan redaktor zapomniał?!
      • b.oh Re: Trwa mecz Legia - Pogoń 01.04.06, 15:10
        Tydzień temu po meczu z wszyscy na tym forum pisali, że GW jest nieobiektywna,
        bo napisano w niej "Szczęśliwe zwycięstwo Legii" zamiast "Wymęczone zwycięstwo
        Legii". Dziś na tym samym portalu wszyscy jadą, że w GW nie lubią Legii, bo
        napisali o niej coś złego. Byłem na meczu i Legia była słaba, a zwycięstwo
        nieprzekonujące. Nie róbcie z niej mistrza na razie, bo jej szkodzicie, a sami
        możecie wyjść na kretynów. Ja myślę, że nic jeszcze nie jest rozstrzygnięte
        (ale zobaczymy jak Wisła sobie poradzi z Polonią)
        • Gość: qba Re: Trwa mecz Legia - Pogoń IP: *.chello.pl 01.04.06, 15:24
          Jasne ale jakos dużo tych błędów w tym artykule. Jak na dziennikarza czołowej
          gazety w Polsce, za dużo
    • Gość: warszawiak Re: Trwa mecz Legia - Pogoń IP: *.aster.pl 01.04.06, 15:24
      brawa dla legii za zwyciestwo - oby wiecej bramek! :D
    • Gość: Mark autor artykułu niech podaje fakty IP: *.smars.pl 01.04.06, 17:45
      Panie autorze niech pan liczy lepiej. Polakow bylo dwoch - Grzelak i
      Kazmierczak. Poza tym, byl to mecz walki. Pogon nastawila sie na 0:0 i prawie
      sie udalo. Czy Benfica-Barcelona i Olympic-Milan to dla Pana tez nuda bo
      druzyny graja z asekuracja. Pisz pan naprawde o curlingu kobiet bo o pilce to
      sie pan wypowiada jak gej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka