Gość: Legia-Lech już 1:0 IP: *.chello.pl 12.04.06, 20:09 w 2 minucie :) kto ma Ouatarę Piłkarzykach to kolejny raz zarobi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dfg OE na żywo: Legia gra z Lechem, Polonia wygrywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 20:11 "Legia jednak po po ostatniej kolejce odskoczyła Wiśle na 4 punkty i nie będzie się starała za wszelką cenę utrzymać tę przewagę." - GW gratulujemy zyczliwosci dla Legii ;] s10.bitefight.pl/c.php?uid=44862 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon® Legia-Lech 1:0!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 20:17 Legia Mistrz Polski 2006! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Legia-Lech 2:0!!!! 12.04.06, 20:29 A to się chłopcy rozstrzelali ;) Łolaboga co się dzieje dziś Lech Poznań nie istnieje... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=485&w=40155312&a=40193349 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan Śląsk : Jagielonia 4:2 IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.04.06, 20:46 już niedługo ... CAAAAŁA POLSKA, W CIEEEENIU ŚLĄSKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pezzonovante Co lalusiu mama na mecz nie puściła??? IP: *.toya.net.pl 12.04.06, 20:32 Albo jesteś takim frajerem że na bilet nie starczy Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Co lalusiu mama na mecz nie puściła??? 12.04.06, 20:34 Nie puściła 3:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CK Dezerter Re: Legia-Lech 1:0!!!! IP: 213.199.193.* 12.04.06, 21:49 legła to nieumyte trepy w gumofilcach W CK dostaną lanie od Koronki 3:0 jak w pucharze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster(L) Re: Legia-Lech 1:0!!!! IP: *.man.olsztyn.pl 12.04.06, 22:57 siusiu, paciorek i spac, bo mam klapsa da!!! juz, spac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek-t Re: Legia-Lech 1:0!!!! IP: *.chello.pl 12.04.06, 23:08 Tak samo odgrażali się kibice Lecha, ale zaraz potem się obudzili. To był tylko sen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pany O co chodzi? IP: *.aster.pl 12.04.06, 20:47 Kybyce wywiesili baner, ze ktos jest wyjątkowym idiota i niech sie cieszy, że nie siedzi za znieslawienie. Ktos wie o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rivo Re: OE na żywo: Legia gra z Lechem, Polonia wygry IP: *.chello.pl 12.04.06, 20:54 ONLY (L)!!!! kurde czemu tak malo wejsciowek ehhh nie zdazylem kupic zabraklo:/ jak przyjdzie mecz z wisla bede koczowal pod stadionem od poczatku sprzedazy! MISTRZEM POLSKI JEST LEEEGIAAAAAAA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANASIE Edsona do reprezentajci!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 08:24 Edsona do reprezentajci!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Lech pociągnął Legię z półksiężca IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 12.04.06, 20:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szypki Re: OE na żywo: Legia gra z Lechem, Polonia wygry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 21:11 Kto ma Edsona ten zarobi :D Ja mam Edsona:D Gol i asysta, ale kontuzji doznał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M O pzpn-ie i policji. Przeczytaj koniecznie !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 21:28 ...20. minuty przez dłuższą chwilę emocji więcej niż na boisku było na trybunach. Na polecenie dele- gata PZPN - Józefa Dubiela - policja zaata-kowała bez zarzutu zachowujących się kibiców Widzewa. Temu co działo się w sektorze przyjezdnych spokojnie nie mogli przyglądać się miejscowi fani, którzy mimo niechęci do łódzkich kibiców, chcieli ich wspomóc. Okazało się, że delegatowi nie spodobała się jedna z flag i nakazał policji jej zdjęcie. W efekcie prze-biegający w spokojniej atmosferze mecz (nie było nawet żadnych obraźliwych okrzyków) o mało nie został przerwany przez awantury, a wszystko to z winy nadgorliwego delegata. Sytuacja na szczęście się uspokoiła i można było uwagę ponownie skupić na wydarzeniach boiskowych... Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Mistrzem Polski jest LEGIA Legia najlepsza jest! 12.04.06, 21:54 JEST!!!! Oby tylko ITI nie dalo dupala i nie zrobilo tego co robia sponsorzy naszych klubow tj. nie sprzedalo najlepszych graczy!! Powinni dokupic jeszcze 3-4 graczy w tym dobrze gdyby 1-2 to byli gracze z doswiadczeniem i umiejetnosciami grajacy na co dzien w dobrych ligach zagranicznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Legia mistrz Lech złodziejaszki na sp z PZPN IP: *.aster.pl 12.04.06, 22:09 a Reiss przyd**as Siwca 3:1 to najłagodniejszy wymiar kary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Lech mistrz, Legia ukradła mistrza Zabrzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 22:39 Dziś byliście wyraźnie lepsi. Mam nadzieję, że za rok to się zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster(L) Re: Lech mistrz, Legia ukradła mistrza Zabrzu IP: *.man.olsztyn.pl 12.04.06, 22:59 a ja mam nadzieje ze nie!! ale czas pokaze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Lech mistrz, Legia ukradła mistrza Zabrzu IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 12.04.06, 23:08 szczerze mówiąc gdyby w przyszły Lechu byli by do wyboru tylko Ci zawodnicy, któzy obecnie są w skladach obu klubów, to za silny ten zespół by nie był. Jeśli Amica nie zdecyduje się na co najmniej 3 porządne transfery, to będzie kiepsko na nawiązanie walki o MP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix a co do kwestii ukradnięcia mistrza Zabrzu... IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 12.04.06, 23:09 To banialuki opowiadasz i tyle. Górnik sam sobie winien że roztrwonił przewagę wynoszącą pewnie z 10 punktów nad Legią, mimo że wtedy za zwycięstwo było przyznawane 2 punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal Legia może to samo powiedzieć sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 23:19 a nie nazywać Lecha złodziejaszkami (bo pewnie masz na myśli rok 1993). Trzeba było grać uczciwie do końca. Czy my jesteśmy winni że kupiliście mecz z Wisłą? To nas czyni złodziejami? Ciekawa interpretacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal nic to, za rok będzie zuuupełnie inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 23:23 mecz będzie bardziej wyrównany (chociaż jeśli chodzi o samą grę, to też nie było najgorzej, straciliśmy 2 bramki po stałych fragmentach i jedną ze spalonego). Ale cóż jak się gra w 9-tkę (Szewczuk przespacerował obok meczu, Anderson grał tak fatalnie, że właściwie był 12 zawodnikiem Legii), to 3:1 to najlepsze co nas mogło spotkać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: nic to, za rok będzie zuuupełnie inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 23:36 świerszcz to jest grajcar nawet nie podziekował michniewiczowi a powinien ---- za to ,ze go wstawił do składu , kadrowicz bbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuhahhahahhahahahahahahahahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M przeczytajcie to!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 23:59 www.zaglebie.sosnowiec.pl/shown.php3?nid=2163 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piterek ludzie... IP: *.chello.pl 13.04.06, 00:11 J***ć PZPN i tego Dubiela... o co im w ogóle chodzi?? O jakiśtransparent?? Oni wszyscy są jacyś chorzy... Czy to komuś wprzeszkadzalo? Czy przez ten transparent ktoś nie pojawil sięna meczu?? Czy przez ten transparent ktos poczuł sie zagrożony? Boże... i jeszcze te jego wyjasnienia nie trzymające się kupy, Dubiel jest mniej inteligentny od mojej świnki morskiej, albo nawet rybek. Brawa dla fanów Widzewa i Zagłębia !!!!!!!!!!!!// Tylko Lechia !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulvhedin Re: przeczytajcie to!!!!!!!! IP: *.smoczka.ptc.pl 13.04.06, 14:29 czy to chodzi o tego Dubiela z podkarpackiego zwiazku pilki noznej czy jakiegos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: OE na żywo: Legia gra z Lechem, Polonia wygry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 00:48 Ja mam Outarrę i Edsona :) Ale i Cierzniaka.. Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: OE na żywo: Legia gra z Lechem, Polonia wygry 13.04.06, 02:15 Jeszcze zaden kibic wisly nie napisal ze krakowianie wymeczyli lecha w sobote i przez to legia wygrala..? To ostatnio chyba najszczesciej powtarzane usprawiedliwienie na to ze wisla zajmuje 2 miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caar Re: OE na żywo: Legia gra z Lechem, Polonia wygry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 07:00 Do dyrekcji GW. Wywalcie z pracy tego dziennikarzyne, który napisał relację z meczu legia - lech.Pisząc w relacji slowa "Od tej pory Legia była słabszym zespołem, choć z rozpędu jednego gola jeszcze zdobyła". abo ma złą wolę, co przeskadza mu być dziennikarzem dobrym ( bezstronnym), albo jest konpletnym duletantem, albo leniem bo meczu nie widział i a nawet nie czytał innych relacji. To był moja ostatnia wizyta na tym portalu. Wykasuje wasz adres z "ulubionych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kukocz Robak IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.06, 07:21 Widziałem faul Robaka w Canal +. Kara jak najbardziej zasłużona. Tak kariery chłopie nie zrobisz i mam nadzieję, że po odbyciu kary pogrzejesz ławę do końca sezonu. Może następnym razem się zastanowisz. Let's kick out bastards from the football pitch! Odpowiedz Link Zgłoś
b.oh Re: OE na żywo: Legia gra z Lechem, Polonia wygry 13.04.06, 13:37 Tu chodzi o to, że słabszym niż przed zejściem Edsona. I to jest akurat fakt, ja miałem wrażenie, że po jego zejściu straciła ze 30% wartości. Nie ma co się obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude ;] Re: OE na żywo: Legia gra z Lechem, Polonia wygry IP: *.crowley.pl 13.04.06, 10:02 Ja mam Edsona... Jako kapitana ;) Coś mnie podkusiło przed sobotą, żeby na niego postawić. I się opłaciło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z rogu Legia może coś cennego osiągnąć na europejskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 11:39 stadionach. Jeżeli działacze klubu potrafią utrzymać to co juz zbudowali i jeszcze umiejętnie i konsekwentnie dbac o rozwój klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patricom "...machną swoją głową ręką..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 12:22 "...machną swoją głową ręką..." - nie wiedziałęm że ten koleś to taki inwalida. W dawnych czsach jeździłby z cyrkiem a nie grał w ekstraklasie - chociaż to też niezły cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legionista z P-nia [...] IP: *.echostar.pl 13.04.06, 12:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaw Do "ległonisty z Poznania" IP: *.devs.futuro.pl 13.04.06, 13:49 Nie możliwe byś był ległonistą z Poznania.Gdyby taki bękart wykluł się u nas już byśmy o tym wiedzieli.Matka wrzuciła by cię do muszli klozetowej po urodzeniu albo odużyła gazem z zapalniczki.Ty po prostu nie istniejesz jesteś zakompleksinonym 13-latkiem z wioski pod warszawką który nigdy nie był na meczu legły a uważa się za jej kibica.Nie pisz więcej wierszyków o lechu bo tak się przy nich napinasz że ci żyłka w dupie pęknie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaw Dziennikarze GW - wspaniali kibice legły....żenada IP: *.devs.futuro.pl 13.04.06, 13:37 Odpowiedz Link Zgłoś