Gość: ubies IP: *.mynow.co.uk 14.04.06, 00:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gronos Żenada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 00:33 Heh..z tego co widzę to kazdy brazilijczyk którego nie spytasz ma w ch.. rodzeństwa, w domu była bieda, on musiał pracować od najwczesniejszych lat, w piłkę grał zawsze i wzorował się na wszystkich bo wszyscy byli od niego lepsi i była ona jego jedyną szansą na zmiane życia. Jeszcze powinni napisać w tym artykule że był członkiem gangu ulicznego i wolał grac niż kraść. Pff..mam już dosyć takich gadek..rzygam tym..każdy brazilijczyk wymyśla tą samą historię.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: Żenada IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 02:08 boś jesteś głupek i masz na imię Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
szczery43 Re: Żenada 15.04.06, 01:29 No... A Polacy piją - co kraj to obyczaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Juninho z Legii: Wisła już nas nie dogoni! IP: *.chello.pl 14.04.06, 00:34 Nie ma lepszego od Edsona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STASZI od Brazylii mozemy wiele sie nauczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 14:44 wlasciwie od brazylijskich pilkarzy :pogoda ducha, milosc do pilki, technike uzytkowa. naprawde bez nich swiatowy ( niemieckie roboty, wloska obrona, angielskie bandziory plus polskie niewiadomoco ) bylby duuzo slabszy Odpowiedz Link Zgłoś
szczery43 Re: od Brazylii mozemy wiele sie nauczyc 15.04.06, 01:32 Owszem. Pod jednym warunkiem: Że piłkarze którzy potrafia grać w piłkę (nie tylko Brazyliczycy - wszyscy) nie będą: a) Brutalnie faulowani (Roger z Bełchatowem, Janczyk z Cracovią, Edson z Lechem). Piłkarz robiący krzywdę na boisku drugiemu piłkarzowi powinien być dyskwalifikowany na długo. b) Zmuszani do gry na takich klepiskach jak swego czasu w Kielcach. Tylko wówczas da się kogokolwiek czegokolwiek od nich nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Re: Juninho z Legii: Wisła już nas nie dogoni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 00:57 W białymstoku mieszkałeś? I kibicujesz wiśle? Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 MŚ 1990 14.04.06, 01:13 Pamiętam łzy, kiedy w 1990 roku na mundialu we Włoszech moja Brazylia przegrała 0:1 z Argentyną w ćwierćfinale. ------------------------------------------------------------------------------- Brazylia przegrała w 1/8 finału. albo więc Edsonowi coś się pomyliło, albo Błoński źle notował, albo Piekarski jednak nie zna aż tak dobrze portugalskiego jak mu sie wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zytozaur Artykuł napisłał Robert kochamlegię Błoński(L) IP: *.devs.futuro.pl 14.04.06, 09:58 Odpowiedz Link Zgłoś
faustyniusz Re: Artykuł napisłał Robert kochamlegię Błoński(L 14.04.06, 10:19 pokażcie lepszego lewego wingbacka od Edsona w polskiej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasadziu Re: Juninho z Legii: Wisła już nas nie dogoni! IP: *.zep.com.pl 14.04.06, 10:46 "Nigdy, w żadnym meczu, nie wykonywałem "jedenastki". Tylko ćwiczyłem na treningach. W Legii nie będę jednak bał się odpowiedzialności, o tym, kto strzela - ja czy Piotrek Włodarczyk - zdecydujemy podczas meczu. W Płocku wykonawcą będzie pewnie "Włodar", bo ja nie zagram." Hmm, już jest ten mecz ustawiony, że nawet wiadomo kto karnego bedzie strzelał?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronaldo Re: Juninho z Legii: Wisła już nas nie dogoni! IP: 213.17.149.* 14.04.06, 14:50 a z czego wywnioskowałeś, że będzie karny w tym meczu ? / pusty łbie / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek Re: Juninho z Legii: Wisła już nas nie dogoni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:42 Idiotyczny tytul , Michnik z Wyborczej go wymyslił ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: Juninho z Legii: Wisła już nas nie dogoni! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:17 Nie karolek z dupek małych Odpowiedz Link Zgłoś
brzezinho Re: Fanatyk Błoński z żylety. 14.04.06, 12:58 Edson to zdecydowanie najlepszy lewy obrońca w lidze MISTRZ MISTRZ LEGIA MISTRZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co????????? Re: Fanatyk Błoński z żylety. IP: *.orange.pl 14.04.06, 15:16 To chyba jakieś wariacrywo?? Co ma Edson wspólnego z Juninho, poza tym, że bije wolne i pochodzi z Brazylii?? Jasne, Juninho z Łazienkowskiej, a Kowalczyk był Paolo Rossim z Bródna. Fabiański to nikt inny jak Dida ze szkółki w Szamotułach!! A Dickson Choto to Samuel Eto'o w spódnicy! Odpowiedz Link Zgłoś