Gość: po IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 18.04.06, 18:48 Ptaki sie zamotały w Pogoni:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radomiak Re: Kuras trenerem Pogoni IP: 82.139.48.* 18.04.06, 19:07 no to teraz pogoni GRATULUJEMY 5 porażek z rzędu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rksiak Re: Kuras trenerem Pogoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 09:32 Rozpie.. Wam te Pogoń tak samo jak rozjebał Radomiaczka, smutne, a jednak prawdziwe:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaweq Re: Kuras trenerem Pogoni IP: *.derbynet.pl 18.04.06, 19:08 Panie Mariuszu, powodzenia życzę no i jednak jakiegoś sukcesu. Panie Mariuszu zapomniałem dodać że serdecznie Panu WSPÓŁCZUJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk łks Re: Kuras trenerem Pogoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:40 Szkoda Kurasa. Daję 3-5 kolejek i wymiana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartas Re: Kuras trenerem Pogoni IP: *.ir.intel.com / *.ir.intel.com 18.04.06, 19:56 A ja sie autentycznie ciesze i moze kolega z Radomia sie nie zgodzi ale 5 porazek z rzedu nie bedzie. Byly w Radomiu bo byly, i to nie z winy trenera. Druzyna musi chciec grac dla trenera, ktory bedzie autorytetem dla nich i dodawal im wiary w sukces. Patrz przyklad Wdowczyk w Legii. Edson czy Outarra biegli by sie z nim razem cieszyc ze strzelonej bramki. Ale na takie cos trener musi sobie zapracowac, stowrzyc atmosfere, ze wszyscy sa traktowani tak samo itp. itd. a kim byl Panik - Bumerang dla pilkarzy? Nie wiem. Ale ktos kto wraca trzeci raz chociaz sie go wyrzuca nie moze liczyc na szacunek czy respekt. Juz Grzelak nazwal go panem Panikiem i za to trafil na trybuny chociaz gral jako jeden z najlepszych w tym czasie. Kuras ma wszystko to na starcie czego nie mial i juz nigdy nie bedzie mial w Pogoni Panik. Ma respekt polskich pilkarzy, ma respekt kibicow. A u brazylijiczykow tez z czasem pojawi sie uznanie i szacunek po kilku wygranych meczach gdzie beda mogli swobodnie poruszac sie po boisku a nie tylko murowali bramke. Tego sobie i wam zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere obawiam sie ze po numerze jaki wykrecil w Radomiu IP: *.devs.futuro.pl 18.04.06, 20:12 pan Kuras nadwatlil swoj autorytet. czekam na porazki pana Kurasa w Pogoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKS-WLKP Re: obawiam sie ze po numerze jaki wykrecil w Rad IP: *.chello.pl 18.04.06, 21:39 Mariusz Kuras to człowiek Pogoni więc radzę wstrzymać się z ocenami. Czas pokaże kto ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: obawiam sie ze po numerze jaki wykrecil w Rad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 23:23 racje ma ptok jak bedzie zwalnial kurasa.2 liga 2liga piotrkovia-pogon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baazzarr uwazam ze pan Ptak powinen przeniesc Szczecin IP: *.nsw.bigpond.net.au 19.04.06, 06:18 do Brazyli, to chyba najlepsze rozwiazanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: uwazam ze pan Ptak powinen przeniesc Szczecin IP: *.teleton.pl 19.04.06, 08:34 Dla Szczecina również, wreszcie uwolnilibyśmy się od warszawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: uwazam ze pan Ptak powinen przeniesc Szczecin IP: *.chello.pl 19.04.06, 19:10 BTW Co ty bełkoczesz człowieku? Wymień sobie procka bo obecny Ci się przegrzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKS Re: obawiam sie ze po numerze jaki wykrecil w Rad IP: *.chello.pl 19.04.06, 19:14 Strasznie mi przykro że w ten prosty sposób próbujesz interpretować sprawy o których masz mierne pojęcie :) Pożyjemy zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4xg nie tylko w Radomiu IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.04.06, 11:00 w Bełchatowie było podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczuro76 żenada IP: *.pzuzycie.pl 19.04.06, 15:29 a ja myślę zupełnie inaczej, gdyby trenerzy się szanowali to widząc co się dzieje w szczecinie to znaczy "pomysły pana ptaka" nikt przy zdrowych zmysłach nie przyjąłby takiej propozycji bo to śmieszne że każdy kto tam idzie pracuje kilka kolejek i do domu a za rok powrót? bez sensu i bez klasy, za to kasa się zgadza i dlatego polskim trenerom jest tak ciężko. taki kasperczak by sobie nie pozwolił na takie traktowanie i to pokazuje a że kolesie którzy nachapali się na handlu koszulami i innym badziewiem myślą że mając kasę wiedzą wszystko to niestety prawda naszych czasów. gdyby nikt nie chciał w szczecinie podjąc pracy to pan ptak albo zacząłby używać szarych komórek albo zwinąłby interes i zrujnowałby ligę brazylijską. ot co :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz panie ptak bierz pan swoje papugi i zmykaj do .... IP: *.e-wro.net.pl 19.04.06, 08:47 panie ptak bierz pan swoje kolorowe papugi i zmykaj do brazyli Odpowiedz Link Zgłoś