Dodaj do ulubionych

Są kary za mecz Wisła - Legia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 23:12
A wystarczyło najzwyczajniej w świecie wpuścić wszystkich a nie robić szopkę
z 300 biletami
Obserwuj wątek
    • Gość: bege Skandal!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 23:16
      Jak nam zamkną stadion na finał PP to skopie pierwsze lepsze auto jakie
      zobacze na warszawskich tablicach. Proponuje aby każdy z Płocka zrobił to
      samo.
      • Gość: Ziomuś (L) Bege uspokój jajniki IP: 83.131.171.* 22.04.06, 00:01
        Jeśli zrobisz to co proponujesz to wrócimy i nie będziecie mieli stadionu, nie
        tylko na finał PP ale na 2 sezony. No bo jak długo może zająć odbudowa :/. Poza
        tym rzeczywiście wystarczyło wpuścić więcej gości może nie te 2k, ale z 800 i by
        sie reszta uspokoiła, a tak to i tu i tu są straty. A tak w ogóle to gazeta
        troche spowolniona bo reszta świata wiedziała o tym już 2 dni temu jeśli nie
        wcześniej
        • Gość: bege Re: Bege uspokój jajniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 00:22
          Ja doskonale wiem że nawet jak nikt od nas palcem nie kiwnie to i tak
          przyjedziecie za rok robiąc to samo, i za kolejny rok też itd... Wy nigdy nie
          wyciągniecie wniosków, nawet jakby wam zamnknęli stadion na rok! Po prostu
          lubicie panoszyć się na wyjazdach i pokazywać jak się bawi (L)... Dlatego
          zrobie to co już pisałem i postaram się namawiać innych, bo przynajmniej tyle
          możemy.
          Na zawsze Wisła P.
          • radiradi1 Re: Bege uspokój jajniki 22.04.06, 10:09
            A czy wiesz, że takie sformułowanie stanowi pogróżkę (w Polsce grożenie jest
            karalne) - tak się składa, że twoje IP jest logowane, a ponieważ korzystasz z
            Neostrady dość łatwo ustalić kim jesteś.

I jak nastąpią jakieś bandyckie ekscesy w Płocku, być może prokuratura będzie
            zainteresowana takimi deklaracjami.
            • Gość: Ziomuś (L) Re: Bege uspokój jajniki IP: 83.131.171.* 22.04.06, 10:36
              Nie jestem pewien czy do mnie było to ostrzeżenie ale mówie ci że Internet jest
              usługa z której korzystają ludzie nie tylko w Polsce ale na całym świecie i
              Neostrada nie jest jedyną firmą, którą umożliwia czytanie gazety.pl. Odp. tak
              jak opd. dlatego że co ma sie jakiś kibic Wisły P. wyżywać na samochodach babci
              przejezdnej, mówie mu żeby sie uspokoił bo jak sie o tym dowiedzą kibice Legii,
              nie tylko w Warszawie, a w całej PL, to może być nie ciekawie podczas następnych
              meczów w Płocku.
            • Gość: anonymous_ Re: Bege uspokoj jajniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 19:14
              A ja z innej beczki. Chcialem o TVNie i o ich rzetelnosci. W programie Uwaga
              potrafia rozdmuchac byle co i podniesc powiedzmy przejscie na czertwonym swietle
              do rangi skandalu i afery. W programie "Orange extraklasa" kilkakrotnie mowili o
              "zadymach", ktorych nie bylo. A o pozaboiskowych aspektach meczu w Plocku nie
              wspomnieli slowem. tak samo o derbach Warszawy. Ja rozumiem, ze to jest "ich"
              klub, i ze nie chca psuc wizerunku,na ktory wydaja tak duzo pieniedzy. Ale
              to juz powoli zaczyna przekraczac granice..
        • Gość: Pinki i ci ludzie chca tworzyc ustawy przeciw kibolom IP: *.icpnet.pl 22.04.06, 09:44
          xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
          jak w temacie
          xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • radiradi1 Re: Skandal!!! 22.04.06, 10:00
        Pomyśl, półmózgu, że właściciel płacąc za benzynę (podobnie jak cała reszta
        Polski) utrzymuje ten twój zasrany klubik, stworzony i utrzymywany dla
        przyjemności jakiegoś prezesiny przekrętasa z Orlenu, bo raczej nie dla kibiców
        ani nie dla piłkarzy
        - murawa w Płocku przypomina pastwisko albo bagno
        - średnia frekwencja na meczu poniżej 3000 widzów w tym sezonie, na meczu z
        Polonią było aż 350.

Może lepiej skop jakąś stację Orlenu albo samochód kogoś z zarządu klubu, który
        nie potrafi zapewnić bezpieczeństwa na stadionie, ksenofobiczny buraku.
        BTW. Tablice rejestracyjne Płocka zaczynają się na WP - żebyś się nie pomylił i
        nie skopał tatusiowi albo sąsiadowi.
    • Gość: das boot Re: Są kary za mecz Wisła - Legia IP: *.hsd1.md.comcast.net 22.04.06, 02:03
      kibole to zwierzeta, wiec wystarczy traktowac ich jak zwierzeta.

nie rozumieja zakazow, to ostre kary. tak jak zrobila pani thatcher.

"bo nas nie chcieli wpuscic" - qrva, co to za tlumaczenie :))))

nie rozumie po ludzku, to zakaz stadionowy, i po sprawie.
      • radiradi1 Re: Są kary za mecz Wisła - Legia 22.04.06, 10:20
        Chyba powinieneś zostać ministrem sprawiedliwości - takie masz genialne pomysły.

Zakaz stadionowy jest dawany konkretnej osobie - więc się zastanów, jak taka np.
        Wisła Płock z zardzewiałym ogrodzeniem stadionu, bez przyzwoitego monitoringu. z
        ochroną, która sp....la przy pierwszym zagrożeniu, ma sprawdzać wchodzących.

Jestem jak najbardziej za zakazem stadionowym, tyle że konsekwetnie idąc tą
        drogą w ekstraklasie nie powninien grać żaden klub, który nie potrafi sobie z
        tym poradzić - w gruncie rzeczy Ekstraklasa złożona z 5-6 klubów odpowiadałaby
        mi w 100%.
      • Gość: fan legii choc interesuje sie tym co dzieje sie w legii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 12:08
        choc interesuje sie tym co dzieje sie w legii i na biezaco sledze jej poczynania
        to nie nazwe siebie jej kibicem (co najwyzej fanem) wlasnie ze wzgledu na te
        cale bydlo, ktore tym dumnym mianem sie tytuluje i z ktorym nie chce sie
        utozsamiac.

"bo nie chcieli nas wpuscic".... a gdyby tak do jednego czy drugiego ktos chcial
        wejsc na chate i wylamal mu drzwi od mieszkania (bo nie chciano go wpuscic) to
        ciekawe co taki jeden czy drugi by zareagowal? kibice legii to wstyd dla
        wszystkich jej fanow.
        • Gość: Jura Ręce opadają... IP: *.ipt.aol.com 22.04.06, 19:35
          A czy ten jeden i drugi organizują w swoich domach imprezy masowe? Zastanów się
          zamiast bzdury wypisywać.
          • Gość: fan legii Re: Ręce opadają... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 21:11
            bzdury? czy wg ciebie na imprezy masowe moze wejsc kazdy kto ma tylko na to
            ochote nie stosujac sie do regulaminu danej imprezy? a jezeli bedziesz robil u
            siebie impreze i ktos, przed kim zamkniesz drzwi pod nosem, je wylamie bo...
            bedzie chcial wejsc to uznasz, ze mial do tego prawo? no tak... ew. impreza u
            ciebie to nie impreza masowa, wiec bzdury pisze.

kali okrasc wszystko cacy... kalego okrasc to juz zlodziejstwo. ciekawie rozumujesz.
            • Gość: Ergiel Zamknąć stadion Wisły do odwołania. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.06, 22:05
              Za to, że nie potrafili zapewnić mi, kibicowi (L) bezpieczeństwa - zero
              minimalnych wymogów. Nie potrafili mnie ochronić przed chołotą która przyjechała
              w szalikach tylko po to, żeby zrobić zadymę. Nie po to k mać płaciłem za bilet
              żeby moje zdrowie/życie było zagrożone, bo organizator nie chce ruszyć tyłka i
              myśleć o Kibicach. Płock z takimi zabezpieczeniami - won do ligi okręgowej i
              bawcie się na tym swoim zapyziałym stadioniku w rozgrywki między waszymi
              podwórkami, a nie Ekstraklasę. Bo tylko do tego się nadajecie.
        • Gość: maxio Re: choc interesuje sie tym co dzieje sie w legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 19:43
          a gdyby tak do jednego czy drugiego ktos chcia
          > l
          > wejsc na chate i wylamal mu drzwi od mieszkania (bo nie chciano go wpuscic) to
          > ciekawe co taki jeden czy drugi by zareagowal?

Tak sie bawi, tak sie bawi stolyca. A raczej jej slamsy i wioseczki dookola.
          Oczywiscie, ze warszawka wchodzi na rympal gdzie sie jej podoba.
          No chyba zeby policja wreszcie zaczela robic to co do niej nalezy i troche
          naszpikowala srutem tych bandytow.
          • Gość: fan legii Re: choc interesuje sie tym co dzieje sie w legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 21:16
            choc sam mieszkam pod warszawa, a w niej samej bywam kazdego dnia po kilkanascie
            godzin dziennie to niestety musze sie z toba zgodzic. uwielbiam warszawe, jej
            klimat ale jest tu niestety zbyt wielu burakow, ktorzy czuja sie lepsi,
            wazniejsi bo tutaj mieszkaja... bo kibicuja legii. dla mnie to absurd - zamiast
            samemu wziac sie do roboty, samemu cos osiagnac to tego typu ludzie podpinaja
            sie pod warszawe, podpinaja sie pod legie po to tylko chyba, zeby sie
            dowartosciowac.
          • adamski1977 Re: choc interesuje sie tym co dzieje sie w legii 24.04.06, 08:33
            dokladnie... dlaczego nie rozstawic kordonu wojska (bo policja nasza to sie do
            nieczego nie nadaje) i nie zaczac strzelac do tego bydla.
          • Gość: Ergiel Re: choc interesuje sie tym co dzieje sie w legii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.06, 22:06
            Warszawę to ty możesz pocałować w 4 litery, ćwoku. Na tym płockim grajdole może
            być tylko chołota, syf i malaria.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka