Gość: lolo hehe bylem pewny wyjazdu.... IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 19.05.06, 06:57 szkoda mi franka ale dakie to juz zycie bywa straszne, a to ze niby mial jechac to mnie smieszy a niby czemu bo postrzelal, jak dla mnie zachcialo sie wiekszej kasy i sławy czyli z elche do "wilkow " to konsekwencje widac, wiec bez zadnych zali panowie profesjonlisci(watpie w to zescie co kolwiek z profesjalizmem mieli wspolnego )pozdro dla kibicow, jaki by ten sklad nie byl oby tytul byl nasz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Franek żebyś tego nie żałował IP: *.muzak.rmf.pl 19.05.06, 07:14 Czy nasi piłkarze muszą być jak dzieci ... obrażają się na caly świat jak ich trener nie powoła. Cholera mnie bierze. Franek trzeba było udowodnić na boisku że masz jaja ale niestety od pół roku coś z tobą nie tak. A napastnik musi strzelać bramki i koniec od tego jest napastnikiem. Nasi piłkarze to panienki. Zaraz się obrażają na cały swiat. Janas nie popełnił grzechu zaniechania tylko bierze takich którzy są w formie oraz takich którzy mogą coś zdziałać i pasują do koncepcji gry. Przed poprzednimi mistrzostwami Engel na pół roku przed finałami powiedział kto będzie w kadrze i ... co z tego wyniknęło ? Także Franek nie obraź się ale za "zasługi" nie jeździ sie na finały. Po prostu trzeba to przełknąć, zacisnąć zęby i starać sie pokazać na boisku co się potrafi a może wtedy bedzie się pewnym powołania do kadry na eliminacje i wreszcie finały ME. Fanek nie łam się i nigdy nie mów nigdy. I czy za tego czy innego trenera. Bo może się okazać że przez upór kariera kadrowicza może być skończona a szkoda by było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Dla mnie Frankowski to glupek. Po jaka cholere... IP: *.ipt.aol.com 19.05.06, 14:14 ...strzelal gole w eliminacjach? Kretyn. Gdyby tego nie robil nie mialby teraz pretensji. Niech to sluzy jako nauczka dla innych zawodnikow na przyszlosc. Takze tych co na te mistrzostwa jada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Re:Franek IP: *.dyn.optonline.net 19.05.06, 15:55 Franek trzymaj sie. Moze jeszcze cie wezmie dupek janas i klika. Odpowiedz Link Zgłoś
2212sk Franek. 19.05.06, 15:29 Nigdy nie popierałem Janasa,ale tym razem jestem po jego stronie,nie wiem w jakiej formie będzie Brożek i czy Janas będzie odważny, ale to nie nikt inny jak Żurawski go chwalił i też jest z nim zgrany.Franek sam sobie jest winien w pogoni za forsą zrezygnował z gry w Wiśle,po prostu nie chciał godnie zakończyć swojej kariery,a przecież po MŚ.też mógł otrzymać ofertę z 2-ligi i może lepszą.Kłos ile razy celnie potrafi zagrać piłkę? Dudek? gwiazdor ale spodów reklamowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Janas do chlwea krowami sie zajmowac IP: *.dyn.optonline.net 19.05.06, 23:13 Co mozemy zrobic aby zaprotestowac? Moze Rasiakowi noge podstawimy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra11 Franek jestesmy z Tobą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 16:16 Niemcy sie z nas śmieją, że osłabiamy zespół przed MŚ.. A franek to taki piłkarz, który strzelając jedną bramkę odblokuje się i bedzie strzelał ich wiele.. a rasiak? drewno, Brożek? przecietny.. Ale Janasowi nigdy nie wybaczymy jak odpadną i sie zbłaźnią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupak Frankowski jest za slaby na MS IP: *.chello.pl 19.05.06, 17:56 Brawo dla Janasa za dobra decyzje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: Frankowski jest za slaby na MS IP: *.dyn.optonline.net 19.05.06, 19:35 Spadaj z tego forum matole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Frankowski: Kadra? Nie u Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 18:22 Jaki down z tego Janasa po co Rasiak jak on w piłke nie umie grać jak by nie Franek to by nas na mistrzostwach nie było a dlaczdo dudka z lewandowskim a nie kłos z Rząsą Fabiaański nie umie bronić wogule bardziej grać w szachy umie Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 abc to ty się jeszcze musisz nauczyć, wogule... 19.05.06, 21:53 Gość portalu: abc napisał(a): > Jaki down z tego Janasa po co Rasiak jak on w piłke nie umie grać jak by nie > Franek to by nas na mistrzostwach nie było a dlaczdo dudka z lewandowskim a nie > > kłos z Rząsą Fabiaański nie umie bronić wogule bardziej grać w szachy umie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Artur74. IP: *.dyn.optonline.net 19.05.06, 23:11 A ty jedz do Pacanowa kozy obkuwac inteligencie. Ludzie sa rozdraznieni i byc moze nie zwracaja na pisownie. Poza tym nie o to tu chodzi. Chodz o to co mozemy zrobic aby Franke jednak pojechal. BOJKOT POLSKIEJ PSEUDO REPREZENTACJI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWWobronca nieukow Re: Artur74. IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.05.06, 07:57 A większość z "rozdrażnionych" osób na tym forum, które robią takie byki, chyba miała problemy z ukończeniem podstawówki... Dyktanda z polskiego jeszcze śnią się wam po nocach? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Re: Artur74. IP: *.dyn.optonline.net 20.05.06, 14:59 A ty masz piora w dupie i kokardke na ogonie i myslisz ze jestes wazniejszy i lepszy. Nie musisz czytac nas debili. TO dziwne ze taki "przewartosciowany" Polak jak ty czyta forum szmatlawca. heheheheheeeee Artur idz kozy pasc a nie do czytania sie biezesz matole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Re: Artur74. IP: *.dyn.optonline.net 20.05.06, 15:00 Franek na mundial!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 WWW, Franek! Nie Franke - to Polak! 20.05.06, 08:33 Ja rozumiem, lata przebywania poza Polską. Ale Franke to się Frankowski jeszcze nie nazywa... Apropos, co możemy zrobić, by Franek jednak pojechał. NIC!Decyzja już zapadła! Podjął ją sam Frankowski, będąc w słabej formie, zarówno psychicznej jak i fizycznej!!! Sam bym chciał Franka w najlepszej formie na mundialu! Ale bez formy, to on jest jedynie osłabieniem zespołu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Re:Artur74 IP: *.dyn.optonline.net 20.05.06, 14:57 Wypad z baru ty Polaczku za dyche. Co ty soba reprezentujesz poza tym ze czasami uda ci sie napisac zdanie lub dwa poprawna polszczyzna? Wyimaginowny swiat nudnej rzeczywistoci. Nie oceniaj ludzi po pisowni. Poza tym chyba wrozka jestes... ktos sie myli, a ty juz, ze granica siedzi. Ja jestem z BIALEGOSTOKU hehehehehe Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mental Re:Artur74 IP: *.chello.pl 20.05.06, 16:10 Nic z tego nie rozumiem-przecież Janas zabiera na MŚ Dudka-nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Franek IP: *.dyn.optonline.net 23.05.06, 00:46 Szkoda ze cie nie ma. moze jeszcze cos sie stanie i pojedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś