Dodaj do ulubionych

Szymkowiak: Za szybko, za nerwowo

IP: *.dsl.netsource.ie 30.05.06, 21:55
Brawo Mirek..
Obserwuj wątek
    • Gość: J@noboktoinny Szymkowiak: Za szybko, za nerwowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:56
      Polska Mistrzem Świata!!!!!!!!!

Miejsce - Polska, system - samowolka, biore co los da - zycie made in Polska,
      to jest moje miejsce bo kocham to miejsce
      • Gość: qaz ma racje.kibice zaplacili za gniota to go wygwizda IP: *.gl.digi.pl 30.05.06, 22:41
        li po prostu. nie chodzi tu o bramke kuszczaka bo szkoda tego bramkarza. ale
        pilkarze grali padake. poza tym janas ma wszsystkich w dupie to kibice nie
        zostali mu dluzni... jesli janas odniesie sukces to bedzie mogl wypiac dupsko
        do kibicow. ale jesli nie to czega go bonus na okeciu...
        • pndzelek a jaki bonus ? podobnie cywilizowany 30.05.06, 23:02
          jak bonus na starowce ?
          • Gość: PawełS bonus - Janas "bierze odpowiedzialność" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 00:29
            za swoje powołania. Sam to ciągle podkreślał. Na czym niby to ma polegać? Że
            dostanie wypłatę swojej pensji? Niech poczuje co to znaczy "odpowiedzialność"!!!
            Nie mówię żeby załatwiać jak piłkarza Kolumbii co w MŚ w USA strzelił samobuja.
            Ale coś trzeba wymyśleć, żeby słowo "odpowiedzialność" nie polegało na braniu
            kasy i robieniu kibiców w bambuko!
            • Gość: StaTom Re: bonus - Janas "bierze odpowiedzialność" IP: *.wroclaw.mm.pl 31.05.06, 01:29
              takie wypowiedzi moga byc karalne
              juz niedlugo mozesz sie o tym przekonac

a jannasa i tak nie lubie
              no to po browcu i w okienko
              • tekameka prosze Państwa tu juz chodzi tylko o premie 31.05.06, 08:55
                kibiców czeka jeszcze koszmarny mecz z Chorwacją i 3 żenady na MŚ, zaś oni (piłkarzyki i trenerki) czekają na podział kasy. Lekceważący stosunek listka tylko mnie utwierdza w tym przekonaniu:
                "Prezes PZPN Michał Listkiewicz uważa, że porażka piłkarskiej reprezentacji Polski z Kolumbią 1:2 w meczu towarzyskim nie ma większego znaczenia. - W pełni ufam Pawłowi Janasowi - podkreślił szef polskiej centrali piłkarskiej."
                • Gość: Typer Listek co by było jakby wygrali???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 09:29
                  Też byś powiedział że wygrana w meczu towarzyskim nie ma dla ciebie żadnego znaczenia?
                  ___
                  Podwojenie depozytu w Betandwin! Zgarnij 140zł!
                  Promocja w Expekt! 100zł za darmo na dobry początek!
                  Codziennie 50 euro gratis od Be-at-home! Wystarczy się zarejestrować!
                  bukmacherzy.250free.com
                  • Gość: sadus Re: Listek co by było jakby wygrali???? IP: 83.70.199.* 31.05.06, 11:32
                    Hej moze naszi zawodnicy maha w dupie polskich fanow, lecz nie tylko Polacy
                    kibicuja naszym Orlom. Cala Irlandia wspiera Polske na Mundialu. Tu w radio
                    kazdego dnia jest audycja poswiecona polskiemu futbolowi, a te traby takie cos.
        • Gość: webface Re: ma racje.kibice zaplacili za gniota to go wyg IP: *.asternet.pl 31.05.06, 11:11
          Za szybko? Na chaotycznie? Za co?!!!

Panie Szymku heheh jest Pan rozgrywającym , samokrytyka jest mile widziana ale
          ile można… i zero poprawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOLEJNY ROK!
      • Gość: Insider ...komunikat o silnym wietrze i nie tylko IP: *.itcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:42
        ..Spedzilem po tym meczu pare godzin na roznych forach czytajac komentarze
        internautow. Mnie sie ten mecz nie podobal, kibice beznadziejni, pilkarze
        slabi.
        Janasa po ogloszeniu skladu na mundial podziwialem za odwage i zdania nie
        zmienilem.
        Zwracam uwage na fakt, ze 4 lata temu do Korei jechalo sie "za zaslugi" i
        wszyscy to krytykowali. Teraz wiekszosc tego wlasnie chce. Nie rozumiem.
        Natomiast informuje, ze najbardziej glupie, pseudo-fachowe, nie merytoryczne,
        obrazliwe teksty wytykac Wam bede po mistrzostwach (mam nadzieje zakonczonych
        sukcesem).Jesli wiec ktos sie przywiazal bardzo do swego nicka to niech mysli
        co pisze bo czuwam.
        Pozdrawiam.
        ps.
        Poludnie Polski - moze wystapic silny wiatr i deszcz - uwazajcie.
        • Gość: pawel949 Re: ...komunikat o silnym wietrze i nie tylko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 00:41
          Wczoraj pisałem że jak nasi jak zwykle nie będą mogli strzelić bramki to będzie
          się śpiewać "gdzie jest Frankowski". I co? Mimo wyniku 10:0 wiadomo było że tak
          będzie.
          A po fazie grupowej jak wiadomo reprezentacja Janasa spotka się z kibicami na
          lotnisku. A jeśli nawet jakimś cudem wyjdą z tej słabej w sumie grupy, to w
          następnym meczu będzie blamaż. I mówię to z całą odpowiedzialnością - bo zespół
          Janasa dotąd nie pokazał nigdy przez cały mecz dobrej gry. Były najwyżej
          fragmenty (zazwyczaj z Frankowskim w roli głównej) - ale to za mało na Mundial.
          Poza tym już widać, że nie powołanie Franka i Dudka spowodowało zepsucie
          atmosfery w zespole. Jak nie widzisz tego w wypowiedziach piłkarzy - to szkoda
          rozmowy.
        • Gość: pj A czuwaj sobie, kretaczu !!!! IP: *.12.220.203.acc09-dryb-mel.comindico.com.au 31.05.06, 01:02
          Ty podziwiasz glupote i arogancje Janasa.Ja chamstwa nie znosze i Janas jest
          dla mnie przegranym facetem.Zasluzyl na taka reakcje kibicow.
    • Gość: doc111 Szymkowiak: Za szybko, za nerwowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:58
      Dlaczego nikomu nie jest żal kibiców? Byłem przed tv i doskonale rozumię
      kibiców obecnych na stadionie. Przecie ten mecz to był kabaret w stylu Monty
      Pythona
      • Gość: aanntteekk Re: Szymkowiak: Za szybko, za nerwowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:59
        Wpełni się z tobą zgadzam.
      • Gość: D Re: Szymkowiak: Za szybko, za nerwowo IP: *.softlab.com.pl 31.05.06, 07:34
        nasi kibice są suuuuper, kibicują tylko wtedy gdy jest dobrze...
        i wypowiedzie ze janas zrobil kibicow w bambuko......
        buuuuhahahahah, debile...
        moze by skład w referendum wybierać ??
    • Gość: Agat Re: Szymkowiak: Za szybko, za nerwowo IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.05.06, 22:02
      Szymkowiak, ty, Boruc, Kuszczak i reszta jesteście kupą dziadów,
      zdemoralizowanych nieudaczników piłkarskich. Odczepcie się od kibiców, wraz ze
      swoim, pożal się Boże, trenerem zasłużyliście na dużo większe gwizdy, niż w
      Chorzowie.
    • bytompg Mirek ....szacunek 30.05.06, 22:04
      Mirek dla ciebie szacunek.... a wypowiedz Boruca??bez komentarza
      kibice na stadionie=Boruc
      • Gość: Janasa anomalie Re: Mirek ....szacunek IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 30.05.06, 22:11
        Franek lowca bramek w eliminacjach 7 bramek, 21 bramek Piechna w lidze .Ja-nas
        ma kibicow pod ogonem.Janas 3 nad ranem zniszczyl szanse naszej reprezentacji/
    • Gość: hmm Nie tylko musi ale i BĘDZIE lepiej IP: 212.122.214.* 30.05.06, 22:06
    • Gość: rafik Szymkowiak - prawie jak piłkarz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:23
      Teraz juz wiem dlaczego gra tylko w lidze tureckiej. Z taką "bajeczną" techniką i takim "perfekcyjnym" rozgrywaniem piłki tylko tam może sobie pograć...
      • Gość: Morqadir Re: Szymkowiak - prawie jak piłkarz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:27
        niecierpie janasa , wkurzył mnie strasznie nominacjami ale od Szymka się
        odczepcie
        gra nieźle i sensownie mówi
      • Gość: marcy Uuuu... to się wypowiedziales. IP: 193.192.62.* 30.05.06, 22:32
        A co robiles w dniach gdy Wisła pięła się w Pucharz UEFA?
        Dobierałes stringi pod kolor oczu Szymowiaka.

On w reprze - ty przed monitorem. Loser.
        • Gość: Andrju Albo gdy walczyła z Dynamem Tibilisi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.06, 23:39
      • Gość: waldi Re: Szymkowiak - prawie jak piłkarz... IP: *.strong / *.strong-pc.com 30.05.06, 23:46
        Nie no.Ja dziś pisałem o kadrze i okibicach dużo złego.Ale od Szymkowaiaka to
        się odczep.Był dziś najlepszy i bardzo mądrze mówi.
    • Gość: darek Re: Szymkowiak: Za szybko, za nerwowo IP: *.elsat.net.pl 30.05.06, 22:30
      Za szybko? Za nerwowo? Raczej bez pomysłu, bez polotu, bez planu, bez
      umiejętności a nade wszystko bez ambicji i bez woli walki.
    • Gość: Katobydło na Śląsk Re: Szymkowiak: Za szybko, za nerwowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:36
    • Gość: nitemarc A mi zal Kuszczaka IP: *.icpnet.pl 30.05.06, 22:40
      zachowanie kibicow ktorzy go wygwizdali po wpuszczonej bramce bylo skandaliczne.
      fakt bramka kuriozum ale napewno drugiej takiej nie wpusci... lepiej teraz niz
      na mundialu, prawda? w kazdym razie takie wygwizdywanie i ponizanie mozne go
      tylko niepotrzebnie zalamac, a jakby nie patrzec to i tak pozostaje najlepszym z
      powolanych przez Janasa na mundial bramkarzy...
      • Gość: adam81w A mi zal ze Polska przegrala mecz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:49
        a Kuszczakowi juz sie wybaczylo ten blad . niech o tym zapomni . reprezentuje
        Polske . moze bedzie jak Dudek . najpierw blad pamietny w meczu z
        Manchesterem , babol nieziemski .a potem wygrana LM . niech sie nie lamie .
        nikt nie bedzie mial do niego pretensji jesli dalej bedzie dobrze bronil.
        wspolczuje troche takiej bramki ale taki lajf.
      • Gość: wróżka hiacynta Re: A mi zal Kuszczaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:00
        Zgadzam sie!Teraz kwestia jest takowa, czy jest na tyle silny psychicznie aby po
        takim "kołnierzu" wciąz bronić na wysokim poziomie...mecz z Chorwatami
        bezwątpienia zweryfikuje jego predyspozycje mentalne.9 czerwca możemy wciąż być
        szczęśliwi!!!
        • Gość: Adasko A mi NIE zal Kuszczaka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.06, 23:37
          Uważam że bozia pokarala za pyche. Cały czas chlapał na prawo i lewo jak to
          zasłużył na miejsce w bramce, w jakiej to jest formie itd. A gra sie na boisku
          nie gębą. I jeszcze to gadanie że najlepszym się zdarzało, zamiast zwyczajnie
          sorry, głupio wyszło.
          Jeszcze ci Kuszczaku daleko do "wielkich bramkarzy".
      • egon17 Re: A mi zal Kuszczaka 31.05.06, 00:43
        Gość portalu: nitemarc napisał(a):

> zachowanie kibicow ktorzy go wygwizdali po wpuszczonej bramce bylo
        skandaliczne

Zachowanie kibiców w tym momencie było PRAWIDŁOWE - trudno, żeby za coś takiego
        dawać nagrodę. Ale na tym powinno się skończyć. Kara nie może ciągnąć się w
        nieskończoność. Kuszczak to dobry bramkarz, moim zdaniem nawet z powołanych na
        MŚ najlepszy. Na miejscu trenera kadry stawiałbym na niego nadal, ale jako
        kibic za tego babola sam dokładam mu swój gwizd. Co do Boruca - na boisku
        popełnił mniejszy błąd niż Kuszczak, ale poza nim słoma wylazła mu z butów i
        swoimi słowami dla mnie skreślił się jako reprezentant Polski. W końcu to
        przecież piłkarze są dla kibiców, a nie odwrotnie i im w żadnym wypadku nie
        wolno obrażać płacących ciężko zarobione pieniądze wydawane na półtorej godziny
        rozrywki.
      • Gość: StaTom Re: A mi zal Kuszczaka IP: *.wroclaw.mm.pl 31.05.06, 01:33
        Kibic ma prawo gwizdac po stracie takiego gola. A bramkarz ma to wypuscic drugim
        uchem
        Wystarczy wspomniec dudka co nawpusczal w premierszip a potem LM wygral. ale
        kuszczak moze byc za mlody na to, jakis psycholog profilaktznie by sie przydal
    • Gość: Enrique Śląski to wiocha IP: 80.72.38.* 30.05.06, 22:41
      mam nadzieję że repa nigdy już tam nie zagra

chłopaki trzymajcie się i olejcie wiochmenów !!!
      • Gość: DD Re: Śląski to wiocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:00
        Najlepiej grajcie wszystkie mecze w warszawce ....... na polu miedzy kartoflami
        ..... tam was będą nosić wszyscy na rękasz, szczególnie wiochmena boruca .....
        no i przy pełnych trybunach .... całe 10 000 luda by weszło na takie pole ..... :)
      • Gość: wróżka hiacynta Re: Śląski to wiocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:12
        "Aby komuś zrobić krzywdę/przykrość nie koniecznie trzeba być złym
        człowiekiem-czasem wystarczy być...prymitywem"---całe to porównywanie
        czegokolwiek do tzw."wiochy" jest szczeniackim stereotypem ludzi ,którym brakuje
        innych określeń na wyrażanie dezaprobaty ze względu na... własną ułomność
        mentalną.Pomyśl człowiecze co wypisujesz!
    • Gość: adam81w Ja jestem z wami ale wy gryzcie trawe . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:45
    • Gość: Sobol Szymek to jest gosc IP: *.toya.net.pl 30.05.06, 22:48
      Przynajmniej poza boiskiem umie sie zachowac! Pozdrowienia z Łodzi Mirek!
      A Boruc, szkoda slow, typowa wypowiedz "gwiazdorka" z legii.
    • Gość: BLABLA reprezentacja.com.pl IP: 62.121.129.* 30.05.06, 22:54
      : D
    • Gość: Alf Oczywiscie ze jest za nerwowo IP: *.hra.nycnet / *.nyc.gov 30.05.06, 23:00
      A jak ma byc jak na kilka tygodni przed najwazniejsza impreza swiata kmiotek
      podajacy sie za selekcionera rozpizdza calkiem dobra druzyne?
      zaden z tych nowych zawodnikow nie jest zly w swojej druzynie, ale w tej
      druzynie sie nie moga znalezc w ciagu kilku dni zgrupowania. Chodzi o to ze
      druzyna ktora weszla do finalow to nie ta sama co biega bezradniwepo boisku w
      dniu dzisiejszym. Tamta druzyna miala wsparcie duchowe z obu koncow, w Dudku za
      sobe i w zgranym ataku (notabene ataku prawie calym ze zwycieskiej Wisly)z
      przodu. Franek byl lekarstwem na kazde zlo ktorego teraz nie ma. A kibice sa tak
      zawiedzeni z utratu swojej ukochanej druzyny, ze nie ma sie im co dziwic ze sie
      zachowli jak sie zachowali.
    • christina.milian Re: Szymkowiak: Za szybko, za nerwowo 30.05.06, 23:18
      brawa należą się dla wszystkich ;)
      oto-polska.blogspot.com/2006/05/mecz-polska-kolumbia-ole.html
    • Gość: alex Kiedys Janusz Jojko wrzucil sobie do bramki... IP: 82.139.44.* 30.05.06, 23:26
      Kiedys Janusz Jojko wrzucil sobie do bramki pilke reka, jak chcial ja wyrzucic
      do przodu do pomocnikow. Poslizgnal sie i hakiem rzucil za siebie.

A w lidze hiszpanskiej koles z Athletic Bilbao tak chciel lapac pilke dolem
      lecaca w koziol, ze ta po odbiciu przeleciala mu 5cm nad glowa, gdy on rece mial
      na dole.

Zdarza sie.
      ;-))
      • Gość: Lala Tyle że jak się ktoś spakuje w gacie to... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.06, 23:45
        niech nie ględzi "najlepszym sie zdarzało". Tylko trzeba powiedzieć: sorry,
        głupia sprawa, ostatni raz.
    • skun2 Re: Szymkowiak: Za szybko, za nerwowo 30.05.06, 23:29
      to była żenada, panie Szymkowiak....
      Przykro było na to patrzeć...
    • Gość: rozgoryczony zawsze jakieś ale... IP: *.lodz.mm.pl 30.05.06, 23:33
      kurde już nie moge słuchać tego tłumaczenia po każdym meczu , że nie gramy
      optymalnym składem, zawodnicy nie graja w klubach, albo są przetrenowani,nie
      mają szybkości,wytrzymałości, techniki,albo nie ma o co płakać bo to był tylko
      sparing, drużyna się jeszce zgrywa, jest kilku nowych stąd nieporozumienia,
      ludzie przecież to są profesjonaliści !! dostają niemałą kasę za grę w piłkę a
      kiedy mają reprezentować Polskę(nawet w meczach towarzyskich) to kaszanę grają
      niemałą, nie widze od meczu z USA zapału,woli walki, chęci by reprezentować
      nasz kraj jak najlepiej potrafią , szoook grają w chodzonego !!! jeśli nie mają
      umiejętności to niech przynajmniej gryzą murawę starają się dla kibiców ...
      jestem Polakiem i zawsze z niecierpliwością oczekuję każdego meczu naszych
      reprezentantów ale po tym co pokazali dziś nie wiem skąd brać nadzieję,że
      następnym razem będzie lepiej
      mało to jestem coraz pewniejszy tego że będzie tak samo że tym razem będzie
      szybkość i wytrzymałość ale zawiedzie taktyka albo coś innego .. przegrać można
      owszem ale przynajmniej w jakimś stylu .
      • Gość: cichy3252 Re: zawsze jakieś ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:30
        Też mnie to denerwuje. wczoraj zamiast repry było 11 facetów , którzy nie
        bardzo wieedzieli co tam robią. Rozumiem, ze mecz można przegrać - ale to co
        było wczoraj to totalna żenada. I nie yslę tu o straconych bramkach. To sie
        zawsze może zdarzyć. Kuszczak jest niezłym bramkarzem - brak mu ogrania w
        reprezentacji i to go "spaliło". Lepiej że puścił babola wczoraj niż miałby to
        zrobić w pierwszym meczu na mundialowym.
        Kibicuję naszej drużynie, bo wciąż to jest nasza drużyna. Nie zgadzam się jak
        wielu kibiców z powołaniami Janas, ale wciąż mam nadzieję...
    • Gość: Janasek Mundial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 00:05
      -z kim spotkaja się Polacy po pierwszej rundzie mundialu w Niemczech?
      -z kibicami na Okęciu.....
      cholera , to wcale nie jest śmieszne , a miało być......
    • Gość: santo Re: Szymkowiak: Za szybko, za nerwowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 00:07
      Na pewno będzie lepiej, bo gorzej już być nie może.
      • Gość: bodo Re: Szymkowiak: Za szybko, za nerwowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 00:11
        w meczu z Niemcami Polska powtórzy wynik z 1974 z Haiti - tylko w drugą stronę (0:7).
        niemiaszki dzisiaj też cienko przędły z Japonią - ale WALCZYLI do końca i uratowali remis.
        nie wynik, nie szmata kuszczaka - ale ta badziewiasta postawa całej drużyny to jest sromota.
        za co oni maja kibiców: mają to byc głośne gardła i niewidzące oczy?
        • Gość: santo Re: Szymkowiak: Za szybko, za nerwowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 00:20
          Sie zgadzam. Bramki taki wyknocone, ale postawa woła o pomstę do nieba.
          • Gość: www Dziekuje za bojkot. IP: *.dyn.optonline.net 31.05.06, 02:11
            My chcemy Franka i Dudka!!!!!!!
    • Gość: LUKAS Jestesmy w Wami, Polacy, jestesmy z Wami!!! IP: *.vtx.ch 31.05.06, 00:39
      Jestesmy w Wami, Polacy, jestesmy z Wami!!!
      • Gość: pj O ktorych Polakow tobie chodzi ? IP: *.12.220.203.acc09-dryb-mel.comindico.com.au 31.05.06, 01:16
        Ja jestem ZA KIBICAMI.
    • Gość: zielarz Re: Szymkowiak: Za szybko, za nerwowo IP: *.olsztyn.net.pl 31.05.06, 01:09
      A poszli wy wszyscy na h..u j. Nie podoba sie Polska to wy..pier..dalac. Zawsze
      z reprezenacja
      • Gość: Chris Re: Szymkowiak: Za szybko, za nerwowo IP: *.hsd1.nj.comcast.net 31.05.06, 03:10
        Brutalne ale prawdziwe. Nie czas tu i nie miejsce na osobiste wynurzenia ale ja
        jestem wdzieczny Janasowi i obecnej kadrze. Zbyt dobrze pamietam reprezentacje
        Polski ktora przegrala kwalifikacje do MS we WLOSZECH (90) w USA (94) we FRANCJI
        (98). NIGDY WIECEJ TAKIEGO WSTYDU!!!! Polska kadra nie nalezy do Janasa ani do
        frustrantow obecnych na Slaskim. Reprezentacja nalezy do wszystkich. Rowniez
        tych ktorzy pokonuja 60 mil zeby w podrzednym Irlandzkim klubie za $20 dolarow
        (na malym ekranie) zobaczyc bialo-czerwonych w akcji. Polska do boju!!!!!
    • Gość: fazi Re: Szymkowiak: Za szybko, za nerwowo IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 31.05.06, 03:29
      taaaa,tez uwazam,ze grali za szybko,powinni zwolnic,z chodzonego przejsc w
      pozycje lezaca.
    • Gość: Don_King Kuszczak = Golota tyle ze w pilce noznej ;-D IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 31.05.06, 05:42
      Torba papierowa po cukrze na glowe. do konca zycia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka