Dodaj do ulubionych

Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drugie...

IP: 62.121.129.* 02.06.06, 23:23
A ja widzę polskę nieco dalej!!
reprezentacja.com.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: www Wrony Janasa bede mialy druga runde na Okeciu... IP: *.dyn.optonline.net 02.06.06, 23:30
      j.w.
      • Gość: BUBBA Re: Wrony Janasa bede mialy druga runde na Okeciu IP: *.planters.net 02.06.06, 23:39
        "Wrony Janasa bede mialy druga runde na Okeciu" To jest opinia twoja.... a
        opinie jak dziure w d___e kazdy ja ma.
        • Gość: amlam Re: Wrony Janasa bede mialy druga runde na Okeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:57
          Brudny Hary ? :)
          pzdr
          • Gość: tekameka widziałem Orła cień IP: *.koba.pl / *.koba.pl 03.06.06, 06:51
            miły komplemencik, Franz
        • Gość: Adam Re: Wrony Janasa bede mialy druga runde na Okeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 09:11
          Panie i Panowie - proszę wszystkich o optymizm, może nie będzie tak tragicznie
          jak wielu rodaków prognozuje. To jest tylko piłka nożna i wszystko jest
          możliwe /Grecja Mistrzem Europy 2004 nieładny, defensywny futbol,ale do histori
          przeszli jako Mistrzowie
        • pndzelek Madrze gada, nalac mu piwa 03.06.06, 12:50
          kazdy wie ze sparingi to tylko sparingi a licza sie mistrzowstwa
          tylko u nas tepe wiesniaki gwizdaja i zachowuja sie jak w stajni
      • Gość: Blanka Re: Wrony Janasa bede mialy druga runde na Okeciu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.06, 23:41
        Z takimi kibicami z pewnoscia daleko nie zajda.
        • Gość: www Re: Wrony Janasa bede mialy druga runde na Okeciu IP: *.dyn.optonline.net 02.06.06, 23:42
          kibice to nic nie znacza... popatrzcie sie jak oni graja.. ludzie telewizji nie
          macie?

to wrony... niedolegi, pacany.

slabo mi sie robi. Ciekawe ile jutro dostaniemy w du...
          • Gość: Blanka Re: Wrony Janasa bede mialy druga runde na Okeciu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.06, 23:54
            Jezeli komukolwiek bedziesz powtarzac ze jest glupi, niedojda itd,taki
            czlowiek na 99% takim bedzie i nie osiagnie w zyciu sukcesu.
            Inaczej jest, jezeli przedstawisz mu jakas wizje (w miare realna) i bedziesz z
            nim rozmawiac w mniej wiecej taki sposob: jestes dobry, wiem ze dasz rade,
            sprobuj!
            Nie chce opisywac przykladow, ale z moich znajomych ci, ktorzy mieli wlasnie
            takie wsparcie w rodzinie dzis nie maja na co narzekac.

Podobnie z pilkarzami. Nie na darmo kibicow uwaza sie za 12-tego zawodnika
            (oczywiscie tych wspierajacych, a nie gwizdzacych)
            • Gość: pol Re: Wrony Janasa bede mialy druga runde na Okeciu IP: *.gtconnect.net 03.06.06, 00:00
              Tys chyba w Ameryce za dlugo siedziol albo UK
              • danf Re: Wrony Janasa bede mialy druga runde na Okeciu 03.06.06, 00:17
                mówi rzeczy trywialnie prawdziwe, których nie trzeba odkrywać w USA, ani UK.
                psychika jest najsilniejszą barierą; a psychika polskich drużyn zawsze była
                słaba (por. choćby komentarz ostatniego meczu). wystarczy dobre podejście i
                naprawdę dużo można wykrzesać, wie to każdy, kto kiedykolwiek kogoś trenował.
              • Gość: Blanka Re: Wrony Janasa bede mialy druga runde na Okeciu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.06, 00:30
                Prawde mowiac, w UK jeszcze ani razu (nawet przejazdem), w USA 5 tygodni (ale
                wcale mi sie tam nie podobalo)
        • anna-dark Bekenbamber idzie w politykę ! Chyba półfinał ??? 02.06.06, 23:53
          Bekenbamber idzie w politykę ! Chyba półfinał ???
      • jasu1973 Re: Wrony Janasa bede mialy druga runde na Okeciu 02.06.06, 23:44
        po takim wystepie powinni pociagiem wracac a nie samolotem
    • Gość: Jurgen Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug IP: 80.72.38.* 02.06.06, 23:33
      Mądrze gada.
    • Gość: 3nyc Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug IP: 209.208.236.* 02.06.06, 23:35
      "Ale zdumiała mnie bezwzględność polskich kibiców, którzy wygwizdali własną drużynę. Przecież to
      wciąż okres przygotowawczy, mundial się jeszcze nie zaczął. Wasz trener wciąż sprawdza zapewne różne
      warianty. Drużynie potrzebne jest wsparcie" - i to powiedział Niemiec!!!!!
      • Gość: BUBBA Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug IP: *.planters.net 02.06.06, 23:42
        > "Ale zdumiała mnie bezwzględność polskich kibiców, którzy wygwizdali własną dru
        > żynę. Przecież to
        > wciąż okres przygotowawczy, mundial się jeszcze nie zaczął. Wasz trener wciąż s
        > prawdza zapewne różne
        > warianty. Drużynie potrzebne jest wsparcie" - i to powiedział Niemiec!!!!!
        To jest absolutna prawda, on mysli wpierw zanimm gebe otworzy i glupstwa plecie.
    • Gość: www Facet nie kpij z mas prosze... wstydu oszczedz. IP: *.dyn.optonline.net 02.06.06, 23:39
      Wstyd nam robi.
      • Gość: www Tu juz nic sie nie da zrobic z tymi Wronami. IP: *.dyn.optonline.net 02.06.06, 23:41
        Chyba ze powola Orlow. Franka i Dudka... Franek z Zurawiem moga cos zrobic. A
        dudek bedzie dobrze bronil. Wtedy moze...

Ale po co to gdybac skoro i tak i tak on ich nie wezmie. I jeszcze bezczelny
        mowi ze sie do dymisji nie poda... no tak a gdzie on sobie i synowi lepsza
        prace znajdzie...

• Gość: BUBBA Re: Tu juz nic sie nie da zrobic z tymi Wronami. IP: *.planters.net 02.06.06, 23:43
          Chyba ze powola Orlow. Franka i Dudka... Franek z Zurawiem moga cos zrobic. A
          > dudek bedzie dobrze bronil. Wtedy moze...
          >
          > Ale po co to gdybac skoro i tak i tak on ich nie wezmie. I jeszcze bezczelny
          > mowi ze sie do dymisji nie poda... no tak a gdzie on sobie i synowi lepsza
          > prace znajdzie...
          Glupstwa pleciesz!
          • Gość: HENIU BOSS Deutschland - Polen 1:3 IP: *.adsl.alicedsl.de 02.06.06, 23:58
            polska spokojnie pzejdzie do drugiej rundy i wygra w dodatku z niemcami,
            jestem tego pewien i zaloze sie o kazde pieniadze ze inaczej nie bedzie.

DEUTSCHLAND - POLEN 1:3

upss,

Alle deutsche schlampen passen jetzt auf, wir sind besser wir sind No.1
            • Gość: oki Re: Deutschland - Polen 1:3 IP: *.utaonline.at 03.06.06, 00:06
              Oni juz sa skonczeni - jeszcze zanim zaczeli! Kompletne dno!
              A moze by tak wzieli sie za tennisa?! Moze im lepiej pojdzie?
              • Gość: kikis Re: Deutschland - Polen 1:3 IP: *.catv.net.pl 03.06.06, 07:57
                Chyba że z Domachowską.
                • Gość: futbol.oszwabiacz 1:3 !!!!!! Jak Nie Spadnie Deszcz i Jak Niemcy Nie IP: 67.64.202.* 03.06.06, 14:47
                  Osuszą tylko polskiej połowy
                  ja w roku 1974 :)))
            • mortenharket panie beckenbauer!! 03.06.06, 00:09
              zapomnij pan o półfinale, lepsi i kadrowo i piłkarsko są od was szwedzi i
              angole, więc podobnie ja my - kończycie zabawę na drugiej rundzie!
            • Gość: pol Re: Deutschland - Polen 1:3 IP: *.gtconnect.net 03.06.06, 00:10
              Stawiam 100 Euro ze bedzie odwrotnie!
            • Gość: marek Re: Deutschland - Polen 1:3 IP: 141.70.111.* 03.06.06, 02:01

Tylko powiem to:

Polska-Kolumbia: 1:2
              Niemcy-Kolumbia: 3:0

Przepraszam, ale jasnieszy to nie moze byc. dajcie spokoj!!

• Gość: Chris Re: Deutschland - Polen 1:3 IP: *.hsd1.nj.comcast.net 03.06.06, 04:23
                A co powiesz na to?

Irlandia Polnocna:Anglia 1:0
                Irlandia Polnocna: Polska 0:3
              • Gość: Wesoły Re: Deutschland - Polen 1:3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 10:17
                flagi na mistzrostwa
                flagi.mmg.com.pl/flaga.php?tabela=flagi&kategoria=polski
    • Gość: dawid polacy awansuja? IP: *.ds5.agh.edu.pl / *.ds5.agh.edu.pl 03.06.06, 00:34
      niech tylko pilkarze tego nie czytaja, bo jeszcze sobie do glowy wbija, ze graja
      wystarczajaco dobrze by awansowac. Mecze wygrywa sie na murawie. Nawet brazylia
      moze przegrac z ekwadorem :)
    • xiv wyjscie z grupy bez gola - czysto teoretycznie... 03.06.06, 00:35

wlasnie sie zalozylem, ze polska reprezentacja nie wygra zadnego meczu... no i
      zaczela sie dyskusja - czy mozna wyjsc z grupy nie strzelajac zadnego gola?
      Oczywiscie, ze mozna i na pewno bedzie to wielki sukces polskiej pilki :)))
    • Gość: naprzód Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 00:44
      Jak zagrają Wieśniak i Drewniak (Boruc i Rasiak) to mamy mistrza świata!!!!
      • Gość: ma shutch' yo pie hole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 01:00
        zamknij pape
    • Gość: noik wygrana z Costa-remis z Ekw-przegr z Niem=awans IP: 141.117.94.* 03.06.06, 01:34
      a co dalej...
    • Gość: noik wygrana z Costa-remis z Ekw-przegr z Niem=awans IP: 141.117.94.* 03.06.06, 01:34
      a co dalej...
      a co dalej...
    • mickey.mouse Bardzo sympatyczny Pan. /nt 03.06.06, 02:57
    • Gość: stary wyga Milo sie czyta IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 03.06.06, 03:37
      Chociaz pewnie dla Glosu Ekwadoru powiedzial ze z grupy wyjda Niemcy i Ekwador,
      a dla Trybuny Kostaryki ze Niemcy i Kostaryka
    • Gość: dzony Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug IP: *.ri.ri.cox.net 03.06.06, 04:20
      niestety reprezentacja jakakolwiek by ona nie byla jak sama nazwa wskazuje
      cos musi reprezentowac.. zaczynajac od gory czyli trenera nie wyglada to dobrze
      niestety, bo trener to cham ktory kibicow ma gdzies .. nie mowiac juz o swoich
      zawodnikach .. priorytety ma gdzies gleboko schowane i tylko sobie wiadome bo
      na pewno nie sa nim zwyciestwa... w kadrze mamy zawodnikow ktorzy nie dosc ze
      raz: nie graja nawet w klubach .. klapia jezorami .. po treningach zapieprzaja
      na piwo do pubu.. jeszcze co niektorym kibice sie nie podobaja... zawodnicy
      ktorzy strzelaja najwiecej bramek i osiagneli najwiecej glownie ciezka praca
      ... glownie wykonana w reprezentacji nie lapia sie do kadry a na ich miejsca
      wskakuja pupile trenera bez osobowosci... wina za atmosfere w kadrze splywa na
      jej lidera niestety a co o tym mysla kibice ktorzy w 80 procentach z ta
      druzyna jako ich reprezentacja w ogole sie nie utozsamiaja widzielismy w
      chorzowie .. mecz byl tragiczny mimo zapewnieniom ze forma rosnie jesli forma
      rosnie to co do cholery stalo sie na boisku? czyz druzyna nie dostala szansy na
      godne pozegnanie? najwiecej maja do powiedzenia akurat ci ktorzy nic soba nie
      zaprezentowali .. boruc bak rany wstyd panowie w sumie 40000 kibicow przyszlo
      was ogladac nikt od poczatku nie gwizdal a co bylo na boisku to tez kibicow
      wina>? troche pokory i profesjonalizmu a boruc dostanie kiedys od kiboli w te
      niewyparzona gebe bo juz kilka razy sie narazil nie tylko w polsce... a w ogole
      co czlowiek z takim podejsciem do profesjonalizmu robi w bramce? i to jako
      numer 1?ale jak w kadrze sa: mila, kosowski , rasiak to dlaczego miejsca dla
      boruca nie mozna znalezc prawda? prosze nie winic kibicow bo reprezentacja
      dobra gra powinna sobie zaskarbic nasze wzgledy a co bylo w chorzowie to
      tragedia , przepraszam a w ktorym momencie to niby mielibysmy wpadac w euforie
      nad wspanialymi zagraniami? jakies niby nadzieje na mundial dostalismy? ze
      bedzie lepiej? zamiast rozwodzic sie nad zachowaniem kibicow lepiej popatrzmy
      nad jakimis plusami tej druzyny za pare dni mistrzostwa a nam kibicom coraz
      trudniej uwierzyc ze cokolwiek mozemy na nich osiagnac .. a borucowi zycze
      odrobine pokory... z wielka dupa latwiej niz z wielka geba
    • Gość: fazi Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 03.06.06, 04:20
      uwazam,ze jest realna szansa na remis.tak,ze moj typ na mecz z niemcami
      1:1.uwazam,ze beda chcieli ten mecz za wszelka cene wygrac,(ich remis w tym
      meczu nie bedzie interesowal,a nam by wystarczyl)i tu pasowal by Franio,no ale
      skoro go nie ma to mam nadzieje,ze Janas wystawi atak Zurawski,Jelen(jest duzo
      szybszy od Rasiaka),i upatrywal bym naszej szansy w grze z
      kontry.obojetnie,jednak kto zagra u boku Zurawskiego wiem jedno,ze jak naszych
      Janas ustawi na atak pozycyjny to dostaniemy w plecy,po prostu nam to nie
      wychodzi.obawiam sie troche meczu z Kostaryka,moze ci goscie nie maja za dobrej
      techniki,ale biegaja jak nawiedzeni przez cale 90 minut i graja szybka pilke,a
      patrzac na glupio tracone w sparingach przez nas bramki boje sie ,ze nasi moga
      wtopic.mimo wszystko mam nadzieje,ze nie bedzie zle i moje typy na mecze
      grupowe to: wygrywamy z Ekwadorem 2:1,remis z Niemcami1:1,wygrana z Kostaryka
      3:1.
    • wilhelm4 Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug 03.06.06, 04:42
      > Miroslav Klose i Łukasz Podolski

Pisownia! - albo albo........
    • Gość: noik wygra zCosta-remisz Ekw-przegr z Niem= druga rund IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.06.06, 06:06
      a co dalej zobaczymy...
    • Gość: zMI_ a inni tak widza Polske IP: *.dyn.optonline.net 03.06.06, 06:17
      youtube.com/watch?v=84KM--LyQL0
    • Gość: chorwat Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 06:36
      A ja ich widzę w 2 rundzie na Okęciu, na spotkaniu z celnikami bo
      kibice .....będą ich mieli dosyć
    • Gość: UMBRO England - gratka dla kibiców !!! IP: *.stegny.2a.pl 03.06.06, 08:48

allegro.pl/item106075338__umbro_england_koszulka_sportowa_140cm_.html
      allegro.pl/item106077410__umbro_england_koszulka_sportowa_140cm_.html
    • przypadek Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug 03.06.06, 09:23
      Beckenbauer powiedział prawdę - z grupy wyjdą Polska i Niemcy. Z drobną różnicą
      tylko - to my im damy popalić :-)
    • Gość: autor napewno nie powiedzial - "Mundial" IP: *.chello.pl 03.06.06, 09:40
      to jakas polska obsesja z dalekiej przeszlosci z tym "mundialem"
      strach sluchac wypowiedzi naszych "pseudodziennikarzy" sportowych. Dobrze ze nie
      gadaja co chwile o "enejczelu".
      • Gość: Wesoły Brazylia nie bedzie mistrzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 10:14
        Jestem pewien ze Bekenbauer sie myli
        Brazylia napewno nie bedzie mistzrem świata
        tak bylo w 1982 w hiszpani Socrates Zico eder cesar kto pamieta te nazwiska
        wszyscy byli pewni ze wygraja i przegrali w cwierćfinale.
        Francja 98 doszli do finału ale staneła im na drodze genialna francja
        Nigdy nie zdazyło sie tak zeby druzyna z ameryki południowej wygrała turniej
        mistzrowski w europie i na odwrót
        nie wiem kto bedzie mistzrem ale nie brazylia

Polska moze i fuksem z grupy wyjdzie
        Z niemcami 0:4 jestem pewien
        druzyna gospodarzy nigdy nie gra słabo w turnieju
        patrzecie Korea
        patzrcie Francja
        Patzrcie USA
        Patrzcie Włochy
        Patrzcie Meksyk

Niemcy napewno dojda do finału kto wie moze wygraja znowu

a polska fuksem mzoe wyjdzie ale jak trafi na szwedów lub angoli pozamiatane

flaga na mistzrostwa
        www.flagi.mmg.com.pl
        • piotr7777 Re: Brazylia nie bedzie mistrzem 03.06.06, 10:17
          > Jestem pewien ze Bekenbauer sie myli
          > Brazylia napewno nie bedzie mistzrem świata
          > tak bylo w 1982 w hiszpani Socrates Zico eder cesar kto pamieta te nazwiska
          > wszyscy byli pewni ze wygraja i przegrali w cwierćfinale.
          > Francja 98 doszli do finału ale staneła im na drodze genialna francja
          > Nigdy nie zdazyło sie tak zeby druzyna z ameryki południowej wygrała turniej
          > mistzrowski w europie i na odwrót
          Zdarzyło się - w 1958 r.
          • Gość: Wesoły Re: Brazylia nie bedzie mistrzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 11:44
            Zgadza sie sorki za pomyłke
            ale fakt jest faktem europejczycy sa w przewadze
    • Gość: kibic-realista Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug IP: *.asko / 82.177.183.* 03.06.06, 10:16
      Franc kochasiu,za dużo piwa wypiłeś.Polska przerżnie wszystkie trzy mecze w
      grupie!!!!!!!Szukam chętnych zakładam się o buteleczkę Bushmillsa!!!!
      • Gość: Schuja Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.06, 10:25
        Zalozylbym sie z toba, ale jak. Jeden mecz wygracie , ale w dwoch pozostalych
        dacie du pska , w tym z Dojczami poplyniecie 4 : 1. Co daj boze .Amen.
        • Gość: kibic realista Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug IP: *.asko / 82.177.183.* 03.06.06, 10:36
          Hehe,nie musisz się modlić.Tak czy inaczej będzie w dupsko.Jak przegram to
          zapraszam do siebie na ową flaszkę./moge Ci dać adres,hehe!!/
          • Gość: Schuja Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.06, 11:42
            Daj ten adres.Jak JA przegram (co jest praktycznie NIEMOZLIWE ) obiecuje ci ,
            co najmniej , wyslac przegrany zaklad kurierem , jako ze jestem zawodowo bardzo
            zajeta osoba . Masz na swiadka caly ten wasz polski net. A poza tym , twoja
            wygrana a moja uciecha z tresci przegranego zakladu , beda mi warte te
            szlachetna flasze. W tym zakladzie , tak czy owak , JA wygram zawsze.
    • Gość: m Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug IP: *.satfilm.net.pl 03.06.06, 10:34
      nasi tez sie ciesza... jak oddaja pilke;)
      • Gość: PabloMag Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug IP: *.eranet.pl 03.06.06, 11:28
        a ja widze, że juz dwóch kretynów napisało "Polskę" z małej litery a jeden
        cieć "Polaków" tez z małej :>
        • Gość: Schuja Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.06, 11:48
          Nie podskakuj tak Pablo, nie podskakuj. Literowki sie ludziom zdarzaja , a
          twoja reakcja swiadczy tylko o tym jakim jestes zakompleksionym , malym
          poloczkiem .
          • mario72 Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug 03.06.06, 12:10
            patrząc na mecze towarzyskie, mozna dojść do wniosku ze z niemcuchami
            przegramy, ale pamiętaj Schuja, janas w szatni chłopakom powie jedno: 1
            września 1939 i bardziej motywować nie musi, i pamiętaj - kup sobie chusteczki
            żebyś miał czym wycierać łzy po klęsce kilnsmanna drużyny, bo Polaków może
            ogracie ale od Anglii i Szwecji wpie..macie murowany, nawet wam sędziowie
            nie pomogą!! ha ha ha
            w klasyfikacji fifa zajmujecie 19 miejsce i mundial będzie tego potwierdzeniem
            • Gość: Schuja Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.06, 12:24
              Dojcze sa mi obojetni ,jak zeszloroczny snieg.Ja jestem kibicem Holandii.Czy im
              Sweden albo England wpier... , jest mi wurszt .Wazne , by wam Dojcze dziob
              stlukili, i du psko tez.Co sie tez pewnie spelni.Amen.
          • Gość: ... Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.06, 12:16
            o widzę mamy kolejnego przedstawiciela polskiej mniejszości w niemczech, który
            mówi o polsce i polakach WY.trochę pokory syneczku, rozumiem ze
            jestes "zarobiony" ( pewnie pracując na 3 zmiany).pamiętaj, że jesli jestes
            kartoflem to pomidorem nigdy się nie staniesz. sorry za mój ton wypowiedzi ale
            żenujący jesteś bracie...
            • Gość: Schuja Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.06, 12:35
              Chlopie , dla mnie zawsze byliscie i zostaniecie " WY ".Jako narod macie tyle
              paskudnych cech ,ze ci co o tym maja pojecie , na sama mysl o WAS , dostaja
              tzw . odruch zwrotny .Z tym porownaniem kartoflano - pomidorowym masz
              biologicznie racje, choc pewnie niejaki Miczurin by sie wczesniej z toba o to
              sprzeczal ( i otrzymalby zdecydowana racje ), natomiast przyjmij do wiadomosci
              inna prawde , ze jak sie kmiotem (polskim kmiotem ) urodziles ,hrabia nie
              zostaniesz , albo tez modna ostatnio sentencje ; chodzby sie Polak nie wiem jak
              wysilal i oficjalnie wypinal , Europejczykiem nie zostanie , no bo Europa
              konczy sie przeciez na Odrze , o czym juz ok czasow rzymskich wie kazdy
              jolop.Amen.
          • Gość: PabloMag Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug IP: *.eranet.pl 03.06.06, 12:51
            do Schuja: nie podskakuje cieciu tylko TAKIE błędy to nie literówki tylko brak
            mózgu u komentującego. nie jestem zakompleksiony, tylko nie rozumiem czemu nie
            mogą sie niektórzy nauczyc pisać "Polska" "Polacy" wielkimi literami, tylko
            małymi. co my u Ruskich jesteśmy? mam wrażenie ze jestes z tej niedorobionej
            grupy ludzi, którzy wstydzą sie swego obywatelstwa :P i najchętniej by uciekli
            na Zachód. bo tam cywilizacja panie... :>
            • Gość: Schuja Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.06, 14:26
              Sorry Pablo , nie bede sie z toba klocil. Tylko juz mi nie odpisuj prosze i nie
              zaczepiaj mnie.Wyczuwam po prostu ,kogo mam zostawic w sopkoju.Z toba sie nie
              chce tu pojedynkowac.Jak chcesz to Ci przyznam racje .Czesc.
              • mario72 ej schuja! 03.06.06, 15:23
                widzę że ty uwielbiasz prowokowac na tym forum i obrażać, uderzając w nutki
                patriotyczne, poziom kultury twoich wypowiedzi świadczy o tym że mimo tego, ze
                pracujesz w niemczech austii czy holandii - JESTEŚ PO PROSTU NIEWYCHOWANY, a
                przechodząc do spraw sportowych, kilka tygodni temu zachwalałeś Niemców teraz
                mówisz że trzymasz kciuki za Holendrów, jak tak często będziesz zmieniał zdanie
                to ci drużyn na mundialu zabraknie,ale tu się zgadzamy, ja też życzę holandii
                zeby doszła w mundialu jak najdalej, to chyba oprócz Anglii jedyna drużyna
                która moze powalczyć z Brazylijczykami,
                napisałes kiedys coś albo prowokującego ale na pewno idiotycznego, a mianowicie
                że Polacy cudem awansowali na mundial, więc przypomnę Ci jeszcze raz! cudem to
                można awansowac gdy się strzela gola w ostatniej minucie w ostatnim meczu, a
                drużyna która wygrywa 8 na 10 meczy nie jedzie na mundial cudem tylko jedzie
                tam jak najbardziej zasłużenie!
                więc jak będziesz chciał prowokować to się najpierw zastanów czy nie wychodzsz
                bardziej na idiotę niż prowokatora
                • Gość: Schuja Re: ej schuja! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.06, 15:53
                  Melduje sie mario 72 .Jestem. A co do twojego wpisu; jak mozesz twierdzic ,ze
                  ja LUBIE PROWOKOWAC .Ja prowokator!!!!: Ja po prostu pisze pewne prawdy o was ,
                  bardzo niewygodne prawdy. Madry i wiedzacy jak sie te rzeczy maja milczy albo
                  usmiechnie sie do siebie. Prymitywy, jak tez to cale nacjonalistycznie
                  nabuzowane Wielko - srednio i malopolactwo od razu sie czuje tu zaatakowane i
                  reaguje. Dobrze ,ze takich tam u was duzo , bobym tu zwiednal przy tej
                  klawiaturze. Widze ,zes moj fan , bo dokladnie mnie cytujesz , te moje mysli z
                  zaszlosci.Studiuj tak dalej kolego.Moze je wydam kiedys w formie malej
                  czerwonej ksiazeczki.To bedzie dla was tzw elementerz Schuji , dobry na
                  leczenie waszych narodowych kompleksow.
                  • mario72 Re: ej schuja! 03.06.06, 17:13
                    masz chyba amnezję, poczytaj sobie swoje wypowiedzi, to zobaczysz jaki jestes
                    chamski i bezczelny, można krytykowac tych czy innych ale to jest forum
                    sportowe i rzucanie wyzwiskami narodowościowymi jest tu zupelnie zbędne,
                    pomyliły ci się fora, skoro nie czujesz się Polakiem i tak nas krytykujezs, to
                    powinieneś dawać przykład jako czlowiek zachodu, dobrego wychowania a jest
                    odwrotnie, kultury u ciebie brak!
                    a jak tak twierdzisz ze cywilizowana europa kończy się na odrze, to chciałbym
                    ci przypomnieć że to w tej rzekomo cywilizowanej europie w środku przyszłej
                    unii europejskiej narodził się faszyzm, narodził się i trwał z całkowitym
                    poparciem społeczeństwa niemieckiego,takiego rzekomo cywilizowanego i idealnego
                    że nie wspomnę twórców komunizmu czyli kolejnego zbrodniczego systemu, bo marks
                    i engels z których czerpał lenin i wykorzystał stalin, jak ci wiadomo -
                    niemiecka ziemia wydała na świat!
                    a wracając do spraw sportowych
                    widzę że dalej uważasz ze Polska awansowała na mundial cudem, to ja dalej
                    uważam ze jesteś piłkarsko głupi jak but u lewej nogi!
                    • Gość: Schuja Re: ej schuja! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.06, 19:57
                      No mario 72 (to mam nadzieje nie jest twoj IQ ), poszukales mnie na innym
                      temacie to ci sie tu melduje . Widzisz to jest tak . Probowalem zaczepiac
                      Dojczow na niemieckojezycznych forach ( a niemieci to moj rodzony jezyk ) ale
                      mnie olali cieplym moczem .Nie interesuja ich takie zaczepki . Sa im
                      obojetne.Probowalem na polskich forach ,czytanych przez oczytanych i
                      inteligentnych ludzi (a staralem sie pisac interesujaco i na poziomie ) . Ci
                      mnie tez olali cieplo. Sprobowalem na polskich sportach masowych i trafilem
                      jackpott.Tak jak ci ludzie sie daja wpuscic nie znajdziesz chyba nigdzie
                      indziej na swiecie. Ciekawe , inne narody nie sa w polowie tak
                      zakompleksione ,jak wy .Skad sie to bierze? Wszelkie proby obrazenia mnie nie
                      skutkuja.Nie biore tego osobiscie.Nie dziala na mnie tez ZADNA propaganda,
                      obojetnie jak uargumentowana. Za duzo wiem po prostu. Przyznam ci tez
                      racje ,majac nadzieje ,ze tego nie rozpaplasz; slabo znam sie na sporcie.
                      Umowmy sie na przyszlosc mario .Nie reaguj na mnie po prostu .I vice
                      versa .OK ? No to zycze ci przyjemnego przezywania Mundialu.Niech wygra
                      najlepszy , bo mnie to jest obojetne. Czesc.
                      • mario72 Re: ej schuja! 03.06.06, 20:15
                        nie rozumię cię! masz frajdę w obrazaniu ludzi? przecież jakiegokolwiek
                        czlowieka z jakiegokolwiek kraju, jak zaczniesz mu ubliżać to cos w podobnym
                        tonie ci napisze, spróbuj na ulicy zaczepić Holendra, Belga Hiszpana Włocha -
                        jak przegniesz pałę to oberwiesz i wcale nie tacy najgorsi w tym są Polacy, to
                        w wydawałoby się kulturalnym Paryżu palono samochody, a na sporcie wcale nie
                        znasz się tak słabo, ale ok. będę cię zgodnie z życzeniem ignorował.
                        • Gość: Schuja Re: ej schuja! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.06, 20:42
                          Dzieki za obietnice. Czlowiek ma rozne przyjemnosci i hobby.Fqurfianie innych ,
                          by sie otworzyli emocjonalnie ,jest naprawde interesujace.Niektorzy graja w
                          kasynie , inni poluja albo lowia ryby, jeszcze inni skacza na linach .Kazdy
                          dostarcza swemu organizmowi te dawke adrenaliny , jak mu najbardziej
                          odpowiada . Zapewniam , mam tez inne tzw . kulturalne zainteresowania i te sa
                          mi najblizsze .Zegnam .
    • silesius Re: Beckenbauer dla "Gazety": Polskę widzę w drug 03.06.06, 11:29
      "My, Polacy, nie możemy odżałować, że Miroslav Klose i Łukasz Podolski grają w
      barwach Niemiec..."

To juz wyzysk Slazakow i Slaska wam nie wystarczy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka