Dodaj do ulubionych

6 milionów dolarów dla biało-czerwonych za tytuł

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.06, 18:38
Nie zapominajmy o podatkach, no i omnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Macu 6 milionów dolarów dla biało-czerwonych za tytuł IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.06, 18:38
      o mnie*
      • pndzelek jak beda grac z zaangazowaniem 04.06.06, 19:02
        i efektami to kasa sie im jak najbardziej nalezy.
        • plmlp Liskiewicz ma nieprawdopodobna siłe zgryzu. Nic go 04.06.06, 21:19
          nie oderwie od stołka który złapał zębami. Przy nim stary Dziurowcz to był bardzo delikatny jegomość. Ale chyba ten szlam piłkarski zasługuje na to wszystko.
          • Gość: jarek Re: Liskiewicz ma nieprawdopodobna siłe zgryzu. N IP: 81.108.37.* 05.06.06, 10:15
            zgadzam sie, mozna sie posmiac tylko z tego podzialu skory na niedzwiedziu, typowe bicie piany.... eeeh
          • christina.milian Re: Liskiewicz ma nieprawdopodobna siłe zgryzu. N 05.06.06, 10:20
            szlam piłkarski - dokładnie!
        • Gość: widzewiak 6 baniek!!! tylko po co ta gadka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:06
    • Gość: Chris 6 milionów dolarów dla biało-czerwonych za tytuł IP: *.hsd1.nj.comcast.net 04.06.06, 18:39
      Dla Polakow to jak skok na bank. Jest o co grac. Grecy a nie Dabrowski
      wskazali droge. Polska do boju!
    • a_s_i_m_o 6 milionów dolarów dla biało-czerwonych za tytuł 04.06.06, 18:40
      20 mln zaplaci PZPN i Canal+ za przekrety przy umowie o transmisje OE.
      www.uokik.gov.pl/
      www.uokik.gov.pl/pl/informacja_i_edukacja/wydarzenia/art41.html
    • a_s_i_m_o Hasta Manana 04.06.06, 18:40
      Poczekamy do poniedzialku do 10 rano. Konferencja UOKiK zapowiada sie
      arcyciekawie.

20 mln zaplaci PZPN i Canal+ za przekrety przy umowie o transmisje OE.
      www.uokik.gov.pl/
      www.uokik.gov.pl/pl/informacja_i_edukacja/wydarzenia/art41.html
    • rechott Re: 6 milionów dolarów dla biało-czerwonych za ty 04.06.06, 18:45
      W sumie to można i 20 mln obiecać:)
    • Gość: goldilock Re: 6 milionów dolarów dla biało-czerwonych za ty IP: *.freedom2surf.net 04.06.06, 18:59
      cokolwiek zarobia nalezy ich opodatkowac podwojnie
      • Gość: starski Re: 6 milionów dolarów dla biało-czerwonych za ty IP: *.lns6-c12.dsl.pol.co.uk 04.06.06, 19:14
        $6mln czy $60mln albo nawet $600mln - jaka toroznica. To i tak wirtualne
        pieniadze. Ale obym sie mylil.
        • Gość: henryczek Re: 6 milionów dolarów dla biało-czerwonych za ty IP: *.strefa.com / *.profiline.pl 04.06.06, 19:29
          < Jak zdobędziemy medal, ciężko będzie zatrzymać Pawła w Polsce, bo kasa PZPN nie jest z gumy.>

to nawet było śmieszne
    • Gość: Kacpeer "Jak zdobędziemy medal..." :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 19:44
      Mi wystarczy jak Niemców ograją!
      • Gość: Hans Re: "Jak zdobędziemy medal..." :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 20:03
        Raus!!Germany Winn!!
      • Gość: Psikus. Re: "Jak zdobędziemy medal..." :D IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.06.06, 21:31
        Kacpeer za pare dni bedziesz plakac jak 100 bobrow a ja bede sie smiac do
        rozpuku miedzy innymi z takich glupcow jak ty ,popatrz statystyki meczow miedzy
        polska a niemcami a bedziesz w domu naiwniaku ,zal mi ciebie ale sma jestes
        sobie winien czesc.
        • Gość: Kacpeer Re: "Jak zdobędziemy medal..." :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 21:55
          nie kumam o co ci chodzi -
          to wygramy z Niemcami czy przegramy?
    • Gość: biedak Dorzucam dwa miliony dolców od siebie!!! IP: *.chello.pl 04.06.06, 19:51
      a co mi tam, i tak żadne zagrożenie
      • Gość: reew Re: Dorzucam dwa miliony dolców od siebie!!! IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 04.06.06, 20:29
        to mnie wlasnie wqrwia w Polakach. zadnej wiary, zaslepienia, ulegania emocjom.
        tylko pierd$%olenie bedz sensu.Mam Cie w dupie biedak.i moi kumple tez
        • Gość: Patrota. Re: Dorzucam dwa miliony dolców od siebie!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.06.06, 21:36
          reew jestes typowym chamskim boiskowym bandyta,i tylko ci rozumu brak.
        • Gość: Kacpeer Re: Dorzucam dwa miliony dolców od siebie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:00
          Taa, jesteśmy pewniakami !
          Popatrz koleś jak u buków oceniają nasze szanse.
          Widzę stawki z zakresu 1:100 i większe...

Kup telewizor w MediaMarkt to ci zwrócą kasę jak Polska dojdzie do półfinału :)
    • Gość: IIIIII Może być i 600 milionów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 20:14
    • Gość: realista Re: 6 milionów dolarów dla biało-czerwonych za ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 20:28
      I po co im naobiecywali te premie za tytuł, indywidualne jak i zespołowe? Teraz
      to napewno im się nie będzie chciało grać, tylko jak najszybciej wracać z
      Mundialu i dopisać na swoim koncie nowe zera...
      • Gość: Kibol. Re: 6 milionów dolarów dla biało-czerwonych za ty IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.06.06, 21:38
        Dopiac zera na koncie to to samo co go...no,i tyle im sie nalezy patalachom z
        koziej wolki.
    • Gość: ja a dlaczego dolarów skoro graja w Niemczech? IP: *.icpnet.pl 04.06.06, 20:29
      .
    • Gość: POPATRZCIE Re: 6 milionów dolarów dla biało-czerwonych za ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 21:13
      Na zdjęciu z naszymi piłkarzami Smolarek ma wyraźnie za paskiem spodni puszkę piwa.
      • Gość: tul Re: 6 milionów dolarów dla biało-czerwonych za ty IP: *.direct-adsl.nl 04.06.06, 21:25
        A jak Polska nie wyjdzie z grupy?

- Piłkarze pieniądze również dostaną. To będzie rekompensata za dni rozłąki z domem

a ja myslalem ze graja dla kraju, dla siebie, a nie dla kasy...kasa za rozloke z
        rodzina? :) Wez mnie Pawel, ja nie chce kasy, a rozloka z rodzina na kilka
        tygodni mi nie straszna....
    • Gość: steveb o tym wszyscy wiedzieli miesiac temu. IP: *.ny325.east.verizon.net 04.06.06, 21:44
      to moze by tak panie blonski o czyms madrzejszym popisac.
    • Gość: ws Re: 6 milionów dolarów dla biało-czerwonych za ty IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 04.06.06, 21:46
      600 milionów tez mozna dac. Zero ryzyka.
      • Gość: Kibic To już Polacy zdobyli tytuł i 6 mln IP: *.3.cust.bredband2.com 04.06.06, 22:11
        Gładko im poszło zuchy chłopaki
    • Gość: dawid moze nagroda za awans do 8mki? IP: *.ds5.agh.edu.pl / *.ds5.agh.edu.pl 04.06.06, 22:17
      ja bym im dal 20 mld $ bo i tak mistrza nie zdobeda. Niech takie nagrody beda za
      awans do pierwszej ósemki turnieju - bardziej realne i moze pilkarze zaczeli by
      grac, a nie odpie .... maniane!(kosa, mila)
    • Gość: cami raczej tych pieniedzy nie zobacza:))) IP: *.pools.arcor-ip.net 04.06.06, 22:27
      mysle, ze gdyby im nawet 100.000.000 to by nie moglo wygrac..nasi sa kiepscy i
      ciency jak pol silver:)
    • dedalus1 Benitez smutny z powodu Dudka. 04.06.06, 22:35
      Rafael Benitez has spoken of his sadness and disappointment that goalkeeper
      Jerzy Dudek was left out of Poland's squad for the World Cup.
      The Liverpool manager said he is amazed that the Reds Champions League hero was
      omitted from the squad.

"I don't believe there is a better Polish keeper than Jerzy and I was really sad
      when I heard he wasn't in the squad," commented Benitez.

"I had been speaking to Jerzy and I knew how much it meant to him to go to the
      World Cup. He played in a number of games for us in the second part of the
      season and did very well, so I can't understand the decision."
      • Gość: Insider Re: Benitez smutny z powodu Dudka. IP: *.nwrk.east.verizon.net 04.06.06, 22:45
        He is not going there becouse of you ..asshole !
        • Gość: Jerry Trudno bedzie zatrzymac pawla IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 05.06.06, 01:08
          To listek nie wie ze mu drewniak obiecal zalatwic posade za Eriksona?
      • Gość: BUBBA Re: Benitez smutny z powodu Dudka. IP: *.planters.net 05.06.06, 02:32
        Bullshit!
      • Gość: maz Re: Benitez smutny z powodu Dudka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 08:21
        Benitez smutny i poruszony, nie może zrozumieć decyzji Janasa... hm, to
        ciekawe. Szkoda, że nie pomyślał o tym wcześniej i nie pozwolił mu więcej
        bronić. Teraz jest smutny, bo myślał, że Dudek grając na mundialu dobrze się
        zaprezentuje i będzie go można drogo sprzedać. Niestety, Janas pokazał mu kuku.
    • Gość: byly kibic Re: 6 milionów dolarów dla biało-czerwonych za ty IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.06, 02:14
      nie ma sprawy,prawdopodobienstwo jest jeszcze mniejsze niz w toto-lotku,wiec
      jesli o mnie chodzi,to chocby i 100!
    • Gość: gosciu Janas trener Brazylii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 07:36
      "Po wspaniałym występie może zostać nam wykradziony."

<rotfl>, bez komentarza...
      • Gość: lars Re: Janas trener Brazylii IP: *.12.1411N-CUD12K-01.ish.de 05.06.06, 09:54
        Przeciesz z wypowiedzi tego naczelnego zlodzieja wynika jasno ze juz role som
        podzielone wiec Janas juz ma zapewnione wyjscie awaryjne .Bo drukarz listek juz
        otosie postaral .aja bym Janasowi zaletwil kontrakt Na Sri Lance moze slonie
        trenowac a Boruc do Francji do lasu z tom swojom swinskom mordom trufli szukac .
      • Gość: pj A moze zlodziejom dac w lape, zeby... IP: *.78.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 05.06.06, 11:43
        Janasa ukradli?!...Przeciez takich chamow jest wystarczajaca ilosc w Polsce.
        Mam nadzieje , ze pasozyt Janas bedzie dalej we WRONKACH.Szkoda mi tylko jego
        psa, bo ten sadysta i prymityw go zakopie na smierc.
    • Gość: krzychu Re: 6 milionów dolarów dla biało-czerwonych za ty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 08:02
      Listkiewicz! Zdejmij gnaty ze stołu, to nie mordownia.
    • christina.milian Re: 6 milionów dolarów dla biało-czerwonych za ty 05.06.06, 10:19
      hehehehe :)
    • Gość: kalapit Wypieprzyć tego Listkiewicza wreszcie! IP: 194.150.247.* 05.06.06, 10:44
      ...i resztę działaczy, to może te patałachy zaczną coś wreszcie grać.
    • Gość: wododo co do obsady sędziowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 11:06
      "Taka jest polityka, by mecze drużyn z dwóch kontynentów prowadził arbiter z
      trzeciego."

Wydaje się, że najmniej będzie meczy sędziowanych przez Europejczyków. W fazie
      grupowej drużyny ze Starego Kontynentu stanowią najliczniejszą grupę (14, czyli
      niemal połowę). W 6 grupach będziemy mieli po 2 europejskie teamy, czyli
      sędziowie z Europy poprowadzą w tych grupach co najwyżej 1 mecz. Tam gdzie jest
      tylko 1 drużyna z Europy (gr.D i F) Europejczycy mogą poprowadzić do 3 meczy.

W kolejnych fazach to też Europejczycy wespół z Brazylią i Argentyną będą
      stanowić gros biorących udział zespołów (mocno wątpię czy do ćwierćfinałów
      dotrą chociaż dwie drużyny spoza tego grona)i sędziowie z tych krajów będą
      mieli najmniej pracy ;)

Oczywiście prowadzenie meczy Europejczyków przedstawiciele różnych kontynentów
      będą między siebie dzielić, więc takich dysproporcji nie będzie. Ale zastanawia
      mnie czy nie lepiej, żeby więcej meczy prowadzili sędziowie z krajów w których
      tradycje futbolowe są bardziej ugruntowane i klasa sędziowania wysoka.
    • Gość: &POD plan minimum nie wykonany, karawana jedzie dalej;( IP: *.nsw.bigpond.net.au 24.06.06, 03:06
      Listkiewicz:"Ja jestem bardzo zadowolony z pracy Pawła. Wyjście z grupy to
      minimum, ale chodzi również o styl. Bo jak odpadniemy w ostatniej minucie albo
      po błędzie arbitra czy różnicą jednego gola mimo dobrej gry, to niekoniecznie
      Paweł odejdzie. Trener wykonał dobrą pracę i raczej zostanie. Chyba że wydarzy
      się kataklizm. Nic na to nie wskazuje, forma drużyny rośnie. Polacy są
      przygotowani lepiej pod względem fizycznym niż w Korei."
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka