ruckzuck 06.06.06, 22:27 Kto skorzystał z ich promocji? :) Przyznać się :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
firemouse Re: MediaMarkt 07.06.06, 09:53 Nie kupuje u nich od czasow slynnej reklamy z Polakami i namawiam innych do przylaczenia sie do bojkotu! Saturn to tez ta sama grupa! Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: MediaMarkt 07.06.06, 10:28 a jak polaki sie nabijali z niemcow w swoich reklamach to bylo wszystko ok smiesznie itd:/ a tu zrobili smieszna reklame i odrazu wielka obraza ku.. zenujace no ale pewnie przez twoj bojkot media markt zbankrutuje Odpowiedz Link Zgłoś
firemouse Re: MediaMarkt 07.06.06, 11:07 Zbankrutuje czy nie, uwazam ze przesadzili. Nie pamietam reklam, w ktorych Polacy sie nabijali z Niemcow z wyjatkiem Malysza i bulki z bananem, ale to jest chyba duza roznica - tam bylo smiesznie a tu Niemcy nas obrazaja. Zdanie "Ci Polacy to jednak uczciwi ludzie, mam jeszcze swoj zegarek" ktore mowi jeden z ochroniarzy MM w reklamie po prostu uwlacza naszej narodowej godnosci. A przynajmniej mojej. Jezeli uwazasz, ze jest ono w stosunku do ciebie prawdziwe, jezeli uwazasz, ze przecietny Niemiec ma prawo myslec o tobie ze jestes zlodziejem, to sobie dalej kupuj w MM. Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: MediaMarkt 07.06.06, 12:58 poprostu taka sobie marke wyrobilismy ale nie widze sensu zeby sie o cos obrazac czy tez bojkotowac,sa tez reklamy z krzyzakami gdzie mozna wywnioskowac ze ci niemcy to jakis niedouczony narod Odpowiedz Link Zgłoś
firemouse Re: MediaMarkt 07.06.06, 15:44 Krzyzaki to Krzyzaki, jest kontekst historyczny, nie ma bezposredniego przelozenia. Nie ma tak, ze Angela albo kto tam wtedy byl premierem, ten putinofil Schroeder lapie za reke Kwasniewskiego i mowi daj troche kleju do plytek bo mi sie Reichstag wali. Atlas zrobil reklame z humorem i nie bylo tak, ze ci Krzyzacy wyszli na jakichs glabow tylko narzekali ze klej maja slaby. Przeslanie bylo takie ze nawet Niemcy/Krzyzacy uznaja nasz klej za dobry, a przeciez sami tez robia niezle (w powszechnej opinii). A co do MM to uwazam, ze nie ma sensu udawac ze deszcz pada, jak pluja mi w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teee Re: MediaMarkt IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.06.06, 14:09 www.start24.pl/forum/viewtopic.php?p=296#296 - o te idzie? Bo mają koleje reklamy :) znowu "nam przychylne" tak ładnie sugerują, ze nie wyjdziemy z grupy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: MediaMarkt 07.06.06, 14:24 chyba w cuda wierzą ,że wyjdziemy z grupy ,albo że wygramy mundial Odpowiedz Link Zgłoś