Dodaj do ulubionych

MediaMarkt

06.06.06, 22:27
Kto skorzystał z ich promocji? :) Przyznać się :)
Obserwuj wątek
    • firemouse Re: MediaMarkt 07.06.06, 09:53
      Nie kupuje u nich od czasow slynnej reklamy z Polakami i namawiam innych do
      przylaczenia sie do bojkotu! Saturn to tez ta sama grupa!
      • dennis26 Re: MediaMarkt 07.06.06, 10:28
        a jak polaki sie nabijali z niemcow w swoich reklamach to bylo wszystko ok
        smiesznie itd:/ a tu zrobili smieszna reklame i odrazu wielka obraza ku..
        zenujace no ale pewnie przez twoj bojkot media markt zbankrutuje
        • firemouse Re: MediaMarkt 07.06.06, 11:07
          Zbankrutuje czy nie, uwazam ze przesadzili.

Nie pamietam reklam, w ktorych Polacy sie nabijali z Niemcow z wyjatkiem Malysza
          i bulki z bananem, ale to jest chyba duza roznica - tam bylo smiesznie a tu
          Niemcy nas obrazaja. Zdanie "Ci Polacy to jednak uczciwi ludzie, mam jeszcze
          swoj zegarek" ktore mowi jeden z ochroniarzy MM w reklamie po prostu uwlacza
          naszej narodowej godnosci. A przynajmniej mojej. Jezeli uwazasz, ze jest ono w
          stosunku do ciebie prawdziwe, jezeli uwazasz, ze przecietny Niemiec ma prawo
          myslec o tobie ze jestes zlodziejem, to sobie dalej kupuj w MM.
          • dennis26 Re: MediaMarkt 07.06.06, 12:58
            poprostu taka sobie marke wyrobilismy ale nie widze sensu zeby sie o cos obrazac
            czy tez bojkotowac,sa tez reklamy z krzyzakami gdzie mozna wywnioskowac ze ci
            niemcy to jakis niedouczony narod
            • firemouse Re: MediaMarkt 07.06.06, 15:44
              Krzyzaki to Krzyzaki, jest kontekst historyczny, nie ma bezposredniego
              przelozenia. Nie ma tak, ze Angela albo kto tam wtedy byl premierem, ten
              putinofil Schroeder lapie za reke Kwasniewskiego i mowi daj troche kleju do
              plytek bo mi sie Reichstag wali.

Atlas zrobil reklame z humorem i nie bylo tak, ze ci Krzyzacy wyszli na jakichs
              glabow tylko narzekali ze klej maja slaby. Przeslanie bylo takie ze nawet
              Niemcy/Krzyzacy uznaja nasz klej za dobry, a przeciez sami tez robia niezle (w
              powszechnej opinii).

A co do MM to uwazam, ze nie ma sensu udawac ze deszcz pada, jak pluja mi w twarz.
      • Gość: teee Re: MediaMarkt IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.06.06, 14:09
        www.start24.pl/forum/viewtopic.php?p=296#296
        - o te idzie?
        Bo mają koleje reklamy :) znowu "nam przychylne"

tak ładnie sugerują, ze nie wyjdziemy z grupy :))))
        • wesola_kicia Re: MediaMarkt 07.06.06, 14:24
          chyba w cuda wierzą ,że wyjdziemy z grupy ,albo że wygramy mundial
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka