Dodaj do ulubionych

Jeśli się zdarzy...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:20
Fajnie, że się postaraliście. Też jestem wściekły. Na szczęście przewidująco
olałem 90 proc. drugiej połowy. Wpadłem na piękny strzał Smolarka w samiuśki
środek bramki. Jakby bramkarz stał tyłem to tez by sieod niego odbiło. Duża
sztuka.
Obserwuj wątek
    • Gość: muki Re: Jeśli się zdarzy... IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 09.06.06, 23:54
      no i co wszystko moze byc pamietacie mecz o final ligi mistrzow sprzed siedmiu
      lat bayern munchen i manchester un. wprawdzie nasi to nie druzyna tego formatu
      ale kto tam wie co moze sie stac, trzeba sie szykowac na przegrana ale w
      myslach dopuszczac ze fuksem moze byc inaczej.
      • Gość: rutek Re: Jeśli się zdarzy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 07:33
        manchester wygral w doliczonym czasie gry. pamietam, pamietam...
        bylo w 89 minucie cos kolo 1:0 dla bayernu, pozniej w 90 zrobilo sie 1:1 a w 93
        1:2 i pozamiatane. problem polega tylko na ym ze my ani manchesterem ani
        barcelona nie jestesmy i gramy wzglednie dobrze tylko o pietruche. w tym
        kawale, zeby nic nie mowic pilkarzom i pojechac na mundial tak zeby zyli w
        przeswiadczeniu ze jedziemy na kolejny sparring, cos jednak musi byc.
    • Gość: quanto Re: Jeśli się zdarzy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:57
      dziekuje za to ze mowicie prade. Mialem ochote wyjsc do toalety gdy slychalem
      komentatorow..ze jeszcze mamy sznse.nie mamy. Mimo wszystko gdy dojdzie do
      meczu z niemcami bede wierzyl... ale to co dzisiaj pokazali... jest mi wstyd
      pozdrawiam wszystkich fanow a najbardziej 35000 polakow... i smolarka ktory
      jedyny gryzl trawe...
      • Gość: noik na TSN nie mogli uwierzyc ze kibice tak dopinguja IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.06.06, 04:41
        ..nawet jak sie przegrywa...;no ale co z tego?-----------mieli doping a dali
        jak zwykle..'czadu'..
    • Gość: bart z usa Re: Jeśli się zdarzy... IP: *.nyc.res.rr.com 10.06.06, 05:33
      Co z tego ze ci panowie graja w zagranicznych klubach. Po takim wystepie w
      Korei I Niemczech nikt o nich nie bedzie pamietal. Mam teraz 30 lat i
      pamietam jak dzis 3 gole Bonka z Belgia, pamietam 5 do 1 albo do zera z
      czerwonymi pasami z Peru, pamietam 2 minuty Smolarka w rogu ze zwiazkem
      radzieckim, pamietam slynna kontuzje Matyska(tylna grupa miesni uda).itp..
      Teraz z naszej druzyny pamietam tylko Zewlakow (bo chodzilem z nimi do
      szkoly sredniej ) i dudka bo byl jedynym polakiem na wyspach.
      reszta to kopacze na poziomie kiboli arki gdynia i legii.Jacy kibole tacy
      gracze!
    • Gość: eurobiskup Do Szymkowiak IP: *.adslplus.ch 10.06.06, 07:15
      to co Pan wczoraj pokazaj to ANTYPILKA. Bezkoncepcie, brak wczucia w druzyne
      brak wizjii i kooperacji. Gra do TYLU, idiotyczne podania do tylu, abu uniknac
      odpowiedzialnosci za to co sie stanie z pilka, brak ochoty do gry i mizerne
      dosrodkowania i strzaly. Problem jest chyba w zenujaco niskiej inteligencji
      pilkarskiej, ktora jest nastepstwem ogolnego otepienia. W takiej formie wstyd
      byc reprezentantem Polski. Siedz Pan lepiej na lawce, daj pograc innym.

• Gość: jaro Re: Jeśli się zdarzy... IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 10.06.06, 07:34
      W pracy żony przyjmowali zakłady jako jedyna postawiła przegraną Polaków 0:1,
      wszyscy mówili że się na piłce nie zna, a jednak miała rację, (ona faktycznie
      na piłce się nie zna) ale czasami ją ogląda, mówi że do tego nie można
      podchodzić emocjonalnie.
    • Gość: Tolus Re: Jeśli się zdarzy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 08:10
      Mam kaca zwyczajnego i kaca porażkowego. Gdzieś mi w głowie świta myśl,że
      trzeba przerzucić się na kibicowanie komu innemu. Wiem podobnie jak autor
      tekstu, że znajdę 10 powodów, aby być optymistą na kolejne mecze. Cieszę się
      tylko z jednego. Na Arena auf Schalke było mnóstwo naszych kibiców byliśmy jak
      u siebie w domu. Mam nadzieję, że Ci co byli nie pojadą do domów tylko
      pokibicują w meczu z Niemcami. Będzie nas na pewno mniej ale może piłkarze
      lepiej zagrają.
      • morqadir Re: Jeśli się zdarzy... 10.06.06, 08:21
        Nie raz to mówiłem/pisałem najgorszy jest styl bo jak by wszyscy robili takie
        wrażenie jak Smolarek i nawet przegali wyżej ( z tym że wtedy by raczej nie
        przegrali :P ) to bym nie miał pretensji ,taka jest piłka , ale oprócz Smolarka
        i może Bąka , Boruca to reszta grała jakby na mistrzostwach mieli do rozegrania
        przynajmniej tyle mecze co w eliminacjach
        • Gość: Krzysztof Re: Jeśli się zdarzy... IP: *.bredband.comhem.se 10.06.06, 10:08
          Ciekawy jestem, co ma dzis do powiedzenia Boruc na temat "odstawiania wiochy"...
          • Gość: goldilock Re: Pilka spacerowa IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 10.06.06, 11:03
            Janas to kompletny cienias. Polska grala bez jakiejkolwiek koncepcji czy woli
            walki.Ten koles powinien podac sie do dymisji wlacznie z Listkiewiczem
            natychmiast po mundialu. Ale zenada. Dobrze, ze nie zdazylem powiesic polskiej
            flagi na samochodzie- caly Londyn by sie smial.
            • Gość: goldilock Re: Pilka spacerowa IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 10.06.06, 11:07
              dodm jeszcze, ze gdyby te "orly" Janasa graly z Arsenalem byloby 10:0,
              zostaliby rozniesieni szybkimi podaniami i czesta zmiana pozycji.
              • Gość: wściekły Re: Pilka spacerowa IP: *.eranet.pl 11.06.06, 09:02
                A po mistrzostwach w środowiskach piłkarskim i myśliwych zacznie funkcjonować nowe powiedzenie:

" TONĄCY JELENIA SIĘ CHWYTA"
          • wwwu Re: Jeśli się zdarzy... 11.06.06, 19:38
            co ma powiedziec ?? jesli w piatek kibice nie dali wiochy...

co innego w chorzowie z kolumbia

a boru obok baka i ebiego byl najlepszy w polskiej 11tce
    • Gość: jacek Re: Jeśli się zdarzy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 09:57
      juz liczcie :D:D juz gdybajcie, a jesli trynidad pokona anglie i szwecje a
      angola wyjdzie z grupy a holandia zdobedzie 3p a wlosi zajmą 2 miejsce to Polska
      zdobedzie 'MS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka