Gość: mp IP: *.dyn.optonline.net 10.06.06, 01:37 kolejny palant,ktoremu placa za promowanie Rasiaka?jak mu go brakuje,to niech sie z nim umowi.swoja droga to Janas spal slodko na meczu.jako i Zurawski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stat Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowali IP: *.dsl.mindspring.com 10.06.06, 02:03 Tylko nie Rasiak! Broń Cię Panie Boże! Jeszcze jego by tam brakowało! Po co było 3 środkowych pomocników - Szymkowiak, Radomski i Sobolewski (na dodatek unikających gry). Recepta na Ekwador = zamiast jednego z w/w powinien grać Jeleń (na skrzydle) od początku, a Smolarek z "Żurawiem" w ataku. Ewentualnie Jeleń ze Smolarkiem mogli się wymieniać pozycjami. I jestem przekonany, że byłoby dobrze, czyli zwycięstwo. Wtedy dzisiejszy skład na Niemców i gra defenzywna z szybkimi kontrami i myślę, że remis nie byłby trudny do osiągnięcia (a może nawet i wygrana). Ale teraz to dooópa blada, bo z Niemcami MUSIMY WYGRAĆ, a jak musimy to nie wygramy i możemy się pakować - czyli powtórka z Korei, a jak nie wygramy nawet z Kostaryką, to będzie jeszcze gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBBA Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: 72.10.76.* 10.06.06, 02:51 Rasiak jako zozgrywajacy ponocnik, pomogl by w ataku, lepiej by gral jak szymkowiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: *.dsl.mindspring.com 10.06.06, 03:38 Gość portalu: BUBBA napisał(a): > Rasiak jako zozgrywajacy ponocnik, pomogl by w ataku, lepiej by gral jak > szymkowiak Rasiak jako atakujący po nocnik, byłby "miszczem" nad "miszczów" takich jak "Czeciak" i "PUPPA". :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka "Ach Franek, Franek" - wierszyk o łzach Janasa 10.06.06, 07:45 Ach Franek, Franek - czyli litania Janasa Jak długo mam tu stać na arenie I błagać Franka o wybaczenie I ja tu stoję, piłkarze stoją Od tego stania już nogi bolą Ach Franek, Franek, powiedzże Franek Co będzie z nami względem Twych bramek Więc piłkarzyki okrzyki wznieście Może mi Franek wybaczy wreszcie ON tylko będzie brameczki strzelać A ja kasiejkę będę rozdzielać Ach Franek, Franek, dajże mi pyska Razem pojedziem my na Igrzyska Przez Twą "dymisję" mam same straty I od kibiców dostałem baty Tylkom przez Ciebie pieniądze tracę Nawet juz nie mam co dać na tacę Ach Franek, Franek, powiedzże Franiu Co za mistrzostwo jest w Twoim graniu? Ach Franek, Franek, co ja mam zrobić Listola zwolnić ?, Drewnialdo pobić? Nim żem tu przyszedł, pod Twoje progi Bodaj bym złamał mu obie nogi Ach Franek, Franek grasz ciągle pięknie Chyba z tej złości mi serce pęknie ... /za No To Co/ Odpowiedz Link Zgłoś
nasipilkarze Polacy Jesteśmy z Wami !!!!! 10.06.06, 09:54 nasipilkarze.w.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 P I Ł K A R Z E_słuchajcie_Żewłaka !!! 10.06.06, 11:29 Nie przegraliście jeszcze do końca w sercach kibiców. SKOCZCIE DO GARDEŁ NIEMCOM. To sprawa honoru, macie napis na autokarze "Waleczni i niebezpieczni". Pokażcie że to coś znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: można_tu_bez_nicka Re: P I Ł K A R Z E_słuchajcie_Żewłaka !!! IP: *.spokonet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:38 nie, nie, NIE! ja już nic nie chce oglądać, ja już nic nie chce żeby udowadniali. niech to po prostu przegrają po ludzku, tak jak to miał niby powiedzieć ten argentyńczyk. jak będziemy od nich wymagać to się znowu zamkną w sobie, dostaną 'sraczki'. z nimi jak z dzieckiem - trzeba udawać, że się nie zwraca na nich uwagi wtedy zaczynają grać, bo wtedy nie ma presji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfranek Re: "Ach Franek, Franek" - wierszyk o łzach Janas IP: *.eranet.pl 10.06.06, 11:58 Won debilu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Rasiak jako zagrywajacy nocnik !!!!!!!!!!!!!! IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 10.06.06, 08:07 Z TYM SIE MOZNA ZGODZIC !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noik Krzynowek, Kosa..nawet z 'rogu' nie moga kopnac w IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.06.06, 04:35 miare na 'glowke' w polu karnym...no i o czym tu pisac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmen Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: 80.50.255.* 10.06.06, 05:21 panie trzeciak powiedz pan lepiej ile meczów pan kupiłeś w barwach łks łódz w sezonie 97/98 cebula się przyznał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baneck Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: *.tikkacom.fi 10.06.06, 06:08 Tlumoku mp. Kogo ma promowac, palancie? Zurawia? Ptasia grypa mu nawet i nogi odjela bo glowy to on juz dawno nie ma ( przynajmniej do pilki). Szymkowiak czy Kosa to przeciez zarty - czarny humor. A moze szanowny mp sam na trenera kadry? Sprobuj zrobic z g... miod. Pszczoly nie potrafia, moze tobie sie uda kibolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Z drewna miodu tez nie bedzie !!!!! IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 10.06.06, 08:14 Naiwyzej wegiel drzewny, osilku !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilia Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: *.eranet.pl 10.06.06, 06:34 Nawet drewniany Rasiak nie byłby gorszy od Żurawskiego i Szymkowiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: *.nyc.res.rr.com 10.06.06, 07:08 to prawda, tym zawodnikom powinnismy juz podziekowac, Zurawski nie gral wczesniej w meczach towarzyskich bo byl na wczasach albo bal sie o kontuzje (absensja w meczu z USA), zrobiono z niego na sile gwiazde repr i nie wyszlo mu to na dobre, w nastepnym meczu powinien zagrac od poczatku Jelen i Brozek, zamiast Szymkowiaka trzeba znalezc rozgrywajacego, nawet Rasiaka mozna tam sprobowacw koncu gorzej nie moze zagrac od Szymka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Bylby gorszy, ale byloby smieszniej . IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 10.06.06, 08:22 DO TEGO DREWNA DODAC TROCHE MILI I BEDZIE CYRK NA KOLKACH !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absynt Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: *.toya.net.pl 10.06.06, 07:05 no i po co te nerwy panowie...co za roznica kto zagra na jakiej pozycji...pzpn nabija sobie kabze i futbolisci tez waszym kosztem...tacy kibice jak wy nakrecaja koniunkture widowisku ktore kosztuje zbyt wiele. zal mi tych 30 tys Polakow ktorzy wykosztowali sie zeby pojechac do gelsenkirchen i teraz wracaja rozczarowani...Przed mundialem byla wielka fama jacy to Polacy dobrzy i ze wyjda z grupy...reklamy gadzety w czasopismach bilboardy promocje i wszystkie po to zebyscie wydali kase...nie probujcie wierzyc, ze pilkarzom (polskim) zalezy, mundial to sciema, a cala kampania prasowa, medialna jest po to zeby trzepnac kibicow po portfelach kiedy akurat maja wiecej entuzjazmu i dobrych emocji...grupowa paranoja...Pilkarze maja kontrakty i kasy im nie zabraknie, nie boja sie porazek. posmuca sie troche w szatni i potem jeden z drugim zadzwonia do swoich zon i powiedza ze chca wypoczac gdzies na seszelach bo sie zmeczyli na meczu z ekwadorem, a kibice wroca i powiesza szaliki i czapki w szafach i dalej do roboty zeby odrobic stracone zlotowki. a na koniec: Polska po wyjsciu z grupy spotka sie z...kibicami na okeciu i tyle bedzie z udzialu Polakow w tych mistrzostwach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREK Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:13 Bardzo trzeźwy punkt widzenia. Mnie było żal tych kibiców wychodziących ze stadionu nie dlatego,że oglądali przegrany w słabym stylu mecz, ale dlatego,ze jak jelenie dali sie podpuścić propagandzie czyniącej z naszych piłkarzy jakichś dobrych grajków, mimo,że w eliminacjach nawet wygrywali jednym golem z takimi potęgami jak Irl Płn,Austria czy Walia... Odpowiedz Link Zgłoś
reja36 O roku ów! 10.06.06, 09:14 Nie wiem czy Was podbudują, czy jeszcze bardziej zdołują moje wspomnienia z 1974 roku. Jacy my byliśmy wtedy szczęśliwi! Takich dni naprawdę sie nie zapomina. Pamietam, ze trochę przez tamte MS pokręciła sie moja kariera szkolna. Następnego dnia po meczu z RFN (który jako jedyny przegraliśmy) miałam egzamin wstepny na studia. Tak sie przejęłam przegrana Polaków, ze studia rozpoczęłam z rocznym opóźnieniem (bo egzamin oczywiscie oblalam). Naprawdę mogą żałować, ci, którzy wtedy nie zyli i nie widzieli na żywo Polaków, którzy szli jak burza i zadziwiali cały świat swoja postawa. Jak pokonywali samych najlepszych: Argentyńczyków, Włochów, Brazylijczyków, wcześniej Anglików. Sugeruje sięgnąć po dyskietki (widziałam w marketach) z meczu na Wembley, czy innego z tamtych czasów. Naprawdę jest sie czym zachwycać, choć to tylko dyskietka i nie oddaje atmosfery, jaka wtedy była. No i ten komentarz Jana Ciszewskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukaszek I tu ma facet racje IP: *.ztpnet.pl 10.06.06, 09:32 100% racji zero formy w drugiej lini i kicha kto miał to grać? zero gry środkiem wszystko skrzydłem przez Krzynówka szło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: *.strong / *.strong-pc.com 10.06.06, 09:40 Szkoda Smolarka,bo tyrał od jednej bramki do drugiej a reszta się opie..ła ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giro Trzeciak miał rację! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 09:54 Ciekawe gdzie są Ci, którzy się śmiali z Trzeciaka po wywiadzie, którego udzieli Gazecie przed meczem. Wychodzi na to, że miał 90% racji (czy miał 100% to się nie dowiemy, bo Janas nie wpuścił Rasiaka nawet na minutę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Przestan juz nudzic o Rasiaku... IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 10.06.06, 12:24 I POPIERAC TEGO BUBKA TRZECIAKA.GLUPKA, KTORY SIE KROWIE SPOD OGONA URWAL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sponsor "Sędzia pozwalał na wiele" IP: *.icpnet.pl 10.06.06, 10:22 czesciej chyba gwizdal apteke... Odpowiedz Link Zgłoś
okreznica Świetnie nas rozpracowali - żarty se facet stroisz 10.06.06, 10:31 czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głas Czy ten Trzeciak posiada jakąś zdrową zdolnośc ? IP: *.wdc-dc.xod.concentric.net 10.06.06, 10:37 Najbardziej Ty zostałeś rozpracowany. W głupocie dorównałeś Janasowi. Co się z wami dzieje? Zejdźcie wreszcie z fimanantu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logopeda Re: Czy ten Trzeciak posiada jakąś zdrową zdolnoś IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 10:49 Gość portalu: głas napisał(a): > Najbardziej Ty zostałeś rozpracowany. W głupocie dorównałeś Janasowi. Co się z > wami dzieje? Zejdźcie wreszcie z fimanantu Neie wiem co jest większą głupotą wypowiadanie się na pewnien temat, z który człowiek jest związany zawodowo od kilkunastu lat, czy kwestionowanie takiej wypowiedzi w sytuacji, w której się nie ma absolutnego pojęcia o czym się mówi (wnioskując z tego, że nie przedstawiłeś żadnych argumentów przeciw tezie Trzeciaka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Janas to zrobil bezwiednie i kilkarotnie... IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 10.06.06, 12:18 to udowodnil,ZE NA RASIAKA STAWIAJA TYLKO LUDZIE CHORZY UMYSLOWO.TEN TRZECIAK TO TEZ TAKI TRENER OD KASY i promocji niedojdow z ukladow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewno Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: *.kom / *.os1.kn.pl 10.06.06, 11:03 Zaden komentator w tv nie denerwuje mnie tak jak Trzeciak... Odpowiedz Link Zgłoś
12.03.70l Trzeciak jak zwykle pier... 10.06.06, 11:41 ...doli , podobnie jak Mielcarski w tv, ekwador po prostu grał w piłkę na Tamtych to wystarczy , Oni tego nie potrafią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: można_tu_bez_nicka True true.. IP: *.spokonet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:43 a Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista Nie kompromituj się Pan 10.06.06, 11:53 sam Pan przed meczem robił z nas zdecydowanych faworytów, drużynę lepszą od Ekwadoru pod każdym względem. Jak się człowiek totalnie pomylił, to przynajmniej powinien siedzieć cicho, a nie dalej się madrzyć. Tak sie składa, że nie wszyscy zapominają komentarze sprzed dwóch dni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eter Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: *.net.autocom.pl 10.06.06, 11:56 bardzo Cie prosze, jak nie wiesz kto to trzeciak to sie nie wypowiadaj... Tez nie lubie Drewnialdo -Rasiaka, ale skoro Trzeciak tak mówi, to cos w tym jest~! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Oglądałem mecz w czeskiej TV.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:24 ..ich komentatorzy jeszcze przed meczem twierdzili, że to Ekwador jet faworytem a nie Polska, ja zresztą też tak uważałem. Wogóle nie rozumiem skąd się wzięło to przekonanie że Ekwador to cieniasy którzy tylko u siebie potrafią wygrywać-bzdura i tyle. Cieniasami to my jesteśmy bo potrafimy wygrywać ze słabeuszami z Austrii czy Walii a jak jest już ciut silniejszy rywal to wiadomo jak się to kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niutek Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: *.tochigi.ocn.ne.jp 10.06.06, 13:40 buuuuuuuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa][ Equadorrrrrrrr ale balony!!!! do czego was ciagnie-do sportu?? a z kim wygrala Polska i w czym??? to jest parodia sportu. jak mozna tak sie poniżyć?? z BRD wygramy????????????? a moze wszechpolska potrafi z G.i o.R.ma co w zanadrzu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: 213.42.2.* 10.06.06, 16:58 jaki kraj i jego ekonomia, wyksztalcenie obywateli, Rzad - taki sport. Tam gdzie dobry Gospodarz, odpowiednie fundusze, opieka panstwa i klubow tam rozwija sie pilka, film, tenis, kultura. Niestety od 1987 lecimy na morde z jakoscia wszystkiego i graczy, gdyz nie bylo i nadal nie ma rownowagi ekonomicznej, stabilizacji w Rzadzie. 3/4 dobrych pilkarzy nie jest zgranyh gdyz walcza o 'chleb' w roznych krajach .... tak nie bylo w 1970-1988 Odpowiedz Link Zgłoś