Dodaj do ulubionych

Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowali

IP: *.dyn.optonline.net 10.06.06, 01:37
kolejny palant,ktoremu placa za promowanie Rasiaka?jak mu go brakuje,to niech
sie z nim umowi.swoja droga to Janas spal slodko na meczu.jako i Zurawski.
Obserwuj wątek
    • Gość: Stat Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowali IP: *.dsl.mindspring.com 10.06.06, 02:03
      Tylko nie Rasiak!
      Broń Cię Panie Boże!
      Jeszcze jego by tam brakowało!
      Po co było 3 środkowych pomocników - Szymkowiak, Radomski i Sobolewski
      (na dodatek unikających gry).
      Recepta na Ekwador = zamiast jednego z w/w powinien grać Jeleń (na skrzydle)
      od początku, a Smolarek z "Żurawiem" w ataku. Ewentualnie Jeleń ze Smolarkiem
      mogli się wymieniać pozycjami. I jestem przekonany, że byłoby dobrze, czyli
      zwycięstwo. Wtedy dzisiejszy skład na Niemców i gra defenzywna z szybkimi
      kontrami i myślę, że remis nie byłby trudny do osiągnięcia (a może nawet i
      wygrana).
      Ale teraz to dooópa blada, bo z Niemcami MUSIMY WYGRAĆ, a jak musimy to nie
      wygramy i możemy się pakować - czyli powtórka z Korei, a jak nie wygramy
      nawet z Kostaryką, to będzie jeszcze gorzej!
      • Gość: BUBBA Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: 72.10.76.* 10.06.06, 02:51
        Rasiak jako zozgrywajacy ponocnik, pomogl by w ataku, lepiej by gral jak szymkowiak.
        • Gość: :-) Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: *.dsl.mindspring.com 10.06.06, 03:38
          Gość portalu: BUBBA napisał(a):

> Rasiak jako zozgrywajacy ponocnik, pomogl by w ataku, lepiej by gral jak
          > szymkowiak

Rasiak jako atakujący po nocnik, byłby "miszczem" nad "miszczów" takich
          jak "Czeciak" i "PUPPA".
          :-)))
          • tekameka "Ach Franek, Franek" - wierszyk o łzach Janasa 10.06.06, 07:45
            Ach Franek, Franek - czyli litania Janasa

Jak długo mam tu stać na arenie
            I błagać Franka o wybaczenie
            I ja tu stoję, piłkarze stoją
            Od tego stania już nogi bolą

Ach Franek, Franek, powiedzże Franek
            Co będzie z nami względem Twych bramek

Więc piłkarzyki okrzyki wznieście
            Może mi Franek wybaczy wreszcie
            ON tylko będzie brameczki strzelać
            A ja kasiejkę będę rozdzielać

Ach Franek, Franek, dajże mi pyska
            Razem pojedziem my na Igrzyska

Przez Twą "dymisję" mam same straty
            I od kibiców dostałem baty
            Tylkom przez Ciebie pieniądze tracę
            Nawet juz nie mam co dać na tacę

Ach Franek, Franek, powiedzże Franiu
            Co za mistrzostwo jest w Twoim graniu?

Ach Franek, Franek, co ja mam zrobić
            Listola zwolnić ?, Drewnialdo pobić?
            Nim żem tu przyszedł, pod Twoje progi
            Bodaj bym złamał mu obie nogi

Ach Franek, Franek grasz ciągle pięknie
            Chyba z tej złości mi serce pęknie ...

/za No To Co/
            • nasipilkarze Polacy Jesteśmy z Wami !!!!! 10.06.06, 09:54
              nasipilkarze.w.interia.pl/
              • zima0001 P I Ł K A R Z E_słuchajcie_Żewłaka !!! 10.06.06, 11:29
                Nie przegraliście jeszcze do końca w sercach kibiców.
                SKOCZCIE DO GARDEŁ NIEMCOM.
                To sprawa honoru, macie napis na autokarze "Waleczni i niebezpieczni".
                Pokażcie że to coś znaczy.
                • Gość: można_tu_bez_nicka Re: P I Ł K A R Z E_słuchajcie_Żewłaka !!! IP: *.spokonet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:38
                  nie, nie, NIE!
                  ja już nic nie chce oglądać, ja już nic nie chce żeby udowadniali.
                  niech to po prostu przegrają po ludzku, tak jak to miał niby powiedzieć ten
                  argentyńczyk.

jak będziemy od nich wymagać to się znowu zamkną w sobie, dostaną 'sraczki'.
                  z nimi jak z dzieckiem - trzeba udawać, że się nie zwraca na nich uwagi wtedy
                  zaczynają grać, bo wtedy nie ma presji.
            • Gość: antyfranek Re: "Ach Franek, Franek" - wierszyk o łzach Janas IP: *.eranet.pl 10.06.06, 11:58
              Won debilu !!!
        • Gość: pj Rasiak jako zagrywajacy nocnik !!!!!!!!!!!!!! IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 10.06.06, 08:07
          Z TYM SIE MOZNA ZGODZIC !!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: noik Krzynowek, Kosa..nawet z 'rogu' nie moga kopnac w IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.06.06, 04:35
      miare na 'glowke' w polu karnym...no i o czym tu pisac!!
    • Gość: xmen Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: 80.50.255.* 10.06.06, 05:21
      panie trzeciak powiedz pan lepiej ile meczów pan kupiłeś w barwach łks łódz w
      sezonie 97/98 cebula się przyznał
    • Gość: Baneck Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: *.tikkacom.fi 10.06.06, 06:08
      Tlumoku mp. Kogo ma promowac, palancie? Zurawia? Ptasia grypa mu nawet i nogi
      odjela bo glowy to on juz dawno nie ma ( przynajmniej do pilki). Szymkowiak czy
      Kosa to przeciez zarty - czarny humor. A moze szanowny mp sam na trenera kadry?
      Sprobuj zrobic z g... miod. Pszczoly nie potrafia, moze tobie sie uda kibolu.
      • Gość: pj Z drewna miodu tez nie bedzie !!!!! IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 10.06.06, 08:14
        Naiwyzej wegiel drzewny, osilku !!!!!!!!!!!!
    • Gość: Lilia Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: *.eranet.pl 10.06.06, 06:34
      Nawet drewniany Rasiak nie byłby gorszy od Żurawskiego i Szymkowiaka.
      • Gość: dziwak Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: *.nyc.res.rr.com 10.06.06, 07:08
        to prawda, tym zawodnikom powinnismy juz podziekowac, Zurawski nie gral
        wczesniej w meczach towarzyskich bo byl na wczasach albo bal sie o kontuzje
        (absensja w meczu z USA), zrobiono z niego na sile gwiazde repr i nie wyszlo mu
        to na dobre, w nastepnym meczu powinien zagrac od poczatku Jelen i Brozek,
        zamiast Szymkowiaka trzeba znalezc rozgrywajacego, nawet Rasiaka mozna tam
        sprobowacw koncu gorzej nie moze zagrac od Szymka
      • Gość: pj Bylby gorszy, ale byloby smieszniej . IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 10.06.06, 08:22
        DO TEGO DREWNA DODAC TROCHE MILI I BEDZIE CYRK NA KOLKACH !!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Absynt Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: *.toya.net.pl 10.06.06, 07:05
      no i po co te nerwy panowie...co za roznica kto zagra na jakiej pozycji...pzpn
      nabija sobie kabze i futbolisci tez waszym kosztem...tacy kibice jak wy
      nakrecaja koniunkture widowisku ktore kosztuje zbyt wiele. zal mi tych 30 tys
      Polakow ktorzy wykosztowali sie zeby pojechac do gelsenkirchen i teraz wracaja
      rozczarowani...Przed mundialem byla wielka fama jacy to Polacy dobrzy i ze wyjda
      z grupy...reklamy gadzety w czasopismach bilboardy promocje i wszystkie po to
      zebyscie wydali kase...nie probujcie wierzyc, ze pilkarzom (polskim) zalezy,
      mundial to sciema, a cala kampania prasowa, medialna jest po to zeby trzepnac
      kibicow po portfelach kiedy akurat maja wiecej entuzjazmu i dobrych
      emocji...grupowa paranoja...Pilkarze maja kontrakty i kasy im nie zabraknie, nie
      boja sie porazek. posmuca sie troche w szatni i potem jeden z drugim zadzwonia
      do swoich zon i powiedza ze chca wypoczac gdzies na seszelach bo sie zmeczyli na
      meczu z ekwadorem, a kibice wroca i powiesza szaliki i czapki w szafach i dalej
      do roboty zeby odrobic stracone zlotowki.
      a na koniec:
      Polska po wyjsciu z grupy spotka sie z...kibicami na okeciu i tyle bedzie z
      udzialu Polakow w tych mistrzostwach.
      • Gość: GREK Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:13
        Bardzo trzeźwy punkt widzenia.
        Mnie było żal tych kibiców wychodziących ze stadionu
        nie dlatego,że oglądali przegrany w słabym stylu mecz,
        ale dlatego,ze jak jelenie dali sie podpuścić propagandzie
        czyniącej z naszych piłkarzy jakichś dobrych grajków,
        mimo,że w eliminacjach nawet wygrywali jednym golem
        z takimi potęgami jak Irl Płn,Austria czy Walia...
    • reja36 O roku ów! 10.06.06, 09:14
      Nie wiem czy Was podbudują, czy jeszcze bardziej zdołują moje wspomnienia z
      1974 roku. Jacy my byliśmy wtedy szczęśliwi! Takich dni naprawdę sie nie
      zapomina. Pamietam, ze trochę przez tamte MS pokręciła sie moja kariera
      szkolna. Następnego dnia po meczu z RFN (który jako jedyny przegraliśmy) miałam
      egzamin wstepny na studia. Tak sie przejęłam przegrana
      Polaków, ze studia rozpoczęłam z rocznym opóźnieniem (bo egzamin oczywiscie
      oblalam).
      Naprawdę mogą żałować, ci, którzy wtedy nie zyli i nie widzieli na żywo
      Polaków, którzy szli jak burza i zadziwiali cały świat swoja postawa. Jak
      pokonywali samych najlepszych: Argentyńczyków, Włochów, Brazylijczyków,
      wcześniej Anglików. Sugeruje sięgnąć po dyskietki (widziałam w marketach) z
      meczu na Wembley, czy innego z tamtych czasów. Naprawdę jest sie czym
      zachwycać, choć to tylko dyskietka i nie oddaje atmosfery, jaka wtedy była. No
      i ten komentarz Jana Ciszewskiego!
    • Gość: Lukaszek I tu ma facet racje IP: *.ztpnet.pl 10.06.06, 09:32
      100% racji zero formy w drugiej lini i kicha kto miał to grać? zero gry środkiem
      wszystko skrzydłem przez Krzynówka szło.
    • Gość: waldi Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: *.strong / *.strong-pc.com 10.06.06, 09:40
      Szkoda Smolarka,bo tyrał od jednej bramki do drugiej a reszta się opie..ła ;/
      • Gość: Giro Trzeciak miał rację! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 09:54
        Ciekawe gdzie są Ci, którzy się śmiali z Trzeciaka po wywiadzie, którego
        udzieli Gazecie przed meczem. Wychodzi na to, że miał 90% racji (czy miał 100%
        to się nie dowiemy, bo Janas nie wpuścił Rasiaka nawet na minutę).
        • Gość: pj Przestan juz nudzic o Rasiaku... IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 10.06.06, 12:24
          I POPIERAC TEGO BUBKA TRZECIAKA.GLUPKA, KTORY SIE KROWIE SPOD OGONA URWAL.
    • Gość: sponsor "Sędzia pozwalał na wiele" IP: *.icpnet.pl 10.06.06, 10:22
      czesciej chyba gwizdal apteke...
    • okreznica Świetnie nas rozpracowali - żarty se facet stroisz 10.06.06, 10:31
      czy co ?
    • Gość: głas Czy ten Trzeciak posiada jakąś zdrową zdolnośc ? IP: *.wdc-dc.xod.concentric.net 10.06.06, 10:37
      Najbardziej Ty zostałeś rozpracowany. W głupocie dorównałeś Janasowi. Co się z
      wami dzieje? Zejdźcie wreszcie z fimanantu.
      • Gość: Logopeda Re: Czy ten Trzeciak posiada jakąś zdrową zdolnoś IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 10:49
        Gość portalu: głas napisał(a):

> Najbardziej Ty zostałeś rozpracowany. W głupocie dorównałeś Janasowi. Co się
        z
        > wami dzieje? Zejdźcie wreszcie z fimanantu

Neie wiem co jest większą głupotą wypowiadanie się na pewnien temat, z który
        człowiek jest związany zawodowo od kilkunastu lat, czy kwestionowanie takiej
        wypowiedzi w sytuacji, w której się nie ma absolutnego pojęcia o czym się mówi
        (wnioskując z tego, że nie przedstawiłeś żadnych argumentów przeciw tezie
        Trzeciaka)
        • Gość: pj Janas to zrobil bezwiednie i kilkarotnie... IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 10.06.06, 12:18
          to udowodnil,ZE NA RASIAKA STAWIAJA TYLKO LUDZIE CHORZY UMYSLOWO.TEN TRZECIAK
          TO TEZ TAKI TRENER OD KASY i promocji niedojdow z ukladow.
    • Gość: drewno Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: *.kom / *.os1.kn.pl 10.06.06, 11:03
      Zaden komentator w tv nie denerwuje mnie tak jak Trzeciak...
      • 12.03.70l Trzeciak jak zwykle pier... 10.06.06, 11:41
        ...doli , podobnie jak Mielcarski w tv, ekwador po prostu grał w piłkę na Tamtych to wystarczy , Oni tego nie potrafią
        • Gość: można_tu_bez_nicka True true.. IP: *.spokonet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:43
          a
    • flamengista Nie kompromituj się Pan 10.06.06, 11:53
      sam Pan przed meczem robił z nas zdecydowanych faworytów, drużynę lepszą od
      Ekwadoru pod każdym względem.

Jak się człowiek totalnie pomylił, to przynajmniej powinien siedzieć cicho, a
      nie dalej się madrzyć. Tak sie składa, że nie wszyscy zapominają komentarze
      sprzed dwóch dni:)
    • Gość: eter Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: *.net.autocom.pl 10.06.06, 11:56
      bardzo Cie prosze, jak nie wiesz kto to trzeciak to sie nie wypowiadaj...
      Tez nie lubie Drewnialdo -Rasiaka, ale skoro Trzeciak tak mówi, to cos w tym jest~!

• Gość: rafi Oglądałem mecz w czeskiej TV.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:24
      ..ich komentatorzy jeszcze przed meczem twierdzili, że to Ekwador jet faworytem a nie Polska, ja zresztą też tak uważałem. Wogóle nie rozumiem skąd się wzięło to przekonanie że Ekwador to cieniasy którzy tylko u siebie potrafią wygrywać-bzdura i tyle. Cieniasami to my jesteśmy bo potrafimy wygrywać ze słabeuszami z Austrii czy Walii a jak jest już ciut silniejszy rywal to wiadomo jak się to kończy...
    • Gość: niutek Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: *.tochigi.ocn.ne.jp 10.06.06, 13:40
      buuuuuuuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa][
      Equadorrrrrrrr ale balony!!!!
      do czego was ciagnie-do sportu??
      a z kim wygrala Polska i w czym???
      to jest parodia sportu.
      jak mozna tak sie poniżyć??
      z BRD wygramy?????????????
      a moze wszechpolska potrafi z G.i o.R.ma co w zanadrzu???
    • Gość: Bolek Re: Trzeciak dla Gazety: Świetnie nas rozpracowal IP: 213.42.2.* 10.06.06, 16:58
      jaki kraj i jego ekonomia, wyksztalcenie obywateli, Rzad - taki sport. Tam gdzie
      dobry Gospodarz, odpowiednie fundusze, opieka panstwa i klubow tam rozwija sie
      pilka, film, tenis, kultura. Niestety od 1987 lecimy na morde z jakoscia
      wszystkiego i graczy, gdyz nie bylo i nadal nie ma rownowagi ekonomicznej,
      stabilizacji w Rzadzie. 3/4 dobrych pilkarzy nie jest zgranyh gdyz walcza o
      'chleb' w roznych krajach .... tak nie bylo w 1970-1988
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka