Gość: kobalt IP: *.Net.pl / *.crowley.pl 11.06.06, 17:08 no to (z wyprzedzeniem) zycze wiele szczescia na nowej drodze zycia ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg Re: "Z czuba" rozczulone. Nie - "Z czuba" wściekł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 18:29 co to? to jakis wirus?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOPACZ Re: "Z czuba" rozczulone. Nie - "Z czuba" wściekł IP: 213.155.174.* 11.06.06, 18:50 jak dla mnie to nasz pan trener był lekko zawiany po meczu z Ekadorem. Czkało go i lekko plątał mu się język, zupełnie jak mi po kilku głębszych. Mam nadzieję, że się mylę, a te wolne to nie odwyk !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo nie jest dobrze. no powiedzmy że choojnia :( IP: *.cable.mindspring.com 11.06.06, 18:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawels Niech nie wraca - wysłać innego trenera! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:23 Mamy paru innych sensownych trenerów. Janasowi już dawno powinno sie podziękować. Można jeszcze spróbować - ale z Janasem NIE MA SZANS! Listkiewicz też powinien ponieść konsekwencje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Janas zniknął... :> IP: 193.192.62.* 11.06.06, 20:16 Czy mnie sie wydawało, czy Gmoch sugerował 15min temu, że Janas jest nieosiagalny dla zawodników? Mimika Szaranowicza w tym momencie kazała przypuszczac ze trener nie relaksuje się przy książce, jeno wyczynia rzeczy o ktorych wstyd opowiadać. Zachlał? Czy nie zachlał? Wróca grajkowie do domu to zaczną się opowieści.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg surykatki protestują IP: *.horizon.net.pl 11.06.06, 19:20 w imieniu surykatek protestuję! surykatki umieją skonstruować drużynę, podzielić role itepe - są czujne, nie strachliwe! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek zabrac janasowi fajki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:44 koles jest zdecydowanie zaczadzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo kochac w pupeczke PZPN IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 11.06.06, 20:26 jak dla mnie odsuniecie od stolkow listkiewiczow i innych apostelow jest jak najbardziej wskazane. dac sie wykazac mlodym, utalentowanym trenerom, ktorzy nie zyja zadnymi ukladami, nie maja przestazalych wiadomosci trenerskich Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: surykatki protestują 12.06.06, 14:31 A w razie potrzeby się nie patyczkują, tylko WALCZĄ. Nie tylko z innymi surykatkami, ale i z bardzo jadowitymi wężami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangusta Re: "Z czuba" rozczulone. Nie - "Z czuba" wściekł IP: 80.54.169.* 11.06.06, 20:35 jakby surykatki były naszymi kopaczami to finał mielibyśmy bankowy ..... Janasowi i spółce bardzo daleko od tych dzielnych, świetnie zorganizowanych stworków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Dowcip - może i przeciętny ale zawsze dowcip: IP: *.toya.net.pl 11.06.06, 20:57 Wraca kolumbijski bramkarz do domu z ostatniej wyprawy do Europy i na pytanie żony jak poszło - mówi: - Tak sobie, ale z Polską to wygraliśmy! A żona na to z wyraźną kpiną: - Taaa... wygraliście - a może jeszcze mi powiesz, że strzeliłeś bramkę...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilia Re: "Z czuba" rozczulone. Nie - "Z czuba" wściekł IP: *.eranet.pl 11.06.06, 21:05 Może Janas wycofa reprezentację z udziału w MŚ jeszcze przed środowym meczem? Naprawdę szkoda mi piłkarzy. Widać, że trener ich unika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic To nie wina Janasa IP: *.san.res.rr.com 11.06.06, 21:05 To wina niektorych pilkarzy: Baszczynski, Bak, Szymkowiak, Radomski, Kosowski, i moze nawet Sobolewski i Zurawski. Panom juz dziekujemy. W pilce noznej czeba biegac. Janas duzo nie ma do powiedzenia, i nigdy nie mial. To ze dojechalismy na mundial to nie przez jego decyzje, ale przez dyspozycje pilkarzy (ktora byla bardzo dobra). To ze jest po mundialu dla nas, to jest fakt na 90 procent. Te ostatnie 10 procent moze byc nasza nadzieja jak sklad z niemcami bedzie wygladal cos w tym stylu: Brozek, Jelen Krzynowek, Giza, Soboleski, Smolarek Zewlakow, Lewandowski/Dudka, Jop, Bosacki Boruc Jak oni beda grac? Nie wiem? Ale mecz z Stanami z WC2002 w Korei podpowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: "Z czuba" rozczulone. Nie - "Z czuba" wściekł IP: *.devs.futuro.pl 11.06.06, 21:05 Ludzie ostatnie pieniadze wydali, żeby obejrzeć mundial, wywieszają flagi , a co po niektóre osobistości robią sobie wolne, bo są zmeczone - masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_f dajcie spokuj Temu Janasowi IP: 62.141.219.* 11.06.06, 21:18 zamiast zauwazyc ze jednak gramy na tym turnieju i dla naszej pilki to jest wielki sukces, to wszyscy mja wieczne pretensje do janasa. A co on moze jak nie mamy rozgrywajacego, dwaj srodkowi obrncy ruszaja sie jak by chcieli a nie mogli, boczni obronce graja tylko z tylu. zadnych akcji do przodu! jeden smolarek jest Ok szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon w żałobie Re: dajcie spokuj Temu Janasowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:41 Ale to janas do ku.rwy nędznej odpowiada za gre kadry!!! Ja też broniłem janasa przed mundialem, po co najmniej dziwnych powołaniach, w których zabrakło kilku z najlepszych polskich piłkarzy, po słabych meczach sparingowych... Mówiłem wtedy: poczekajmy na mundial, tam paweł janas udowodni nam że miał racje, tam pokaże że jego metody przyniosły efekty... I co się stało?! Jak zwykle człowiek dał się zrobić w chu.ja i taki jest los polskiego kibica. Janas miał prawo podejmować decyzje, ale teraz ma wziąść za nie odpowiedzialność. Nikogo nie słuchał, nie powołał Franka, który załatwił mu wyjazd na mundial, ale także saganowskiego, czy dudka... Gra i te debilne ustawienie naszej reprezentacji to też jego decyzje. Jak to się mówi u mnie na wsi: Zrobił dużą kupe i musi ją teraz posprzątać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tony Re: dajcie spokuj Temu Janasowi IP: *.msc.navy.mil / *.msc.navy.mil 11.06.06, 22:10 Kochany b_f, zauwasz prosze ze my gramy w tym turnieju nie dzieki Janasowi a dzieki Frankowskiemu i Dudkowi. To oni wlasnie (Dudek za swoja solidna obrone reprezentacyinej bramki przez ponad cztery lata) a Frankowski za bramki ktore zagwarantowaly Janasowej reprezentacji udzial w tym turnieju. Janas probowal wielu wariantow w zestawach zawodnikow i wbrew jego niecheci do Frankowskiego , ten zawodnik odwdzieczyl mu sie wystepami ktorych Polacy nie zapomna przez wiele lat. To tylko zawziety "bukiet" typu Janosika mogl sie zdecydowac na zlamanie trzonu zbudowanego po wielu trudach zespolu i ludzic sie o zwyciestwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: dajcie spokuj Temu Janasowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 13:11 Janas powiedział że bierze pełną odpowiedzialność za wynik zespołu więc teraz nie powinien chować głowy w piasek, uważam że facet nie przyzna się do swoich błędów tak jak i Engel. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku85 prosze kupic granitur w czasie meczu z niemcami 11.06.06, 23:02 to bedzie widok dla masochistow. //no fakt, dosc pozno ten mecz, moga pozamykac salony... ale mecz z kostaryka o 16, moze wtedy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzykus A moze sex w niedziele ich troche rozpali do boju? IP: *.vs.shawcable.net 12.06.06, 03:24 Niech pokarza w koncu te swoje niedomyte jaja o zapachu sledzia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konpolski Re: "Z czuba" rozczulone. Nie - "Z czuba" wściekł IP: 74.12.42.* 12.06.06, 05:43 Janas - weź sobie wolne ... na cały miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirekmil propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:54 za zwycięstwo - nagroda, za remis - ani grosza, a co za porażkę? Może jakaś"kara umowna" zmotywowała by zespół bardziej niż nagroda?! ... a z Niemcami i tak wygramy ... via(g)ra czyni cuda! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 "Przerażony jak surykatka"?????? 12.06.06, 14:27 Z daleka od surykatek!!! Jako miłośnik surykatek domagam się sprostowania! Surykatki to bardzo dzielne zwierzątka potrafiące w razie potrzeby zaatakować (oraz zagryźć) dużo większe jadowite węże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Te relacje "z czuba" faktycznie pisze jakis czubek IP: *.nat.dsuj.pl 12.06.06, 14:42 poziom "faktu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Nigdy nie wygra ten, kto boi się przegranej. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 15:14 Jak "się grało", tośmy krzyczeli: "Czy wygramy, czy przegramy, ale zbójom* się nie damy". *oczywiście padał tu zupełnie inny rzeczownik. Żaden z Niemców nie ma więcej niż 2 nóg. Odpowiedz Link Zgłoś