Dodaj do ulubionych

"Z czuba" rozczulone. Nie - "Z czuba" wściekłe

IP: *.Net.pl / *.crowley.pl 11.06.06, 17:08
no to (z wyprzedzeniem) zycze wiele szczescia na nowej drodze zycia !
Obserwuj wątek
    • Gość: greg Re: "Z czuba" rozczulone. Nie - "Z czuba" wściekł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 18:29
      co to? to jakis wirus??
      • Gość: KOPACZ Re: "Z czuba" rozczulone. Nie - "Z czuba" wściekł IP: 213.155.174.* 11.06.06, 18:50
        jak dla mnie to nasz pan trener był lekko zawiany po meczu z Ekadorem. Czkało go
        i lekko plątał mu się język, zupełnie jak mi po kilku głębszych. Mam nadzieję,
        że się mylę, a te wolne to nie odwyk !!
        • Gość: kolo nie jest dobrze. no powiedzmy że choojnia :( IP: *.cable.mindspring.com 11.06.06, 18:56
          • Gość: pawels Niech nie wraca - wysłać innego trenera! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:23
            Mamy paru innych sensownych trenerów. Janasowi już dawno powinno sie
            podziękować. Można jeszcze spróbować - ale z Janasem NIE MA SZANS!
            Listkiewicz też powinien ponieść konsekwencje...
        • Gość: marcy Janas zniknął... :> IP: 193.192.62.* 11.06.06, 20:16
          Czy mnie sie wydawało, czy Gmoch sugerował 15min temu,
          że Janas jest nieosiagalny dla zawodników? Mimika Szaranowicza
          w tym momencie kazała przypuszczac ze trener nie relaksuje się
          przy książce, jeno wyczynia rzeczy o ktorych wstyd opowiadać.

Zachlał? Czy nie zachlał?

Wróca grajkowie do domu to zaczną się opowieści..
    • Gość: meg surykatki protestują IP: *.horizon.net.pl 11.06.06, 19:20
      w imieniu surykatek protestuję!
      surykatki umieją skonstruować drużynę, podzielić role itepe - są czujne, nie
      strachliwe! :))
      • Gość: karolek zabrac janasowi fajki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:44
        koles jest zdecydowanie zaczadzony
        • Gość: momo kochac w pupeczke PZPN IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 11.06.06, 20:26
          jak dla mnie odsuniecie od stolkow listkiewiczow i innych apostelow jest jak
          najbardziej wskazane. dac sie wykazac mlodym, utalentowanym trenerom, ktorzy nie
          zyja zadnymi ukladami, nie maja przestazalych wiadomosci trenerskich
      • adas313 Re: surykatki protestują 12.06.06, 14:31
        A w razie potrzeby się nie patyczkują, tylko WALCZĄ.

Nie tylko z innymi surykatkami, ale i z bardzo jadowitymi wężami.
    • Gość: mangusta Re: "Z czuba" rozczulone. Nie - "Z czuba" wściekł IP: 80.54.169.* 11.06.06, 20:35
      jakby surykatki były naszymi kopaczami to finał mielibyśmy bankowy .....
      Janasowi i spółce bardzo daleko od tych dzielnych, świetnie zorganizowanych
      stworków
    • Gość: ak Dowcip - może i przeciętny ale zawsze dowcip: IP: *.toya.net.pl 11.06.06, 20:57
      Wraca kolumbijski bramkarz do domu z ostatniej wyprawy do Europy i na pytanie
      żony jak poszło - mówi:

- Tak sobie, ale z Polską to wygraliśmy!

A żona na to z wyraźną kpiną:

- Taaa... wygraliście - a może jeszcze mi powiesz, że strzeliłeś bramkę...?
    • Gość: Lilia Re: "Z czuba" rozczulone. Nie - "Z czuba" wściekł IP: *.eranet.pl 11.06.06, 21:05
      Może Janas wycofa reprezentację z udziału w MŚ jeszcze przed środowym meczem?
      Naprawdę szkoda mi piłkarzy. Widać, że trener ich unika.
    • Gość: kibic To nie wina Janasa IP: *.san.res.rr.com 11.06.06, 21:05
      To wina niektorych pilkarzy: Baszczynski, Bak, Szymkowiak, Radomski, Kosowski, i
      moze nawet Sobolewski i Zurawski. Panom juz dziekujemy. W pilce noznej czeba biegac.

Janas duzo nie ma do powiedzenia, i nigdy nie mial. To ze dojechalismy na
      mundial to nie przez jego decyzje, ale przez dyspozycje pilkarzy (ktora byla
      bardzo dobra).

To ze jest po mundialu dla nas, to jest fakt na 90 procent. Te ostatnie 10
      procent moze byc nasza nadzieja jak sklad z niemcami bedzie wygladal cos w tym
      stylu:

Brozek, Jelen
      Krzynowek, Giza, Soboleski, Smolarek
      Zewlakow, Lewandowski/Dudka, Jop, Bosacki
      Boruc

Jak oni beda grac? Nie wiem? Ale mecz z Stanami z WC2002 w Korei podpowiada...
    • Gość: Łukasz Re: "Z czuba" rozczulone. Nie - "Z czuba" wściekł IP: *.devs.futuro.pl 11.06.06, 21:05
      Ludzie ostatnie pieniadze wydali, żeby obejrzeć mundial, wywieszają flagi , a co
      po niektóre osobistości robią sobie wolne, bo są zmeczone - masakra
    • Gość: b_f dajcie spokuj Temu Janasowi IP: 62.141.219.* 11.06.06, 21:18
      zamiast zauwazyc ze jednak gramy na tym turnieju i dla naszej pilki to jest wielki sukces, to wszyscy mja wieczne pretensje do janasa. A co on moze jak nie mamy rozgrywajacego, dwaj srodkowi obrncy ruszaja sie jak by chcieli a nie mogli, boczni obronce graja tylko z tylu. zadnych akcji do przodu! jeden smolarek jest Ok

szkoda gadac
      • Gość: abadoon w żałobie Re: dajcie spokuj Temu Janasowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:41
        Ale to janas do ku.rwy nędznej odpowiada za gre kadry!!! Ja też broniłem janasa
        przed mundialem, po co najmniej dziwnych powołaniach, w których zabrakło kilku
        z najlepszych polskich piłkarzy, po słabych meczach sparingowych... Mówiłem
        wtedy: poczekajmy na mundial, tam paweł janas udowodni nam że miał racje, tam
        pokaże że jego metody przyniosły efekty... I co się stało?! Jak zwykle człowiek
        dał się zrobić w chu.ja i taki jest los polskiego kibica. Janas miał prawo
        podejmować decyzje, ale teraz ma wziąść za nie odpowiedzialność. Nikogo nie
        słuchał, nie powołał Franka, który załatwił mu wyjazd na mundial, ale także
        saganowskiego, czy dudka... Gra i te debilne ustawienie naszej reprezentacji to
        też jego decyzje. Jak to się mówi u mnie na wsi: Zrobił dużą kupe i musi ją
        teraz posprzątać...
      • Gość: Tony Re: dajcie spokuj Temu Janasowi IP: *.msc.navy.mil / *.msc.navy.mil 11.06.06, 22:10
        Kochany b_f, zauwasz prosze ze my gramy w tym turnieju nie dzieki Janasowi a
        dzieki Frankowskiemu i Dudkowi. To oni wlasnie (Dudek za swoja solidna obrone
        reprezentacyinej bramki przez ponad cztery lata) a Frankowski za bramki ktore
        zagwarantowaly Janasowej reprezentacji udzial w tym turnieju. Janas probowal
        wielu wariantow w zestawach zawodnikow i wbrew jego niecheci do Frankowskiego ,
        ten zawodnik odwdzieczyl mu sie wystepami ktorych Polacy nie zapomna przez
        wiele lat. To tylko zawziety "bukiet" typu Janosika mogl sie zdecydowac na
        zlamanie trzonu zbudowanego po wielu trudach zespolu i ludzic sie o zwyciestwo.
      • Gość: Pit Re: dajcie spokuj Temu Janasowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 13:11
        Janas powiedział że bierze pełną odpowiedzialność za wynik zespołu więc teraz
        nie powinien chować głowy w piasek, uważam że facet nie przyzna się do swoich
        błędów tak jak i Engel.
    • kuku85 prosze kupic granitur w czasie meczu z niemcami 11.06.06, 23:02
      to bedzie widok dla masochistow.
      //no fakt, dosc pozno ten mecz, moga pozamykac salony... ale mecz z kostaryka o
      16, moze wtedy??
    • Gość: Bzykus A moze sex w niedziele ich troche rozpali do boju? IP: *.vs.shawcable.net 12.06.06, 03:24
      Niech pokarza w koncu te swoje niedomyte jaja o zapachu sledzia.
    • Gość: konpolski Re: "Z czuba" rozczulone. Nie - "Z czuba" wściekł IP: 74.12.42.* 12.06.06, 05:43
      Janas - weź sobie wolne ... na cały miesiąc.
    • Gość: mirekmil propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:54
      za zwycięstwo - nagroda, za remis - ani grosza, a co za porażkę?
      Może jakaś"kara umowna" zmotywowała by zespół bardziej niż nagroda?!
      ... a z Niemcami i tak wygramy ... via(g)ra czyni cuda!
    • adas313 "Przerażony jak surykatka"?????? 12.06.06, 14:27
      Z daleka od surykatek!!!
      Jako miłośnik surykatek domagam się sprostowania!

Surykatki to bardzo dzielne zwierzątka potrafiące w razie potrzeby zaatakować
      (oraz zagryźć) dużo większe jadowite węże.

• Gość: ed Te relacje "z czuba" faktycznie pisze jakis czubek IP: *.nat.dsuj.pl 12.06.06, 14:42
      poziom "faktu"
    • Gość: cyg@nek Nigdy nie wygra ten, kto boi się przegranej. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 15:14
      Jak "się grało", tośmy krzyczeli: "Czy wygramy, czy przegramy, ale zbójom* się
      nie damy".
      *oczywiście padał tu zupełnie inny rzeczownik.
      Żaden z Niemców nie ma więcej niż 2 nóg.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka