Gość: MiK IP: *.echostar.pl 13.06.06, 23:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FFan Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.hsd1.il.comcast.net 13.06.06, 23:52 Jestesmy w dobrej sytuacji ale rowniez beznadziejnej i to obawiam sie znowu podetnie skrzydla. Jesli Janas zmieni sklad to da nam szanse na to abysmy mogli przynajmniej miec szanse na zwyciestwo. Jesli wybigna te same dretwe nogi to przegrywamy start juz w szatni i duzo musielibysmy miec szczescia aby ten mecz wygrac lub nawet zremisowac. Ja mam nadzieje, ze zapomna o wyniku i zaczna grac zeby wygrac. Dosc tych kalkulacji. Czarnym scenariuszem bylo by prowadzenie 1:0 aby przegrac 2:1 co prawdopodobnie sie zdarzy jesli zaczniemy kalkulowac. Moze jakis karny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK SKLAD IP: *.echostar.pl 14.06.06, 00:05 nie ma co sie pieprzyc panowie! zeby myslec o wygranej musimy zagrac mega ofensywnie. Na remis nas nie stac, a rozmiary porazki sa nieistotne - wiec TRZEBA ZARYZYKOWAC ! 4-4-2 i to zestawem ofensywnych zawodnikow. atak: jelen i brozek pomoc: krzynow, zuraw, szymkowiak, smolarek defens: zmienic baszczynskiego - przyprawia mnie ozawal serca. reszta jak bylo. bramka: kuszczak co do kuszczaka to nie ma co wydziwiac. puscil jedna szmatke - oczywisty kiks. tym bardziej, prawdopodobienstwo, ze zrobic cos takiego po raz drugi jest niemal zerowe. gral wiecej od boruca meczow o stawke w lepszej lidze i dla mnie robi wrazenie pewniejszego. najwazniejsze - jest dynamiczniejszy od arturo, ktroy sprawia wrazenie ociezalego. dodatkowo - nie widzialem jescze boruca, by obronil cos wydawalo sie nie do obrony. innymi slowy, broni poprawnie, ale nic poza tym. Wasze propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optimista Re: SKLAD IP: *.bchsia.telus.net 14.06.06, 00:17 Zeby tylko Pan prezydent nie wpadl na pomysl wizytacji teamu przed meczem. Tfu... nieczysta silo - tak jak pan premier "Yes, yes, yes" bo znowu sie cos w druzynie popsuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: SKLAD 14.06.06, 01:14 niech odwiedzi Niemców, może rzuci urok ten nasz szaman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polski Kibic polscy kibice są ślepi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:34 a dziennikarze na piłce znają się jak ślepy na kolorach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makra0@vp.pl Re: SKLAD IP: *.3.cust.bredband2.com 14.06.06, 14:52 Nie bardzo rozumiem naszych dziennikarzy(TVN24 bez sensu)ustawicznie przypominajacych statystyki, grozacych Niemcami, wrozacych kleske. Tak sie komentuje sport? To jacys od siedmiu bolesci wrozbici, oby sie ich jeki i biadolenia nie sprawdzily. Odpowiedz Link Zgłoś
pjuk MiK - lubie cie za Kuszczaka :-) 14.06.06, 02:14 ale obawiam sie ze taki ruch moze MENTALNIE przerosnac Janasa. Niestety ! Ja rowniez uwazam ze jedyna szansa to zagranie vabanque. Nic nie mamy do stracenia ! O walorach Kuszczaka juz tak duzo pisalem na tym forum ze nie ma potrzeby abym powtarzal, zreszta ja sam odczuwam juz z tego powodu pewien kompleks. Ale dodam, jeszcze jedna kwestie ktora jest argumentem bardzo malo znaczacym, choc mimo wszystko. 4 lata doswiadczen Kuszczaka wyniesionych z Herthy Berlin - byl rezerwowym, ale swietnie zna "klimat" niemieckiego boiska np. jak zawodnicy "nawoluja sie" do siebie itp. Mniej to jest istotne dla zawodnika grajacego w polu, ale na pozycji bramkarza bardzo pomaga czytac jak rozprowadzana jest akcja itd. Kuszczak na pewno NIE zagralby gorzej od Boruca, a "na 100% do kwadratu" swietna motoryka Kuszczaka oraz kapitalny instynkt jest jakims cieniem szansy ze Tomek ( z Boza pomoca) bylby w stanie wybronic nam ten mecz. Reasumujac, na miejscu Janasa : 1. W bramce wystawilbym Kuszczaka, na lawce Fabjanski 2. Boruc i Kazimierski (koniecznie!!!) na trybunach - dla nich mundial powienien sie juz skonczyc po meczu z Ekwadorem! 3. Kuszczak proponuje Janasowi sklad obrony, tych zawodnikow, z ktorymi jest najlepiej zgrany , dotyczy to zwlaszcza stalych fragmentow gry oraz sytuacji w ktorych Tomek wychodzi na przedpole (asekuracja na linii bramkowej) 4. w pomocy bez Szymkowiaka (co zresza juz przesadzone), zamiast niego na pewno Radomski - nie byl dobry z Ekwadorem, ale zna podobny stylem gry do niemieckiego futbol austriacki. 5. do 16tki mimo wszystko powolalbym Rasiaka (skoro juz jest w druzynie). Dalbym Rasiakowi szanse na ostatnie 30 minut meczu, na wymiane tego kto najbardziej slanialby sie na nogach, gdyby zaszla koniecznosc heroicznej obrony korzystnegho dla nas wyniku Rasiak prztydalby sie w walce o gorne pilki ( on na tle innych w naszej druzynie jest w tym elmencie gry akurat calkiem niezly). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2507r Re: SKLAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 08:30 Nadzieja na dobry wynik zdecydowanie iluzoryczna. Jedynym rozsądnym wyjściem jest wstawić do składu takich piłkarzy, którzy będą trzonem drużyny w eliminacjach ME, czyli Brożka, Jelenia, Gizę, itd przy rezygnacji z Żurawskiego, Krzynówka, Baszczyńskiego, Bąka, Szymkowiaka, - oni w reprezentacji raczej już grać nie będą. A wystawianie optymalnie najlepszego składu po to tylko by przegrać 1:3, a przy wstawieniu najmłodszych może być nawet 2:6 - to żadna pociecha. Patrzmy perspektywicznie, bo te mistrzostwa juz zostały przegrane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saifer Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:33 Moja wiara jest wariacka strasznie, bo wierzę, że Łysek wygra z rumakiem Old Shatterhanda :))) Co prawda ten Niemiec nawrócił Winnetou na chrześcijaństwo:) i dlatego przez ten bzdet, cała ta reprezentacja rodaków Shatterhanda wydaje mi się bzdetem zwyczajnym ... Zobaczymy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puniorski Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.isp.tvkg.net 14.06.06, 08:59 sory nie nie wiem jak wy ale ja mam juz dość meczy ostatniej szansy, aż mi się niedobrze robi jak nasi zaczynaja przeliczać kto z kim musi wygraać a kto przegrać, czy nie można zrobić tak żeby ktoś inny myslał o cudownych obliczeniach, a ja juz sie przyzwyczaiłem do tego że mecz polskiej reprezentacji można porównać do meczu w klasie okręgowej, choć tam chłopaki walczą a "nasze orły" sami widzicei przegraja z kretesem, odpadną z mundialu a nam Polakom pozostanie zachwycać się grą drużyn z krajów trzeciego świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuh Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.06, 00:03 przegrywaliśmy, "Wasserschlacht in Frankfurt 74" najleprzym przykładem, ale wtedy POLSKA REPREZENTACJA była REPREZENTACJĄ, a śp. GÓRSKI udzielał wywiadów na prawo i lewo, mimo kom. reżimu. I nie bał się powiedzieć co myśli, bo był FACHOWCEM i miał ZESPÓŁ kaczki na księżyc, rydzyk na Madagaskar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sophistes Hehe, panie Stec, kto zapłacił tym razem??? IP: *.proxnet.pl 14.06.06, 00:10 Za wypisywanie bzdur. Wczoraj na kadrę plujemy, dziś czyścimy ślinę własnym pyskiem. Warto się tak szmacić dla paru groszy, panie Stec???? ............................................................................... Nawet przysłowiowa krowa nie zmienia poglądów tak często jak sprzedawczyk Stec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Hehe, panie Stec, kto zapłacił tym razem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:29 Zdarzyło Ci się kiedyś pomysleć zanim napisałeś? Jeżeli redaktor po meczu z Ekwadorem obnaża wszystkie braki naszych piłkarzy a przed meczem z Niemcami jak prawdziwy kibic próbuje wlać nadzieję w ich serca to Ty kmiocie nazywasz to zeszmaceniem się? Wymień choć jedno zdanie w którym redaktor Stec zaprzecza sam sobie. Ile Tobie zapłacili za tego posta dziennikarze z konkurencji? Warto tak się zeszmacić dla paru groszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.bchsia.telus.net 14.06.06, 00:16 Zeby tylko Pan prezydent nie wpadl na pomysl wizytacji teamu przed meczem. Tfu... nieczysta silo - tak jak pan premier "Yes, yes, yes" bo znowu sie cos w druzynie popsuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Schalke - Wisła 1-4 IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:17 no co? nie da się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Schalke - Wisła 1-4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:30 Eintracht - Widzew 9-0 ... nie zawsze się da :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Schalke - Wisła 1-4 IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:51 ale do czasu Wisły tylko zdaje się 1 polski klub wyeliminował niemiecki w pucharach, wcześniej były plamy, chocby ta Widzewa, ale po Wiśle był jeszcze Groclin, (cienka przecież drużyna), w ost. czasie dajemy rade Niemcom i oby tak było w środę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TUTAK Jak się będzie im chciało to się zrehabilitują !!! IP: *.chello.pl 14.06.06, 00:30 A jak nie będzie się, naszym orłom i sokołom chciało chcieć i zagrać tak, że nie będzie, w nas kibicach żadnej wątpliwości, "że chcieli, ale Niemcy byli jednak lepsi", to nie ma żadnej innej realnej siły na tym świecie. Trzeba sobie jasno powiedzieć, że nasi reprezentanci, rzeczywiście jedni z najlepszych w kraju noszącym nazwę Polska, to są bardzo rozkapryszone "lelije" (tak się w moim środowisku nazywa ludzi o słabych charakterach i małych ambicjach) i jeśli tak się stanie, że uda Im się strzelić Niemcom bramkę, a ponadto będzie to jedyna bramka meczu, to będzie to przypadek, albo inaczej cud i tyle. Poziomem wyszkolenia poszczególnych zawodników i myśli trenerskiej, to w aktualnym układzie nie dorastamy Niemcom "do pięt". A jak przegracie z Niemcami, szanowni reprezentanci, to będzie i tak z tego jakiś pożytek, bo wtedy już na 100% odejdzie z funkcji selekcjonera, bardzo nielubiany przez większość kibiców JANAS. To też będzie Wasz, panowie reprezentanci wiekopomny sukces. I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Schalke - Wisła 1-4 IP: *.dyn.optonline.net 14.06.06, 05:39 Da sie. Oby tak bylo. Tylko ze w naszym srodku nie ma nikogo na miare Mauro Cantoro. Ale chcialbym sie mylic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:21 fajny artykuł :) wreszcie ktoś nie panikuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogrodnik Polska zagra w finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:22 to jasne! Brazylia powszechnie typowana jest na mistrza, a wygrała z Chorwacją 1:0. my chwilę wcześniej wygraliśmy w identycznym stosunku! ergo: jesteśmy tak samo dobrzy jak pewni kandydaci na mistrza! ergo: jak w tytule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gramic Re: Polska zagra w finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:25 Po ekwadorze przyrzekałem sobie że już więcej nie będę się unosił optymizmem ale nie mogę po prostu.DO BOJU CHłOPAKI, BIĆ GERMANIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1:0 dla naszych, niech żyje Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Brazylia jak Polska: 1-0 z Chorwacją!!! IP: *.dsl.mindspring.com 14.06.06, 02:42 Brazylia jak Polska: 1-0 z Chorwacją!!! oby dziś Polska była Brazylią!!! ... i pokonała Szwabów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek znowu kombinowanie! IP: *.server.ntli.net 14.06.06, 00:31 jeśli Polska wygra albo zremisuje, ale Kostaryka też wygra a jeszcze jeśli Ekwador przegra z Niemcami... za każdym razem jest skrobanie punktów, nadzieja na cud i opiekę boską. Dlaczego Polacy nie potrafia po prostu rzetelnie pracować i walczyć jak Chorwacja z Brazylią? Myślę że Niemcy beda sie nas troche bali, pilnowali bramki i ostatecznie wywalczymy "zwycięski remis", który nic nam nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogo Re: znowu kombinowanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:27 Chorwaci walczyli ale nic z tego nie wyszło. WKS walczyło jeszcze lepiej i waleczniej i też ma 0. Więc nie jest to takie proste. Powinno się oczekiwać dobrej gry a nie wyniku, bo wynik nigdy nie jest pewny, a na mundialu nie ma słabych drużyn. Ale to kombinowanie i liczenie punktów to żenada. Zgadam się w 100%. Lepiej jak zagrają piękny futbol i nie wyjdą niż jakby mieli wymęczyć awans. Tym bardziej, że potem trafia na Anglików i znowu będzie biadolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.range86-144.btcentralplus.com 14.06.06, 00:41 I po co ten artykuł?? bo co rozbudzać w czytelnikach nadzieję?? cuda sie może i zdarzaja, ale to musiało by być coś znacznie więcej niż cud, to musiałby być chyba największy cud w historii ludzkości- coś jak zmarwychwstanie chrystusa slbo cos podobnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.06.06, 00:45 Eeeech, Panie Stec. Znów Pan zapeszasz artykułem. Jeszcze zapomniał Pan o meczu reprezentacji olimpijskich i wspaniałej paradzie Wandzika na początku lat 90-tych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Nie przesadzaj! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 14.06.06, 00:47 Pokonanie obecnej kadry Niemiec to sprawa dla sredniakow. Czechy, Chorwacja, Wlochy i Brazylia nie beda mialy z tym zadnego problemu. Anglicy beda potrzebowali dogrywki. Polacy szczescia. Pech wyczerpal sie po "drewnianych" trafieniach Brozka i Jelenia. Polska do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogo Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:36 Nie masz zielonego pojęcia od piłce. Niemcy to solidni rzemieślnicy i nic więcej. Grają z kontry bo inaczej nie potrafią. Na dodatek popełniają błędy w obronie. Jakby trafili na T&T to też by zremisowali. Oni wymagają przeciwnika, który dużo atakuje i otwiera grę. I nasi tak niestety robią (przy słabej obronie). Jeżeli zagramy tak jak zwykle to przegramy. Ale można to zrobić inaczej. Natomiast Argentyna-Brazylia-Portugalia-Czesi-Holendrzy rozjadą Niemców jak małe dzieci. Zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lanumisu Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.06, 09:57 Jak tak czytam te wszystkie posty to smiac mi sie chce. Jak moga polscy kbice byc tak naiwni i wierzyc w awans do nastepnej rundy nie mowiac juz o zwyciestwie nad Niemcami. Ludzie , gdzie wy zyjecie? Nigdy z Niemcami nie wygrali i tym razem nie odejda od tradycji. Po co w ogole te spekulacje? Brakow technicznych nie da sie wyeliminowac w ciagu paru dni, a zawodnicy nie przejda metamorfozy zeby zagrac skutecznie.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogo Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:42 Wiesz kiedy ostatnio z nimi graliśmy? Co to ma wspólnego z dniem dzisiejszym? Zresztą to że my jesteśmy słabi to nie znaczy, że Niemcy są mocni. Jak trafią na taką beztroską drużynę jak Polska to wygrają. Ale jak trafia chociażby na Chorwację to dostaną w dupę. Nie wspominając o innych krajach które wymieniłem. POLACY Z NIEMCAMI NIE WYGRAJĄ, ALE NIEMCY NA MUNDIALU NIE ZAJDĄ DALEKO, żeby było jasne co mam na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy 14.06.06, 10:55 Gowniaz,my mozemy sie w smole wazyc,wazne ze Niemcy nie zajda daleko...!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogo Następny analfabeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 11:12 Ja tylko analizuję gre. Niemcy popełniają błędy i można ich pokonać. Na pewno nie wygrają z Ekwadorem (będzie remis). A naszym jak zabraknie agresywności to polegną. Poza tym Polacy lubią dużo atakować, ale potem brakuje im egzekutora. Więc nie dość, że się odsłaniają to jeszcze nie strzelają bramek. A Niemcy (i Szwedzi) najlepiej radzą sobie z takimi drużynami. Takimi które można skontrować. Widziałeś mecz Szwedów? Jak nie mogli szybko skontrować to nie wiedzieli co mają robić. Tak samo jest z Niemcami. I przestańcie tu wywalać tematy narodowe, bo sprawa jest jasna. Jak nasi będą szybciej biegać, celniej podawać, dłużej utrzymywać się przy piłce i częściej strzelać na bramkę to zostaną mistrzami świata. Jak każda inna drużyna zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Wygracie - raj i sława. Przegracie - kibel IP: *.spray.net.pl 14.06.06, 00:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Raczej najważniejsze 90 min życia. Nie przesrajcie IP: *.spray.net.pl 14.06.06, 00:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne:> Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:46 Pan Srec odczarowuje swoj text sprzed meczu z Ekwadorem:> dobre i to... choc gwoli prawdy, obydwie prawdy sa porazajace. Tam nie bylo szansy by przegrac, tu nie ma jej by wygrac:) Tam przegralismy, i tu przegramy... chyba, że... Chbya, że jest jakis interes bysmy w mundialu zostali. A jest?? spiskowa teoria dziejow mowi cos, ze Ekwador jednak przegra:) a my nie wygramy, nie przegramy... hmmm... czy my musimy byc tacy? wlasnie jacy?? swoich nie damy, sami zadziobiemy:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 01:17 Przepraszam: tam mialo byc Pan Stec. przepraszam najmocniej, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korona fan Dziś Polacy strzelą 6 bramek!!! Jestem pewien!!! IP: 81.6.130.* 14.06.06, 00:56 Klose - 4 Podolski - 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korona fan Polacy strzelą dziś 6 bramek!!! Jestem pewien!!! IP: 81.6.130.* 14.06.06, 00:58 Klose - 4 Podolski - 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynio Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.nwrknj.east.verizon.net 14.06.06, 01:00 zA 1974.tERAZ BOISKO BEDZIE SUCHE MAM NADZIEJE I JUZ BEDZIE MOZNA WYGRAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasme:> Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 01:10 > zA 1974.tERAZ BOISKO BEDZIE SUCHE MAM NADZIEJE I JUZ BEDZIE MOZNA WYGRAC ta... jak juz tak myslimy, to moze pojdzmy i dalej:D Teraz wszyscy niemcy beda mieli biegunke, wszyscy nasi życiową forme, wszyscy dzienikarze uznaja, ze Polska jest Chrystusem Drużyn, i od razu wejdziemy do finału... bez wzgledu na wynik. Boisko bedzie suche. Nasi nic nie zrobią, ale wyjdą z grupy. Chociaż nie wygraja:) pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yuki Okada Nie "harakiri" tylko sepuku IP: *.virnxx11.adsl-dhcp.tele.dk 14.06.06, 01:06 Panie Stec!!! kto jak kto ale Pan to powinien wiedziec -poprawna nazwa harakiri to SEPUKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepek Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.toya.net.pl 14.06.06, 01:09 I ma racje Rafał Stec,że możemy z Niemcami wygrać.Nie takie rzeczy zdarzały się na mundialach.Problem jest jeden;nasi nie moga wyjść na mecz z nastawieniem- byle nie przegrać-co niestety od jakiegoś czasu jest normą.Co nie przeskadza mi patrzeć z optymizmem na mecz,bo przecież cuda się zdarzaja,czego sobie i państwu życzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoj Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.06, 01:31 Jezeli wygramy z Niemcami 3:0 , Niemcy sa WYELIMINOWANI. To moj TYP. 3mam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.06.06, 01:32 a nie widzieliście jak byli zesrani na dzisiejszej konferencji. Bąkowi strach z oczu patrzył, a Żewłak z mety rzucił się po chamsku na dziennikarzy, że piją kawkę, notują w kajecikach....itp:) oby tak agresywny był jutrto na boisku. skoro już dzisiaj się boją, to co będzie jutro???(tzn. już dzisiaj:)) jednak moja flaga jeszcze wisi:) Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy 14.06.06, 07:18 Niestety, widziałem tą konferencję i najbardziej mnie wkurzyła odpowiedź na pytanie chyba brazylijczyka, który powiedział, że zepół Brazylii ma w takiej sytuacji 2 wyjścia wygrac lub wygrac. Na co Bąk odpowiedział, że oni nie myślą o zwycięstwie, tylko o dobrej grze. Nie chcą zwycięstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jup Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 01:33 Niemcy chca juz dzis zapewnic sobie wyjscie z grupy wiec nie ma mowy nawet o remisie, do ktorego mogloby dojsc, gdyby np. Niemcy mieli juz 6 punktow i grali z nami ostatni mecz w grupie. Wtedy moze by odpuscili z deka i wystawili rezerwy. O wygranej nie wspominam. Pytam jednak jak to karwa jest mozliwe ze dzanas ktory probowal ze 40 zawodnikow, zmienial, wymienial, kombinowal i w koncu tam wyselekcjonowal 23 (z Frankiem to q... przegial)i 4-4-2 i tydzien przed mistrzostwami zmienil system cos tam belkoczac malo zrozumiale ze mozna w tym systemie szybko przejsc do wariantu ofensywnego...taaa-mozna ale to Chorwacje albo Czechy chyba mial na mysli, a moze on nie ma mysli???Juz po sparingu czulem ze cos tam sie legnie w tej glowce, ze skoro bylo 1-0 z Ta CHorwacja to tylko tak dalej, no i karwa zagral tak z Equ...no to sie w pale po prostu nie miesci. Jestem pewien ze w tej chwili juz knuje jak sie zamorowac z Niemcami..pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 01:37 on to ćwiczył na Niemcy, gadało się: z Kolumbią ćwiczymy Ekwador, a Chorwację to na Niemcy. No i nie wiadomo dlaczego z Ekwadorem zagrał jak z Niemcami, biorąc pod uwagę, że w meczu towarzyskim wygraliśmy z nimi w zupełnie innym systemie grając, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niwag Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: 212.122.214.* 14.06.06, 01:35 Boruc - Zewlakow, Bak, Baszczynski, II linia - defensywny Sobolewski w srodku Mila na flankach Krzynowek i Jelen. Ofensywa Smolarek, Brozek, Rasiak. Zurawski juz dawno powinien byc w Polsce lub na wakacjach bo to jego modny kierunek i won z kadry. Szymek sie stara ale nie idzie wiec na rezerwie. Skoro nic nie gra to dajmy mu odpoczac. Musimy zagrac ultrta ofensywanie bo nie mamy juz nic do stracenia. Pozdrawiam i 3mam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkk Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 01:40 nie ma ch.. we wsi. Teraz nie tylko janas będzie ustalał skład. Zobaczymy co z tego wyjdzie. On się pod tym podpisze, ale przecież Piechnik i inni mu łeb wymaglują, a jak się postawi to wyleci do lasu na ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy 14.06.06, 01:45 Gość portalu: mkk napisał(a): > nie ma ch.. we wsi. > Teraz nie tylko janas będzie ustalał skład. > Zobaczymy co z tego wyjdzie. > On się pod tym podpisze, ale przecież Piechnik i inni mu łeb wymaglują, a jak > się postawi to wyleci do lasu na ryby. I będzie żył dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugo sutooooooo i szczęśliwieeeeeeeeee :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 01:52 chciałem powiedzieć, że Janas się przecież nie postawi tym starym. Jak się postawi, że wie lepiej to mu dadzą ze 3 karteczki do wyboru. Ale jak się nie postawi, a pewnie tak będzie, to mu wręczą jwedą karteczkę ze składem i z taktyką. Przecież jak Piechnik czy Apostel gada se w wywiadach, ze powinno być tak czy siak to znaczy, że tak tylko sobie fanzola? To są przełożeni janasa, a janas po tym meczu z Ekwadorem to już im tam nie bryknie, zwłaszcza, ze sam nie wie co się dzieje. Założę się, że skład na mecz z USA też nie Engel ustalał, miał swoją wizję i się jej trzymał, a po 0-6 to chyba nikt z nas nie podkuliłby ogona. Zauważam, ze w prasie piszą, ze z janasa zeszło powietrze i jest wyluzowany, czyli prawdopodobnie inni zajęli się tym czym on do tej pory się zajmował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris England,Poland, USA and Australia IP: *.hsd1.nj.comcast.net 14.06.06, 02:10 The great alliance against the fucken weasels. Polska jest czescia wielkiej koalicji anty Niemiecko-Francuskiej. Zwyciestwo w jutrzejszym meczu zapewni ze w1/8 Niemcy spotkaja sie z Anglia. To bedzie koniec szwabow. Polska do boju!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barwro5 Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.honeywell.com 14.06.06, 02:23 Przestrzegalem przed Ekwadorem,przeszczegam przed Kostaryka znam poludniowa pilke ale te druzyny byly w naszym zasiegu tylko trzeba troche wiecej ambicji. Natomiast w meczu z Niemcami w sportowej rywalizaci mamy "0"%szans .Jedyna nadzieja tak jak pisalem jest po stronie biznesu czy sponsorstwa 40 -50tys.fanow to gratka dla biznesu.Niemcy awans maja pewny a wiec wszystko moze sie zdarzyc ale przy "ZIELONYM STOLIKU". Polacy ,PZPN maja wtym temaci wprawe.W kazdym innym przypadku w rywalizacji sportowej wynik jest przesadzony najmniej 3-ma bramkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Rafał Stec: Z Niemcami nie przegrywamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 02:41 ja wam powiem, bedzie dzis 1:0 dla Polski - za '74! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głas No a jak monżna wygrac? IP: *.wdc-dc.xod.concentric.net 14.06.06, 02:48 Już jest za późno na pójście po rozum do głowy. A czy teraz nie przydali śię najbardziej wartościowi i bramkoszczelni, jak Franek, Kiełbasa, Nidziela, Podgórski, czy zbyt wcześnie olany Oli. Ten bażant janas jest i szkodnikiem i półświadomym. Z Kasperczakiem i Frankiem spacerkiem można by było wejś conajmniej do półfinału. Na ale żeby Kasperczak podjął się dziła, to wprzód należało by rozwiązac pasożytniczy pzpn. Obecnie, jak za komuny łajdacy są ważniejsi niż sport i dobra narodowe. Na pohybel bażantom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jup Re: No a jak monżna wygrac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 02:54 Zgoda! Jak wylecimy po tych 3 meczach Janas poleci z posady, to normalne, za to wesola ekipa z identyfikatorami na szyjach bedzie dalej w grze. Czyz to nie piekne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eres I znow eksperyment !!!!! IP: *.hsd1.ct.comcast.net 14.06.06, 02:53 najpierw cudotworca probowal nowego ustawienia / jakby zapomnial , ze systemem 4-4-2 wywalczyl awans / a teraz Zuraw ma nagle stac sie rozgrywajacym :))) A w meczu o pietruszke , czyli z Kostarykom , na bramce bedzie stal pewnie Rasiak. Odpowiedz Link Zgłoś