Dodaj do ulubionych

"Gramy u siebie! Polacy, gramy u siebie!" - Dor...

IP: *.chello.pl 15.06.06, 11:01
polscy kibice - klasa światowa
szkoda piłkarzy.. Janas won!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ostris(L) Re: "Gramy u siebie! Polacy, gramy u siebie!" - D IP: *.aster.pl 15.06.06, 11:15
      TACY SA KIBICE LEGII, NA ZAWSZE ZE SWOJA DRUZYNA NIE WAZNE CO SIE ZDARZY ZAWSZE
      PO(L)SKA
      • Gość: No Re: "Gramy u siebie! Polacy, gramy u siebie!" - D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 11:18
        Jeśli faktycznie byli z (L), to czemu Dortmund nie został zdewastowany? To nie
        mogli byc oni...
    • Gość: marek Re: "Gramy u siebie! Polacy, gramy u siebie!" - D IP: *.c151.petrotel.pl 15.06.06, 14:41
      Bardzo dobra postawa naszych kibiców.
      + za wszystko

• Gość: michał Re: "Gramy u siebie! Polacy, gramy u siebie!" - D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 15:20
      Jestem dumny z naszych kibiców. Z pilkarzy mniej ale i tak brawo za walkę.
      SZkoda... :-(
      Widzieliście tą flagę z Poznania za bramką? POZNAŃ WIERNY REPREZENTACJI !!
      • Gość: Michał moje skromne zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 08:14
        o czym wy tu k.... gadacie, Poznań, Wa-wa, może jeszcze Kraków, do k... nedzy
        tam pojechali kibice reprezentacji a nie poszczegolnych zasczanych klubów, co z
        tego ze jeden albo drugi zawdonik był z jakiegos klubu, skoro pseudokopacze
        ledwo udeza dwa razy piłka i chca zarabiac duza kase bo im sie nalezy, ci z
        drugiej ligii tyle zarabiaja w jeden miesiac co wiekszosc polaków przez rok!!!!
        i o czym mamy tu rozmawiać!!! 40 milinów ludzi, w tym 23-wspaniałych.

w wiekszosci pojechali na te mecze ludzie z kultura a nie patałachy stadionowe,
        dlatego tak dobrze wypadli polscy kibice!!!!
        czy na koszykówce, badz siatkówce demoluja swoje hale widowiskowe??!! nie tylko
        bydło na stadionach polskich (nie wszycy ale te 10% rzadzi całymi trybunami)

• pauulek Re: moje skromne zdanie 16.06.06, 10:23
          a ja wczoraj dostalem bilety na mecz w hanoverze, mysle ze Polacy po swietnym
          meczu w dortmundzie pokaza co potrafia, przeciez to tez szansa dla zawodnikow
          dostac inne/lepsze kontrakty.
    • Gość: fcmumin Wróciłem z MŚ IP: *.ptvk.pl 17.06.06, 00:20
    • Gość: amator Re: "Gramy u siebie! Polacy, gramy u siebie!" - D IP: *.qc.sympatico.ca 18.06.06, 00:35
      Apeluje do polskich pilkarzy, do tych, ktorzy maja resztki sumienia w sobie aby
      mecz z Kostaryka zupelnie polozyc. Niech bedzie 0:11, niech bedzie nawet 0:21,
      strzelajcie sobie sami bramki, wyglupiajcie sie. Nie chodzi tu o przejscie do
      historii w charakterze najwiekszych swirusow, ale chodzi o to by wreszcie swite
      Listkiewicza skompromitowac, by wreszcie ten betonowy PZPN zaorac. Teraz,
      kiedy "podbudowani" porazka 0:1 z Niemcami, znow hardo podnosza glowy, kolejny
      raz "nic sie nie stalo" itp. Blagam w imieniu polskich kibicow, ktorym jeszcze
      na sercu lezy dobro polskiej pilki - skompromitujcie sie, skompromitujcie ten
      skostnialy uklad. Poswieccie samych siebie dla dobra przyszlych reprezentacji.
      Jesli nie wy - apeluje do wladz o to samo, o co wnosili juz kiedys inni: prosze
      zawiesic PZPN, zlikwidowac wszystkie ligi i stworzyc pilke od poczatku. Niech
      nas wykluczaja, niech nas zawieszaja - wyjdzie to tylko z korzyscia na
      przyszlosc. Janasowi zycze udanych polowan.
    • Gość: 0l0 No to zobaczymy... IP: *.crowley.pl 19.06.06, 08:39
      zobaczymy jak będzie po ostatnim meczu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka