Gość: z Re: Janas: O dymisji po Kostaryce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:46 Cztery lata temu było prawie tak samo. Prawie, bo teraz Listkiewicz jakoś wytrwalej broni Janasa niż wówczas Engela. Choć wyniki mają - w gruncie rzeczy - takie same. Ale może lepiej poczekać, bo może się okazać, że Engel zwojował więcej... zpierwszejpilki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafii Już widze te sukcesy z nowym trenerem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:56 Mistrzostwo Europy w 2008, Mistrzostwo Świata w 2010, ehhhh...ludzie dajcie se spokój z tymi komentarzami, tu przez najbliższe 20 lat nic się nie zmieni, beznadziejni działacze,prezesi,piłkarze i menadżerowie już pogrzebali polską piłke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka z Tych Po słowach ich poznacie co chcieli przemilczeć IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 19.06.06, 21:04 Kochana i uwielbiana przez nas KOSTARYKO! Ty jesteś dla nas i świata: - wzorem demokracji na świecie! - Ty pierwsza na świecie zlikwidowałaś armię! - Ty przeznaczasz rekordowy procent budżetu na oświatę, czego zazdrości Ci minister Giertych! - Twoi ludzie szczycą się najdłuższą przeciętną trwałością życia, dlatego masz tak wspaniałych piłkarzy! - Ty masz najstarszą konstytucję, my jesteśmy maluczcy przy Tobie! - Ty masz największą bezludną wyspę świata! - Ty masz cudowne uprawy bananów o blisko 130 letniej tradycji! - Ty jesteś wielka, bogata, mądra i cudowna! W imieniu kibiców z europejskiego, malutkiego kraju, będącego na dorobku, ciągłej budowie i modernizacji, rozpoczynamy składanie modłów do Was i Boga : WYGRAJCIE Z NAMI w tym prestiżowym meczu, bo tylko to pozwoli dokonać zmian w naszym Zapyziałym Związku Piłki Kopanej w skrócie PZPN. Obiecujemy, że za to będziemy zamawiać banany tylko w Waszej firmie CHIGUITA BRANDS a nie u tych zadufanych w sobie EKWADORCZYKÓW! A nasi kochani zawodnicy: Wy przegrywając świadomie ten pojedynek wygracie bitwę dla siebie i IV R.P. Będzie to cudowny pomnik dla Prezesa i jego ludzi, dla których myślenie stało się funkcją społeczną a nie funkcją mózgu! Browary wszystkich krajów łączcie się .... w celu dokonania zmian ! A tak na marginesie wypowiedzi znawcy koncernów. Panie Krzynówek, FAKT i DZIENNIK mają tego samego ojca, ten ostatni synek uzupełnia braki gotówy trenerowi reprezentacji [co widzimy w TV]. Trenerowi to nie przeszkadza, nie czuje się sponiewierany moralnie i psychicznie. Niech Pan się tym zajmie w chwilach przesiadywania na ławce rezerwowych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Janas: O dymisji po Kostaryce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:08 ...miernoty piłkarskie ( trenerskie ).Jaki zarząd PZPN taka reprezentacja.Zamiast zająć się rzeczową analizą kompromitującej gry, czepiają się dziennikarzy.Do roboty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 61f Re: Janas: O dymisji po Kostaryce IP: *.toya.net.pl 19.06.06, 21:39 pajac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Janas: O dymisji po Kostaryce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:05 Co do gry polskiej reprezentacji, jej składu,przygotowania fizycznego i kierowania nią z ławki powiedziano już wszystko. Natomiast Fuckt to nie jest gazeta. Dyskusja z nimi nie ma sensu. Dokładnie na tej samej zasadzie można by mówić, że zużyty papier toaletowy nie ma śmierdzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Janas: O dymisji po Kostaryce IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.06.06, 22:15 Janas,Listkiewicz PZPN ludzie czytam te wasze posty itak się zastanawiam KTO do cholery był na boisku?winni wszyscy tylko nie dupki w korkach i koszulkach z godłem jeśli to nie od tej nibyreprezentacji zależała sytuacja na murawie to po jaki fiut ONI tam pojechali.mogli pojechać Janas iListkiewicz i z grupy byśmy napewno wyszli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Janas ma wkład do długopisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:16 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Janasowi dziękujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:24 Niech trenuje reprezentację Niemiec - wtedy na pewno ich pokonamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sad Re: Janasowi dziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:28 powyższej gównarzerii już dziękujemy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Na mistrzostwach najbardziej zawiedli dziennikarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 07:51 Na mistrzostwach najbardziej zawiedli dziennikarze. Ich poziom prowadzenia wywiadów jest żenujący a pytania na konferencjach na poziomie 10-letnich dzieci. Gdybym był piłkarzem to bym z nimi nie gadał. WSTYD pismaki! Odpowiedz Link Zgłoś
aykro A propos Faktu 19.06.06, 22:26 Dziennikarze tej gazety specjalizują się w wyszydzaniu wysiłku wszystkich polskich sportowców. Nie mówię, że polscy piłkarze nie zasłużyli. Ale przypomnijcie sobie chamstwo Faktu w czasie igrzysk w Turynie! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=37496281&v=2&s=0 (data tego postu jest nieprzypadkowa - wtedy właśnie Polacy zdobyli oba medale) W sumie niewiele to się różni od napisania na okładce - "Hańba, żenada, Wstyd, Kompromitacja! Nie wracajcie do domu!!!" po porażce z Ekwadorem, gdy przecież były jeszcze teoretyczne szanse na awans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Zapomnij o Franku! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 19.06.06, 22:48 Zurawski i Krzynowek sa powodem kompromitacji. Franek zrobilby tele co zrobil z Litwa! Odpowiedz Link Zgłoś
ajhk.natalia Re: Janas: O dymisji po Kostaryce 19.06.06, 22:49 Ok. Można tylko dodać, że ostatnie wystąpienia Janasa sugerują jakieś zakłócenia w osobowości selekcjonera. Chyba po powrocie z Mundialu powinien zgłosić się na badania {Pruszków Wschodni, Drewnica?}. Oldboy2. Odpowiedz Link Zgłoś
maslo12 Re: Janas: O dymisji po Kostaryce 19.06.06, 23:04 Jak ktos kto czyta Fakt moze dobrze grac w pilke. Poza tym ja uwazam ze cel jest osiagniety. Jeszcze mecz z Kostaryka, pakowanie walizek i wychodzimy z grupy,potem na lotnisko i przywitanie na okeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Janas ma jeden problem: C2H5OH IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 23:15 "Janas: Mundial kosztował mnie wiele zdrowia" tak, pewnie będzie musiał mieć transplantowaną wątrobę :) Zastanawiam się jak, ktoś kto nawet nie próbuje ukrywac swojego problemu alkoholowego, moze pełnić funkcję trenera reprezentacji narodowej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka z Tych Re: Janas ma jeden problem: C2H5OH IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 19.06.06, 23:33 Nie mogę rozszyfrować tego problemu mimo że w szachy gram już dość długo. Skoczyłem konikiem na C2 i waletem na H5, po drodze straciłem 2 piony i zostałem sam na H2O. Ustawienie naszych figur na dzień 19.06.nie pozwalają mi zakończyć partii. Proszę o kilka "szczegółów" związanych z problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killbill panu juz dziequjemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 01:21 niestety trzeba to powiedziec glosno - janas : prawie jak trener. prawie robi wielka roznice..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kszynówek na aut Re: Janas: O dymisji po Kostaryce IP: *.domena.pl / 195.94.220.* 20.06.06, 04:59 Kszynówek na mistrzostwach gra wyjatkowo słabo ale występem w obronie Janasa na konferencji prasowej załatwił sobie miejsce w składzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szerszen039 Re: Janas: O dymisji po Kostaryce IP: *.red.bezeqint.net 20.06.06, 08:26 Zyczę zwycięstwa naszym graczom, wbijecie prawdopdobnie przynajmniej jeden do zera. Pozdrowienia od szerszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Wanchope = Hat Trick ;) IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.06.06, 10:38 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbados Re: Janas: O dymisji po Kostaryce IP: *.85-237-184.tkchopin.pl 22.06.06, 19:23 Szkoda mi Janasa. To piłkarze są nieudolni. Jeżeli nie ma w kim wybrać , to gra się takimi jacy są. Odpowiedz Link Zgłoś