Dodaj do ulubionych

Portugalia - Holandia z czuba i na żywo.

25.06.06, 20:55
Nie sposób kibicować obu druzynom. Szkoda że któraś musi odpaść.
Obserwuj wątek
    • Gość: bramka Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 20:57
      "20:49 Jacek Gmoch wykonał właśnie najgorszy rysunek w historii
      czarodziejskiego ołówka. Wygląda trochę jak połączenie lodowiska hokejowego i
      orła z mupetów (rzut z góry)"
      Wiadomo nie od dziś że Mistrzem Plazmy jest Engel. Więcej finezji, talentu i
      lepszy warsztat. Z doborem koloru szlaczków też radzi sobie najlepiej.

A poza tym: Holandia!!!
    • fdj Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. 25.06.06, 20:57
      No i co narobiliście. Teraz nie da się oglądać meczu, tylko te 80 WAGs oraz
      kibicki ;-)
      • Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 20:59
        tak, dzięki czubos na mecz patrzą raczej kobiety - paradoks trochę...
        (to subtelna prośba o wiecej fotek męskich)
        • Gość: babatu Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.06, 21:01
          Po co sie silic na subtelnosci, WICEJ MESKICH CIAL do poogladania (ech, tylko
          poogladania ...)
        • ashton Eee tam subtelności: panów prosimy!!! 25.06.06, 21:02
          W bardziej eleganckich pozach niż pozbywający się zielonego świństwa Beckham :-)
          Będę za pół godziny, tradycyjnie proszę wołać w razie tęsknoty.
          ORANJE!!!
          • Gość: kol@ Re: Eee tam subtelności: panów prosimy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 03:20
            obejrzauem ten mecz jeszcze raz i oto wnioski. w spotkaniu holandii z portugalia
            powinno byc co najmniej 4:2 w czerwonych kartkach dla portugalii i sedzia
            powinien oddac walkowera holandii. kartki /w kolejnosci/ dla: costinhi /juz
            jakis kwadrans wczesniej, niz wyleciau za debilna reke/, figo /za uderzenie
            guowa, palant, a potem jeszcze dodatkowo za opoznianie gry, podwojny palant/,
            deco /za opoznianie i podnoszenie piuki reka, za co zreszta wyleciau, kolejny
            palant/ i simao sabrosa /za kopniecie w guowe van der sara, zuosliwie i bez
            piuki - takoz palant/. obie czerwone dla holandii slusznie, podobnie jak zoute
            dla obydwu druzyn, ktorych i tak sedzia pokazau za mauo - zreszta takze palant.
            reasumujac - portugalia to ch..e, ktorym ten awans powinien zostac odebrany
            decyzja fifa, bo na niego nie zasluzyli a sku..el figo powinien dostac kare
            oraz dyskwalifikacje. rzekuem.
    • Gość: pLuToN Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 20:58
      Co tak dlugo? Zawsze zaczynacie wczensiej ; d
      • Gość: gośćnr1 Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.chello.pl 25.06.06, 21:02
        czy trenerem Portugalii jest Gene Hackman?

crazy4cinema.com/Actor/imgs/hackman.jpg
        www.abc.net.au/worldcup2002/galleries/brazil/luiz_felipe_scolari.jpg
    • sebek2080 Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. 25.06.06, 21:04
      Czy ktoś wie jak wymawia się prawidłowo nazwisko Dirka Kuyta? "Kałt" jak mówi Borek, "Kajt" jak mówi Szpakowski czy może "Kjut"?
      • Gość: van hammel Wymowa KAŁTa IP: *.aster.pl 25.06.06, 21:53
        Ciężko wytłumaczyć bez fonii, ale jak by nie patrzeć słynny (obśmiany wszem i
        wobec) 'Kałt' jest najbliżej właściwej wymowy.
        Najpierw coś a la 'o umlaut' (bądź skandynawskie 'a z kółeczkiem', jesli komus
        wygodnie) a potem 'u umlaut'.
      • Gość: gościówa Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.adsl.xs4all.nl 25.06.06, 23:11
        Kujit. Tak sie je wymawia.
    • Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 21:10
      Najpierw dajecie 80 fotek dziewczyn a potem będziecie się dziwić że forum
      umiera:)
      • d_ost Najgorszy możliwy finał 25.06.06, 21:12
        Tak żeby wrócić do wątku zaczętego podczas ekwador-anglia:

Włochy Anglia. Do końca meczu 0:0 plus złamany nos. Jeśli jest sprawiedliwość
        na tym świecie - to Beckhama. Jeśli jej nie ma - Rooneya.
        W dogrywce 0:0. Potem karne. Wygrywa ta drużyna, która w końcu strzeli karnego
        w światło bramki. Buffon strzela karnego, trafia. Zostaje mistrzem świata.
        Pierwszy w historii drugoligowy bramkarz mistrz świata.
        • Gość: bramka Re: Najgorszy możliwy finał IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 21:16
          Na razie to kuriozalny żarcik, ale jeśli się sprawdzi, nastąpi lincz za
          krakanie:)
          A tak na marginesie to widzieliście kiedyś bramkarza strzelającego karne? Chyba
          Chilavert strzelał...
          • d_ost Re: Najgorszy możliwy finał 25.06.06, 21:36

> A tak na marginesie to widzieliście kiedyś bramkarza strzelającego karne?
            Chyba
            >
            > Chilavert strzelał...
            Obecny na ekranach naszych TV Ricardo strzelał:)
    • wolek1 frytki z majonezem sa pycha!!! 25.06.06, 21:11
      frytki z majonezem sa pycha!!!
      • cover_wielki Re: frytki z majonezem sa pycha!!! 25.06.06, 21:12
        oho majonez, czubaki odkryły ameryke !!
        to ja ide oglądać, tu się nic nie wydarzy
      • kuratorr Re: frytki z majonezem sa pycha!!! 25.06.06, 21:12
        "sam widziałem. aż pływają w tym gó..e"
        • Gość: bramka Re: frytki z majonezem sa pycha!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 21:17
          Słyszałam o tym dawno, news z brodą. Ale póki nie zobaczę, nie wierzę
          • Gość: loth e panowie Jaki Leonardo? :) IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 25.06.06, 21:22
            Pan Malarz Nuno ma się tak do Leonarda jak..piernik do wiatraka:)różnica
            pokolenia:) więcej tych wpływów niderlandzkich :) ok wracam do oglądania
            meczu:))no i jest Goool!
    • Gość: szkoda Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.devs.futuro.pl 25.06.06, 21:24
      szkoda ze nieogladacie tvp nie wsyzyscy maja polsat sport ekstra... ale wam
      zazdroszcze, u nas duo:) Darek i Grzeogorz. jakie oni madre rzeczy mówia... juz
      wole mati&rokokoko
      pozdrawiam
    • Gość: ten ktory nie wie Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.cable.ubr10.edin.blueyonder.co.uk 25.06.06, 21:25
      Czy ktos mnie moze oswiecic kto to jest ten Rokoko?

Nie mam polskiej tv :(
      • Gość: Blekota Rokoko=Roman Kołtoń IP: *.chello.pl 25.06.06, 21:27
        • Gość: ten ktory juz wie Re: Rokoko=Roman Kołtoń IP: *.cable.ubr10.edin.blueyonder.co.uk 25.06.06, 21:30
          dzieki!
      • Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:28
        romek kouton, fkors! ;))
      • Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 21:28
        Ja mam też tylko tvp ale to chyba Kołtoń, nie?
        Szpakowski mówi "Kajt". Boję się że wpadnie na ksywkę "Kajtek"
    • fdj ________Skończyłem oglądać 80 + 90!!!_________ 25.06.06, 21:33
      80 WAGs + 90 kandydatek na Miss Trybun.
      Działo się coś w meczu? Ile jest?
    • Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:34
      mam zapas doskonauego sernik na zimno ale konczy misie browar - czyz zycie nie
      jest okrutne?!
      • Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 21:36
        ja mam gorzej - w lodówce osamotniony pomidor... Zastanawiam się jak go
        przyrządzić
        • Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:37
          umyj i zjedz jak jabuko, z sola.. ;))
          • Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 21:39
            chciałam go jakoś uatrakcyjnić...
            • cover_wielki Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. 25.06.06, 21:42
              upiecz go albo ugotuj
              • Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 21:44
                myślałam żeby usmażyć. Jak holandia nic nie strzeli to idę eksperymentować
            • ashton Hm... popieprzyć??? 25.06.06, 21:43

• Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:43
              podczas meczu?! no ale dobra, jak Ci sie chce, to zmieszaj majonez ze smietana i
              drobno siekanym czosnkiem, daj nieco przypraw na samego pomidorka i pokrojengo w
              czastki maczaj w tym sosie. na to wszystko zas tarty zouty ser. pychota!
              • ashton Do zCzubaków. 25.06.06, 21:45
                Prosimy o przepis na pomidora po niderlandzku/portugalsku ;-)
                • Gość: bramka Re: Do zCzubaków. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 21:49
                  Tak myślałam że może by zareagowali na mój kryzys kulinarny
              • Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:46
                szczypior tez sie tu sprawdza. no i oczywiscie - pieprzyc! ;DD

heh, czerwona! portugalia w 10.!!
              • Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 21:47
                Nie znałam tego. Qrcze musi być dobre a ja nie mam składników:( Tylko
                przyprawy...
    • Gość: vlaamse Huntelaarowy blog IP: *.aster.pl 25.06.06, 21:44
      "Blog o Klaasie Janie Huntelaarze albo Klaasa Jana Huntelaara. Nie wiemy, nie
      znamy niderlandzkiego"

Blog zdecydowanie o KJH a nie przezen prowadzony. Autorka natomiast jest
      niejaka Lisette Sweet.

Nie ma to jak blyskawiczny 'bialy wywiad'! :)
      • d_ost Konkurs - najgłupsza czerwona kartka 25.06.06, 21:47
        Cositnha właśnie zepchnął Sobolewskiego z pierwszego stopnia podium
        • Gość: loth Re: Konkurs - najgłupsza czerwona kartka IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 25.06.06, 21:49
          A trener prawie jak Janas. Fakt szczyt głupoty Costinhi (chyba to się tak
          odmienia ;)
    • Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:47
      szpaku powiedziau 'antycypacja', bosz.. ;o
      • Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:48
        przerwa - lece po browar, c ya! ;))
    • Gość: Lolek Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: 82.139.16.* 25.06.06, 21:49
      Odpowiedź na pytanie - Kogo Czub miał na myśli :)? Nie wiem po co ale napisze -
      Costinhę?
      • dymiacy_piecyk Konkurs 25.06.06, 21:51
        Trenera Scolariego za zagranie trypu 'janas' (sytuacja z Sobolewskim) i
        przekonanie, że Costinha dotrwa do przerwy?
        • Gość: jajko Re: Konkurs IP: *.pools.arcor-ip.net 25.06.06, 21:52
          drugiego czuba??
        • kuratorr Re: Konkurs 25.06.06, 21:53
          mysle ze jednak chodzilo o van bommela. wszak wiadomo ze bommel to po
          holendersku "osioł"
      • Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 21:51
        Idę robić pomidora.
        Czy mi się wydaje czy Darek mówi: Rołben?
        • kuratorr Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. 25.06.06, 21:55
          nie wiadomo. natomiast gdy do pilki dochodzi cocu szpakowski traktuje go
          kombinacja "u" z "i" + umlaut
          • Gość: gaza koki IP: *.aster.pl 25.06.06, 21:58
            > natomiast gdy do pilki dochodzi cocu szpakowski traktuje go
            > kombinacja "u" z "i" + umlaut

Bo tak trza - 'u' się w tym wypadku (w sensie pozycji w sylabie) wymawia jak 'u
            umlaut'. No i oczywiście akcent na ostatnią sylabę.

• Gość: pytek Re: Who is Rokokoko?? IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.06, 22:00
              bo nie wiem
              • Gość: Jac Re: Who is Rokokoko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:11
                Rokoko red. sportowy "Super Express-u"
                • Gość: pytek Re: Who is Rokokoko?? IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.06, 23:08
                  Gość portalu: Jac napisał(a):

> Rokoko red. sportowy "Super Express-u"

thx
                • levy Właśnie - a czemu Rokoko? 26.06.06, 08:24
                  Bo też nie wiem, coś przegapiłem.
            • d_ost Re: koki 25.06.06, 22:01
              Gość portalu: gaza napisał(a):

> > natomiast gdy do pilki dochodzi cocu szpakowski traktuje go
              > > kombinacja "u" z "i" + umlaut
              >
              > Bo tak trza - 'u' się w tym wypadku (w sensie pozycji w sylabie) wymawia
              jak 'u
              >
              Trzeba zapytać bożydara z polsatu - on się uczy holenderskiego. jak mówi o
              holendrach to normalnie nie wiadomo o co chodzi. jakby kluchów w buzię piękną i
              przystojną nabrał.
              • kuratorr Re: koki 25.06.06, 22:02
                ma takie fajne holenderskie okulary. slyszalem ze niezle sie mozna w nich zbakac.
          • d_ost Dudek w studio 25.06.06, 21:59
            Rozumiem, że mu okradli chałupę, ale czy naprawdę nie dało się włożyć czegoś
            normalnego??
    • Gość: orzechowy Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:07
      Szpakowski mówi: Matjens, tym przeszedł samego siebie
    • Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:11
      dobra, mam zapas 'specjala' na druga pouowe i widze, ze sie normalnie
      rozstrzelali chuopcy od samego poczatku! ;))
      • Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 22:12
        No! pomidor mi się przez nich przypali...
        • d_ost Rajd Miguela 25.06.06, 22:13
          Przeleciał całe boisko - szkoda, że mu strzał nie wyszedł. I teraz wyobraźcie
          sobie, że coś takiego miałby zrobić Baszczyński. Pomijam umiejętności
          techniczne - on by nie zdołał bez piłki całego boiska bez przystanku przebiec
          • Gość: kol@ Re: Rajd Miguela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:15
            wiec moze to lepiej, ze go West Ham jednak nie wziau.. dla West Hamu, fkors! ;D
        • Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:14
          na goraco jednak? i co mu robisz, temu pomidoru?
          • Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 22:15
            znalazłam kawałek cebulki więc smażę... Z bazylią, czosnkiem, oregano, solą i
            pieprzem. Zobaczymy
            • d_ost Plaga poślizgów 25.06.06, 22:19
              Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale Kosowski w meczu z ekwadorem rozpoczął
              prawiziwą serię poślizgów. co spotkanie, to faceci lecą co chwila na ziemię.
              Coś Niemcy zepsuli na tych boiskach? Jakaś dywersja?
              • Gość: bramka Re: Plaga poślizgów IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 22:22
                cholera solniczka mi się rozwaliła i dalej to sie domyślacie...
                Nie tylko na boiskach są pechowcy
    • Gość: Pablo Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:17
      Ta kultowa bajka to South Park. Oni tam nie lubili wszystkich Kanadyjczyków a
      juz naprawde nie lubili Braiana Adamsa :).
    • dymiacy_piecyk Celina i jej pieśń 25.06.06, 22:18
      To nie było jakieś bardzo skpmplikowane, piosenka o męskich klejnotach jest tu:
      tiny.pl/td1v
      Mnie z kolei telepie, jak słyszę 'nahlepska muzyka' w wykonaniu pieśniarki z
      Kolumbii, via Liban.
    • Gość: eric c. Blame Canada! They're not even a real country... IP: *.aster.pl 25.06.06, 22:20
      "Blame Canada! They're not even a real country anyway!"

• Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:23
      no, teraz meczyk sie robi jeszcze ciekawszy - ale czerwonej to ja tam zaprawde
      nie widziauem..
      • Gość: Jac Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:24
        To była 2ga zółta....
        • kuratorr Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. 25.06.06, 22:25
          drugiej zoltej tez nie widzialem.
          • Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:29
            heh.. ;DD
          • Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 22:30
            obawiam sie że holandia skończy jak mój pomidor - tyle trudu na marne.
            W dzisiejszych czasach czasem potrzeba trzech żółtych żeby zejść z boiska...
            • Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:34
              a nie mowiuem 'zjedz jak jabuko'? no mowiuem przeca.. ;D

ale sie meczyk nam rozwinau, co? 10 zoutych, 2 czerwone, hehe.. co bedzie dalej,
              ciekawym? ;DDD
              • Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 22:36
                no tak ale to odnalezienie zaginionej cebuli mnie zachęciło...
                Jak tylko znajdzie czerwoną kartkę to może zacząć wywalać
                • Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:39
                  juz chyba z 12 zoutych, 3 czerwone i dalej sie dzieje - kocham ten mecz!! ;DDD
                  • Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 22:42
                    jest rzeczywiście coraz lepiej. Wróżę jakieś kartki dla scholariego i sędziów
                    liniowych. Tylko żeby holandia strzeliła...
                    • Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:44
                      amen! ;))
                      • Gość: Jac Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:46
                        a szpaq nie podsumowuje... co jest?
                        • Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:49
                          adrenalinka mu skoczyua i oddechu nie moze zuapac pewnie.. ;D
    • kuratorr Zabije Szpakowskiego.. 25.06.06, 22:27
      za wan der farta.
      • Gość: kill.all.hippies Re: Zabije Szpakowskiego.. IP: *.aster.pl 25.06.06, 22:33
        Fakt, 'v' to cos pomiedzy 'w' i 'f', wiec powinien oba wzmawiac tak samo, a nie
        ze jedno tak a drugie siak!
        • Gość: Jac Re: Zabije Szpakowskiego.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:34
          Rusek sobie nie radzi!
    • kuratorr zaraz karwaliowi.. 25.06.06, 22:31
      beda perfumowac noge. a sedzia znow nie wie co sie dzieje.
    • Gość: entomb Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:35
      Nie wiem jaki bedzie wynik...
      ale sedzie wypaczyl i tak caly mecz...
      tylko koles z Urugwaju, Larrionda, sedziuje konsekwentnie i sie nie piep***
      • ashton Mistrzostwo świata dla sędziów! 25.06.06, 22:36

• Gość: p Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:36
      pierwszy do wyrzutu z boiska powinien pójść sędzia...
      • Gość: stalowygigant Sędzia kalosz IP: *.chello.pl 25.06.06, 22:38
        ochujał ten rusek doszczętnie . Powinni go zabić
      • d_ost Za co Deco dostał drugą żółtą? Bo ja nie kumam 25.06.06, 22:39
    • Gość: Lady Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: 195.116.35.* 25.06.06, 22:39
      "21:48 Koniec pierwszej połowy. W drugiej połowie na boisku będzie luźniej" no tak, jest dużo luźniej, jak na razie (jeszcze przecież dużo czasu) o 3 biegających po boisku mniej
      • ashton Jak on tego nie strzelił?????????? 25.06.06, 22:39

• d_ost Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. 25.06.06, 22:40
        Ale za to mecz potrwa tyle jakby była dogrywka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka