cover_wielki 25.06.06, 20:55 Nie sposób kibicować obu druzynom. Szkoda że któraś musi odpaść. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bramka Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 20:57 "20:49 Jacek Gmoch wykonał właśnie najgorszy rysunek w historii czarodziejskiego ołówka. Wygląda trochę jak połączenie lodowiska hokejowego i orła z mupetów (rzut z góry)" Wiadomo nie od dziś że Mistrzem Plazmy jest Engel. Więcej finezji, talentu i lepszy warsztat. Z doborem koloru szlaczków też radzi sobie najlepiej. A poza tym: Holandia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. 25.06.06, 20:57 No i co narobiliście. Teraz nie da się oglądać meczu, tylko te 80 WAGs oraz kibicki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 20:59 tak, dzięki czubos na mecz patrzą raczej kobiety - paradoks trochę... (to subtelna prośba o wiecej fotek męskich) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babatu Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.06, 21:01 Po co sie silic na subtelnosci, WICEJ MESKICH CIAL do poogladania (ech, tylko poogladania ...) Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Eee tam subtelności: panów prosimy!!! 25.06.06, 21:02 W bardziej eleganckich pozach niż pozbywający się zielonego świństwa Beckham :-) Będę za pół godziny, tradycyjnie proszę wołać w razie tęsknoty. ORANJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Eee tam subtelności: panów prosimy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 03:20 obejrzauem ten mecz jeszcze raz i oto wnioski. w spotkaniu holandii z portugalia powinno byc co najmniej 4:2 w czerwonych kartkach dla portugalii i sedzia powinien oddac walkowera holandii. kartki /w kolejnosci/ dla: costinhi /juz jakis kwadrans wczesniej, niz wyleciau za debilna reke/, figo /za uderzenie guowa, palant, a potem jeszcze dodatkowo za opoznianie gry, podwojny palant/, deco /za opoznianie i podnoszenie piuki reka, za co zreszta wyleciau, kolejny palant/ i simao sabrosa /za kopniecie w guowe van der sara, zuosliwie i bez piuki - takoz palant/. obie czerwone dla holandii slusznie, podobnie jak zoute dla obydwu druzyn, ktorych i tak sedzia pokazau za mauo - zreszta takze palant. reasumujac - portugalia to ch..e, ktorym ten awans powinien zostac odebrany decyzja fifa, bo na niego nie zasluzyli a sku..el figo powinien dostac kare oraz dyskwalifikacje. rzekuem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pLuToN Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 20:58 Co tak dlugo? Zawsze zaczynacie wczensiej ; d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćnr1 Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.chello.pl 25.06.06, 21:02 czy trenerem Portugalii jest Gene Hackman? crazy4cinema.com/Actor/imgs/hackman.jpg www.abc.net.au/worldcup2002/galleries/brazil/luiz_felipe_scolari.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sebek2080 Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. 25.06.06, 21:04 Czy ktoś wie jak wymawia się prawidłowo nazwisko Dirka Kuyta? "Kałt" jak mówi Borek, "Kajt" jak mówi Szpakowski czy może "Kjut"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van hammel Wymowa KAŁTa IP: *.aster.pl 25.06.06, 21:53 Ciężko wytłumaczyć bez fonii, ale jak by nie patrzeć słynny (obśmiany wszem i wobec) 'Kałt' jest najbliżej właściwej wymowy. Najpierw coś a la 'o umlaut' (bądź skandynawskie 'a z kółeczkiem', jesli komus wygodnie) a potem 'u umlaut'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.adsl.xs4all.nl 25.06.06, 23:11 Kujit. Tak sie je wymawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 21:10 Najpierw dajecie 80 fotek dziewczyn a potem będziecie się dziwić że forum umiera:) Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Najgorszy możliwy finał 25.06.06, 21:12 Tak żeby wrócić do wątku zaczętego podczas ekwador-anglia: Włochy Anglia. Do końca meczu 0:0 plus złamany nos. Jeśli jest sprawiedliwość na tym świecie - to Beckhama. Jeśli jej nie ma - Rooneya. W dogrywce 0:0. Potem karne. Wygrywa ta drużyna, która w końcu strzeli karnego w światło bramki. Buffon strzela karnego, trafia. Zostaje mistrzem świata. Pierwszy w historii drugoligowy bramkarz mistrz świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Najgorszy możliwy finał IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 21:16 Na razie to kuriozalny żarcik, ale jeśli się sprawdzi, nastąpi lincz za krakanie:) A tak na marginesie to widzieliście kiedyś bramkarza strzelającego karne? Chyba Chilavert strzelał... Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Re: Najgorszy możliwy finał 25.06.06, 21:36 > A tak na marginesie to widzieliście kiedyś bramkarza strzelającego karne? Chyba > > Chilavert strzelał... Obecny na ekranach naszych TV Ricardo strzelał:) Odpowiedz Link Zgłoś
wolek1 frytki z majonezem sa pycha!!! 25.06.06, 21:11 frytki z majonezem sa pycha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: frytki z majonezem sa pycha!!! 25.06.06, 21:12 oho majonez, czubaki odkryły ameryke !! to ja ide oglądać, tu się nic nie wydarzy Odpowiedz Link Zgłoś
kuratorr Re: frytki z majonezem sa pycha!!! 25.06.06, 21:12 "sam widziałem. aż pływają w tym gó..e" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: frytki z majonezem sa pycha!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 21:17 Słyszałam o tym dawno, news z brodą. Ale póki nie zobaczę, nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loth e panowie Jaki Leonardo? :) IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 25.06.06, 21:22 Pan Malarz Nuno ma się tak do Leonarda jak..piernik do wiatraka:)różnica pokolenia:) więcej tych wpływów niderlandzkich :) ok wracam do oglądania meczu:))no i jest Goool! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.devs.futuro.pl 25.06.06, 21:24 szkoda ze nieogladacie tvp nie wsyzyscy maja polsat sport ekstra... ale wam zazdroszcze, u nas duo:) Darek i Grzeogorz. jakie oni madre rzeczy mówia... juz wole mati&rokokoko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten ktory nie wie Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.cable.ubr10.edin.blueyonder.co.uk 25.06.06, 21:25 Czy ktos mnie moze oswiecic kto to jest ten Rokoko? Nie mam polskiej tv :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten ktory juz wie Re: Rokoko=Roman Kołtoń IP: *.cable.ubr10.edin.blueyonder.co.uk 25.06.06, 21:30 dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:28 romek kouton, fkors! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 21:28 Ja mam też tylko tvp ale to chyba Kołtoń, nie? Szpakowski mówi "Kajt". Boję się że wpadnie na ksywkę "Kajtek" Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ________Skończyłem oglądać 80 + 90!!!_________ 25.06.06, 21:33 80 WAGs + 90 kandydatek na Miss Trybun. Działo się coś w meczu? Ile jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:34 mam zapas doskonauego sernik na zimno ale konczy misie browar - czyz zycie nie jest okrutne?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 21:36 ja mam gorzej - w lodówce osamotniony pomidor... Zastanawiam się jak go przyrządzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:37 umyj i zjedz jak jabuko, z sola.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 21:39 chciałam go jakoś uatrakcyjnić... Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. 25.06.06, 21:42 upiecz go albo ugotuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 21:44 myślałam żeby usmażyć. Jak holandia nic nie strzeli to idę eksperymentować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:43 podczas meczu?! no ale dobra, jak Ci sie chce, to zmieszaj majonez ze smietana i drobno siekanym czosnkiem, daj nieco przypraw na samego pomidorka i pokrojengo w czastki maczaj w tym sosie. na to wszystko zas tarty zouty ser. pychota! Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Do zCzubaków. 25.06.06, 21:45 Prosimy o przepis na pomidora po niderlandzku/portugalsku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Do zCzubaków. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 21:49 Tak myślałam że może by zareagowali na mój kryzys kulinarny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:46 szczypior tez sie tu sprawdza. no i oczywiscie - pieprzyc! ;DD heh, czerwona! portugalia w 10.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 21:47 Nie znałam tego. Qrcze musi być dobre a ja nie mam składników:( Tylko przyprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlaamse Huntelaarowy blog IP: *.aster.pl 25.06.06, 21:44 "Blog o Klaasie Janie Huntelaarze albo Klaasa Jana Huntelaara. Nie wiemy, nie znamy niderlandzkiego" Blog zdecydowanie o KJH a nie przezen prowadzony. Autorka natomiast jest niejaka Lisette Sweet. Nie ma to jak blyskawiczny 'bialy wywiad'! :) Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Konkurs - najgłupsza czerwona kartka 25.06.06, 21:47 Cositnha właśnie zepchnął Sobolewskiego z pierwszego stopnia podium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loth Re: Konkurs - najgłupsza czerwona kartka IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 25.06.06, 21:49 A trener prawie jak Janas. Fakt szczyt głupoty Costinhi (chyba to się tak odmienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:47 szpaku powiedziau 'antycypacja', bosz.. ;o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:48 przerwa - lece po browar, c ya! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: 82.139.16.* 25.06.06, 21:49 Odpowiedź na pytanie - Kogo Czub miał na myśli :)? Nie wiem po co ale napisze - Costinhę? Odpowiedz Link Zgłoś
dymiacy_piecyk Konkurs 25.06.06, 21:51 Trenera Scolariego za zagranie trypu 'janas' (sytuacja z Sobolewskim) i przekonanie, że Costinha dotrwa do przerwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajko Re: Konkurs IP: *.pools.arcor-ip.net 25.06.06, 21:52 drugiego czuba?? Odpowiedz Link Zgłoś
kuratorr Re: Konkurs 25.06.06, 21:53 mysle ze jednak chodzilo o van bommela. wszak wiadomo ze bommel to po holendersku "osioł" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 21:51 Idę robić pomidora. Czy mi się wydaje czy Darek mówi: Rołben? Odpowiedz Link Zgłoś
kuratorr Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. 25.06.06, 21:55 nie wiadomo. natomiast gdy do pilki dochodzi cocu szpakowski traktuje go kombinacja "u" z "i" + umlaut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaza koki IP: *.aster.pl 25.06.06, 21:58 > natomiast gdy do pilki dochodzi cocu szpakowski traktuje go > kombinacja "u" z "i" + umlaut Bo tak trza - 'u' się w tym wypadku (w sensie pozycji w sylabie) wymawia jak 'u umlaut'. No i oczywiście akcent na ostatnią sylabę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Who is Rokokoko?? IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.06, 22:00 bo nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac Re: Who is Rokokoko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:11 Rokoko red. sportowy "Super Express-u" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Who is Rokokoko?? IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.06, 23:08 Gość portalu: Jac napisał(a): > Rokoko red. sportowy "Super Express-u" thx Odpowiedz Link Zgłoś
levy Właśnie - a czemu Rokoko? 26.06.06, 08:24 Bo też nie wiem, coś przegapiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Re: koki 25.06.06, 22:01 Gość portalu: gaza napisał(a): > > natomiast gdy do pilki dochodzi cocu szpakowski traktuje go > > kombinacja "u" z "i" + umlaut > > Bo tak trza - 'u' się w tym wypadku (w sensie pozycji w sylabie) wymawia jak 'u > Trzeba zapytać bożydara z polsatu - on się uczy holenderskiego. jak mówi o holendrach to normalnie nie wiadomo o co chodzi. jakby kluchów w buzię piękną i przystojną nabrał. Odpowiedz Link Zgłoś
kuratorr Re: koki 25.06.06, 22:02 ma takie fajne holenderskie okulary. slyszalem ze niezle sie mozna w nich zbakac. Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Dudek w studio 25.06.06, 21:59 Rozumiem, że mu okradli chałupę, ale czy naprawdę nie dało się włożyć czegoś normalnego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzechowy Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:07 Szpakowski mówi: Matjens, tym przeszedł samego siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:11 dobra, mam zapas 'specjala' na druga pouowe i widze, ze sie normalnie rozstrzelali chuopcy od samego poczatku! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 22:12 No! pomidor mi się przez nich przypali... Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Rajd Miguela 25.06.06, 22:13 Przeleciał całe boisko - szkoda, że mu strzał nie wyszedł. I teraz wyobraźcie sobie, że coś takiego miałby zrobić Baszczyński. Pomijam umiejętności techniczne - on by nie zdołał bez piłki całego boiska bez przystanku przebiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Rajd Miguela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:15 wiec moze to lepiej, ze go West Ham jednak nie wziau.. dla West Hamu, fkors! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:14 na goraco jednak? i co mu robisz, temu pomidoru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 22:15 znalazłam kawałek cebulki więc smażę... Z bazylią, czosnkiem, oregano, solą i pieprzem. Zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Plaga poślizgów 25.06.06, 22:19 Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale Kosowski w meczu z ekwadorem rozpoczął prawiziwą serię poślizgów. co spotkanie, to faceci lecą co chwila na ziemię. Coś Niemcy zepsuli na tych boiskach? Jakaś dywersja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Plaga poślizgów IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 22:22 cholera solniczka mi się rozwaliła i dalej to sie domyślacie... Nie tylko na boiskach są pechowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:17 Ta kultowa bajka to South Park. Oni tam nie lubili wszystkich Kanadyjczyków a juz naprawde nie lubili Braiana Adamsa :). Odpowiedz Link Zgłoś
dymiacy_piecyk Celina i jej pieśń 25.06.06, 22:18 To nie było jakieś bardzo skpmplikowane, piosenka o męskich klejnotach jest tu: tiny.pl/td1v Mnie z kolei telepie, jak słyszę 'nahlepska muzyka' w wykonaniu pieśniarki z Kolumbii, via Liban. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eric c. Blame Canada! They're not even a real country... IP: *.aster.pl 25.06.06, 22:20 "Blame Canada! They're not even a real country anyway!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:23 no, teraz meczyk sie robi jeszcze ciekawszy - ale czerwonej to ja tam zaprawde nie widziauem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:24 To była 2ga zółta.... Odpowiedz Link Zgłoś
kuratorr Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. 25.06.06, 22:25 drugiej zoltej tez nie widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:29 heh.. ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 22:30 obawiam sie że holandia skończy jak mój pomidor - tyle trudu na marne. W dzisiejszych czasach czasem potrzeba trzech żółtych żeby zejść z boiska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:34 a nie mowiuem 'zjedz jak jabuko'? no mowiuem przeca.. ;D ale sie meczyk nam rozwinau, co? 10 zoutych, 2 czerwone, hehe.. co bedzie dalej, ciekawym? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 22:36 no tak ale to odnalezienie zaginionej cebuli mnie zachęciło... Jak tylko znajdzie czerwoną kartkę to może zacząć wywalać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:39 juz chyba z 12 zoutych, 3 czerwone i dalej sie dzieje - kocham ten mecz!! ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 22:42 jest rzeczywiście coraz lepiej. Wróżę jakieś kartki dla scholariego i sędziów liniowych. Tylko żeby holandia strzeliła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:44 amen! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:46 a szpaq nie podsumowuje... co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:49 adrenalinka mu skoczyua i oddechu nie moze zuapac pewnie.. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kill.all.hippies Re: Zabije Szpakowskiego.. IP: *.aster.pl 25.06.06, 22:33 Fakt, 'v' to cos pomiedzy 'w' i 'f', wiec powinien oba wzmawiac tak samo, a nie ze jedno tak a drugie siak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac Re: Zabije Szpakowskiego.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:34 Rusek sobie nie radzi! Odpowiedz Link Zgłoś
kuratorr zaraz karwaliowi.. 25.06.06, 22:31 beda perfumowac noge. a sedzia znow nie wie co sie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: entomb Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:35 Nie wiem jaki bedzie wynik... ale sedzie wypaczyl i tak caly mecz... tylko koles z Urugwaju, Larrionda, sedziuje konsekwentnie i sie nie piep*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:36 pierwszy do wyrzutu z boiska powinien pójść sędzia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stalowygigant Sędzia kalosz IP: *.chello.pl 25.06.06, 22:38 ochujał ten rusek doszczętnie . Powinni go zabić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. IP: 195.116.35.* 25.06.06, 22:39 "21:48 Koniec pierwszej połowy. W drugiej połowie na boisku będzie luźniej" no tak, jest dużo luźniej, jak na razie (jeszcze przecież dużo czasu) o 3 biegających po boisku mniej Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Re: Portugalia - Holandia z czuba i na żywo. 25.06.06, 22:40 Ale za to mecz potrwa tyle jakby była dogrywka... Odpowiedz Link Zgłoś