fdj _______Rekord w karnych_______ 26.06.06, 23:13 Pamiętam taki mecz Lech - Pogoń w PP w 2001 r. W karnych było 12:11. Coś czuję, że oni to dziś pobiją... Odpowiedz Link Zgłoś
crex99 Re: Szwajcaria - Ukraina z czuba i na żywo. 26.06.06, 23:14 Komentator Włodarczyk: "Tak się nie gra. Tak się nawet nie tańczy na lodzie, bo sędziowie za to odejmują punkty". Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Szwajcaria - Ukraina z czuba i na żywo. 26.06.06, 23:15 sędzia kończ pan to żenujące widowisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Szwajcaria - Ukraina z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.06.06, 23:17 przez chwilę wydawało mi się że zaczęli biegac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Szwajcaria - Ukraina z czuba i na żywo. IP: *.icpnet.pl 26.06.06, 23:17 Mecz jest Niesmacznyj:) Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Ja nie rozumiem... 26.06.06, 23:21 ...jak w fazie pucharowej można umówić się na grę na remis??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Ja nie rozumiem... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.06.06, 23:23 Gdyby teraz ktoś strzelił to byłaby jawna niesprawiedliwość. Może zawodnicy tez to czują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Szwajcaria - Ukraina z czuba i na żywo. IP: 194.123.54.* 26.06.06, 23:23 Polska gola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawell Że też mi telewizor zastrajkował w takim meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 23:23 Z czuba licze wiec na "solidne" dziennikarstwo ,że mnie nie zawiedziecie podczas rzutków karnych. Ps. Zostaliście już mi tylko wy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Wcale się telewizorowi nie dziwię. Umarł z nu IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.06.06, 23:26 czy ktoś im powiedział że dwie drużyny nie zmieszczą się w ćwierćfinale? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Wcale się telewizorowi nie dziwię. Umarł z nu 26.06.06, 23:27 szybki konkurs dla czubaków kto nie strzeli karnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Wcale się telewizorowi nie dziwię. Umarł z nu 26.06.06, 23:29 Ja tu nie widzę nikogo zdolnego strzelić karnego :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: A nie mówiłam??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 23:36 ten szewczenko to juz do konca kariery powinien darowac sobie strzelanie karnych.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Wcale się telewizorowi nie dziwię. Umarł z nu 26.06.06, 23:27 za małe napięcie Odpowiedz Link Zgłoś
gladiusz Re: A na zwykłym Poslacie 26.06.06, 23:27 Mistrz Sumo przeciągał linę z orangutanem. W tym wypadku nie trzeba było 120 min tylko 120 sek na wyłonienie zwycięzcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: A na zwykłym Poslacie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.06.06, 23:31 ja nie i zaczynam żałować. Gmoch powiedział coś o ogromnym zmęczeniu zawodników. Ten facet mnie bawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Jak ten mecz odbieraja Ukraincy czy Szwajcarzy... IP: 137.122.26.* 26.06.06, 23:32 czy bylby to mecz nudny, jakby grala Polska? oczywiscie, ze nie!!! tak samo jak nie jest nudny dla Ukraincow czy Szwajcarow troche wyobrazni... Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Jak ten mecz odbieraja Ukraincy czy Szwajcarz 26.06.06, 23:34 dalej nie chcą sobie zrobić krzywdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcini Re: Szwajcaria - Ukraina z czuba i na żywo. IP: *.gprspla.plusgsm.pl 26.06.06, 23:33 oj czuby, ale wyniku jak zwykle nie potrafiliscie przewidziec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Szwajcaria - Ukraina z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.06.06, 23:38 to jakaś parodia jest. On mi jeszcze mówi że ktoś tu kogoś pokonał Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Będziecie oglądać ćwierćfinał Włochy - Ukraina? 26.06.06, 23:39 Nawet nie włączam TV. Nie warto. Tylko zCzuba. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj __________Jak szybko stadion opustoszeje?________ 26.06.06, 23:38 Stadion w Wolfsburgu ma czas ewakuacji max 10 minut: www.vfl-wolfsburg.de/index.php?id=8750 W Kolonii po tym meczu powinno być pusto po trzech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ehh Re: __________Jak szybko stadion opustoszeje?____ IP: *.streamcn.pl 26.06.06, 23:39 W tym meczu nawet karne były nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: __________Jak szybko stadion opustoszeje?____ 26.06.06, 23:42 ZCzubaki jakieś dziwne są, bo mają na ten temat odmienne zdanie: "23:40 Na koniec było, tak jak obiecywaliśmy, emocjonująco" Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: __________Jak szybko stadion opustoszeje?____ 26.06.06, 23:39 No i koniec o serach i zegarkach. Teraz czubaki muszą sie gimnastykować Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: __________Jak szybko stadion opustoszeje?____ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.06.06, 23:39 to tam ktoś jeszcze siedział? Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: __________Jak szybko stadion opustoszeje?____ 26.06.06, 23:41 Może tacy kartonowi kibice, jak na Polonii Warszawa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jay Ślu Re: Szwajcaria - Ukraina z czuba i na żywo. IP: 82.160.91.* 26.06.06, 23:43 Niestety. Nie mogło być tak, że obie drużyny nie awansują. Mecz beznadziejny, szkoda, ze Ukraińcy nie zagrają z Niemcami, którzy by ich rozjechali i pokazali miejsce w szyku. Włosi zadowolą się skromnym 1-0. No, obie drużyny tragiczne, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Szwajcaria - Ukraina z czuba i na żywo. 26.06.06, 23:44 do dupy z takim mundialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annika Re: Szwajcaria - Ukraina z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 23:45 brawo :) To jeden z niewielu przypadków, kiedy drużyna, której kibicuję wygrywa! Szkoda tylko, że trafią na beznadziejnych Włochów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grekokatolik Re: Szwajcaria - Ukraina z czuba i na żywo. IP: 217.153.136.* 26.06.06, 23:47 Brawo Ukraina Odpowiedz Link Zgłoś
fdj _________Babiarz!!!___________ 26.06.06, 23:44 Hehe, nie wierzę ;-D Babiarz zaprasza do oglądania powtórki tego meczu jutro o 9:00... Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: _________Babiarz!!!___________ 26.06.06, 23:47 To już lepsza "Moda na sukces". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: _________Babiarz!!!___________ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.06.06, 23:48 no popatrz, a ja myślałam że on nie ma za grosz poczucia humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: _________Babiarz!!!___________ 26.06.06, 23:52 Bo nie ma ;-) On to mówił POWAŻNIE... Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: _________Babiarz!!!___________ 26.06.06, 23:51 Dobranoc! Jutro będzie lepiej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Polaki dajcie sobie na wstrzymanie...... IP: 66.230.59.* 26.06.06, 23:53 Polskie chamy dajcie sobie na wstrzymanie i nie krytykujcie zwyciestwa Ukraincow. Jestescie pilkarskie patalachy wiec zamknijcie pyski....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tul Re: Polaki dajcie sobie na wstrzymanie...... IP: *.direct-adsl.nl 27.06.06, 00:00 Bravo Ukraina. szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza01 Koniec meczu,czas zmienic plyte. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 23:59 Ukraina wygrala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tul gdyby Polska IP: *.direct-adsl.nl 27.06.06, 00:02 gdyby Polska wygrala po takim 'nudnym' wg was meczu i awansowala do cwiercfinalow to pielibyscie jak koguty z radosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TR Dlaczego?????????? IP: *.cable.mindspring.com 27.06.06, 00:07 dlaczego Ukraina potrafi zjasc tak wysoko, a Polska moze mowic o duzym szczesciu jak wogole zagra na mundialu???????? Nasi dzialacze zawsze jak krolika z kapelusza zawsze wyciagaja jedno wytlumaczenie: "Brak Pieniedzy" uwielbiaja porownywac polskie wydatki na pilke nozna np z wloskimi, hiszpanskimi, niemieckimy czy angielskimi. Ale przeciez wystarczy tylko skierowac wzrok na wschod. Czy naprawde ktos uwierzy ze duzo biedniejsza i majaca wiecej problemow i palacych potrzeb Ukraina, wydaje wiecej na pilke nozna niz Polska????????? Ja raczej w to nie wierze, panowie dzialacze co wy na to???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiildo A to tak jeszcze z serii perełek IP: *.c29.msk.pl 27.06.06, 00:45 Właśnie się od Gmocha dowiedziałam baaardzo ciekawych rzeczy... on nawet jest lepszy od Strejlau'a z 'dziurą'. Otóż w Niemieckiej reprezentacji grają podobno Podolski i KRAŁZE, którzy (UWAGA!) zostali wykształceni przez polskie szkółki piłkarskie, a potem uciekli za granicę. Ponawiam propozycję kogoś tam powyżej, aby redakcja z Czuba przerzuciła się na oglądanie TVP, bo przynajmniej będzie weselej :) No i oczywiście komentowanie tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TR Re: A to tak jeszcze z serii perełek IP: *.cable.mindspring.com 27.06.06, 03:59 z drugiej strony nie jest trudne do przewidzenia jak potoczyla by sie "kariera" takiego Podolskiego czy Klose ( patrz np. Marek Citko ) gdyby zostali w Polsce...... i wlasnie to jest najgorsze - nasi dzialacze maja chyba talent do marnowania talentow. Odpowiedz Link Zgłoś