Gość: rififi Re: Fabio Capello będzie trenerem Realu Madryt IP: 212.160.99.* 04.07.06, 13:56 Nie trzeba być Capello aby zdobywać z Juve czy innym włoskim teamem mistrza, wystarczy że drużyna ma dobry układ z ustawiaczami meczów ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_k2 Re: Fabio Capello będzie trenerem Realu Madryt 04.07.06, 13:59 Nawet Capello nie pomoże "Galaktycznym"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary piernik Re: Fabio Capello będzie trenerem Realu Madryt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:07 nie "nawet" ale ZWŁASZCZA to bezndziejny trener,kiedyś może był dobry ale teraz jest wypalony jak paczka sportów pod monopolowym. Jaki prezdent tai trener... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alosza Re: Fabio Capello będzie trenerem Realu Madryt IP: *.c151.petrotel.pl 04.07.06, 14:36 BARCA! ________________ KIBICE - serwis informatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re od zawsze zdumiewa mnie jak mozna kibicowac IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 04.07.06, 14:43 klubowi nie ze swojego miasta, ba! nie ze swojego kraju. ja rozumiem ze sukces pociaga i przyjemnie jest byc kibicem tych ktorzy wygrywaja, ale jak ato sztuka? a moze sie myle? jeszeli tak to gdzie tkwi blad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eversmann Re: od zawsze zdumiewa mnie jak mozna kibicowac IP: *.fnet.pl 04.07.06, 14:57 ja od zawsze kibicuje Realowi Madryt , wtedy kiedy wyggrywali i teraz kiedy w ogole im sie nie wiedzie, oby Capello zrobil co do niego nalezy^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: od zawsze zdumiewa mnie jak mozna kibicowac IP: 217.96.1.* 04.07.06, 16:04 nie wszyscy mieszkają w mieście i nie wszystkie wsie mają jakieś swoje lokalne kluby ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eto`o Puta Madrid !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 15:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Puta Madrid !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:16 Tu eres puta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhuhuh Re: Puta Madrid !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.narwik.waw.pl / *.narwik.waw.pl 04.07.06, 20:15 sam jesteś puta czarnuchu uhuhuhuh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANANAS Janas do Realu Madryt-to super fachowiec IP: *.chello.pl 04.07.06, 15:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Re: Fabio Capello będzie trenerem Realu Madryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:09 Co on tam zdziała przecież nikt mu nie kupi meczów. Teraz dopiero poznamy jego wartość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das boot Re: Fabio Capello będzie trenerem Realu Madryt IP: *.hsd1.md.comcast.net 04.07.06, 17:35 no to beda chlopaki wygrywac i zanudzac. pamietam co sie dzialo kiedy trenowal ich chyba 10 lat temu... bedzie ich ogladac pewnie max 30 000 ziewajacych najzagorzalszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane Capello spirdala IP: *.compower.pl 04.07.06, 17:39 real sie moze przejechac jak pojawia sie karabinierzy pewnego pieknego dnia i skuja Capello. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Juve się sypie, jego gracze do Realu ? IP: *.acn.waw.pl 04.07.06, 18:14 Ibrahimovic, Vieira, Camoranesi, Buffon ? Kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zajda Jerzy Engel, buahahahahahahahahaha!!!!!! IP: *.bb.online.no 04.07.06, 20:01 Jerzy Engel, buahahahahahahahahaha!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Re: Jerzy Engel, buahahahahahahahahaha!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:17 dobry pomysł, tylko real musi mu wykupic z TVP plazme!!! hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaro Re: Jerzy Engel, buahahahahahahahahaha!!!!!! IP: *.bb.online.no 05.07.06, 00:44 Hehehe. Engel to buc. Odpowiedz Link Zgłoś