Gość: aj Re: Brawooo! Brawooo! Niemcy do sracza! Brawooo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 00:25 Von braun... widzisz, ogólnie gwiazdą Niemców w tych mistrzostwach był Klinsmann, wyróżniał się Klose (w grupie), Podolski, podobał mi się Lahm również..ale poza tym nie był to zespół na Finał. Mam nadzieję, że nie zmienią czasem trenera, bo Klinsmann robi świetną robotę, mógł dla "jaj" zgłosić się do turnieju. sądzę, że pyknął by bramkę Włochom. Ale przecenianiem jest porównywać duet Voeller-Klinsmann i Klose-Podolski. Pierwsi byli lepsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Braun Re: Brawooo! Brawooo! Niemcy do sracza! Brawooo! IP: *.hsd1.co.comcast.net 05.07.06, 00:31 oczywiscie, ze wlosi byli w tym meczu lepsi. na przyklad ,bardzo mi sie podobalo jak makaroniarze swietnie udawali bol po tym jak byli "faulowani". potem nagle nabierali pelno energii. ok wlosi zaslurzyli na zwyciestwo, ale to nie powod by obrzucac niemcow wyzwiskami. to cale forum to jedno wielkie szambo. wstydzie sie ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RW Re: Brawooo! Brawooo! Niemcy do sracza! Brawooo! IP: *.wrozamet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 08:20 W "konfrontacji" z Niemcem Klose żaden bramkarz nie musi udawać. Zwykły prosty cham boiskowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta podolski-polak,ktory zepsul prace niemcow IP: 213.155.191.* 05.07.06, 00:28 zalosne, po prostu w tak kluczowych momentach czlowiekowi sie przypomina ze jest polakiem i ze nie moze odniesz sukcesu w pilce noznej, dlatego taki podolski no po prostu marnuje 3 klarowne sytuacje, czy ktos sie ze mna zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: podolski-polak,ktory zepsul prace niemcow IP: *.c31.msk.pl 05.07.06, 00:32 Jestem zniesmaczona komentarzami typu "szwabki", "szkopy" i do tego te wyzwiska... skad w was ludzie tyle nienawisci? A potem te same osoby tocza piane z ust, gdy w Niemczech pojawi sie artykul kpiacy z kaczorow. Niektore osoby reprezentuja na tym forum poziom kurzu dywanowego, a ich wypowiedzi nie maja nic wspolnego z futbolem. Swoja droga, piekny mecz. Kibicowalam Niemcom, ale wygrali lepsi Wlosi, choc do tej pory grali na MS beznadziejnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Braun Re: podolski-polak,ktory zepsul prace niemcow IP: *.hsd1.co.comcast.net 05.07.06, 00:34 bardzo jest milo w tym "forum" zobaczyc takie madre komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapen Drwal drwalowi mistrzostw nie wygra IP: *.chello.pl 05.07.06, 00:55 współczuję wyboru :) proponuję wybrać do kibicowania zdolniejsze piłkarsko nacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Braun Re: Drwal drwalowi mistrzostw nie wygra IP: *.hsd1.co.comcast.net 05.07.06, 00:56 nie zgadne, takie jak ...Polska :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Drwal drwalowi mistrzostw nie wygra 05.07.06, 01:12 Jak Brazylia, albo Polska? :) Kibicowalam Niemcom, bo Wlosi do tej pory grali tak, ze omal nie przegrali z Australia. Dobrze, ze sie obudzili, final MS zasluzony. W nastepnym meczu bede kibicowac Francji, bo Portugalce graja jak do tej pory brzydki futbol (so what, ze skuteczny), choc to zdolny zespol i kibicowalam im na ostatnich ME. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryan Re: podolski-polak,ktory zepsul prace niemcow IP: *.teta.com.pl 05.07.06, 10:40 Słabo? bilans bramkowy 11:1, wyniki 2:0 z Czechami, 2:0 z Ghaną, 3:0 z Ukrainą, w zasadzie na 6 spotkań to tylko do Australii (niesłuszna czerwona kartka no i faktycznie dyskusyjny karny) i troche do USA (pechowy samobój + tym razem słuszna czerwień) można się przyczepić. Generalnie Włosi grają dość widowiskowo a gadanie niektórych antyfanów o wiecznej obronie powoduje że mam wątpliwości czy w ogóle oglądają mecze. Stylem gry Włosi na tym mundialu są lepsi i od Portugalii i od Francji (sumując całe dokonania trójkolorowych, a nie tylko 2 ostatnie spotkania). Podrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Braun Re: podolski-polak,ktory zepsul prace niemcow IP: *.hsd1.co.comcast.net 05.07.06, 00:33 jelen by ich napewno nie zmarnowal, prawda ? tylko te nasze kopacze musza sie jeszcze duzo nauczyc, chociazby od niemcow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nym Niemcy zawsze w czołówce IP: *.ipt.aol.com 05.07.06, 00:33 Niemcy zawsze pracuja, i juz rozmyślaja o mundialu mistrzostw Europy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapen Klosed IP: *.chello.pl 05.07.06, 00:31 Nie pomogło drukarstwo sędziego, na nic zdały się naturalizacje Ślązaków, psu na budę wsparcie Beckenbauera w FIFA. Italia rozgniła pancerne towarzystwo wyrobników na cztery wiatry. Wyobrażam sobie tę fetę w Berlinie dziś w nocy. Poprawili mi humor na resztę tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: Klosed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 00:34 hle hle dobrze wam tak niemcy nie wszystko sie da zalatwic za pieniadze viva italia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Klosed IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.06, 00:38 Pieprzycie jak potluczeni. Zabraklo 2 min. do rzutow karnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawbor Re: Klosed IP: *.hsd1.md.comcast.net 05.07.06, 00:41 Mnie tez (poprawili humor Wlosi). Nawet z ich wszystkimi mafiami, skandalami, kocham ich za to zwyciestwo. Nie ma racji ten kto pisal, ze pilki i II ws mieszac nie wolno. Emocje same sie mieszaja. Ja mam 58 lat, Niemcy zamordowali mojego dziadka w KL Flossenburg (po powstaniu) a jego brata w KL Mathausen Gusen w 1942. Dla was mlodych to pryszcz, wiem, kto sie tam bedzie martwil, liczy sie mamona, no nie? Pracujecie dla tych oprawcow. A ja czuje cos innego i taki juz zostane. Mam dzis swieto, dziekuje Wam Azzuri, kocham Was. Slawbor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere Re: Klosed IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 05.07.06, 10:58 spotkalem goscia w sklepie na Sląsku. zaczelismyw kolejce gadac o tym meczu. Powiedzial: "jestem za Niemcami bo to druga ojczyzna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc I z czego tak sie cieszycie Polacy? IP: *.aster.pl 05.07.06, 00:33 ze zemsta za Polske? myslicie ze Wlosi o tym mysleli? ze Niemcy byli slabsi? nasi przegrali wiec nawet z takimi że utemperowano szowinizm..? na wasz nawet odpad po pierwszym meczu nie pomaga.. głupki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TH Re: I z czego tak sie cieszycie Polacy? IP: 202.47.247.* 05.07.06, 00:38 Ja sie np ciesze ze wygrala druzyna ktorej kibicowalem.:))) Wydaje mi sie ze wszyscy sie ciesza na tym forum bo wygrala druzyna ktorej kibicowali.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapen Re: I z czego tak sie cieszycie Polacy? IP: *.chello.pl 05.07.06, 00:46 Bo to byla zemsta za wydrukowanie Argentyny ), reszty nie rozumiem, pisz po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Re: I z czego tak sie cieszycie Polacy? 05.07.06, 11:04 kapen masz 58 lat, nienawidzisz Niemców za dwóch dziadkow. A mistrzostwa swiata to jest sport i nic po za tym. Wygrali Włosi i chwała im za to, poniewaz mieli szczescie. Ale jedno w tym wszystkim mnie smieszy. Na całym swiecie nie pisze sie o "drukowaniu" meczu z Argentyną, tylko w Polsce. A wiesz dlaczego? Poniewaz Polska składa sie w wiekszosc z kapenow. Daj se luzu. A historii nie zmienisz. Jako odchodzaca generacja tego nie pojmiesz wiecej, ale zycie idzie naprzod i daj se luzu! Odpowiedz Link Zgłoś
langston Cieszymy sie ze wam Wlosi zlali tylek proste? 05.07.06, 00:48 Bo juz wam palma znowu odbijala pod haslem "nowy niemiecki patriotyzm" - niego tylko zawsze wojna w Europie wynikala. Moze troche sie uspokoicie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr Re: I z czego tak sie cieszycie Polacy? IP: *.kgu.de 05.07.06, 01:31 juz odpowiadam... wiesz, po tym co zobaczylem dzis na pierwszej stronie "bilda" (na wystawie w kiosku, szkoda ze nie kupilem), odpowiadam - ciesze sie z tego, ze pycha, buta i zarozumialstwo niemieckie zostalo przykladnie skarcone... pycha, buta i zarozumialstwo kreowane wlasnie przez takie srodki przekazu jak "bild". tluszcza (polska, niemiecka czy wloska, bez znaczenia) sama sie tak nie zachowuje tylko zawsze jest sterowana przez to czym sie ja karmi. i nie ma w tym nic z odwiecznego "konfliktu polak-niemiec". ja tam lubie niemcow za bardzo wiele rzeczy i nic przeciwko nim nie mam (tu i teraz w tym momencie czasu i przestrzeni). pozdrawiam z niemiec, gr Odpowiedz Link Zgłoś
niehcemalemuszem Re: I z czego tak sie cieszycie Polacy? 05.07.06, 01:35 pozdrowienia z Woldenburga. i barzo mne se to podoba co napisales. servus ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Re: I z czego tak sie cieszycie Polacy? IP: *.kgu.de 05.07.06, 01:38 ja rowiez pozdrawiam, ze "smutnego" frankfurtu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murinio FORZA ITALIA!!! IP: *.eranet.pl 05.07.06, 00:42 FORZA ITALIA!!! BRAVISSIMO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfasd Brawo sedzia! Niemcy do domu!!! NACH BERLIN!! ;p IP: 212.180.160.* 05.07.06, 00:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: nic tu po mnie IP: *.pool8260.interbusiness.it 05.07.06, 00:42 W ostatnich minutach meczu moj maz , rodowity makaroniarz , dostal orgazmu w locie, a ja siedzialam daleko....czuje sie obrazona i zdradzona!i pomyslec , ze mu na poczatku piwo pod nos podstawilam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: nic tu po mnie IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 01:00 nie tylko twój facet dostał orgazmu, 99% Polaków również:) Wyubacz mu i pozdrów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kara Boża przyszła na Niemców- brawo Włosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 00:49 Brawo Włosi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Brawa za świetne widowisko! IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.06, 02:21 NIESTETY - dzisiaj Wosi byli lepsi :( ... a juz mialem nadzieje ze dotrzymamy do karnych i jakost to bedzie- szkoda No ale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Brawa za świetne widowisko! IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 05.07.06, 10:59 to ty Hanys jestes czy Szkop? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiacz Polfinal osiagneli. A gdzie to Polska odpadla? IP: *.adsl.alicedsl.de 05.07.06, 00:54 Liczac wedle ilosci meczow do finalu gdzes w 1/64 finalu. Nic dziwnego, ze teraz szczekaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medik Sędzia drukował dla Włochów! IP: *.acn.waw.pl 05.07.06, 00:54 Nie no.. nie widzieliście tego.. sędzie ewidentnie był stronniczy, gdyby nie to Niemcy by wygrali :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: Sędzia drukował dla Włochów! IP: 69.177.11.* 05.07.06, 00:57 Chory jestes czlowieku..... Chyba ogladales inny mecz....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruk Tak to odbywa się Polsko-Niemieckie pojednanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 01:12 i to z obydwu stron. Jedni na drugich najeżdżają :-) a niedawno była rocznica, dokładnie 40-listu biskupów polskich do niemieckich... poźniej Pan kanclerz skladał kwiaty pod pomnikiem ofiar getta, Mazowiecki się ściskał z Kohlem. papa benedykt był witany po polsku i niemiecku. a w niemczech dowcipy sprośne o polakach, o prezydencie, ale to co sie dzieje na tym forum to aż wstyd. szkopy, spuscic ich w kiblu, cedynia, grunwald, dortmund (sic!-to my wygraliśmy?) I śmieszy mnie to bo dzien sie zaczyna a rano wsiadamy do golfów III, audi 80 czy tam powiedzmy mercedesów..sprowadzanych od naszego sąsiada(na potege) wroga- przyjaciela ;-) No tak ale co zawiść to zawiść. Dlatego przepraszam Niemców za zachowanie co poniektórych forumowiczów. I jestem pewny, że ktoś w Niemczech podobnie się wstydzi za zachowanie Niemców. A pojednanie? Nigdy nie będzie możliwe...tak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eloWRO Re: Tak to odbywa się Polsko-Niemieckie pojednani IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 05.07.06, 01:16 Pojednanie? Choryś? Niemcy nas mają w serdecznej pogardzie, a Polacy odwzajemniają się równie gorącym uczuciem. Polityka Euro-gejowska niewiele ma wspólnego z zapisem w genach i przekazie słownym od starszych pokoleń. Zatem przepraszaj kogo chcesz ale wyłącznie we własnym imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
niehcemalemuszem Re: Tak to odbywa się Polsko-Niemieckie pojednani 05.07.06, 01:21 dobrze ! dobrze! idz juz czlowieku spac i przestan tutal pisac te swoje "madre" wywody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruk Re: Tak to odbywa się Polsko-Niemieckie pojednani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 01:22 stary.. dlatego mówie, że pojednania nie będzie. Ale to co robią Niemce jak nas przedstawiają, to my nie musimy się tak samo zniżać do Ich poziomu. No zresztą jak chcesz... Ja się wstydzę wieśnactwa z obydwu stron. I coś ty taki nerwowy? czyżby to bylo do Ciebie skierowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :} Re: Tak to odbywa się Polsko-Niemieckie pojednani IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 01:28 a ty jesteś mesjaszem czy cuś? Chłopie - cieszymy się, bo szkopy dostały, normalne, sportowe! Polska kibicowała Włochom i się cieszy! Odpowiedz Link Zgłoś
niehcemalemuszem Re: Tak to odbywa się Polsko-Niemieckie pojednani 05.07.06, 01:31 od dzisiaj nie jem macaronii i piccy. rowniez nie bedel pil wloskiego wina i kupowal ich ciuchy. lechu w. "bolek" Odpowiedz Link Zgłoś
niehcemalemuszem Re: Tak to odbywa się Polsko-Niemieckie pojednani 05.07.06, 01:20 bardzo to trafne to obywatel ujal. ale zawsze trzeba miec nadzieje. potym jak wszystkie "swinie" po obydwu stronach wymra...moze wtedy stanie sie nastepny cud? pozdrowenia dla wszystkih prawdziwych kibicow, ktorzy na tym forum naleza niestety do mniejszosci...dobrej nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swistak Re: Tak to odbywa się Polsko-Niemieckie pojednani IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.06, 01:20 mruk, graba & pozdrowienia dla normalnych forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=272&w=44695405&a=44695653 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eloWRO Może jakaś parada "normalnych" kibiców? IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 05.07.06, 01:21 To kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruk Re: Tak to odbywa się Polsko-Niemieckie pojednani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 01:26 no co poradzisz... wygrali lepsi. Ale to nie znaczy, że mozna takimi wyzwyskami się posługiwać jak czynią tutejsi Forumowicze. Od jakichś szkopów, itp. Znznaczam, że również prowokacje z Niemiec na tym forum mnie brzydzą, ale wymagam za dużo...bo wymagam kultury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Tak to odbywa się Polsko-Niemieckie pojednani IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 01:30 ja też chciałbym zaapelować - nie obrażajmy szkopów, to nie ich wina, że są świniami!!!! Proszę o KULTURALNY doping! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eloWRO Re: Tak to odbywa się Polsko-Niemieckie pojednani IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 05.07.06, 01:30 "Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem." Sun Tzu - Sztuka Wojny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruk Re: Tak to odbywa się Polsko-Niemieckie pojednani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 01:33 forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Odpowiedz Link Zgłoś
rathol Re: Tak to odbywa się Polsko-Niemieckie pojednani 05.07.06, 01:38 No nie wiem czy cała Polska. Ja kibicowałem w tych mistrzostwach Reprezentacji Polski. A jak odpadła to tylko oglądam mecze i niech wygra lepszy. ale ten poziom tutaj pokazywany przez niektórych, aż woła o pomstę do nieba! Powiedz. beemką to byś chciał jeździć? czy nie bo to szkopskie auto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Tak to odbywa się Polsko-Niemieckie pojednani IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 01:40 a jeździj se tą beemką, może zarwiesz jakąś pindę:) Odpowiedz Link Zgłoś
niehcemalemuszem Re: Tak to odbywa się Polsko-Niemieckie pojednani 05.07.06, 01:41 bmw to auto robione w bawarii. zapraszam nach posluchac prawdziwa nemecka - volks musik na ta stona: www.volksmusikanten.de a potem klik link do musik - wimamp etc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesoły Re: Tak to odbywa się Polsko-Niemieckie pojednani IP: *.48-210-81.netia.com.pl 05.07.06, 09:17 To weycie nazywacie muzyką? Jezusmaria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romko Re: FORZA AZURRI !!!!!!!!!! IP: 219.95.129.* 05.07.06, 01:02 Italia 4ever!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdumiala mnie ( a moze wlasnie nie?)ogromna kultura widowni dortmundzkiej podczas grania hymnu wloskiego Nie pojmuje tych subtelnie zawoalowanych dygresji (wy)uczonych (podstawowka czy Heidelberg? a moze gary po gastronomicznej zawodowce ?) w Reichu (?)volksdojczow ale tak w ogole: I do not give a f... when an ass.... speaks up his a.. !!!!!!!!!! Up yours ! Cieszcie sie ze Lubos zafundowal wam to 4-te miejsce, dziwie sie ze "Miroslav" nie zalatwil dzisiaj zadnego z Azurri zrecznym kopem z kolana (no ale Michael sie bardzo staral to nadrobic). Do szczescia zabraklo 2 minut. Arive d'erci, Adieu, Hasta la vista, auf wiedersehn, zobaczyc Berlin i ... zniknac w niebycie futbolowego przecietniactwa (jak czarne orly "Klinsiego" za 2, 4 ,6 (...) lata) Rasizmowi, szowinizmowi i (niedouczonemu) chamstwu - stanowcze NIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Italia Re: FORZA AZURRI !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:07 Ten finał Wlochy - Francja to będzie wielki rewanż za EURO 2000 i tym razem Italia będzie górą obstawiam znów 2-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel FORZA Azzurra.... IP: *.student.uni-kassel.de 05.07.06, 01:56 Tak Tak Tak... tak mialo byc.... teraz moge spac spokojnie... nawet jakos te kalksony na ulcicach brzmia lepiej... tak milo... (wczensiej jak niemcy wygrywali bylo koszmarnie) Dla wszystkich niemcow... i tak daleko zaszliscie, daleko za daleko... - Sen sie skonczyl... Odpowiedz Link Zgłoś
niehcemalemuszem Re: FORZA Azzurra.... 05.07.06, 02:01 gdze sa tutej te nemca ? ja polak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel italia IP: *.student.uni-kassel.de 05.07.06, 01:58 tak sie w niemczech nie powinno spiewac bo to jest nazi... Odpowiedz Link Zgłoś
niehcemalemuszem Dobranoc i ... 05.07.06, 02:28 do zobaczenia w RPA...Polska pilka napewno tam bedzie...tak czy inaczej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek W Re: Niemcy z Kehlem i Borowskim, Włosi z Materazz IP: *.univ.szczecin.pl / *.univ.szczecin.pl 05.07.06, 02:37 Mecz super dobrze że wygrali Włosi bo już nie mogłem ogladać farta Niemców w meczach, cudem w karnych pokonali Argentynę najlepszą drużynę w mundialu. Zapowiada sie super finał Włochy - Portugalia, wierzę że ci ostatni pokonaja Francję. PS Ogladałem mecz w szczecińskim klubie Galaxy poza dwoma osobami wszyscy byli za Włochami i dobrze. A tak swoją drogą to ten mecz pokazał że kibice Niemiec nie potrafia sie Bawić ciagłe gwizdy, a jednak dostali po nosie zasłużenie. Odpowiedz Link Zgłoś
niehcemalemuszem Re: Niemcy z Kehlem i Borowskim, Włosi z Materazz 05.07.06, 02:53 Herzlich Wilkommen - Stettin ! ja tam mam rodzine... a makaroniarze to ne meli farta? bardzo sa dobrzy - symulujac faule... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gratolacione Re: Niemcy z Kehlem i Borowskim, Włosi z Materazz IP: *.abhsia.telus.net 05.07.06, 04:11 Italia, Viva Italia. Italia Champion, Bianko Vero Rosa Italia. Gracia plena. LP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosan Re: Niemcy z Kehlem i Borowskim, Włosi z Materazz IP: *.ee.titech.ac.jp 05.07.06, 05:12 Kurcze, moze do Japonii transmitowali inny mecz bo tu w telewizorze widzialem Klinsmana reagujacego bardzo nerwowo we wszystkich sytuacjach rozstrzyganych na niekorzysc Niemcow, z atakami na nogi od tylu wlacznie (o dziwo byly powtorki). Ja rozumiem niebywala sympatie redaktorow do trenera Niemiec ale sympatia nie powinno sie zastepowac faktow. Odpowiedz Link Zgłoś
mustaphagee Re: Niemcy z Kehlem i Borowskim, Włosi z Materazz 05.07.06, 06:23 Włosi pokonali Niemców ich własną bronią :) Grali do końca!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wszechpolak7 Mafia zalatwila jednego z czolowych ... 05.07.06, 07:18 ... zawodnikow Deutchland wiec wygrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RW Re: Mafia zalatwila jednego z czolowych ... IP: *.wrozamet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 08:38 Powołaj komisję w tej sprawie :) Chociaż FIFA chyba jest jedynym organem decyzyjnym. Mimo wszystko możesz z kolegami spróbować bronić fizola Fringgsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włoch Re: Niemcy z Kehlem i Borowskim, Włosi z Materazz IP: 151.92.176.* 05.07.06, 07:45 Ogni italiano e cazzo di merda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola9915 Re: Niemcy z Kehlem i Borowskim, Włosi z Materazz IP: *.pool80180.interbusiness.it 05.07.06, 07:50 TU wloch sei prprio un verme da pestare TU SEI SEMPLICEMENTE UN POVERO CRETINO NON HAI UN CAZZO SEI SOLO MERDA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włoch Re: Niemcy z Kehlem i Borowskim, Włosi z Materazz IP: *.its.it 05.07.06, 11:31 Si vede che sei una puta da Polonia che vive con italiani a causa di soldi, come quasi tutte le ragazze che vivono in italia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola9915 Re: do wlocha IP: *.pool80180.interbusiness.it 05.07.06, 11:37 SEI UN CRIMINALE ORDINARIO.VAI A QUELL PAESE.saluta la tua mamma e sorella che battono per la strada,tue assistite.guadagni tanto sfruttando le donne.SEI UN UOMO SENZA PALLE! puttaniero! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duea Ksenofobia IP: *.orange.pl 05.07.06, 08:00 Włosi wygrali, bo byli skuteczniejsi. Przeraża mnie zawarta w postach antyniemieckość - bo przecież kibicujemy naszym i każdej druzynie, która gra z Niemcami!!! Z drugiej strony to dobrze że Włochy są w finale i może wygrają WM 2006, bo wówczas otrzymają organizację ME 2012. I w ten sposób nie będzie ME na ukochanej bezkrytycznie przez część Polaków Ukrainie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viva Re: Niemcy z Kehlem i Borowskim, Włosi z Materazz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 08:00 Nic nie byłoby z finału "azzurrich" gdyby nie fantastycznie grający Canavarro. Napastnicy postawili tylko kropkę nad "i". Żal mi Argentyny, którą w ostatnim meczu zdecydowanie i stronniczo skrzywdził sędzia. Mecz Włochy - Argentyna byłby chyba jeszcze lepszy, niż wczorajszy. Sędzia wczorajszego meczu spisał się na 5+, natomiast sędzia meczu Argentyny powinien być pozbawiony prawa sędziowania meczów międzynarodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! 04.07.2006 !!! najpiękniejszy poranek tego roku! Dzięki Wam Włosi IP: *.chello.pl 05.07.06, 08:18 niemcy przegrani!! Świat jest piękny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: najpiękniejszy poranek tego roku! Dzięki Wam IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.06, 08:53 Zdaje sie ze Niemcy niemaja dzisiaj nawet takiego zlego jak Ty masz dobry ? Typowy polaczek pusty lebek, zasmarkany was , krzyz na szyi - sam nigdy nie byl wiecej niz smieciem w Europie i mysli ze inni tez sie nimi stana bo przegrali mecz. Sam pewnie nawet bys nie pomarzyl zeby twoi wygrali chocby z Togo , bo z gory wiesz ze to niemozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola9915 Re: najpiękniejszy poranek tego roku! Dzięki Wam IP: *.pool80180.interbusiness.it 05.07.06, 09:05 Ale wurstery nigdy z WLOCHAMI NIE WYGRALI, wczoraj plakali jak dzieci osmarkane dzieci.Dobrze im tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: najpiękniejszy poranek tego roku! Dzięki Wam IP: *.adsl.alicedsl.de 05.07.06, 09:08 jakos to przezyja . Wam pozostaja opowiadania dziadkow o Wembley . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: najpiękniejszy poranek tego roku! Dzięki Wam IP: *.adsl.alicedsl.de 05.07.06, 09:06 To polska mentalnosc . Ich nie ciesza wygrane wlasnej druzyny , tylko przegrane innych . zakompleksiony narodek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: najpiękniejszy poranek tego roku! Dzięki Wam IP: *.48-210-81.netia.com.pl 05.07.06, 09:12 i drugie ścierwo ciemnogrodzkie się odezwało, i to to zna ludzki język. Dziwne ile to śmieci szwabskich pałęta się po polskich forach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: najpiękniejszy poranek tego roku! Dzięki Wam IP: *.adsl.alicedsl.de 05.07.06, 10:17 Dzieciatko , nie podniecaj sie - jajkami muzgu nie zastapisz . Cala nadzieja w malyszu - moze duma narodowa znowu odzyje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: najpiękniejszy poranek tego roku! Dzięki Wam IP: *.48-210-81.netia.com.pl 05.07.06, 09:10 I odezwał ciemnogród, bez historii, narodu, ot "hanys", takie ścierwo ni pies ni wydra. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: najpiękniejszy poranek tego roku! Dzięki Wam 05.07.06, 10:33 Znowu jakis wszechpolak topi zale . Skad tyle chlamu na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Hanys ty dziwko IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 05.07.06, 11:02 oddaj polski paszport i raus za zachodnia granice. Odpowiedz Link Zgłoś
reky Re: Niemcy z Kehlem i Borowskim, Włosi z Materazz 05.07.06, 08:24 Zagrali o dużą stawkę, ale fair.Włoścy brutale i niemieccy kosiarze zamienili się w owieczki.To sprawiło,że mecz był piękny,a wygrali lepsi w czystej,futbolowej sztuce. Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Włosi powściągnęli imperialne zapędy Niemców 05.07.06, 08:24 Przynajmniej na jakiś czas powściągnęli zapędy Niemców. Dogadali się już z Rosjanami (Jak w Rapallo) pozbyli się problemu II wojny zrzucając częśc ludobójstwa na inne nacje i zaczynają powoli w swoich gazetach wypisywać rzeczy w stylu rasa panów. A to ze Polacy to złodzieje a to że Włosi to nieroby i pasożyty. Zdusili do minimum krzyk po pomocy jakiej im udzielił sędzia w meczu z Argentyną, bo dla nich tylko zwycięstwo się liczy. Powoli zaczynało wyglądac na to że scenariusz będzie podobny jak po Olimpiadzie w Berlinie gdzie też robili wszystko co etyczne i nieetyczne aby osiągnąć sukces. Włosi rozegrali to w mistrzowski sposób. Dali Niemcom nadzieję a potem strzelili dwie barmki tak późno, że sędzia nie zdołał już nic zrobić. Nie mam złudzeń, że to niewiele zmieni ale może chociaż nieco opóźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: Włosi powściągnęli imperialne zapędy Niemców IP: *.adsl.alicedsl.de 05.07.06, 09:02 zakompleksiony dupek . jeszcze nie mozesz podniesc sie po blamazu polski ? Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Re: Włosi powściągnęli imperialne zapędy Niemców 05.07.06, 09:14 Czyżbym trafił w czuły punkt, że zareagowałeś tak ostrymi słowami? Czy to nie dziwne, ze właśnie w Niemczech zwykła piłka nożna przybrała rozmiary niemal międzynarodowej konfrontacji? I czy to aby nie na olimpiadzie w Berlinie Niemcy zrobili wszystko co etyczne i nieetyczne żeby wygrać a finał jaki był wszyscy wiemy? Tak Ci się to szorowanie kibli u swoich ziomków spodobało, że zatraciłes wszelki obiektywizm? A skoro tak nami gardzisz co Cię tu przyniosło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: Włosi powściągnęli imperialne zapędy Niemców IP: *.adsl.alicedsl.de 05.07.06, 10:21 Nie podniecaj sie , kibicowalem wlochom . A gardze zakompleksionymi facetami , dla ktorych jedyna pociecha po wlasnym blamazu , jest przegrana kogostam . Odpowiedz Link Zgłoś