Gość: sosna IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 19:15 z wypowiedzi p.Dubickiego wynika że Kasperczak odwalił naprawdę świetną robotę, bo zmienił mentalność piłkarza. super! tak trzymaj Daniel!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drwal Re: WISŁA KRÓLOWĄ POLSKI IP: w3cache:* / *.walbrzych.dialog.net.pl 31.01.03, 20:35 Wisła jest najlepsza i w tym sezonie wygra uefa cup i bedzie za sezon grala w champions leauge tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osto [...] IP: *.man.bialystok.pl 01.02.03, 15:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkubus Re: BEZPLATNE DOLADOWANIE KOMORKI: ERA, POP i PLU IP: *.wkk.pl 01.02.03, 18:43 a jak ci powieje pod narty to mozesz uzbierac nawet 1500 pkt. i wtedy wisla na pewno wygra z lazio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbi Re: BEZPLATNE DOLADOWANIE KOMORKI: ERA, POP i PLU IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 13:03 gdzie to mam wpisać osto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaitis Re: Wisła już na Cyprze IP: osmolin:* / 10.0.11.* 01.02.03, 21:31 No, ja mam tylko nadzieje ze przejda Lazio :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scooby Czym się podniecacie? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.02.03, 11:26 Wisełka trafiła na słabeuszy. Ani Parma nie jest tą Parmą z którą kiedyś przegrała, ani Schalke nie jest mocarzem Europy. (dość powiedzieć, że gwiazdą jest tam Hajto...)A polska liga ma to do siebie, że nie zawsze wygrywa najbogatszy. A zwykle wcale. Do kibiców Wisełki, którzy już stawiają ją w jednym rzędzie z Realem Madryt chciałbym przypomnieć, że to LEGIA i WIDZEW grały w LM, a Wisełka zanotowała spektakularny sukces z Saragossą, która nie wiedzieć czemu gra obecnie w 2 lidze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Md No i co z tego!!! IP: 5.5.* / *.uc.nombres.ttd.es 02.02.03, 13:31 Real dostal w tylek w pucharze krola i nie wazne, ze zagral w drugim skladzie. Wisla ma szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanley Re: Wisła już na Cyprze IP: *.ramtel.com.pl / 192.168.3.* 03.02.03, 11:02 pomimo dużej sympatii dla Wisełki obawiam sie że z takimi dziurami w obronie będzie bardzo trudno przeskoczyć włochów.WISŁA jeżeli chce mieć sukcesy musi wzmocnić srodek obrony,kogoś od kogo Głowacki mógłby się jeszcze uczyć.Mam na my śli kogoś takiego jak Zieliński. Odpowiedz Link Zgłoś