Gość: JA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: Zidane to szmata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:31 popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
ines.20 Re: Zidane to szmata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 09.07.06, 23:35 cos ci sie pomyliło!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Zidane to szmata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:37 ty chyba nie ogladales meczu kolego tak sobie opinie rozwalic na koniec kariery ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleu Kto jest szmatą? IP: *.icpnet.pl 09.07.06, 23:39 Kto jest szmatą: ten kto zadaje bolesny cios słowem, czy ten kto emocjonalnie reaguje na taki cios? Bo nie ma wątpliwości, że Włoch wbił Zidane'owi nóż w brzuch - tyle, że za odzywki kartek nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Kto jest szmatą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:43 a skad wy wiecie co on mu powiedzial? pytam! skad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zidane Re: Kto jest szmatą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:04 Zidane zawsze będzie wielki i jeden mecz nie zmieni tego że jest najlepszym piłkarzem naszych czasów. I nie piszcie takich głupot że Zidane to szmata bo z pewnością omieszałby każdego z was z palcem w dupie jak i niejednego z włoskich piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włosi to szmaty "MAterac" (czy jak mu tam było) to szmata IP: *.std.tsi.tychy.pl 10.07.06, 00:07 Nie mam zamiaru umniejszać ewidentnej winy Zidane, ale czy wy nie macie oczu by widzieć, że Zidane został naumyślnie i w sposób wyjątkowo chamski sprowokowany? Włosi bez swoich matactw nie zdobyliby mistrzostw! Odpowiedz Link Zgłoś
jola1211 Re: "MAterac" (czy jak mu tam było) to szmata 10.07.06, 00:19 Zachowal sie jak gowniarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotstein Re: "MAterac" (czy jak mu tam było) to szmata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:29 to musialobyc cos powiedziane co tylko chamski makaroniarz moze wymyslec, sa teksty przy ktorych kazdy zareaguje tak jak Zidane, wystarczy chwile pomyslec, nawet w sytuacji jak jest mundial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hop Re: "MAterac" (czy jak mu tam było) to szmata IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:29 dzentelman.com/archives/2006/07/10/zidane-uderzenie-glowa-czerowna-kartka-final-francja-wlochy-2006/?preview=true Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daev Re: "MAterac" (czy jak mu tam było) to szmata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 09:33 zróbcie z francuza ofiare :D biedaczek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wart Re: "MAterac" (czy jak mu tam było) to szmata IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 10.07.06, 10:16 > Włosi bez swoich matactw nie zdobyliby mistrzostw a Francuzi bez teatralnych sztuczek prawdopodobnie nie grali by w finale Odpowiedz Link Zgłoś