Gość: zada Zidane - chuligan i przestępca IP: 81.213.175.* 11.07.06, 08:12 Ten człowiek jest skończony ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rexb "Grasz jak Rasiak" to mu powiedzial... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 08:17 heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makaron Zidan - Vaffanculo !! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 08:19 Zidan - Vaffanculo !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolus Re: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.07.06, 08:24 Zizu powinien bardziej mu przyłożyć!!!! Ludzie jeżeli na ulicy ktoś by was celowo próbował sprowokować obrażając rodzinę, wyzywając po to tylko żeby stojący za rogiem policjant w przypadku waszej reakcji mógł was zamknąć (zrzucić z boiska) to kto w tym wypadku zasługuje na potępienie, człowiek który broni honoru, czy triumfujący prowokator !!!! nawet w polskim prawie karnym przewidziano taką sytuację i ustawodawca wyraźnie zadecydował, iż w przypadku naruszenia nietykalności cielesnej zostało wywołane wyzywającym zachowaniem pokrzywdzonego, sąd może odstąpić od wymierzenia kary (art. 217 2 k.k.). dlatego w mojej ocenie jeżeli ktoś w tej sytuacji zasłużył na potępienie to na pewno nie był to zizu ale perfidny włoski prowokator antybohater tego finału !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asica Re: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów IP: *.frank1.vic.optusnet.com.au 11.07.06, 08:30 Oglądałam prawie cały Mundial i faktycznie tylu "oszustw" na boisku dawno nie widziałam lecz niestety yo co wydarzyło się ostatniego dnia na boisku w Berlinie zaszokowało mnie. Nie interesuje mnie czy Włoch sprowokował, nie ma usprawiedliwienia na zachowanie Zidane, ponieważ murawa boiska ma być wzorem do naśladowania przez kibiców. Niestety nie dziwmy się, że potem zabijają się kibice jak w tak prestiżowym meczu, tak prestiżowy zawodni tak się zachowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Excel Re: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów IP: *.crowley.pl 11.07.06, 09:00 Tak asica, do nie dawna też tak myślałem, teraz zmieniam już zdanie. Powiedz, co miał zrobić Francuż, czy wiesz, że piłkarze sa szkoleni specjalnie, żeby prowokować. W takiej sytuacji mial rację, popieram go, jest tylko i aż człowiekiem. Chamstwo trzeba tępić, niestety coraz wyraźniej widać, że tylko agresywnie. Smutne to, ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 11.07.06, 09:03 od kiedy pilkarze sa wzorami dla kiboli? zidane poniosl kare i o co tyle krzyku? przyklad dla mlodziezy? kolejna glupota, bo mlodziez nie jest glupia i tez widziala zidana schodzacego ze spuszczona glowa do szatni, i nie widziala go przy rozdaniu medali, i widziala jego druzyne zdruzgotana... czy mlodziez nauczy sie, trzeba walic z byka, bo to poplaca? nie. mlodziez dowiedziala sie, ze takie zachowania sa SUROWO karane! przestancie bredzic o przykladach dla kibicow i mlodziezy, bo akurat dla nich byla to doskonala lekcja, ze bedac gwiazda jak zidane podlega sie rowniez karze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stas56 Re: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów IP: *.cable.mindspring.com 11.07.06, 11:30 ales ty przyglup!!! najpierw pomysl a potem pisz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafek Niewielu jest pilkarzy ktorzy mogliby pierwsi IP: *.chello.pl 11.07.06, 08:33 rzucic kamieniem, ale za to z pewnoscia wielu ktorzy z miejsca by rzucili - mysle ze to badziej trafne podsumowanie pilki w dzisiejszych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 jak dla mnie zachował się pajac 11.07.06, 09:04 jeśli miałbyć legendą futbolu (jak dla mnie to na wyrost tytuł), to powinien pokazać, że umie przegrywać. Nieodebranie medalu było bardzo żenujące i infantylne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: jak dla mnie zachował się pajac IP: *.tona.pl 11.07.06, 09:07 Kalasanty dla mnie , i chyba nie tylko, jesteś ćwokiem bez ambicji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rexus Re: jak dla mnie zachował się pajac IP: *.crowley.pl 11.07.06, 09:16 Przypuszczam Kalasnty, że chciałbyś, żeby ludzie, gwiazdy, idole były bez zmazy, braku, szwanku, skazy Niestety, a może to i dobrze tak nie jest. Powiedz mi w takim razie, jak ma się zachować człowiek prowokowany, poniżany, kto go będzie bronił. I jeszcze jedno, jak walczyć z tą boiskawą i każda inną chołotą ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak Re: jak dla mnie zachował się pajac IP: *.nyc.res.rr.com 11.07.06, 13:25 niech sie zachowuja sportowcy zarabiajacy miliony jak Golota czy Mike Tyson, sami wymierzac sprawiedliwoosc taki masz sposob na walke z holota ( przy okazji przez samo "h") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dynamo Re: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów IP: *.eranet.pl 11.07.06, 09:04 www.dynamiczni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medium cool Re: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 09:16 piłka nożna - sport współczesnych bandytów - na boisku i na widowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czerwona Kartka Re: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów IP: *.pools.arcor-ip.net 11.07.06, 09:19 My rozumiemy Zidana jako czlowieka (prowokowany i obrazany przez nieczysto grajacych Wlochow) ale on tam nie byl tylko Zidanem ale gral jako przedstawiciel Francji i Francja i Francuzi mu tego nie wybacza bo zawsze beda myslec, ze byc moze wygraliby gdyby Zidan nie zszedl z boiska... Szkoda mi go bo wlasnie na ich wybaczeniu zalezy mu najbardziej. Poza tym do cholery jak bronimy czystego sportu to Materazzi tez powinien dostac czerwona kartke i takie bluzganie na boisku powinno byc zakazane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonisnho Re: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów IP: *.aster.pl 11.07.06, 09:23 stała się wielka krzywda że niektórzy osądzili Zidana przed wysłuchaniem go - przed poznaniem haniebnych słów Materaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gol kogo bardziej potepiacie ? czlowieka ktory IP: *.com.pl 11.07.06, 09:24 kogo bardziej potepiacie ? czlowieka ktory nazwie siostre innego ku.wą czy tego drugiego ktory mu za to da w twarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho Re: kogo bardziej potepiacie ? czlowieka ktory IP: *.aster.pl 11.07.06, 09:29 widzę że po dniu zaćmienia umysłów dziś już wreszcie rozsądek bierze górę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 09:26 dobry artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów IP: *.kki.krakow.pl 11.07.06, 09:28 Pieprzy Ćmikiewicz , jak nakrecony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Materac do dzikus IP: *.merinet.pl 11.07.06, 09:29 www.youtube.com/watch?v=7HblsV-urHg&search=materazzi www.youtube.com/watch?v=6dj3-UjAGyo&search=materazzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 09:29 BRAWO ZIZU!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorpion Re: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów IP: 82.150.225.* 11.07.06, 09:42 ... skad u wiekszosci tyle nienawisci do Wlochow? To wybiorcze widzenie rzeczywistosci jest jednak czyms normalnym dla mieszkancow "pomrocznej". Opluwanie wszystkich i wszystkiego co jest inne i lepsze. Kibicowanie oszolomom pokroju Leppera, przyklaskiwanie wszystkiemu co koliduje z normami prawnymi. Wlosi byli, sa i beda potega pilkarska - wygrali mistrzostwa juz po raz czwarty. Wybryk Zidane potepilo 2 miliardy ludzi na calym swiecie z wyjatkiem czesci Francuzow (co mozna jeszcze zrozumiec) i sporej czesci kibicow Polski !!! Czyz to nie jest chore ? Jedynymi argumentami usprawiedliwiajacymy chanski wyczyn Zidane sa okreslenia "makaroniarze", "faszysci" .... Nawet tak ciezka obelga slowna jak "grasz jak Rasiak" nie powinna sprowokowac wielkiego ZIdane do takiego czynu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów IP: *.merinet.pl 11.07.06, 09:49 Chory to jesteś ty człowieku. Prawdopodobnie zaszkodził Ci upał, choć być może są też inne przyczyny. Odpowiedz sobie na krótkie pytanie: czy uderzyłbyś śmiecia, który twierdzi, że zerżnie Twoją matkę, siostrę i córki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiom22 Ciekawoski! IP: *.ipt.aol.com 11.07.06, 09:53 21 stycznia 1995. Graj¹cy w Bordeaux wali g³ow¹ pomocnika St. Etienne Piotra Œwierczewskiego. Polak nie pozostaje mu d³u¿ny, uderza Zidane'a piêœci¹ w twarz. W³¹cza siê Christophe Dugarry - powala Œwierczewskiego i wbija mu korki w twarz. Czerwon¹ kartkê dostaje tylko Polak. - Nie ma o czym mówiæ. Byliœmy wtedy dzieciakami - wspomina Œwierczewski. - Kry³em go na boisku, otrzyma³em "strza³" z g³owy, to mu odda³em. Zidane daje siê prowokowaæ, ale na boisku pi³karze s¹ non stop prowokowani 1998:"Moje mistrzostwo jest dla Algierczyków, którzy s¹ dumni ze swojej flagi. Dla wszystkich, którzy poœwiêcaj¹c siê dla w³asnych rodzin, nigdy nie wyrzekli siê korzeni". zidane: "Wci¹¿ pamiêtam, ¿e najpierw jestem Kabylem [grupa Berberów - red.] z La Castellane, potem Algierczykiem z Marsylii, na koñcu Francuzem." 18 czerwca 1998. W 70. minucie Francja prowadzi 2:0 z Arabi¹ Saudyjsk¹, jest ju¿ pewna awansu do 1/8 fina³u mundialu. Zidane depcze korkami le¿¹cego kapitana rywali Fuada Amina, dostaje czerwon¹ kartkê. Algierscy Berberowie, z których wywodzi siê rodzina Zidane'a, uznaj¹ to za "zemstê na znienawidzonych arabskich ekstremistach". 26 wrzeœnia i 24 paŸdziernika 2000. Liga Mistrzów. Najpierw Zidane dostaje czerwon¹ kartkê w meczu Juventus - Deportivo La Coruna. W kolejnym spotkaniu (z HSV Hamburg w Turynie) grzmoci g³ow¹ Jochena Kientza. Zostaje zawieszony na piêæ meczów. bohater moja du..pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuchna Re: Ciekawoski! IP: 83.238.7.* 11.07.06, 10:18 Obejrzyj sobie chłopcze, zanim się zaczniesz wyrażać. www.youtube.com/watch?v=7HblsV-urHg&search=materazzi Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Ciekawoski! 11.07.06, 10:22 I co to zmienia w tej sytuacji? Niby Materazzi to boiskowy brutal i mu się należało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżast Re: Ciekawoski! IP: *.e-wro.net.pl 11.07.06, 10:31 Z naszej perspektywy to tak wygląda, ale uwierz mi, Zizou wcale o tym nie myślał. Czy nie otworzyłby Ci sie nóż w kieszeni jakby ktoś zbluzgał ciebie, albo twoja rodzine(ze to dziwki?-o ile to prawda)?? Zastanów sie człowieku... Po jego grze doskonale widac jaki charakter ma ten idiota Materazzi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Ciekawoski! 11.07.06, 10:45 W meczu dochodzi do wielu takich prowokacji. Zastanów się, czy obrona Zidana nie wynika z faktu, że jest wielkim piłkarzem. Gdyby zdarzyło się odwrotnie i to Materazzi walnął z byka jak wtedy wyglądałyby komentarze? Czy to nie są podwójne standardy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżast Re: Ciekawoski! IP: *.e-wro.net.pl 11.07.06, 11:05 > W meczu dochodzi do wielu takich prowokacji. Zastanów się, czy obrona Zidana ni > e > wynika z faktu, że jest wielkim piłkarzem. Gdyby zdarzyło się odwrotnie i to > Materazzi walnął z byka jak wtedy wyglądałyby komentarze? Czy to nie są podwójn > e > standardy? > spekulacje to jednak nie fakty, a faktem jest to, że to Materazzi obraził Zizou a nie odwrotnie. Miał tego bezczynnie słuchać i dać sie jeździć? to człowiek honoru. czy to ważne jak spojżą na ciebie ludzie po meczu? nie zrobił mu przecież kżywdy... poprostu dał mu do zrozumienia, żeby 'zamknął d**e' bo inaczej źle sie to dla niego skończy. A tak z ciekawości zapytam. Bywasz na wielu wielkich meczach jak zawodnik nr jeden, że wiesz jak wyglądaja prowokacje boiskowe? Mi się wydaje, że gdyby każdy tak prowokował jak Materazzi to mecz zamienilby się ring, piłkarze bądź co bądź sa bardzo porywczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas fasola Re: Ciekawoski! IP: *.cable.mindspring.com 11.07.06, 11:40 ale idiotyczne wywody NA POZIOMIE OSILKA ZIDANE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak, Re: Ciekawoski! IP: *.nyc.res.rr.com 11.07.06, 13:34 w Polsce takie zachowania sa pochwalane, niestety - ciekawe jakby kazdy Murzyn grajacy w polskiej lidze zaczal sam wymierzac sprawiedliwosc za rasistowskie zachowania polskich pilkarzy i kibicow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NKU Re: Ciekawoski! IP: *.aster.pl 15.07.06, 02:23 Faktem to jest to że Zidane wyleciał z boiska. A dać do zrozumienia żeby zamknął dupe to mógł słownie, albo z baniaka 10 minut później. Ale skoro ktoś nie myśli i nie potrafi hamowac emocji... A wyzwiska na boisku to fakt niezaprzeczalny, chociaż Materazzi jest w tym jak to niektórzy mawiają "miszczem". I Zidane o tym wiedział bardzo dobrze. Dał się sprowokować jak ostani debil i taka jest prawda. A materazzi nie obrażał tylko jego w Swojej karierze i jakoś nikt za specjalnie na to nie reagował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Ciekawoski! IP: *.atol.com.pl 15.07.06, 11:51 Tak najezdzacie na Materazziego, poczytajcie: Teraz stara mu się dorównać Materazzi. Co ciekawe, obrońca Interu Mediolan jeden raz sam stracił głowę. W lutym 2004 r. podczas meczu z AC Sieną Bruno Cirillo obraził zmarłą matkę Materazziego. Po końcowym gwizdku krewki obrońca podbiegł do rywala i uderzył go głową w twarz. Został za to zawieszony na trzy miesiące, a Inter dodatkowo ukarał Materazziego 50 tys. euro. Poczekal do wizdka? tak. Tlumaczyl sie prowokacja? Nie. Zidane, wstyd. www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=13&news_id=91144 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiom22 oj kaczuchna... czytaj a sie nie wymadrzaj. IP: *.ipt.aol.com 11.07.06, 13:56 Wieksosc tych fauli materazziego widzialem w telewizji na zywo gdyz sledze wloska pilke i AC MILAN... Materazziego nie lubie (a nawet nielubie najbardziej z wszystkich pilkarzy na swiecie)ani go nie bronie... ale powtorze to co powiedzialem ze zidane jest "du..pa" a nie bohater... jak sie raz cos takiego robi (i to na taka skale) to powinien byc i jest przekreslony ,a i tak sie okazuje ze nie byl to pierwszy raz zidana.. ... jeden wart drugiego... Zidane to dno, Materazzi tez. ...a wyrazilem sie tak jak sie wyrazilem bo naprawde dziennkiarze przesadzaja w soich opinach o mundialu wlochach i poszkodiowanym zidanie... a potem ludzie to czytaja i gubia rzeczywistosc... a ze Cannavaro czy Pirlo bardziej zasugiwali na "zlota pilke" niz ten dupek zidane to chyba kazdy NORMALNY wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stas56 Re: Ciekawoski! IP: *.cable.mindspring.com 11.07.06, 11:37 I oto mamy bohatera ktorego na sile chca wyniesc do bostwa medialne oszolomy i nienawisc do wloskiej pilki. Ktora jest piekna!! Brawo wspanila Italio!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów 11.07.06, 10:35 A co ty bys zrobil, gdybys musial osadzic BOHATERA BEZ SKAZY, ktory przylutowal drobnemu lobuzowi? Wiedzac, ze BOHATER nie pierwszy raz dopuscil sie rekoczynow, czyli jest innymi slowy recydywista? Nie wiesz, co "twierdzil" "smiec". Ale ZZ przemowi, to padniesz na twarz i zakrzykniesz "prawda". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżast Re: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów IP: *.e-wro.net.pl 11.07.06, 10:44 Dorbnemu łobuzowi? Bohater bez skazy? Zizou recydywista? rotfl, w takim razie rzeczywiście każdy piłkarz powinien siedzieć w więzieniu za 'rozboje' na boisku. btw.->słowa bolą bardziej niz czyny A jezeli ktos uważa, że Zizou zrobił to bo czuł się bezkarnie to jest skończonym idiotą. To byłby najwiekszy absurd jaki kiedykoliwke słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów 11.07.06, 10:47 no cóż, fakty są takie, że następnego dnia dostał nagrodę dla najlepszego gracza turnieju, choć było kilku lepszych, jak to wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów 11.07.06, 10:57 Ale o co chodzi? Przeciez to byla ironia. Mnie tylko smieszy (i wkurza tez) jak nagle nie tylko sie glupote usprawiedliwia, ale jeszcze dorabia sie do niej legende. Specjalisci od PR juz pracuja, za kilka dni poznamy miks z chorej matki i zawszonego terrorysty i dzieci francuskie znow beda mialy do kogo sie modlic, co poniektorzy internauci rowniez. Materazzi juz jest bohaterem roznych filmow - poodbna sklejanka z ZZ bylaby rownie ciekawa, ale kogo to obchodzi? To nie pasuje do koncepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stas 01 Re: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów IP: *.cable.mindspring.com 11.07.06, 11:46 ty zhyba jestes nawalona jezeli takie rozumowanie wywodzisz. Bo po trzezwemu to bie ma sensu' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega gość Stec chce dostać z byka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:20 Panie Stec. Tak się zastanawiam, czy mnie pan pochwali, jak panu przywalę z byka. No, może kamieniem, dla odmiany... Zidan to świetny piłkarz, ale człowiekiem to jest miernym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy panie Stec- niech sie pan wstydzi IP: *.aster.pl 11.07.06, 16:23 Artykul jest nieudana proba rozmydlenia winy Zidane'a. Poprzez przyklady negatywnych zachowan innych pilkarzy, poprzez tworzenie wizji, ze futbol ogolnie jest brutalny Stec probuje umniejszyc skandaliczne i niedopuszczalne zachowanie Zidane'a. Gdzie tu miejsce na fair-play? Gazeta Wyborcza powinna przedstawic stanowisko potepiajace takie chamskie zachowanie. Nie wolno umniejszac, lagodzic i usprawiedliwiac takich zachowan. Tekst jest skandaliczny i oburzajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega gość Zidane - Vaffanculo !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:24 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.ambroży Re: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:47 Zidane to taka sama ciota jak wszyscy arabowie. po prostu arab to jest arab! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahir Re: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów IP: *.tradepress.com.pl 11.07.06, 10:51 Dla mnie jest najlepszy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobol Znowu to gadanie o biednym Zidanie... IP: *.toya.net.pl 11.07.06, 11:05 Football jest okrutny - fani Zidane'a nie moga sie pogodzic z tym wydarzeniem poniewaz ich idol, geniusz, bog itp odwalil po prostu taki numer. Okazal sie byc tylko czlowiekiem, jednak ci co go bronia chca z niego zrobic sportowego Prometeusza naszych czasow, ktory na boisku zawsze byl szlachetny, wielki i nieomylny i wlasnie dlatego przydzwonil glowa tego brudnego gangstera Materazziego. Jadnak prawda jest inna - Zidane jest tylko czlowiekiem i dal sie w prosty sposob zrobic w balona. Nawet jesli Wloch go prowokowal (choc co powiedzial caly czas nie wiemy) to nie jest to zadne wytlumaczenie. Sam Zidane gral dllllllugo w Serie A i na pewno wie jak tam sie gra. Ponadto jego 12 czerwonych kartek w karierze rowniez o czyms swiadczy. O tym, ze uwielbiany Zidane sam rowniez lubil kogos poturbowac, no chyba ze powiecie, ze kazda z tych kartek to byl wynik prowokacji (szczegolnie wloskiej...:P) I jeszcze jedno - czy Afrykanscy pilkarze, ktorzy bardzo czesto sa obrazani i wyzywani od malp przez kibicow (i podejrzewam, ze czasem rowniez przez pilkarzy druzyny przeciwnej) tez maja kazdemu dawac ze lba? I jeszcze jedno - pomyslcie czy jesli cos takiego odwalilby Gattuso czy wlasnie sam Materazzi to tak samo byscie ich bronili? Pewnie nie, gdyz nie bronilibyscie tak jak teraz swojego mitu i legendy, ktora tworzyliscie, a ktora tak mocno was zawiodla. Pozdro dla normalnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr78732 Jak ktos obraza moja rodzine ja wale w pysk IP: *.aster.pl 11.07.06, 11:21 Honor ma sie tylko jeden. Dla wszystkich tych panienek, ktore chowaja glowe w piasek, podac wazeline, to nie sa mezczyzni. Zizou wielka szkoda tak, ale rozumiem i zrobilbym to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAS F Re: Jak ktos obraza moja rodzine ja wale w pysk IP: *.cable.mindspring.com 11.07.06, 11:43 Bo jestes z kultura na poziomie twojego bohatera Z. czyli siegnoles juz bruku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiom22 Re: Jak ktos obraza moja rodzine ja wale w pysk IP: *.ipt.aol.com 11.07.06, 13:59 Ja Materazziemu tez chetnie bym tak wyjechal (za faule na graczach MILANU!), tyle tylko zebym tak nie zrobil... BO TAK SIE NIE ROBI!!!! Zidane dowidzenia , Materazzi tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alko Re: Zinedine Zidane, bohater naszych czasów IP: *.c151.petrotel.pl 11.07.06, 11:50 Zizu! ________ KIBICE - serwis informatyczny Odpowiedz Link Zgłoś