Gość: Marco IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 22:50 Pal licho Brazylię- wiedziałem, że tak będzie. Ale przez głupich Szwedów nie wygrałem 300 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: larry Re: Mecze towarzyskie. Chiny remisują z Brazylią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 23:26 za ile grales??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCuskey Re: Mecze towarzyskie. Chiny remisują z Brazylią IP: *.insite.pl 12.02.03, 23:36 A ja się przejechałem na Francuzach. Nie sądziłem, że nie będą w stanie u siebie nawet zremisować. No i nie doceniłem Czechów. Ja mam zresztą ostatnio okropnego pecha na faworytów. Co postawię, to w plecy. PSG z Montpellier, a wcześniej Lazio z Regginą!, Liverpool w Pucharze z Crystal Palace i Juve w lidze chyba z Modeną. To jakaś katastrofa, żeby takie ekipy nawet nie mogły zremisować na własnym boisku z cieniasami. Przeżucam się na niespodzianki w typowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mluxus Re: Mecze towarzyskie. Chiny remisują z Brazylią 13.02.03, 01:04 Nie typuje sie miedzypanstwowych meczy pilkarskich... szczegolnie tych towarzyskich... proponuje np. hokejowa lige finlandzka, norweska... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCuskey Re: Mecze towarzyskie. Chiny remisują z Brazylią IP: *.insite.pl 12.02.03, 23:41 Ojej!! I jeszcze Angole w plecy z kangurami. Świat staje na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosynier Re: Mecze towarzyskie. Chiny remisują z Brazylią IP: *.stacje.agora.pl 12.02.03, 23:44 zebys kurna wiedzial!!! na glowie i jeszcze pokazuje jezyk!!! ale przegapilem kurs na Australię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Re: Mecze towarzyskie. Chiny remisują z Brazylią IP: *.tnt4.adl1.da.uu.net 13.02.03, 05:44 Czlowieku piszac ze Australia miala duzo szczescia to albo nie widziales meczu albo nie masz najmniejszego pojecia o pilce albo lezales opity baranie i piszesz na wyczucie. Gdyby wynik byl 4:1 nikt ze znajacych sie na futbolu nie kwestionowal by tego. To byla wspaniala lekcja dla zarozumialych "pomow" [anglikow] a tak dobrze grajacej Australii ja jeszcze nie widzialem. Zyczylbym naszej druzynie takiej gry a wtedy o zakwalifikowanie do ME bym sie nie martwil. Ben i grupa polskich kibicow z Adelaide Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanley Moze lepiej LZS IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 13.02.03, 01:28 Dajcie lepiej LZS bo te dziady to wielka zgraja debilow. Musicie sie uczyc bardzo wiele nie tylko w pilce . Glupie POLACZKI. WSTYD............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Mecze towarzyskie. Chiny remisują z Brazylią IP: 66.37.239.* 13.02.03, 02:29 Pierdoleni Brytyjczycy. Postawilem na nich 100PLN! To miala byc pewna wygrana!! Prezgrac z Australia? U siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Mecze towarzyskie. Chiny remisują z Brazylią IP: *.westnet.net.au 13.02.03, 17:06 Gość portalu: misiek napisał(a): > Pierdoleni Brytyjczycy. Postawilem na nich 100PLN! To miala byc > pewna wygrana!! Prezgrac z Australia? U siebie! Misiek baranie nie wiesz na kogo stawiac.. trzeba bylo mnie zapytac to bym Ci powiedzial ze Australia wygra.. widzialem caly mecz Harry mieszal jak chcial.. i to normalka.. w finalach pucharu federacji pilki noznej Australia wygrala z Brazylia i Francja .. wiec nie dziw sie palancie ze i Angolom dolozyli. misiek "cienki" jestes.... a ja cienki byc nie moge skoro jestem gruby. :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Mecze towarzyskie. Chiny remisują z Brazylią IP: *.dialup.optusnet.com.au 13.02.03, 03:06 England 1 - AUSTRALIA 3 !!!!!! The magic of Harry K. and CO. Good on you Aussies !!!! Odpowiedz Link Zgłoś