Gość: Mistrz Polski IP: *.aster.pl 28.08.06, 10:34 LEGIA MISTRZ reszta to tło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łukasz Re: Grzegorz Mielcarski: Wdowczyk musi zostać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 11:33 "Darek powinien jednak zrezygnować z łączenia funkcji trenera i menedżera. [...] Dlatego odpowiedzialny za transfery musi szukać piłkarzy za granicą, a to zabiera mnóstwo czasu. W Polsce łączenie obu funkcji kończy się tak, że Michała Gottwalda sprowadza się na podstawie kasety wideo. Takich przykładów jest więcej, jak choćby Hugo." Ciekawe czy w Polsce można sobie załatwić ciepłą posadę jednym artykułem.. Jakoś mi się wydaje, że Pan Grzegorz widziałby się w roli menadżera w Legii.. Pozdrawiam. Łukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trochę wstyd Gdzie te bilety do Rumunii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 11:57 Myślę że pan Darek powinien oficialnie na antenie canal+ przeprosić chociaż Petrescu za tamtą wypowiedż. Przecież poległ ztymi trenerami już 3X.A swoją drogą to Wisła jak i Legia grają jak narazie poniżej swoich możliwości,Chociaż Wisła w meczu z Lechem to już prawie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Nista skoJArzenia :) IP: *.adsl.alicedsl.de 28.08.06, 12:24 www.legia.gtw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jandrzeja nie zgadzam się 28.08.06, 11:53 "w Polsce nie ma takich zawodników z którymi można awansować do ligi mistrzow".typowy lumpenliberalny pogląd.dopuki tacy ludzie nie odejdą z polskiego futbolu będzie żle.będa sprowadzać to badziewie z zagranicy.Kiedy wlaściciele polskich klubów ochłoną ? Czy paulista jest lepszy od żurawskiego,czy petresku jest lepszy od kasperczaka,czy beenhacker jest lepszy od janasa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajazandrzeja Re: nie zgadzam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 12:03 przecież zurawski sam wyjechał, a nie zmuszono go do wyjazdu. tak samo z kasperczakiem rozwiązał konflikt polski klub, a nie petrescu. beenhacker oczywiście lepszy jest od janasa, chyba że janas trenował reprezentację holandii i real madryt, o czym zapomniałem i jak matołku silisz się na słowa w stylu "lumpenliberalny" (co to znaczy???), to się naucz przynajmniej pisać "dopóki", a nie "dopuki" bo na razie to jesteś tylko lumpen-debilem Odpowiedz Link Zgłoś
jandrzeja przepraszam delikatnisiu 28.08.06, 12:25 za "dopuki" ( swoją drogą to potrzebana jest nam reforma języka szkoda że nas wyprzedzil Lukaszenko a ja nie zamierzam zaśmiecać sobie umysłu tymi "u" lub "ó".przecieŻ zrozumiałeś to słowo)lumpenliberalny to znaczy pogardliwy w stosunku do polaków.ciekawe dlaczego na stanowisku trenera reprezentacji polak otrzymał niższe wynagrodzenie niż ta gwiazda trenerska.przypomnę ci że janas osiągnął na mistrzostwach więcej niż ten beenhacker.jego drużyna nie strzeliła ani jednej bramki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: przepraszam delikatnisiu IP: 64.208.49.* 28.08.06, 12:36 Czlowieku, co to za porownywanie. Chyba Cie matematyki nie uczyli rowniez. Zeby cos porownac musi miec wspolny mianownik. Paulista jest skrzydlowym. Zurawski to napastnik. Beenhaker gral na WM2006 z druzyna panstwa ktore liczy duzo mnie ludnosci niz Warszawa, a Janas trenowal reprezentacje 40mln kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: przepraszam delikatnisiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 12:37 to chyba jakieś słowotwórstwo tu odchodzi bo nie wiem co wspólnego słowo liberalny, część "lumpenliberalnego", ma wspólnego z pogardą dla polaków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOC Re: przepraszam delikatnisiu IP: *.brda.net 28.08.06, 17:29 debil, idiota czy jandrzeja. wszystko mi jedno, nie zamierzam zaśmiecać sobie umysłu takimi szegółami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: przepraszam delikatnisiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 18:08 moim zdaniem te jajazandrzeja to prowokacja jakaś. przecież taka głupota chyba nie występuje w przyrodzie, przynajmniej pośród tych, co wiedzą, jak włączyć komputer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar eeeeeee Grzesiek nie uprawiaj swoich interesów IP: *.bph.pl 28.08.06, 12:40 ani Hugo ani Gottwald nie są aż tak źli żeby od razu robić wymówki o jakości zawodników z kasety. Hugo jest lepiej podukładany niż Outarra,który grał na żywioł. Problem z Hugo polega na tym, ze on się chce za bardzo wypromować. Gottwald musi się ograc w meczach i tyle. Dla mnie większą zbrodnią było wypuszczenie Rzeźniczaka,Klatta a wcześniej Golańskiego to nie przypadek,że gracze z papierami na granie są odprawiani z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMi Re: Grzegorz Mielcarski: Wdowczyk musi zostać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:11 Gość portalu: Mistrz Polski napisał(a): > LEGIA MISTRZ reszta to tło Zastanów się, trolu, co piszesz! Z Legii to mistrz, ale chyba dziadostwa! To wstyd, żeby tak żałosne drużyny grały w europejskich pucharach! Miejsce Legii jest w drugiej lidze, a to że gra w pierwszej to zasługa przekupstwa, ale teraz już się skończy to kupczenie i niedługo spadnie ta twoja Legia z wielkim hukiem do drugiej ligi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariuszekc Re: Grzegorz Mielcarski: Wdowczyk musi zostać IP: *.giganet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 14:16 buahahaha ale sie usmialem. macie poczucie humoru.. hhehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sTANDO Grzegorz Mielcarski: Wdowczyk musi zostać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:26 Panie Mielcarski absolutnie się z Panem nie zgadzam,czas trenera Wdowczyka mija,to On jest odpowiedzialny za nieudane transfery,za wyrzucenie przepędzenie z Legii obrońców i pomocników którzy są dużo lepsi od tych co grają oczywiście,że nie wszyscy ale trzech,czterech napewno.Panie Mielcarski czy Pan słuchał tego co mówi jak mówi podczas komentowania meczów w TELEWIZJI........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Re: Grzegorz Mielcarski: Wdowczyk musi zostać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:36 Wpolsce nie ma zawodników ? A talenty piłkarskie są wniosek nie ma dobrych trenerów zawodnicy rodzą się z talentem a reszta to praca. Ilu wychowanków Legii gra w pierwszej lidze? To jest właśnie tragedia że z 2 milinowego miasta może ze 3 !!!!!!!!!!! Jakby tak szukali jak w ŁODZI KRAKOWIE I POZNANIU (choć można dużo lepiej) byłoby zupełnie inaczej!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Grzegorz Mielcarski: Wdowczyk musi zostać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:38 A potem się obudziłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrik LEGIA mistrz ale II ligi a moze i tez nie IP: 167.127.24.* 28.08.06, 14:29 rozpuscic tych amatorow na 4 wiatry to najlepsze co ITI moze zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porto Grzegorz Mielcarski: Wdowczyk musi zostać IP: 81.219.208.* 28.08.06, 20:15 mielcarski jako pilkarz byl kompletnym zerem. jak taki Śmiec moze osadzac innych. wedlug mnie IV liga mozambiku. bez urazy dla Mozanbiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porto Grzegorz Mielcarski: Wdowczyk musi zostać IP: 81.219.208.* 28.08.06, 20:15 mielcarski jako pilkarz byl kompletnym zerem. jak taki Śmiec moze osadzac innych. wedlug mnie IV liga mozambiku. bez urazy dla Mozambiku Odpowiedz Link Zgłoś