Gość: KIBIC IP: *.pl 26.02.03, 15:54 LECH - DOSPEL::: 5:1 - TO KTO W KOŃCU WYGRAŁ?????? REDAKCJA SPORTOWA PORTALU GAZETA.PL JEST DO BANI - NIE OD DZIŚ. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MAXIM MAM NA IMIE Dospelu IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 16:19 wreszcie GW nazywa ich tak jak się nazywają DOSPEL a nie jakiś tam gks NO I WRESZCIE ZWYCIĘSTWO Z 3 LIGĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COLLINA Re: MAM NA IMIE Dospelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.03, 23:56 MAXIM ILE TY MASZ LAT BEZMÓZGU ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxim Re: MAM NA IMIE Dospelu IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 02:35 Gość portalu: COLLINA napisał(a): > MAXIM ILE TY MASZ LAT BEZMÓZGU ! a co zboczeńcu cie to interesuje ten klub sie nazywa DOSPEL bo wasz prezes nazwe gks sprzedał ,jak kórwa sprzedaje dupe na ulicy i zyjcie z tym papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: collina Re: MAM NA IMIE Dospelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.03, 11:25 BRAWO POTWIERDZIŁES TYLKO TO ŻE MASZ KUTASA W GŁOWIE ZAMIAST MÓZGU Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk7 Nie Dospel, tylko GKS !!!! 26.02.03, 20:23 Wyborcza miała nie używać tej sprzedajnej nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś