Gość: AliG IP: 212.106.16.* 15.07.09, 20:22 Czy zdarzyło się Wam spotkać kogoś, kto mimo najszczerszych chęci nie potrafił nauczyć się jazdy na motocyklu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nik-kodem Re: Pytanie być może głupie IP: *.piotrkow.pilicka.pl 15.07.09, 21:25 Przykład Nie wiadomo jak mu teraz idzie ;P Ale na poważnie,to nie. Choć niczego nie można wykluczyć. A Ty znasz taką osobę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AliG Re: Pytanie być może głupie IP: 212.106.16.* 15.07.09, 23:09 Niestety tak, widuję ją gdy się golę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik-kodem Re: Pytanie być może głupie IP: *.piotrkow.pilicka.pl 16.07.09, 09:12 No cóż, trening czyni mistrza. Życzę wytrwałości i postępów w nauce :) I z daleka od skuterów,bo nie pomagają w nauce obsługi skrzyni biegów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AliG Re: Pytanie być może głupie IP: 212.106.28.* 16.07.09, 09:49 Dziękuję. A jeśli chodzi o obsługę skrzyni biegów to trafiłeś w dziesiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Re: Pytanie być może głupie IP: 77.223.195.* 15.07.09, 21:30 ten na przyklad myslal ze umie juz www.youtube.com/watch?v=jlYymSFq5L4 Odpowiedz Link Zgłoś
nyssan Re: Pytanie być może głupie 16.07.09, 09:46 Niestety tak. Zdaje się że to się nazywa brak koordynacji fizyczno- ruchowej. I to niestety była kobieta. A szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AliG Re: Pytanie być może głupie IP: 212.106.28.* 16.07.09, 09:53 "brak koordynacji fizyczno- ruchowej" no właśnie... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
nyssan Re: Pytanie być może głupie 16.07.09, 10:00 A swoją drogą też miałem takie lekkie lęki wybierając się na kurs. A nuż jest za późno? A jak nie ogarnę? Bo dwudziestkę to już mam dawno za sobą... Ufff :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksjot Re: Pytanie być może głupie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 10:14 man ja mialem 30 jak poszedlem na kurs i pierwszy raz w zyciu siedzialem na moto i jakos dalo rade im dalej tym lepiej na pierwsze moto kupilem xj600 - troche ciezka ale ma te 50KM i jedzie i radosc jest a jezdze dla przyjemnosci i staram sie uzywac rozsadnie motocykla bo glowa i prawa reka to klucz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZoSo. Re: Pytanie być może głupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 12:51 Ja w wieku 16 lat zapisałem się na kurs na A1 (wcześniej nie miałem styczności z motocyklem, motorowerem ani autem) i musiałem na jazdy dojeżdżać 60 km do Ciechanowa, bo wówczas tam najbliżej prowadzono tę kategorię. Myślałem, że się do tego nie nadaję, bo nigdy niczego nie dotykałem (motocykla), ale już za pierwszym razem ładnie ruszyłem i połowa obaw odeszła w zapomnienie. Zdałem egzamin, doszlifowałem jazdę 125'ką, rok temu zrobiłem prawo jazdy kat. A i od miesiąca dojeżdżam r6'tkę. Twoje obawy dowodzą tylko temu, że nie porywasz się z motyką na księżyc. Śmiało, wszystko dobrze się ułoży - bankowo. A ten filmik - to po prostu Amerykanin..nic więcej pisać nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Pytanie być może głupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 09:49 jaki amerykanin? przecież to nasi bracia czesi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZoSo. Re: Pytanie być może głupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 23:04 z tym 'zbyt dużo przejedzonym hamburgerami' akcentem "o shiiet!" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek929 Re: Pytanie być może głupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 09:46 Jesli naprawde chcesz to sie nauczysz no chyba ,ze tkwią w Tobie jakieś bariery psychiczne to wtedy może być ciezko . Poza tym zdarzaja sie ludzie ktorzy z jakichs powodów nie daja rady opanować pewnych czynności a jesli juz to robia to strasznie kaleczą . Wazne jest takze abys miał odpowiedni sprzet do nauki . Mnie trafiła sie prehistoryczna WSKa w ktorej praktycznie nic nie działało poprawnie a mimio to dałem rade :) takze i Tobie zycze powodzenia ) --- Pozdrawiam Jacek929 Odpowiedz Link Zgłoś