twojkompan Zizou to francuski burak - jak cala ta nacja !!! 05.09.06, 18:46 Cienki bolo z tego zinedinka , ale za to doskonale gra glowa !!! lebski facet - w finale MS , wiedzac ze bez niego francuziki posraja sie a z nikim nie wygraja - pozwala sobie na takie manewry .. Nawet nie wiecie, jak tu sie cala Francja masturbowala przed finalem - caly weekend trwaly spoty, a filmy i ZZ mialy podklad dzwiekowy z Gladiatora ... ZZ-Buraczan _ najlepszy glowkujacy francuskich pykaczy niech wypier... ze swiata sportu. To ze sobie chlopaki na boisku slodza - to wiadomo. Jutro trzymam kciuki za Materazziego - nie zagra -ale zycze im zwyciestwa na Stadt de France. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza Re: Zizou to francuski burak - jak cala ta nacja IP: 213.244.12.* 06.09.06, 11:24 "Cienki bolo z tego zinedinka" ...a z ciebie "gruby" i wazny polaczek!!! A przkonasz sie, ze dzis Francuzi nawala do pierdela Ritalom (z francuska Makaroniarzom); uwazaj na Ribery, Saha, Malouda, Coupé... dzis na Stade de France nie ma rewanzu, to po prostu nowe zawody, i nikt ani sie nie ma zamiaru mscice, ani masturbowac (jak ty wspominasz "tu sie cala Francja masturbowala przed finalem"), po prostu zagrac, aby zdobyc dodatkowe 3 punkty w meczu kwalifikacyjnym do ME 2008. Po prostu "Bleu" sa lepsi niz Squadra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ary$to :| IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 18:59 Błąd w pierwszym akapicie.A poza tym Zidane się może uniósł za bardzo, ale to samo mógł zrobić inny piłkarz za takie obrażanie.Główna wina Matteraziego. VIVE LA FRANCE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ats press vienna Re: Zidane dobrze zrobił. Też bym przywalił IP: *.3.14.vie.surfer.at 05.09.06, 19:05 z kopala w ta wloska duperacco.materac to pelny frajerzyna,zawsze bedze na boku jak schumacher ....mam na na mysli bramkarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Materazzi: Obraziłem siostrę Zidane'a IP: *.icpnet.pl 05.09.06, 19:52 Brawo Marco - tak trzymać. Jak będziecie grali rewanż z żabami, to powiedz coś Henriemu. Forza Italia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon a propos wiary... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 20:09 Czyż można wierzyć "makaroniarzowi" ? Łże, jak pies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zu Re: a propos wiary... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 20:55 Taaa... a Ty Polaczku na pewno już swoją porcję ziemniaków na dziś zaliczyleś? Ach ta nasza legendarna otwartość na obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Podo mi sie co zrobił ZIZU IP: *.ewz.gda.pl 05.09.06, 20:32 Chamstwo trzeba zwalczać a nie sie temu przygladać gdybym był na miejscu Zidana zrobiłbym to samo takich ludzi trzeba tępić za to co wygadujom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tedi Re: Podo mi sie co zrobił ZIZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 20:56 Moze zaczniesz od ortografii?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: Podo mi sie co zrobił ZIZU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 21:11 Niestety Polacy częściej opowiadają się po stronie Włocha czy Niemca, nawet wbrew rozsądkowi, pomijając fakty wskazujące bezsprzecznie na ich winę, chociaż to właśnie ze strony tych nacji spotyka nas wiele złego. Choćby "najświeższe" obozy pracy we Włoszech, gdzie wyraźnie widać w jakim nas mają głębokim poważaniu. Brak obiektywizmu, nadmiar rasizmu. Skoro Zizou tak postąpił, musiał mieć poważny powód. A Materazzi jaki jest, każdy widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Podo mi sie co zrobił ZIZU IP: *.mcon.pl 05.09.06, 23:56 > Choćby "najświeższe" > obozy pracy we Włoszech, gdzie wyraźnie widać w jakim nas mają głębokim > poważaniu. pieprzeni Wlosi, Mussolini trzymal z Hitlerem, obozy pracy gdzie parunastu Polakow zakatowano bohaterscy Wlosi, powiesili Mussoliniego, wloska policja rozbila szajke odpowiedzialna za te obozy.. jak ja uwielbiam takich tumanow co nie rozumieja ze takie na przyklad Wlochy to 60 milionow ludzi, gdzie kazdy moze myslec co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: Podo mi sie co zrobił ZIZU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:33 I jedną z tych pozytywnych postaci jest właśnie Materazzi? Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol. Re: Podo mi sie co zrobił ZIZU IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.09.06, 23:43 Do qrwy nendzy sami poligloci sa dzis na forum ,a pouczajcie swoje bachory jak je macie ,albo rodzenstwo,albo sami siebie glaby z koziej wolki. Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: Podo mi sie co zrobił ZIZU 05.09.06, 23:50 Nędzy, bachorze, a nie "nendzy". A kto jest z Koziej Wólki, to żeś właśnie pokazał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Tupet IP: 157.157.169.* 05.09.06, 22:07 Ale ma tupet Włoch, jeszcze chce, żeby go przepraszać LOL Najpierw ciągnie go za koszulkę, Zidane odpowiada mu grzecznie, ale z sarkazmem (bo chyba nie ma nic obraźliwego w tym, że chciał mu dać koszulkę), ten mu jedzie po rodzinie i jeszcze Materrazzi ma czelność o przeprosiny się domagać? Niech się cieszy burak, że tylko z banii dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Tupet IP: *.mcon.pl 05.09.06, 23:59 > Ale ma tupet Włoch, jeszcze chce, żeby go przepraszać LOL Najpierw ciągnie go z > a > koszulkę, Zidane odpowiada mu grzecznie, ale z sarkazmem (bo chyba nie ma nic > obraźliwego w tym, że chciał mu dać koszulkę), ten mu jedzie po rodzinie co znaczy "jedzie"? przecie skoro chcialby jego siostre to chyba tylko komplement dla niej, Materazzi wysoki brunet - nie kazda moze go miec Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Nie wiedział, że ma siostre? 05.09.06, 22:10 To kota w worku chciał brać? Swoją drogą siostra Zidane'a to pewnie niezła puppa. Oczywiście, jeśli jest dużo młodsza od brata ;) P.S. Czy wiadomo, w jakim języku nastąpiła ta wymiana zdań? Obstawiam włoski, który Zidane zapewne poznał grając w Juventusie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Nie wiedział, że ma siostre? IP: *.mcon.pl 06.09.06, 00:00 "Swoją drogą siostra Zidane'a to pewnie niezła puppa" pewnie ma taka sama lysine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Jestem za Zidane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 22:15 Koszulka i siostra to są dwie różne sprawy. O koszulce mogą sobie drwić a od o siostry wara. Jeżeli tem włoch tego nie rozumie to powinien dostac na otrzeźwienie po pysku. Nadal jestem za Zidane. Odpowiedz Link Zgłoś
hilda1007 Re: Jestem za Zidane 05.09.06, 23:06 Włosi mieli to wygrać i wygrali. Nie każda drużyna ma wbite do głowy, żeby wygrywać na wszelki możliwy sposób.Wyobraźcie soie końcówkę z Zidanem. Od ilu lat kibicujecie, że nie wiecie, jak grają włoscy obrońcy? Żeby było jasne, czerwona kartka była słuszna, ale ludzie, puchar świata jest w niegodnych rękach! To mnie nauczyło cenić Brazylię. Niby uważają się za mistrzów świata z urzędu, ale właśnie dlatego Brazylia nigdy by tak nie zagrała, bo to poniżej godności. Odpowiedz Link Zgłoś
hultajstwo Wloski kretacz! Za to i za obozy pracy 06.09.06, 00:46 znielubilem wlochow tego lata! Dokad zmierzasz Italio? Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar No i prawidlowo dostal! 06.09.06, 15:44 W cywilizowanych kregach byly pewne nienaruszalne wartosci i kazdy gentelman dalby prostakowi 'po mordzie'. Niech sie Materazzi cieszy ze nie zyjemy w czasach, kiedy honor jeszcze cos znaczyl bo by mial wybor - szable lub pistolety (o swicie lub w samo poludnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza Re: No i prawidlowo dostal! IP: 213.244.12.* 06.09.06, 18:06 Brawo, mulla_komar, podzielam twoje zdanie ! Odpowiedz Link Zgłoś