Gość: .. IP: *.eranet.pl 08.09.06, 19:50 kto wygrał ustawke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 78 Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.e-wro.net.pl 08.09.06, 20:12 a gdzie jest Zidane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8 Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.gdynia.mm.pl 08.09.06, 20:16 ustawka dla arki ale po walce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejk Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 12:04 przed meczem byla? to czemu spora grupka lysych i okapturzonych wychodzila ze stadionu na 9, 10 minut przed koncem? Wydawalo mi sie ze wlasnie ida juz sie zorganizowac przed ustawka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axl Mecze na ywo z wizją ! IP: *.prenet.pl 08.09.06, 20:31 www.g2.mielec.pl/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=10&Itemid=21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisbee Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.loonar.pl 08.09.06, 21:11 Legia do boju! Pokażcie tym ligowym outsider'om gdzie ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: 199.79.112.* 08.09.06, 21:25 Dlaczego w skladzie Legii gralo dwoch Bronowickich ? Czyzby sciagneli Grzeska brata z Lecznej ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmisek Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 21:28 oby arka dowiozła prowadzenie do konca, chce jak znam warszawskie szczęscie w 90 minecie edson pyknie z wolnego:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WLKP Sedzie juz zrobil swoje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 21:29 Wasze szczescie sie skonczylo... Zadna miernota (nawet przy pomocy arbitrow) nie jest w stanie zdobyc mistrzostwa polski dwa razy z rzedu. Smieszni ci wasi obcokrajowcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryś Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 21:30 "Witamy gości z gorszej strony Stolicy. W Warszawie tylko Polonia!"- moja sympatia do Arki wzrosła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlnmktw Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 09:59 > "W Warszawie tylko Polonia!" Polonię mamy tu w Warszawie tylko wtedy, kiedy przyjeżdża z Bytomia, tak na co dzień to nie. Więc to jakieś nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony latarnik czewonej latarni nie oddamy!!! Arka Hool's&Fishes IP: *.chello.pl 08.09.06, 21:31 Na poczatku bardzo ładna oprawa wykonaniu kibiców Arki.Ze swiecących czerwonych latarni utworzyli rybi łeb.Równiez piłkarze gospodarzy weszli na nową murawę trzymajac w dłoniach male czerwone latarenki,które symbolizują przywiązanie drużyny i kibiców do ulubionego miejsca w tabeli. A wiec do boju czerwoni latarnicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jax Re: czewonej latarni nie oddamy!!! Arka Hool's&Fi IP: *.tpnet.pl 09.09.06, 00:23 czerwone latarnie sugerują albo a) koniec (np. tabeli) albo b) dom niezbyt osobisty A tacy rzeźnicy jak "piłkarze" Arki: Sobieraj, Jawny czy Przytuła powinni mieć zakaz grania wyżej niż buraczana b-klasa. Tylko wielkiej pobłażliwości sędziego zawdzięczają te kopacze (nie piłki a po kościach), że Arka nie została zdekompletowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal ?? nie została zdekompletowana? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 01:16 chyba oglądałeś jakąś powtórkę z zeszłego sezonu... PS. Oglądałem mecz, Jawny grał czysto, chyba nie wiesz co mówisz. Dużo bardziej faulowali Sokołowski i Sobieraj. A propos b-klasy - nie podobają mi się takie żałosne chwyty rodem z b-klasy, jak to co zrobił Guerrero przy karnym. Ciekawe czemu sędzia zaliczył bramkę. Na powtórkach widać, że bramkarz Arki jeszcze nie jest gotowy do obrony i patrzy na sędziego, nie wiem czy w ogóle był gwizdek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jax Re: ?? nie została zdekompletowana? IP: *.tpnet.pl 09.09.06, 02:43 Jawny grał czysto? Cóż - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;) A Roger przy karnym zrobił to samo co Moskalewicz przy wolnym. Strzelił "z zaskoczenia" Widać sędzia miał cichy gwizdek. Zresztą w tym buczeniu które prezentowaliście gdy ktorykolwiek z opalonych był przy piłce można było gwizdka nie słyszeć. A bramkarz przy karnym ma patrzeć nie na sędziego, a na tego co straela - wtedy ma jakieś szanse ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Earnest Pole Siła polskiego oranża IP: *.ists.pl 09.09.06, 09:22 Ja nie moge. Wy sie tym ekscytujecie :) "Mistrzowie Polski", cholera, kiedyś próbowałem oglądać jakiś ligowy pojedynek i zasnąłem. To dziw, że jeszcze Beenhaker potrafił wydobyć z tej nędzy dobrych piłkarzy. Bo faktycznie są, ale trzeba się namęczyć czasem, bo stara gwardia zasłużonych "ligowców", którzy potrafią przegrywać nawet z budowlańcami, prawnikami, księgowymi itd. powiedzmy np. z Rejkiawiku (np.!), jest w stanie obrzydzić wszystko. A zagraniczni, którzy przyjeżdżaja tu na spacer doskonale się w tym towarzystwie ligowych wyjadaczy czują. Dajcie spokój, ta liga to w szczytowych momentach historycznych może wyprodukować jeden, góra dwa jako tako grające zespoły (11 lat temu Legia, 10 - Widzew, jeszcze jakiś czas temu Wisła... no i nie wiem, pewnie jakiś kibic dołoży tu jakiś jeden sezon swoich ulubieńców w tych ostatnich latach). Generalnie to nędza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisbee Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.loonar.pl 08.09.06, 21:35 1:1 Jeszcze jedna bramka dla legii i bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisbee Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.loonar.pl 08.09.06, 21:46 co jest pięć czemu nie ma komentaża przecież jest kolo 85 minuty a relacaj na żywo zawiesiła się na 66. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.09.06, 21:55 Legiunia widać na topie. Nawet przy przewadze jednego zawodnika ze słabiutką Arką wygrać nie potrafi. Może jakiś sędzia pomoże? Albo PZPN zamieni ten wynik na walkower dla Legii????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlnmktw Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 10:01 > Legiunia widać na topie. Nawet przy przewadze jednego zawodnika ze słabiutką > Arką wygrać nie potrafi. Może jakiś sędzia pomoże? Sędzia to pomógł wczoraj Arce dając wolnego z kapelusza, po którym Moskalewicz bardzo ładnie, przyznaję, uderzył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubin Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.09.06, 21:59 A kogo to interesuje ?? Jestes normalny ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:02 HEJ ARKA GOOL, ARKA GOOL, ARKA gOOL ARKA GOOL ARKA GOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARKA SIĘ NIE BOI!! ARKA NAJLEPSZA JEST, ARKA TO HULIGANI! ARKA MZKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-kibol Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:18 Człowieku... Idź się przewietrzyć... Może Ci pomoże! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMi Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:52 Legia miała się przełamać i się przełamała - na pół! Szkoda, że nie dostała wpie-rdal, bo miejsce tych patafianów jest w drugiej lidze! Ale powoli, w końcu tam trafi. To wstyd, by tak poj-ebany klub reprezentował nas w Pucharze UEFA i jeszcze na grał na takim obsranym kurniku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossonero Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.chello.pl 08.09.06, 22:57 brawo ,wielki komentarz ,zwłaszcza podobalo mi sie zakonczenie:))obsrany kurnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Legia smierdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:11 a im to sie zawsze uda aha ciekawe czy tam przynajmniej był faul pzdr dla wszystkich niecierpiących legii uuu... i oczywiście mariuszkakc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Legia smierdzi IP: 199.67.138.* 08.09.06, 22:23 Legia to stara ku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenada Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.artnet.pl 08.09.06, 22:30 Ortografia !!! powinno być Gdyni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossonero słaba legia a kiedy ona była silna?? IP: *.chello.pl 08.09.06, 22:46 wysmiewaliscie artykul w wyborczej po meczu z szachtarem na lazienkwoskiej.no i gdzie macie te gwiazdy co redaktor krytykowal??włodarczyk ,surma?? drewno i nic wiecej jak zawsze. ciekaw jestem ile meczow zescie kupili w zeszłym sezonie? ale zrobia z wami to samo co z koksarzami z Judentusu(powtarzam Judentusu) wypier..do serie b zabiora scudetto z taka tylko roznica ,ze tam mieli kogo kupowac tutaj drewna nie bedzie gdzie sprzedac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: słaba legia a kiedy ona była silna?? IP: 80.48.30.* 09.09.06, 00:03 Coz, taka jest postawa kibicow - debili. Nie potrafia pogodzic sie z porazka, wiec wszedzie szukaja teori spiskowych i kupowania meczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: słaba legia a kiedy ona była silna?? IP: 85.128.49.* 09.09.06, 00:29 hahha, ten mecz tez kupili bo by nawet remisu nie bylo :ASD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcy Re: słaba legia a kiedy ona była silna?? IP: 193.192.62.* 09.09.06, 00:33 Idioto, nawet pojecia nie masz, jakie głupoty wypisujesz i jak świadczysz o włąsnych rodzicach, bo chyba to oni cie chowali? Takie zera jak ty zaśmiecaja nam stadiony, ulice i podworka. I bez nzaczenia sa twoje sympatie klubowe - gdybys wspieral Legia nazwałbym cie tak samo - fuckin' moron!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadgh Ilu reprezentantów Polski gra w Legii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 00:38 j.w. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.aster.pl 09.09.06, 01:00 dobre pytanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Do dupy przeciwnik, do dupy oprawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 10:31 Najlepszy tekst na trybunach ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.chello.pl 09.09.06, 12:10 A znasz wyniki reprezentacji Polski ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gref Gazeto, nie róbcie z siebie pośmiewiska!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 10:54 Co to ma być za tytuł na głównej stronie??? Piszemy GDYNI a nie GDYNII!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joka Głąby, nauczcie się pisać : Gdyni ,nie Gdynii :/ IP: *.toya.net.pl 09.09.06, 11:22 Słownik nie gryzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek.nou Re: Głąby, nauczcie się pisać : Gdyni ,nie Gdynii IP: *.aster.pl 09.09.06, 12:34 a ten piłkarz w czarnym trykocie mógłby więcej biegać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macu Rasiści? - nie. IP: *.aster.pl 09.09.06, 12:21 Po pierwsze, chciałbym pogratulować kibicom Arki debilizmnu, polegającego na wydawaniu odgłosów mapłpy, podczas gdy przy piłce był czarnoskóry zawodnik. Wątpie by fani tego zespołu byli rasistami, stąd nie wiem jak inaczej nazwać takie zachowanie. Infantylność. Ogólnie mecz bardzo interesujący, kibicowałem Arce i jestem bliski stwierdzenia, że gospodarze zasłużyli na 3 punkty. Relacja gazety trochę nie rzetelna. Nie przypominam sobie aby po stzrale Edsona z wolnego, Witkowski sparował piłkę na poprzeczkę. Świetnie przeczytał ten strzał i wybił ją nad bramkę. Autor wspomina także jedynie o jedej sytuacji Arkii pod koniec meczu, kiedy w rzeczywistości były conajmniej dwie bardzo poważne okazje bramkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIiiII w Gdyni przez jedno i IP: *.chello.pl 09.09.06, 12:25 na głównej stronie gazety- szanowni stażyści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCHLAMPE Kariera Pasieki IP: *.r.strato-dslnet.de 09.09.06, 13:38 Dariusz Pasieka ist Co-Trainer Sofortiger Einstieg beim Training am Freitag Jetzt ist die nächste Personalie geklärt: Dariusz Pasieka, der zuletzt als Trainer bei Jahn Regensburg gearbeitet hat, ist Co-Trainer beim SCP. Der 41-jährige Ex-Profi steigt sofort ein und steht dem Chef-Trainer Roland Seitz schon beim Freitag-Training (12.00 Uhr auf der Paderkampfbahn) zur Seite. Genau wie Seitz hat er einen Zweijahresvertrag erhalten, der für die 1. und 2. Liga gültig ist. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxx Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: 62.93.41.* 09.09.06, 15:40 Zapraszam na stronę www.USPalermo.pl do Ligi Typerów - dla najlepszych przewidziano atrakcyjne nagrody dla najlepszych typerów! Nie czekajcie, rejestrujcie się już teraz i grajcie o nagrody! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USTAWKA Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.85-237-178.tkchopin.pl 09.09.06, 16:04 nO KTO wygrał----> TYLKO ARKA GDYNIA LEGŁA WARSZAWA Odpowiedz Link Zgłoś