very_famous 19.10.04, 14:07 Dziś w pracy. Dobrze ze nie jestem siwa od niego :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: Ale stress 20.10.04, 06:28 very_famous napisała: > Dziś w pracy. Dobrze ze nie jestem siwa od niego :/ Ja w pracy i w pracy i w pracy i w pracy... i... w... A ony, te "swobodne i niewinne ptaki", zakłamane pojeby: "Ma wszystko działać!... Przecież znajdziesz jeszcze czas na urlop..." Jestem na bardzo dobrej drodze, żeby któregoś ze szefów wyruchać z piąchy w ryj, a potem dać się zamknąć w Abramowicach! Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Ale stress 20.10.04, 11:56 Ja mam stress w domu ,tez nie do pozazdrosczczenia!!! :(( Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Ale stress 20.10.04, 12:38 a ja mam stres, bo nie mam pracy:( pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Ale stress 20.10.04, 15:29 Straszna lipa Renka :/. Będę trzymał kciuki żebyś znalazła sobie jakąś pracę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Ale stress 20.10.04, 16:20 Ja sie dopisze bo mnie temat stresu tez dotyczy, ale rozpisywac sie nie bede bo bym chyba zniszczyla klawiature.... Odpowiedz Link Zgłoś