Dodaj do ulubionych

Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo.

IP: 80.48.60.* 10.09.06, 22:04
dawaj Roger!!:D
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. IP: 80.48.60.* 10.09.06, 22:11
      Mirka nie jest jeszcze zona Feda ;)
      • Gość: X-man Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 22:14
        Otóż to, oj zczuba musi się jeszcze wieeele nauczyć o tenisie ;P
        • zczuba Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 10.09.06, 22:17
          Bo człowiek uczy się całe życie
    • kataryna.kataryna Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. 10.09.06, 22:44
      "Mamy nadzieję, że dziś spędzimy wieczór w szerszym gronie. Wczorajsza relacja
      dla siedemnastu czytelników miała wprawdzie swój kameralny urok, ale docelowo
      chcemy przejąć kontrolę nad światem, więc każdy czytelnik się liczy."

A skąd wiecie ile mieliście czytelników?
      • zczuba Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 10.09.06, 22:46
        Ze zdrowego rozsądku połączonego z zegarkiem.
    • Gość: dix A ta laseczka na zdjeciu ... IP: 195.217.52.* 10.09.06, 22:55
      ... to kto zacz ?

PS. Jakis nr tel moze ? ;-)
      • Gość: Profes79 Re: A ta laseczka na zdjeciu ... IP: 81.144.141.* 10.09.06, 23:07
        Fotoedytorka pewnie :)
        • Gość: Kama Re: A ta laseczka na zdjeciu ... IP: 80.50.253.* 10.09.06, 23:13
          Na moje oko to Szarapova :)

Zczubaki - rządzicie. Jak po Mundialu was nie było, to jakoś tak
          głupio...Głupiej niż bez Mundialu :)

A Roger właśnie przełamany. Może Nadal mu się gdzieś na trybunach pokazał i mu
          psycha siadła?
        • obyw.kane Re: A ta laseczka na zdjeciu ... 10.09.06, 23:14
          Oj, nie obrazajac - ale byly tu jej foty i jakos inaczej wygladala, hehehe
          • Gość: dix Ulala ... nogi do samej ziemi ... IP: 195.217.52.* 10.09.06, 23:18
            ... a w druga strone - do samej szyi;-)

Nie dziwie sie, ze biega i pozuje:-))))
            • agneze21 chyba dlugo dzis nie posiedzimy :) 10.09.06, 23:19
              jak tak dalej pojdzie ;)
              • sgk Re: chyba dlugo dzis nie posiedzimy :) 10.09.06, 23:24
                dziwny trochę ten mecz - ilość przełamań jak w grze kobiecej...
                • agneze21 Re: chyba dlugo dzis nie posiedzimy :) 10.09.06, 23:24
                  męski szowinista :P
                  • sgk Re: chyba dlugo dzis nie posiedzimy :) 10.09.06, 23:32
                    OT: a szowinista może być damski? :D
                    • agneze21 Re: chyba dlugo dzis nie posiedzimy :) 10.09.06, 23:34
                      w dzisiejszych czasach pewnie moze :P
    • Gość: X-man Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:08
      Na razie demolka. Może w 2. secie serwis Andy'ego się trochę rozkręci, bo
      inaczej nie wróżę za wiele dobrego
      • agneze21 więcej zdjec obu panow ;) 10.09.06, 23:17
        bardzo prosze D
    • Gość: lopaczenko Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:17
      A mnie się dowcip o pingwinie podobał :)
      • agneze21 Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 10.09.06, 23:18
        mnie tez sie podobal ;)
        • Gość: dix Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo IP: 195.217.52.* 10.09.06, 23:22
          Wazelina .... hehehe
    • kataryna.kataryna Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 10.09.06, 23:41
      Nie wiedziałam, że jest coś takiego jak "odłamanie" jako odebranie przełamania.
      Lubię jak Stopa komentuje.
      • sgk Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 10.09.06, 23:44
        Ja też lubię...
        NB: ciekawe ile jeszcze razy powróci dziś do wątku "manewrowania nadgarstkiem
        przy woleju" ? :D
    • dymiacy_piecyk Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. 10.09.06, 23:46
      Komentarza na Eurosporcie słucha się z przyjemnością.

Zazwyczaj tak jest, kiedy fachowiec mówi w przystępny sposób, bez emfazy, ładną
      polszczyzną. Żeby daleko nie szukać - nie tak, jak w jednej dzisiejszej
      transmisji, gdzie komentatorzy byli tak podjarani, że pod koniec wyścigu chyba
      po kostki siedzieli we własnej ślinie.
    • Gość: Kama Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo IP: 80.50.253.* 10.09.06, 23:54
      Link pod którym Mogę Zostać Federerem u mnie nie działa...
      • agneze21 Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 10.09.06, 23:54
        u mnie tez nie
      • Gość: lopaczenko Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:55
        u mnie też nie działa
        • kataryna.kataryna Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 10.09.06, 23:56
          Gość portalu: lopaczenko napisał(a):

> u mnie też nie działa

Może to jakiś test. Sprawdzają ilu naiwnych kliknie :)
    • kataryna.kataryna Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. 10.09.06, 23:54
      Link "I ty możesz zostać Federerem" nie działa.
    • Gość: dix 23:50 I ty możesz zostać Federerem! - LINK!!!!! IP: 195.217.52.* 10.09.06, 23:54
      A gdzie link?!?
      • agneze21 Re: 23:50 I ty możesz zostać Federerem! - LINK!!! 10.09.06, 23:56
        po prostu nie tak łatwo jest zostac Federerem :)
        • sgk Re: 23:50 I ty możesz zostać Federerem! - LINK!!! 10.09.06, 23:59
          Roddick zmienił koszulkę i odechciało mu się biegać??
          • agneze21 Re: 23:50 I ty możesz zostać Federerem! - LINK!!! 11.09.06, 00:00
            nie chce tej zapocić :P ;)
    • Gość: lopaczenko Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 00:03
      Fajna fotka Federera, ta pod Navratilową.
    • kataryna.kataryna Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. 11.09.06, 00:09
      "00:01 Najbardziej NIEPRAWDOPODOBNY film z Roddickiem. Tylko on tak potrafi."

Wyjdę na idiotkę ale może w nocy mniejszy wstyd więc spytam nieśmiało. Ta scenka
      jest od początku do końca zagrana a nie autentyk?
      • agneze21 Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 11.09.06, 00:14
        w komentarzach do filmu piszą, że to reklama...
      • Gość: dix Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo IP: 195.217.52.* 11.09.06, 00:17
        Kobitki, no przeciez widac ten magiczny plyn na koncu filmiku, ktory co prawda
        nie dodaje skrzydel, ale dodaje pary zeby zorac kort;-)
        • kataryna.kataryna Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 11.09.06, 00:26
          Gość portalu: dix napisał(a):

> Kobitki, no przeciez widac ten magiczny plyn na koncu filmiku, ktory co prawda
          > nie dodaje skrzydel, ale dodaje pary zeby zorac kort;-)

Że reklama to wiadomo. Moje pytanie dotyczyło tego czy w reklamie wykorzystano
          prawdziwą sytuację.
          • gaszcz_portalu Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 11.09.06, 00:29
            'Some wondered whether this was an actual match, and if Andy actually served the
            ball into the ground. The answer is no. It was all setup specifically for the
            commercial, and the ball being served into the ground was done with special
            effects.'

www.funtrivia.com/en/Sports/Andy-Roddick-7788.html
            • kataryna.kataryna Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 11.09.06, 00:32
              gaszcz_portalu napisał:

> 'Some wondered whether this was an actual match, and if Andy actually served th
              > e
              > ball into the ground. The answer is no. It was all setup specifically for the
              > commercial, and the ball being served into the ground was done with special
              > effects.'
              >

Dzięki :) Czyli jednak nie wyszłam na głupka do końca.
      • gaszcz_portalu Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 11.09.06, 00:21
        jasne ze reklama.

wygooglalem dla Tiebia:
        www.funtrivia.com/en/Sports/Andy-Roddick-7788.html
        ekipa odpowiedzialna za produkcje, zwroc uwage ze sa w niej ludzie od 'visual
        effects':
        www.methodstudios.com/index.cgi?f=o&f2=x&f3=455&f4=&c=pxaGKuu6w1lLE
    • Gość: owieczka;) Aaaaaa, nie mam komu kibicowac w tym finale!! IP: *.dobremiasto.net 11.09.06, 00:13
      Buuuuu, paskudne uczucie... Mr Perfect jest tak nieznosnie perfekcyjny, ze az
      nudny... Nawet kiedy przegrywa, jestem o niego "spokojna"... Gdyby mial choc
      polowe charyzmy Agassiego, za ktorym wciaz plomkam i juz tesknie:(( No a
      Roddick, hmm, Roddick, ma pustke w oczach... Jak za takiego kciuki trzymac??
      Ajj, pomaluje paznokcie i pojde spac;)) pzdr!!
    • Gość: ForzaItalia Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. IP: *.aster.pl 11.09.06, 00:19
      no z tym zagraniem roddica.. to tak jakby reklama.. a reklamy bywaja nagrywane
      zgodnie ze scenariuszem... choc jak ktos serwuje z predkoscia 2xx km/h to rozne
      rzeczy sie moga dziac... ja jestem ciekawa, czy mozna tak zabic człowieka, jak
      sie w niego zaserwuje.... macie moze taki film? ;))))
      • gaszcz_portalu Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 11.09.06, 00:24
        mozna. edberg zabil tak kiedys sedziego.

ale ze tez chcialabys tego filmik zobaczyc?:/ tez mi poczucie humoru
    • kataryna.kataryna Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. 11.09.06, 00:24
      Ta scenka moim zdaniem jest cała inscenizowana. Po pierwsze, nie ma wyniku w
      górnym okienku a przecież po piłce i przed serwem powinien się pojawić. Po
      drugie, w całym filmie nie pojawia się żadne logo a gdyby to był turniej to
      mielibyśmy nazwę turnieju i loga sposnorów na bandach. Po trzecie, skoro to
      reklama Powerade to bardziej prawdopodobne, że ją nakręcono niż, że udało się w
      życiu Roddicka znaleźć scenkę z której można zrobić reklamę bez dokrętek.
      Kwestii technicznej czy takie wbicie się piłki w cegłę jest w ogóle możliwe nie
      będę rozstrząsać bo może jest choć i to wydaje się wątpliwe.
    • kataryna.kataryna Blog Roddicka 11.09.06, 00:25
      Jakby kogoś interesowało, blog Roddicka. Ale nic ciekawego.

www.andyroddick.com/category/andys-blog/
    • Gość: lopaczenko Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 00:27
      "Trwa właśnie najdłuższy gem meczu."

Czekałem na ten wpis ;P

• Gość: www Dziekuje... IP: *.5.15.vie.surfer.at 11.09.06, 00:34
        ...ze slowo "Kubica" uzyliscie tylko raz w swojej relacji...
    • Gość: adam czyżby czekał nas pierwszy tiebreak w tym meczu? IP: *.mlyniec.gda.pl 11.09.06, 00:40
      pozdr
    • kataryna.kataryna Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. 11.09.06, 00:41
      "00:40 Pomyśleć, że możliwe, iż obejrzeliśmy dopiero połowę meczu. Gdybyż, och,
      gdybyż jutro nie było poniedziałku."

I nie ma. Jutro jest wtorek.
      • Gość: anusja Ja tez jestem za Andy'm...(tez jak ze dwie inne... IP: *.chello.pl 11.09.06, 00:51
        ...osoby, nie zas jak Z Czuba). I to nawet w tym momencie, gdy widze te 3 pilki
        na breaka na set dla Rogera. O....przegral...Niemal niemozliwe jest wygranie z
        Federerem (tylko Nadal na ziemi zna sposob), wiec....oczekuje niemozliwego (jak
        zwykle podczas spotkan Reprezentacji Polski w pilce noznej heheh).
        A nawiazujac do wczorajszego meczu...bylam z tym "z czuba", ktory byl za H-
        H....strasznie meczy mnie sluchanie stekania Szarapowej...zawsze jak gra jestem
        za niestekajaca przeciwniczka...
        • sgk Re: Ja tez jestem za Andy'm...(tez jak ze dwie in 11.09.06, 00:54
          "ZCzubowcom" życzę szybkiego 6:0, fanom tenisa jeszcze dwóch setów a Rogerowi
          zwycięstwa.
          Dobranoc :)
          • Gość: anusja Cholera....Andy zaczal postekiwac.... IP: *.chello.pl 11.09.06, 00:57
            ...czemu mi to robi?!
          • sgk Re: Ja tez jestem za Andy'm...(tez jak ze dwie in 11.09.06, 01:18
            Aż nie poszedłem jednak spać, żeby to zobaczyć :)
        • sgk Re: Ja tez jestem za Andy'm...(tez jak ze dwie in 11.09.06, 00:58
          A jak Andy stęka to Ci nie przeszkadza? :)
          • sgk Re: Ja tez jestem za Andy'm...(tez jak ze dwie in 11.09.06, 00:58
            Hmmm, pomyśleliśmy o tym samym...
            • Gość: anusja Musisz przyznac, ze steka ciszej nieco ;-) IP: *.chello.pl 11.09.06, 01:01
              Choc....nie lubie stekania...to takie...meczace, choc ponoc pomaga :) Ale Roger
              jest dobry..ja pierdziele....On chyba jednak jest cyborgiem...Z zaskoczeniem
              przyjelam jednak jak kiedys sie usmiechnal....:-) pomyslalam wtedy, ze moze sie
              myle (z tym cyborgiem oczywiscie)
              • Gość: anusja Andy jakby przycichyl.... IP: *.chello.pl 11.09.06, 01:05
                ...znowu moge mu z czystym sumieniem kibicowac :)
        • Gość: lopaczenko Re: Ja tez jestem za Andy'm...(tez jak ze dwie in IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 01:04
          Stękanie to pół biedy. Często stękanie przeradza się we wrzask. A to jest już
          nie do oglądania. Tzn słuchania, bo na Szarapową niestety patrzeć można długo...
          • Gość: anusja No to dla Ciebie jakies wrazenia wizualne... IP: *.chello.pl 11.09.06, 01:06
            ...a dla mnie wiesz....zadne! A Roddick na zlosc znowu cos zaczal pod
            nosem... :)
            • Gość: lopaczenko Re: No to dla Ciebie jakies wrazenia wizualne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 01:11
              To już zaczyna się rzężenie a nie jęczenie. Roddick nie ma sił...
              • Gość: anusja no chyba niestety dozynki..... IP: *.chello.pl 11.09.06, 01:12
                ...a szkoda....
                • Gość: lopaczenko Heroiczny bój o honorowego gema ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 01:16
                  ... i by było tyle na dzisiaj.
                  • gaszcz_portalu Re: Heroiczny bój o honorowego gema ... 11.09.06, 01:17
                    en.wikipedia.org/wiki/List_of_Grand_Slam_Men's_Singles_champions
                    ci to sa niesamowici, juz strone uaktualnili
                  • Gość: anusja A juz mialam napisac.... IP: *.chello.pl 11.09.06, 01:18
                    ...cos o cudach i innych...a tu chyba trzeba byc pod wrazeniem 3 sekundowej
                    dzikiej radosci Rogera...heheh
    • Gość: mecenas Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. IP: *.dyn.columbia.edu 11.09.06, 00:50
      skoro juz jestesmy przy hawk-eye, to w prezencie statystyki z tegorocznego us open: www.usopen.org/en_US/scores/instant_replay/instant_replay.html?promo=homepage

wychodzi na to, ze sedziowie myla sie dosc czesto
    • Gość: lopaczenko Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 00:53
      Skończy się w czterech setach. Chyba można iść spać...
    • Gość: X-man Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 01:10
      "Ja wiedziałem, że tak będzie", że zacytuję fragment sławnego niegdyś utworu
      spod znaku HH

kto nie wierzy niech zobaczy wynik zeszłorocznego finału z Agassim (albo lepiej
      - sam mecz)
      • Gość: lopaczenko Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 01:13
        No właśnie, nie było zagadką czy wygra tylko do ilu. W sumie i tak Roddick się
        nieźle trzymał.
    • Gość: lopaczenko No to dobranoc wszystkim!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 01:19
      pozdrawiam
    • kataryna.kataryna Dobranoc :) 11.09.06, 01:24
      Zczubom i forumowiczom miłej nocy :)
      • gaszcz_portalu Re: Dobranoc :) 11.09.06, 01:34
        nawzajemnie:)
        • Gość: X-man Re: Dobranoc :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 01:34
          dobrej nocy życzę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka