Gość: sd IP: 80.48.60.* 10.09.06, 22:04 dawaj Roger!!:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. IP: 80.48.60.* 10.09.06, 22:11 Mirka nie jest jeszcze zona Feda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-man Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 22:14 Otóż to, oj zczuba musi się jeszcze wieeele nauczyć o tenisie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zczuba Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 10.09.06, 22:17 Bo człowiek uczy się całe życie Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. 10.09.06, 22:44 "Mamy nadzieję, że dziś spędzimy wieczór w szerszym gronie. Wczorajsza relacja dla siedemnastu czytelników miała wprawdzie swój kameralny urok, ale docelowo chcemy przejąć kontrolę nad światem, więc każdy czytelnik się liczy." A skąd wiecie ile mieliście czytelników? Odpowiedz Link Zgłoś
zczuba Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 10.09.06, 22:46 Ze zdrowego rozsądku połączonego z zegarkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dix A ta laseczka na zdjeciu ... IP: 195.217.52.* 10.09.06, 22:55 ... to kto zacz ? PS. Jakis nr tel moze ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profes79 Re: A ta laseczka na zdjeciu ... IP: 81.144.141.* 10.09.06, 23:07 Fotoedytorka pewnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: A ta laseczka na zdjeciu ... IP: 80.50.253.* 10.09.06, 23:13 Na moje oko to Szarapova :) Zczubaki - rządzicie. Jak po Mundialu was nie było, to jakoś tak głupio...Głupiej niż bez Mundialu :) A Roger właśnie przełamany. Może Nadal mu się gdzieś na trybunach pokazał i mu psycha siadła? Odpowiedz Link Zgłoś
obyw.kane Re: A ta laseczka na zdjeciu ... 10.09.06, 23:14 Oj, nie obrazajac - ale byly tu jej foty i jakos inaczej wygladala, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dix Ulala ... nogi do samej ziemi ... IP: 195.217.52.* 10.09.06, 23:18 ... a w druga strone - do samej szyi;-) Nie dziwie sie, ze biega i pozuje:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agneze21 chyba dlugo dzis nie posiedzimy :) 10.09.06, 23:19 jak tak dalej pojdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: chyba dlugo dzis nie posiedzimy :) 10.09.06, 23:24 dziwny trochę ten mecz - ilość przełamań jak w grze kobiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
agneze21 Re: chyba dlugo dzis nie posiedzimy :) 10.09.06, 23:24 męski szowinista :P Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: chyba dlugo dzis nie posiedzimy :) 10.09.06, 23:32 OT: a szowinista może być damski? :D Odpowiedz Link Zgłoś
agneze21 Re: chyba dlugo dzis nie posiedzimy :) 10.09.06, 23:34 w dzisiejszych czasach pewnie moze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-man Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:08 Na razie demolka. Może w 2. secie serwis Andy'ego się trochę rozkręci, bo inaczej nie wróżę za wiele dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopaczenko Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:17 A mnie się dowcip o pingwinie podobał :) Odpowiedz Link Zgłoś
agneze21 Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 10.09.06, 23:18 mnie tez sie podobal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dix Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo IP: 195.217.52.* 10.09.06, 23:22 Wazelina .... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 10.09.06, 23:41 Nie wiedziałam, że jest coś takiego jak "odłamanie" jako odebranie przełamania. Lubię jak Stopa komentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 10.09.06, 23:44 Ja też lubię... NB: ciekawe ile jeszcze razy powróci dziś do wątku "manewrowania nadgarstkiem przy woleju" ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
dymiacy_piecyk Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. 10.09.06, 23:46 Komentarza na Eurosporcie słucha się z przyjemnością. Zazwyczaj tak jest, kiedy fachowiec mówi w przystępny sposób, bez emfazy, ładną polszczyzną. Żeby daleko nie szukać - nie tak, jak w jednej dzisiejszej transmisji, gdzie komentatorzy byli tak podjarani, że pod koniec wyścigu chyba po kostki siedzieli we własnej ślinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo IP: 80.50.253.* 10.09.06, 23:54 Link pod którym Mogę Zostać Federerem u mnie nie działa... Odpowiedz Link Zgłoś
agneze21 Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 10.09.06, 23:54 u mnie tez nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopaczenko Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:55 u mnie też nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 10.09.06, 23:56 Gość portalu: lopaczenko napisał(a): > u mnie też nie działa Może to jakiś test. Sprawdzają ilu naiwnych kliknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. 10.09.06, 23:54 Link "I ty możesz zostać Federerem" nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dix 23:50 I ty możesz zostać Federerem! - LINK!!!!! IP: 195.217.52.* 10.09.06, 23:54 A gdzie link?!? Odpowiedz Link Zgłoś
agneze21 Re: 23:50 I ty możesz zostać Federerem! - LINK!!! 10.09.06, 23:56 po prostu nie tak łatwo jest zostac Federerem :) Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: 23:50 I ty możesz zostać Federerem! - LINK!!! 10.09.06, 23:59 Roddick zmienił koszulkę i odechciało mu się biegać?? Odpowiedz Link Zgłoś
agneze21 Re: 23:50 I ty możesz zostać Federerem! - LINK!!! 11.09.06, 00:00 nie chce tej zapocić :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopaczenko Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 00:03 Fajna fotka Federera, ta pod Navratilową. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. 11.09.06, 00:09 "00:01 Najbardziej NIEPRAWDOPODOBNY film z Roddickiem. Tylko on tak potrafi." Wyjdę na idiotkę ale może w nocy mniejszy wstyd więc spytam nieśmiało. Ta scenka jest od początku do końca zagrana a nie autentyk? Odpowiedz Link Zgłoś
agneze21 Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 11.09.06, 00:14 w komentarzach do filmu piszą, że to reklama... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dix Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo IP: 195.217.52.* 11.09.06, 00:17 Kobitki, no przeciez widac ten magiczny plyn na koncu filmiku, ktory co prawda nie dodaje skrzydel, ale dodaje pary zeby zorac kort;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 11.09.06, 00:26 Gość portalu: dix napisał(a): > Kobitki, no przeciez widac ten magiczny plyn na koncu filmiku, ktory co prawda > nie dodaje skrzydel, ale dodaje pary zeby zorac kort;-) Że reklama to wiadomo. Moje pytanie dotyczyło tego czy w reklamie wykorzystano prawdziwą sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
gaszcz_portalu Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 11.09.06, 00:29 'Some wondered whether this was an actual match, and if Andy actually served the ball into the ground. The answer is no. It was all setup specifically for the commercial, and the ball being served into the ground was done with special effects.' www.funtrivia.com/en/Sports/Andy-Roddick-7788.html Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 11.09.06, 00:32 gaszcz_portalu napisał: > 'Some wondered whether this was an actual match, and if Andy actually served th > e > ball into the ground. The answer is no. It was all setup specifically for the > commercial, and the ball being served into the ground was done with special > effects.' > Dzięki :) Czyli jednak nie wyszłam na głupka do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
gaszcz_portalu Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 11.09.06, 00:21 jasne ze reklama. wygooglalem dla Tiebia: www.funtrivia.com/en/Sports/Andy-Roddick-7788.html ekipa odpowiedzialna za produkcje, zwroc uwage ze sa w niej ludzie od 'visual effects': www.methodstudios.com/index.cgi?f=o&f2=x&f3=455&f4=&c=pxaGKuu6w1lLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owieczka;) Aaaaaa, nie mam komu kibicowac w tym finale!! IP: *.dobremiasto.net 11.09.06, 00:13 Buuuuu, paskudne uczucie... Mr Perfect jest tak nieznosnie perfekcyjny, ze az nudny... Nawet kiedy przegrywa, jestem o niego "spokojna"... Gdyby mial choc polowe charyzmy Agassiego, za ktorym wciaz plomkam i juz tesknie:(( No a Roddick, hmm, Roddick, ma pustke w oczach... Jak za takiego kciuki trzymac?? Ajj, pomaluje paznokcie i pojde spac;)) pzdr!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ForzaItalia Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. IP: *.aster.pl 11.09.06, 00:19 no z tym zagraniem roddica.. to tak jakby reklama.. a reklamy bywaja nagrywane zgodnie ze scenariuszem... choc jak ktos serwuje z predkoscia 2xx km/h to rozne rzeczy sie moga dziac... ja jestem ciekawa, czy mozna tak zabic człowieka, jak sie w niego zaserwuje.... macie moze taki film? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gaszcz_portalu Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo 11.09.06, 00:24 mozna. edberg zabil tak kiedys sedziego. ale ze tez chcialabys tego filmik zobaczyc?:/ tez mi poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. 11.09.06, 00:24 Ta scenka moim zdaniem jest cała inscenizowana. Po pierwsze, nie ma wyniku w górnym okienku a przecież po piłce i przed serwem powinien się pojawić. Po drugie, w całym filmie nie pojawia się żadne logo a gdyby to był turniej to mielibyśmy nazwę turnieju i loga sposnorów na bandach. Po trzecie, skoro to reklama Powerade to bardziej prawdopodobne, że ją nakręcono niż, że udało się w życiu Roddicka znaleźć scenkę z której można zrobić reklamę bez dokrętek. Kwestii technicznej czy takie wbicie się piłki w cegłę jest w ogóle możliwe nie będę rozstrząsać bo może jest choć i to wydaje się wątpliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Blog Roddicka 11.09.06, 00:25 Jakby kogoś interesowało, blog Roddicka. Ale nic ciekawego. www.andyroddick.com/category/andys-blog/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopaczenko Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 00:27 "Trwa właśnie najdłuższy gem meczu." Czekałem na ten wpis ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Dziekuje... IP: *.5.15.vie.surfer.at 11.09.06, 00:34 ...ze slowo "Kubica" uzyliscie tylko raz w swojej relacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam czyżby czekał nas pierwszy tiebreak w tym meczu? IP: *.mlyniec.gda.pl 11.09.06, 00:40 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. 11.09.06, 00:41 "00:40 Pomyśleć, że możliwe, iż obejrzeliśmy dopiero połowę meczu. Gdybyż, och, gdybyż jutro nie było poniedziałku." I nie ma. Jutro jest wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusja Ja tez jestem za Andy'm...(tez jak ze dwie inne... IP: *.chello.pl 11.09.06, 00:51 ...osoby, nie zas jak Z Czuba). I to nawet w tym momencie, gdy widze te 3 pilki na breaka na set dla Rogera. O....przegral...Niemal niemozliwe jest wygranie z Federerem (tylko Nadal na ziemi zna sposob), wiec....oczekuje niemozliwego (jak zwykle podczas spotkan Reprezentacji Polski w pilce noznej heheh). A nawiazujac do wczorajszego meczu...bylam z tym "z czuba", ktory byl za H- H....strasznie meczy mnie sluchanie stekania Szarapowej...zawsze jak gra jestem za niestekajaca przeciwniczka... Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: Ja tez jestem za Andy'm...(tez jak ze dwie in 11.09.06, 00:54 "ZCzubowcom" życzę szybkiego 6:0, fanom tenisa jeszcze dwóch setów a Rogerowi zwycięstwa. Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusja Cholera....Andy zaczal postekiwac.... IP: *.chello.pl 11.09.06, 00:57 ...czemu mi to robi?! Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: Ja tez jestem za Andy'm...(tez jak ze dwie in 11.09.06, 01:18 Aż nie poszedłem jednak spać, żeby to zobaczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: Ja tez jestem za Andy'm...(tez jak ze dwie in 11.09.06, 00:58 A jak Andy stęka to Ci nie przeszkadza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: Ja tez jestem za Andy'm...(tez jak ze dwie in 11.09.06, 00:58 Hmmm, pomyśleliśmy o tym samym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusja Musisz przyznac, ze steka ciszej nieco ;-) IP: *.chello.pl 11.09.06, 01:01 Choc....nie lubie stekania...to takie...meczace, choc ponoc pomaga :) Ale Roger jest dobry..ja pierdziele....On chyba jednak jest cyborgiem...Z zaskoczeniem przyjelam jednak jak kiedys sie usmiechnal....:-) pomyslalam wtedy, ze moze sie myle (z tym cyborgiem oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusja Andy jakby przycichyl.... IP: *.chello.pl 11.09.06, 01:05 ...znowu moge mu z czystym sumieniem kibicowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopaczenko Re: Ja tez jestem za Andy'm...(tez jak ze dwie in IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 01:04 Stękanie to pół biedy. Często stękanie przeradza się we wrzask. A to jest już nie do oglądania. Tzn słuchania, bo na Szarapową niestety patrzeć można długo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusja No to dla Ciebie jakies wrazenia wizualne... IP: *.chello.pl 11.09.06, 01:06 ...a dla mnie wiesz....zadne! A Roddick na zlosc znowu cos zaczal pod nosem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopaczenko Re: No to dla Ciebie jakies wrazenia wizualne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 01:11 To już zaczyna się rzężenie a nie jęczenie. Roddick nie ma sił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusja no chyba niestety dozynki..... IP: *.chello.pl 11.09.06, 01:12 ...a szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopaczenko Heroiczny bój o honorowego gema ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 01:16 ... i by było tyle na dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
gaszcz_portalu Re: Heroiczny bój o honorowego gema ... 11.09.06, 01:17 en.wikipedia.org/wiki/List_of_Grand_Slam_Men's_Singles_champions ci to sa niesamowici, juz strone uaktualnili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusja A juz mialam napisac.... IP: *.chello.pl 11.09.06, 01:18 ...cos o cudach i innych...a tu chyba trzeba byc pod wrazeniem 3 sekundowej dzikiej radosci Rogera...heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecenas Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. IP: *.dyn.columbia.edu 11.09.06, 00:50 skoro juz jestesmy przy hawk-eye, to w prezencie statystyki z tegorocznego us open: www.usopen.org/en_US/scores/instant_replay/instant_replay.html?promo=homepage wychodzi na to, ze sedziowie myla sie dosc czesto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopaczenko Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 00:53 Skończy się w czterech setach. Chyba można iść spać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-man Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 01:10 "Ja wiedziałem, że tak będzie", że zacytuję fragment sławnego niegdyś utworu spod znaku HH kto nie wierzy niech zobaczy wynik zeszłorocznego finału z Agassim (albo lepiej - sam mecz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopaczenko Re: Roddick kontra Federer. Finał US Open na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 01:13 No właśnie, nie było zagadką czy wygra tylko do ilu. W sumie i tak Roddick się nieźle trzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopaczenko No to dobranoc wszystkim!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 01:19 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Dobranoc :) 11.09.06, 01:24 Zczubom i forumowiczom miłej nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-man Re: Dobranoc :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 01:34 dobrej nocy życzę Odpowiedz Link Zgłoś