Gość: Messie Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.gliwice.pl / 192.168.1.* 05.03.03, 20:03 Brawa za grę Wiślakom w tej edycji Pucharu UEFA. Wisła pokazała że jest najlepszym zespołem w Polsce i bardzo dobrym w Europie. Jeszcze raz Brawa Brawa Brawa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.pozn.gazeta.pl 05.03.03, 20:04 precz z Huguesem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Ruchu Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 20:04 Szkoda. Dziekuje Wiśle za wspaniałe chwile!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwas Dziękujemy!!! choćby za chwile wzruszeń IP: 195.136.69.* 05.03.03, 20:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.acn.waw.pl 05.03.03, 20:04 no i dupka. tak naprawde to zal ostatniej akcji z 1szej polowy. taaaka szansa! no coz.. wisla doszla daleko, lazio bylo jednak lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan dziekujemy juz Hugues IP: *.client.attbi.com 05.03.03, 20:04 Chyba wszyscy przekonali sie na wlasne oczy, ze Wisla bez klasowego bramkarza nie ma co marzyc o sukcesach. To co zrobil bramkarz przy pierwszej bramce mozna zaliczyc jakjo samobuja, a pamietacie co bylo z Schalke. Kupno dobrego bramkarz jest teraz potrzeba pierwszaj chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyn Re: dziekujemy juz Hugues IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.03, 20:19 nie tylko bramkarz ale i pół obrony!!!!!!!!!! Jedynie dobrzy są Baszczyński i Głowacki reszta to cienie!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cierpliwosc no chopaki, dzien odpoczynku i do roboty... IP: 80.48.65.* 05.03.03, 20:04 ...liga mistrzow czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skolfolk Makaroniarze przekupili Sędziego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 20:04 To wszystko było z góry ukartowane... cwańaki włosi wiedzieli co robić, wiedzieli kiedy wybić nas z rytmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Makaroniarze przekupili Sędziego IP: *.chello.pl 05.03.03, 23:07 jasne, makaroniarze przekupili sedziego, nasz swiat to matrix, a dinozaury tak naprawde nie wyginely, tylko czaja sie w ukryciu na dogodny moment do ataku na ludzi, zeby zapanowac nad swiatem!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 05.03.03, 20:05 Jestem pewiem ze jesli w bramce Wisły stałby bramkarz bardziej pewny w swych interwencjach Wisła awansowałaby bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia szczęście sprzyja kombinatorom IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 20:05 Nie należało im się. Choćby tylko dlatego że nie potrafili wyjść tydzień temu na boisko ... jak mężczyźni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lector No cóż... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.03, 20:06 Myślę że najsłabszym zawodnikiem w Wiśle był niestety bramkarz... Przez to znowu trzeba wrócić do szarej rzeczywistości i czekać na Oslo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: HUGESA NA CYPR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 05.03.03, 23:09 a po co na cypr? lepiej by go zamknac w zoo, jako eksponat i glowna atrakcje - "brakujace ogniwo ewolucji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promil Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 20:08 No i kto jest najlepszy???? No kto????? LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIOLAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIOLAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promil Kto jest najlepszy? Kto? LAZIO LAZIO LAZIO IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 20:09 LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja poczekaj na turkow IP: *.chello.pl 05.03.03, 23:11 oj promil, chyba za duzo promili we krwi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: 81.210.25.* 05.03.03, 20:08 Wisła do polskiej reprezentacji.Hugues na listę transferową. Nie można zdobywać pucharów z tak słabiutkim bramkarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysio23 I tak wielkie gratulacje!!! IP: slezak:* / 192.168.0.* 05.03.03, 20:08 Szkoda ze Wisla odpadla z puchru UEFA ale i tak pokazala sie z dobrej strony. Szkoda tego meczu ale wierze ze za rok Wisla bedzie juz grala w Lidze Mistrzow. Gratulacje dla calego zespolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promil Kto jest najlepszy? No kto? LAZIO LAZIO LAZIO IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 20:10 LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO LAZIO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub_pagacz@gazeta.pl I nie zmienia się nic...a może wiele?? IP: *.zax.pl 05.03.03, 20:11 Życie toczy się dalej...Wisła przegrała ale pokazała futbol na europejskim poziomie!Gra na "tak" Nie kunktatorska gra na remis czy minimalną przegraną typu Piechniczek itp. Myslę,że nie ma się czego wstydzić-mogliśmy to wygrać!Wisła była równorzędnym partnerem dla takich uznanych "firm" jak Parma,Schalke czy Lazio!!!Dziękuję-myślę,że w imieniu wielu kibiców,, Panu Cupiałowi za zbudowanie wspaniałego teamu w Krakowie!!!Mamy zespół europejski i jeszcze wiele pookażemy!!!Dziękuję też trenerowi Kasperczakowi i piłkarzom Wisły!!!Chłopaki jesteście wielcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emy do tego rasisty co obraza uche IP: *.psm.gda.pl / 192.168.1.* 05.03.03, 20:12 dla takich jak ty to nawet nie warto grac prostaku. jedyny zawodnik wisly ktory gral przez 60 a nie 45 minut - wspolczuje - ale zawsze jest na kogo zwalic wine co? BRAWO WISLA! UCHE ZAWODNIKIEM MECZU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legionista Re: Nie ma jak Legia IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.03, 22:35 dobrze wislakom ze dostali w dupe,tego im zyczylem z calego serca. Wasz Legionista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ty ...u!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 05.03.03, 23:14 a ja ci zycze z calego serca, zebys sie posliznal i zlamal noge w osmiu miejscach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ho hugues OFERMA IP: *.ds3.agh.edu.pl 05.03.03, 20:12 Hugues jestes największym nieudacznikiem jakiego widzialem na bramce odejdż na emeryturę Ty Łajzo uboga spierdalaj do Francji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sepo GDYBY ŻURAWSKI DUPEK PODAŁ W I POŁOWIE!!! IP: 62.233.192.* 05.03.03, 20:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariuszek Re: GDYBY ŻURAWSKI DUPEK PODAŁ W I POŁOWIE!!! IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 20:25 zurawski jest cieniutki.moze sobie podac reke z juskowiakiem.stoi jak kolek na boisku.zero przebojowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a niech tam... TO WSZYSTKO PRZEZ MOJĄ SIOSTRE!!!!! IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 20:14 Przy stanie 1:0 zachciało jej sie połazić po internecie. Mówiłem jej żeby wyszła z mojego pokoju bo to przyniesie wisle pecha. I co????? Zgadnijcie kiedy wyszla!!! Mniej więcej w tym momencie gdy schodził Zurawski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Kaczyński POD TRYBUNAŁ STANU Z NIĄ!!!!! IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 20:22 DLA NIEJ KARA SMIERCI A DLA CIEBIE DOZYWOCIE ZA TO ZE JEJ ZA KUDLY Z TEGO POKOJU NIE WYWALILES. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TO WSZYSTKO PRZEZ MOJĄ SIOSTRE!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.03, 20:23 podobna sytuacja była u mnie tylko że ona przy stanie 1-0 przyszła oglądać ten mecz i już nie wyszła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: TO WSZYSTKO PRZEZ MOJĄ SIOSTRE!!!!! IP: *.utc.com 05.03.03, 20:26 "..lepiej miec siostre w burdelu niz brata- kibica Wisly" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALUS Re: TO WSZYSTKO PRZEZ MOJĄ SIOSTRE!!!!! IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 20:24 ILE MA LAT? JAK POWYZEJ 18 I JESLI JEST LADNA TO DAJ MI JEJ NUMER. MAM KASE I LUBIE MLODE DUPY, I ODCIĄZE CIE Z PROBLEMÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: TO WSZYSTKO PRZEZ MOJĄ SIOSTRE!!!!! IP: *.katowice.pik-net.pl 06.03.03, 09:07 Idź się lepiej pobaw klockami, abo posprzątaj swoje zabawki, dzieciuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monroe Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 20:15 ku....wa ale to za....bali !!! niewykorzystane sytuacjie po raz kolejny sie zemscily....Hugues to nie jest bramkarz (obie bramki z jego winy) i bledem bylo wpuszczenie Patera - mial wejsc Dubicki za Zurawia a Kuzbe zostawic.........ale coz mile zlego poczatki jak zwykle Polacy bedac faworytami nie umieli tego udzwignac......jednak lepiej byc z gory skazanym na pozarcie wtedy zawsze nam idzie Ale dla wisly i tak duzo cieplych slow.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny POMECZOWA OCENA IP: 81.15.234.* 05.03.03, 20:32 Pare przyczyn, zaczynając od ważności: pech, los niesprzyjający piłkarskim kopciuszkom, kiepski bramkarz wespół z obroną, cienki dziś Żurawski i głupie zmiany..jak można było usunąć Kuźbę?! Myślę jednak, że Champions League fazę grupową chyba mamy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarcol smutek IP: *.piekary.net 05.03.03, 20:18 jestem załamany. cała praca na marne i znów cały rok przepadł.Nie mamy szczesia ani w reprezie ani w pilce klubowej: (((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Żałoba: nie tak miało być... IP: *.visp.energis.pl 05.03.03, 20:30 I po co było odśnieżać bosko????? Za 700 tysięcy polskich pieprzonych złociszy można by było już kupić porządnego bramkarza. Miejmy nadzieję że w przyszłym roku już w lidze mistrzów (z Uche - żeby tylko nigdzie nie uciekł i z innym bramkarzem) wisełka rozpyka wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Żałoba: nie tak miało być... IP: *.proxy.fcla.edu 05.03.03, 21:43 Gość portalu: :/ napisał(a): > I po co było odśnieżać bosko????? Za 700 tysięcy polskich pieprzonych złociszy > można by było już kupić porządnego bramkarza. Miejmy nadzieję że w przyszłym > roku już w lidze mistrzów (z Uche - żeby tylko nigdzie nie uciekł i z innym > bramkarzem) wisełka rozpyka wszystkich Zgadzam sie ze Uche moze awansowac do innego zespolu. Zrobil niezle wrazenie. Bramkarz Wisly to pomylka ale pare obroncow tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cordoba DZIĘKUJEMY!!! IP: 81.219.64.* 05.03.03, 20:19 Jesteśmy z wami!!! dziękujemy za mecz... powodzenia w przyszłym sezonie...teraz trzymamy kciuki za s-kadrę-Kibice z Lublina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: DZIĘKUJEMY!!! IP: 80.50.26.* 05.03.03, 20:28 Dziękujemy! I tak zrobiliście za dużo w tym sezonie. Wybiliście się, a teraz jakieś miernoty oceniają was po jednej porażce z niezłym europejskim teamem. Bez przesady, po co to zwalanie winy na poszczególnych piłkarzy??? Stało się.Koniec. Kropka. Po wspaniałej walce Wisła odpadła z pucharów, ale jeszcze do nich wróci. Nie popadajmy ze skrajności w skrajność. Ludzie cieszcie sie z tego, co macie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: DZIĘKUJEMY!!! IP: *.dhl.com / 10.1.131.* 06.03.03, 19:35 I tak powinno byc, szmaciarze z azjatyckiej ligi odpadli a pilkarze z ligi europejskiej awansowali, co w tym dziwnego? hehe Odpowiedz Link Zgłoś