Gość: angelo Ja w sprawie ... na bramce!!! IP: *.northnet.com.pl 05.03.03, 22:52 Żebby Cię Chu. jebany szczelił ku.wo zdradzieckaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi...pi...piiiiiiiiiiiiiiiiiii Re: Ja w sprawie ... na bramce!!! IP: *.chello.pl 05.03.03, 22:59 wlasnie!!!!!!!!!!!1 a juz sie balem, ze ze mna jest cos nie tak, ze tylko ja bym tego cwela powiesil za jaja na bramie florianskiej, ku uciesze gawiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martineze Re: Ja w sprawie ... na bramce!!! IP: 62.233.173.* 05.03.03, 23:09 Gość portalu: pi...pi...piiiiiiiiiiiiiiiiiii napisał(a): > wlasnie!!!!!!!!!!!1 > a juz sie balem, ze ze mna jest cos nie tak, ze tylko ja bym > tego cwela powiesil za jaja na bramie florianskiej, ku uciesze > gawiedzi... Niezły pomysł ale ja bym go raczej powiesił za "orzeszki" w bramce. Moze gdyby dyndał między slupkami to by lepiej mu szło bronienie. A jak nie to przynajmniej dostał by po głowie (i nie tylko) kilka strzałów i może by zmądrzał i wrócił do zajmowania się żabami a nie bronieniem bramki (o ile tak to można nazwać). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcineek Dzieki ci Boze ze Anglicy sa inni... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 23:05 Nie wiem czy wiecie jak zachowali sie angielscy kibice kiedy Dudek puscil ta szmate w meczu z Manchesterem... a powinniscie brac z nich przyklad!!! (wiekszosc)... Krytykowac i wieszac psy KAZDY potrafi!! A zaloze sie ze niejeden z Was drodzy "znawcy" nie potrafi kopnac pilki tak, zeby ta poleciala tam gdzie "znawca" chce... Nie mowie ze Hugues zagral dobrze... popelnil 2 fatalne "wielblady"... ale nie skazujcie go na wieczne potepienie... to "tylko" czlowiek... Angelo! You'll never walk alone!!! A tak w ogole to dziekuje Wisle za wszystkie emocje jakich mi w tej edycji pucharu UEFA dostarczyla!! Mam nadzieje ze zdobedzie mistrza Polski (LECH oczywiscie vice ;D...) i dokopie Lazio w Lidze Mistrzow!!! 3mcie sie!! /Marcineek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja problem lezy gdzie indziej IP: *.chello.pl 05.03.03, 23:33 mianowicie dudek zanim zdazyly mu sie te bledy gral po prostu rewelacyjnie i wybronil liverpool przed co najmniej kilkoma porazkami. a co dla wisly zrobil hiks? chyba tylko tyle, ze zaspokoil wszelkie zapotrzebowanie na adrenalinke u kibicow. sorry, byc moze nie jestem takim znawca jak ty, byc moze nie potrafie kopac pilki tak swietnie jak ty, ale ten maly czlowiek przegral wisle nie pierwszy juz mecz (mam nadzieje, ze ostatni). bledy mozna, nawet nalezy wybaczac. ale dla niego limit wybaczen juz dawno zostal przekroczony. ja po prostu juz nie moge patrzec na pajaca miotajacego sie po polu karnym i podskakujacego miedzy slu[pkami jak jakis szympansik w malpim gaju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Tak! Dudek popelnil JEDEN blad w JEDNYM meczu. IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 07:00 A nie gra stale jak sierotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Poza tym Hugues tez 'will never' juz 'walk alone'. IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 07:01 ... po Krakowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcineek Re: problem lezy gdzie indziej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 10:05 Gość portalu: ja napisał(a): > sorry, byc moze nie jestem takim znawca jak ty, byc moze nie > potrafie kopac pilki tak swietnie jak ty, Stary... silisz sie na zlosliwosci... zupelnie niepotrzebnie... ja nie twierdze ze jestem znawca i gram cudownie w pilke... uwazam jednak ze poziom krytyki jaki prezentuja coniektorzy na tym forum to zwykle obrzucanie blotem... imho, krytyka powinna cos wnosic... > ale ten maly czlowiek oto przyklad... jak mozesz powiedziec ze jest "malym czlowiekiem"... (tylko nie mow ze chodzilo Ci o wzrost...)... znasz co? rozmawiales z nim choc raz? Ale konczac temat... Ja rowniez uwazam ze Wisla powinna miec lepszego bramkarza... niestety Hugues nie nadaje sie do walki z takimi przeciwnikami jak Lazio czy Schalke (nie wiem w czym jest problem... Angelo bardzo dobre interwencje przeplata z beznadziejnymi... moze to psychika...) Wlasnie... smieszy mnie to, kiedy niektorzy mowia ze te strzaly Chiesy to fuks ze obronil bo akurat stal tam gdzie pilka leciala... i to wcale nie swiadczy ze jest dobrym bramkarzem... gdyby tak bylo, to co mieliby powiedziec Anglicy ze swoim reprezentacyjnym bramkarzem D.Seamanem?? Przeciez 90% pilek ktore on broni idzie prosto w niego... ale to TEZ jest element gry bramkarskiej!! Ustawienie sie... pozdrawiam! /Marcineek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja upieram sie przy swoim IP: *.chello.pl 07.03.03, 02:54 > Stary... silisz sie na zlosliwosci... zupelnie niepotrzebnie... ja nie twierdze sorry, ale to ty zaczales z tymi zlosliwosciami >ale ten maly czlowiek > oto przyklad... jak mozesz powiedziec ze jest "malym czlowiekiem"... (tylko nie > > mow ze chodzilo Ci o wzrost...)... znasz co? rozmawiales z nim choc raz? znam go tylko i wylacznie z boiska i nie powiesz mi, ze swoja postawa na boisku zasluzyl na miano wielkiego > ze obronil bo akurat stal tam gdzie pilka leciala... i to wcale nie swiadczy ze > > jest dobrym bramkarzem... gdyby tak bylo, to co mieliby powiedziec Anglicy ze > swoim reprezentacyjnym bramkarzem D.Seamanem?? Przeciez 90% pilek ktore on > broni idzie prosto w niego... ale to TEZ jest element gry bramkarskiej!! > Ustawienie sie... no dobrze, seaman broni. ale tych strzalow, gdy pilka sie od niego odbila (mwm nadzieje, ze mowimy o tych sytuacjach z pierwszej polowy) hugues nie obronil. on stal na srodku bramki, a pilka zle uderzona tam wlasnie poleciala i sie od niego odbila. jezeli takie interwencje maja swiadczyc o klasie bramkarza, to ja bardzo przepraszam, ale pasuje to co najwyzej do Aklasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcineek Re: problem lezy gdzie indziej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 10:07 Aha.... :) Wiem ze porownanie Dudka do Huguesa to tak jakby BMW porownac do Fiata 126p... ale tu chodzi o sposob kibicowania... o podejscie do popelnionych bledow... a z tym w Polsce niestety najlepiej nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: problem lezy gdzie indziej IP: *.chello.pl 07.03.03, 02:57 Gość portalu: Marcineek napisał(a): > Aha.... :) > Wiem ze porownanie Dudka do Huguesa to tak jakby BMW porownac do Fiata 126p... > ale tu chodzi o sposob kibicowania... o podejscie do popelnionych bledow... a z > > tym w Polsce niestety najlepiej nie jest... a nie jest tak dlatego, ze w polsce limit bledow, ktore mozna wybaczyc zostal juz dawno przekroczony. nie wymagaj od kibicow, zeby nie byli ludzmi i reagowali nie po ludzku. ilez mozna wytrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic (L)egii Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.chello.pl 05.03.03, 23:59 Dośrodkowanie nie bylo z rogu, a z wolnego, poza tym byl to raczej strzal na bramke... Ale Uche (btw. - najlepszy na boisku!) i tak mogl zostac bohaterem, szkoda... Mimo wszystko - brawo Wisla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawkie Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 00:04 Że wybraliśmy F-16, a nie te całe Mirage to nie oznacza, że Hugues ma się na nas mścić i obserwować spokojnie 20metrowy lot piłki po strzale Chiesy (kata polskich drużyn- nie ważne czy gra w Parmie, Fiorentinie, czy jakimś S.S.Lazio czy jak to się zwie w ogóle, to zawsze pogrąża polskie kluby :[ ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.FH-Muenster.DE 06.03.03, 00:08 Nienawidze tych kutasow wloskich!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.230-201-80.adsl.skynet.be 06.03.03, 00:13 Gość portalu: Mlody napisał(a): > Nienawidze tych kutasow wloskich!! Hej, mlody lecz sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terminator Lepszy od Huguesa w bramce byl nawet Zurawski IP: 80.48.196.* 06.03.03, 00:27 Dajcie spokoj ! Ten cymbal Hugues zatrzymal sie w polowie drogi po pilke i nagle zaczal idiota wracac, zeby wyjac pilke z siatki. Najlepsze bylo to, jak dostal pilka w klatke. Dobrze, ze go ta pilka w leb go nie pierdolnela i nie zabila. Juz chyba lepiej od niego bronilby ... Zurawski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Lepszy od Huguesa w bramce byl nawet Zurawski IP: *.dialup.mindspring.com 06.03.03, 01:13 nie ma co szukac winnych poprostu byli slabsi przeciez te 3:3 to byl mecz z rezerwami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Lepszy od Huguesa w bramce byl nawet Zurawski IP: *.dialup.mindspring.com 06.03.03, 01:24 nie ma co szukac winnych poprostu byli slabsi przeciez te 3:3 to byl mecz z rezerwami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Rzeczywiscie nie ma co szukac winnych... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 07:05 ... ale Huguesa wyyrzucic z klubu tak dla zasady. Na kims trzeba sie wyzyc, a on ma juz swoje lata, broni jak broni... Jego najbardziej mi nie szkoda. Tak, to on bedzie kozlem ofiarnym. BO NIE JEST GODZIEN NAZYWAC SIE BRAMKARZEM!!!!!!!!!!!!!!!1 Co on robi w Wisle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 00:49 i tak wisla dostarczyla mi wiecej wrazen niz nasza narodowa zbieranina w korei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal calkowita kompromitacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kansas-city-15-20rs.mo.dial-access.att.net 06.03.03, 01:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hytrew Re: calkowita kompromitacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.03, 14:55 O czym mówisz...? Masz gorączke czy się zmoczyłeś...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.slip.uwo.ca 06.03.03, 01:18 Dante napisal: "Lasciate ogni speranza . . ." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.dialup.mindspring.com 06.03.03, 01:23 a juz mysleli z kim beda grac w nastepnej rundzie DO ROBOTY PANOWIE GWIAZDORZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fresk Kochana Wisła IP: *.chello.pl 06.03.03, 01:47 Osobiście uważam, że Hughes (bez obrazy, jest on dobrym bramkarzem, ale wypada blado przy tak genialnej grze reszty) był najsłabszym ogniwem całego zespołu, z takim bramkarzem zespół nie powinien myśleć poważnie o dobrych występach na arenie europejskiej (nie mogę mu wybaczyć bramki w meczu z Schalke, bolą mnie jego błędy w dzisiejszym meczu, w poprzednim meczu też brakowało jego wyjść do piłki, przez co robiło się na polu karnym zbyt dużo miejsca dla zawodników Lazio). Do wczoraj bałem się o Jopa (też trochę odstaje), choć w dzisiejszym meczu pokazał parę dobrych i odważnych (co w jego przypadku chyba nieczęste) interwencji. Tak, czy śmak, żal chłopaków, bo grali bardzo efektownie i porywająco, do tego bardzo dobrze technicznie (Uche jest po prostu mistrzem). Po tym meczu (który był dla mnie najważniejszym wydarzeniem ostatnich miesięcy) podjełęm decyzję o rzuceniu palenia (przez te 90 min zjarałem z pół paczki) :). Dziękuję wszystkim piłkarzom Wisły - wierzę, że dzięki wam czeka mnie jeszcze (nawet w tym roku kalendarzowym) wiele radości. I nie zapominajcie, że następnej takiej wpadki nawet papież wam już nie wybaczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parasol Re: Kochana Wisła IP: 217.168.136.* 06.03.03, 17:40 Wynik meczu absolutnie mnie usatysfakcjonował. W końcu do następnej rundy awansowała moja drużyna. Byłem i będę za Lazio Odpowiedz Link Zgłoś
palin Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie 06.03.03, 01:54 brawo wisełka.ale to co zrobił ten sęp żuraw to trwoga.przez tego ciecia przegralismy bo se musial kurwa strzelic nie wiadomo gdzie.ten facet nie istanial na boisku|!!!szkoda bo to wiśle należla sie awans ale jak sie prowadzi 1:0 i przegrywa 1:2 no to o czym my mowimy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack RT Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.proxy.aol.com 06.03.03, 05:48 A przeszkodzil nam ten zachwyt, ze to oni spedzili dodatkowe dni w samolocie,i boisko bylo kaprawe,i ze nasi sie na nich bardzo zezlili. A tu, nasi wypoczeci i wyzdrowiali chlopcy dali dupy! Polska pilka nozna jest, niestety, do dupy!!!!!!!!!!!!!!!! PS: Czy nazwisko Freddy Abu cos wam mowi? 13-letni fenomen ! Warto zapamietac to nazwisko! Pozdrawiam serdecznie, Tomasz Deptuch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Byli słabsi IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 07:30 Brawo Wisła. Zagrali naprawdę dobry mecz, ale byli po prostu słabsi: słąbsi w wykańczaniu akcji, w umiejętności trzymania korzystnego wyniku. Lapsza gra Lazio była bardzo widoczna po 55 min. Można oczywiście mówić o braku szczęścia, o poprzeczce, o akcji Żurawskiego w 44 min. Ale Lazio też miało kilka akcji, w których niewiele brakowało do strzelenia gola, a przynajmniej dwa spalone zostały zagwizdane niesłusznie. Tym razem element zaskoczenia nie zadziałał. Lazio wystawiło najsilniejszy skład, który okazał się dla Wisły po prostu za silny. Ja taż bardzo żałuję tej porażki, ale mam nadzieję, że już jesienią Wisła zagra w Lidze Mistrzów. Chociaż jestem kibicem Widzewa to życzę Wiśle, żeby została Mistrzem Polski bo tylko ona ma szansę wejść do Ligi Mistrzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greenskin Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 07:59 3 sprawy: - 13 strzałów niecelnych - niepodanie Żurawskiego do Kuźby pod koniec pierwszej połowy - tragiczne obrony bramkarza Wisły (dobry na polską ligę, a nie na puchary) i wszystko w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonista Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.03, 08:25 W Warszawie jest taka dzielnica PO-WIŚLE i to wszysko mówi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk huges IP: *.mtnet.com.pl 06.03.03, 08:37 z całym szacunkiem dla hugesa z nim w bramce wisła niczego nie osiągnie bo zawsze zdarzy mu się jakiś błąd po którym stracą gola. potrzebny lepszy bramkarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harold uche drewniaczek IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 09:42 nie sztuką jest kiwnąć jednego czy dwóch i spierdolić piłkę, pomocnik ma konstruować akcje i stwarzac zagrożenie podaniami, jedno dobre podanie to trochę za mało jak na 90 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.03, 08:38 Nie widzialem zadnego z meczow pucharowych Wisly w zeszlym roku (niestety!). Pierwszy udalo mi sie zobaczyc ten z Lazio w Rzymie, drugi rewanzowy w Krakowie via TV. W Rzymie bylo jako tako. Kosowski partolil tam kazda pilke, a obrona byla dziurawa. W Krakowie bylo jeszcze gorzej. Kosowski partolil nadal kazda pilke, obrona jak ser szwajcarski a najlepszy gracz Wisly - Uche - byl zameczany przez kolegow z druzyny ponadludzka iloscia podan. Taka bezradnosc koncepcji. Taka Wisla nie mogla wygrac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo 5 kolumna IP: *.wozniaka.bytom.pl 06.03.03, 09:33 wszystko przez zabojada ten lalkowaty gej byl 5 kolumnom w zespole Wisly!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaF RaF: Trzeba wstać i grać dalej IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 06.03.03, 09:37 Po wczorajszym meczu WISŁA powinna byc mądrzejszym zespołem. Jezeli teraz sklad sie nie rozpadnie to wszytko wskazuje na to, ze w przyszlym sezonie bedziemy mie swojego reprezentanta w Lidze Mistrzow. Dopiero teraz zobaczymy prawdziwa twarz WISŁY. Najgorsze co mozna tera zrobic to winic Zurawskiego za gre lub Pana Kasperczaka za złe zmiany. Jak dota to wlasnie dzieki nim w dozej mierze ogladalismy z przyjemnoscia puchar UEFA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uche odjebcie się ode mnie!!!!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 09:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Second Co zrobił Żurawski ?!? IP: *.lokalna.net / 192.168.16.* 06.03.03, 10:18 W przerwie Kasperczak powinien dać Żurawskiemu w twarz za to co zrobił. Skrzywdził drużynę, kibiców, trenera i samego siebie. Gdyby podał do Kuźby zamiast bez celu walic na bramkę, byłoby po meczu. facet ma duuużego minusa. Sam Kasperczak też widać sie ugiął - nazwiska nie grają, Panie Henryku! Kuźba powinien zagrać cały mecz, a Żurawski max.60 minut. Zupełnie głupie zmiany! I po raz kolejny potwierdza się, że Hugues to nie jest bramkarz europejskiej klasy - na polska lige moze wystarczyć, nic poza tym! No szkoda, że właśnie teraz, po tak fenomenalnym meczu w Rzymie Wisełka zegna się z pucharami... Ale może za rok? Ćwierćfinał Ligi Mistrzów? Oby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.zdz.katowice.pl 06.03.03, 10:32 A ja proponuje panu Kaspeczakowi znalezienie lepszego bramkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazel Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.cbmm.lodz.pl 06.03.03, 10:57 Żurawski to gwiazdor i egoista. Zamiast współpracować z kolegami z boiska, chciało się mieć za wszelka cenę 10 zdobytych bramek w Pucharach. I co z tego wyszło. Wisła przegrała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek77 Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.dtcentrum.pl 06.03.03, 10:58 Wisla przegrala ponieważ wczoraj byla 50 rocznica smierci wodza rewolucji Odpowiedz Link Zgłoś
bengurion Wisła to ogórki !!! 06.03.03, 11:23 Znowu gówno wyszło z szumnych zapowiedzi.Ale pokazali "że umieją grać w piłkę", "że nie pękają", "że z każdym można zremisować na wyjeździe" :-)). Ale efekt jest jednak żenujący. Znowu honorowa porażka. Koniec snów Cupiała o potędze. Cupiał powinien jednak trochę pociupciać przed pucharami, może wtedy efekt byłby inny. Po ciupcianiu facet ma trzeźwe spojrzenie na świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IWOR Re: Wisła - Lazio 1:1 po I połowie IP: *.biaman.pl 06.03.03, 11:24 Uwazam że w dużej mierze porażka w dwumeczu z Lazio jest wynikiem indywidualnych błędów jednego obrońcy czyli JOPA mam nadzieję że Wiślacy uzupełnią skład o dwóch markowych obrońców i w następnym roku będą godnie reprezentować nasz kraj w Lidze Mistrzów czego im bardzo ze szczerego serca życzę , jednoczesnie mam nadzieję że wpomniany przez moją osobę obrońca postara się podwyższyć swoje umiejętności i nie raz jeszcze udowodni wszystkim że stać go na lepszą i skuteczniejszą grę . Trenerze Kasperczak tak trzymać dalej !!!!!! POWODZENIA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATU$ Dziękujemy Ci WISEŁKO IP: 194.204.151.* 06.03.03, 11:30 Bardzo dziękujemy Wiśle za występ w pucharze UEFA. Wczorajszy mecz był bardzo pechowy dla Krakowian. Gdy Wisła szczeliła bramkę to wydawało się, że awans jest już blisko. Przełomowym momentem mecz bała przerwa w grze spowodowana kontuzją sędziego. Gdyby jej niebyło to napewno Lazio niezdążyło by się podnieść do końca I-szej połowy. A co do straconej bramki,to jeśli bramkarz wychodzi do piłki i zawodnicy odsuwają mu się,to niepowinien cofać się do bramki. Przy drugiej bramce Hugues powinien znowu wyjść do lecącej piłki lub Jop zostawić piłkę Stolarczykowi. Mecz był by przesądzony gdyby Żurawski podał do Kuźby. Wisła grała dobrze i przegrała po indywidualnych błędach oraz Lazio miało więcej szczęścia. Ogulnie niepowinniśmy się wstydzić Wisełki !!! Jest o pare klas wyżej niż Polskie drużyny i niema sobie godnego rywala na arenie Polskiej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bengurion Analfabeci też kibicują Wiśle !!! 06.03.03, 12:33 Gość portalu: MATU$ napisał(a): > Bardzo dziękujemy Wiśle za występ w pucharze UEFA. Wczorajszy > mecz był bardzo pechowy dla Krakowian. Gdy Wisła szczeliła > bramkę to wydawało się, że awans jest już blisko. Przełomowym > momentem mecz bała przerwa w grze spowodowana kontuzją > sędziego. Gdyby jej niebyło to napewno Lazio niezdążyło by się > podnieść do końca I-szej połowy. A co do straconej bramki,to > jeśli bramkarz wychodzi do piłki i zawodnicy odsuwają mu się,to > niepowinien cofać się do bramki. Przy drugiej bramce Hugues > powinien znowu wyjść do lecącej piłki lub Jop zostawić piłkę > Stolarczykowi. Mecz był by przesądzony gdyby Żurawski podał do > Kuźby. Wisła grała dobrze i przegrała po indywidualnych błędach > oraz Lazio miało więcej szczęścia. Ogulnie niepowinniśmy się > wstydzić Wisełki !!! Jest o pare klas wyżej niż Polskie drużyny > i niema sobie godnego rywala na arenie Polskiej !!! Jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś