Dodaj do ulubionych

Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza

IP: *.chello.pl 20.09.06, 00:33
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ted Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 20.09.06, 00:48
      to w tym mieście miały by odbywać się mecze EURO 2012 !!? bo Kraków i Chorzów
      były gorsze . Czy ktoś w Krakowie rzucał bananami w meczu z pogonią .
      Zapewne nie pomoże to w organizacji w tym mieście EURO2012 . No chyba że nia
      zagra francja !
      • Gość: wujek Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 20.09.06, 01:02
        W Krakowie rzucaja nozami i zabijaja kibicow.
        Wladowac im zakaz stadionowy.
        • Gość: haahaa Ale obciach...Jacek Kurski IP: *.mnc.pl 20.09.06, 06:02
          Już kit im w ucho z tymi bananami, ale ten Jacek Kurski...toż to żenada
          • Gość: saimonek Re: Ale obciach...Jacek Kurski IP: *.gdynia.mm.pl 20.09.06, 06:58
            Kurski też rzucał? Wiedziałem, że to popie..niec.
            • rujawi Re: Ale obciach...Jacek Kurski 20.09.06, 08:11
              stadiony dla kibiców... bandyci won!!!
              ___
              enen.blox.pl/2006/09/Lepszy-madry-przeciwnik-niz-glupi-sluzacy-Karol.html
              • Gość: miko Zamknąć stadion, wyłąpać pajacy, a klubowi wysoką IP: *.devs.futuro.pl 20.09.06, 15:16
                kare finansową i odjęcie punktów za brak reakcji, jakoś na Koronie ochrona mogła wejśc pomiedzy kibiców i wyłapać tych pajacy, a tu klub nie zrobił nic, i jeszcze udają głupiego jak wiadomo, nie od dziś, że wielu tych kibiców m atakie ciągoty, rzecież hasła o hesie czy nawet flaga z nim nie raz byłą na meczach. Wstyd i hańba dla prawdziwego Polaka, takie zachowanie jak tych pajacy, a jeszcze Gdańskowi chcą dać ME, to jest chore. Ciekawa jaka bedzie reakcja pzpn-u, pewnie udawanie że nic sie nei stało, a prokuratora też pewnie sie tym nei zajmie. Przecież to nawet nie było kilku ludzi, co jeszzce by można wytłumaczyć, że wszędzie sie tacy znajdą, ale po prostu pół stadionu wyło, a i bananów było pełno.
                • Gość: C84 Re: Zamknąć stadion, wyłąpać pajacy, a klubowi wy IP: *.chello.pl 20.09.06, 16:41
                  Lechia miala kiedys super fane "Niszcz komune " i mialem zawsze do nich szacunek
                  a teraz jakies szmaty którzy mowia ze sa kibicami Lechi Gdańsk rycza o innym
                  skrajnie lewicowym pajacu czyli r.h i innymcw..u adolfie ze to ich idol .Szmaty
                  i tyle
                  • Gość: LILEK Re: Zamknąć stadion, wyłąpać pajacy, a klubowi wy IP: *.telia.com 20.09.06, 17:05
                    Szalikowcy Lechii obrzucili bananami czarnoskórych piłkarzy Pogoni Szczecin. -
                    Wszyscy ludzie są równi, niezależnie od koloru skóry, nikogo nie można
                    dyskryminować - mówił ze łzami w oczach Brazylijczyk Julcimar

Widzialem jak plakal i az czerwone wypieki mial na policzkach :))

pisze sie PAJACOW-To tak przy okazji..
                    • Gość: kpsting Re: Zamknąć stadion, wyłąpać pajacy, a klubowi wy IP: 12.152.252.* 20.09.06, 17:53
                      > Widzialem jak plakal i az czerwone wypieki mial na policzkach :))

nie kumam czegos. po co te "usmiechy" na koncu twojej wypowiedzi?
                      • Gość: @ureliusz Re: Zamknąć stadion, wyłąpać pajacy, a klubowi wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:20
                        bo to kolejny pajac z lechii
                        • poszeklu Zakazać sprowadzania Bananow do Polski! 20.09.06, 19:54
                          Ciekawe czy pajace ocenzuruja?
          • mejlmi Re: Ale obciach...Jacek Ku..ki 20.09.06, 12:58
            Faktycznie wypowiedz Kurskiego jest w jego stylu, uwaga cytuje: "Żenada, zwykła
            głupota, wystawianie się na łatwy strzał opinii publicznej i mediów"
            Cala filozofia Kurskiego w tym jednym zdaniu, mozna robic rzeczy zle,
            obrzydliwe, byc zwyklym gnojem, cwaniaczkiem i obslizla glisda, byle sie tylko
            nie dac "ustrzelic" mediom. Brawo!!
            • Gość: Iksinska Re: Ale obciach...Jacek Ku..ki IP: 194.89.192.* 20.09.06, 14:16
              Tak samo odebralam jego slowa.

Glupocie, rasizmowi, bananom na stadionach i Kurskiemu - stanowcze nie!
            • nata1 Re: Ale obciach...Jacek Ku..ki 20.09.06, 14:19
              Moje odczucie po przeczytaniu wypowiedzi Kurskiego - "mozna rzucac, byle nie
              przed kamerami"
              • Gość: mleko chude Re: Ale obciach...Jacek Ku..ki... IP: *.natpool2.outside.ucf.edu 20.09.06, 15:45
                Niestety, ten wstretny osobnik (J. Kurski) to
                typowy bardzo przedstawiciel ludzi, ktorzy
                rzadza teraz w Polsce... Smutek i wstyd!
              • Gość: bobo Nie ma w tym żadnej ideologii??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 00:19
                No przeciez powiedzial: "Nie ma w tym żadnej ideologii, tylko kretynizm."

Czyli jakby byla "ideologia" to byloby ok z bananami? On sam wielki kretyn!
          • Gość: Jordan Kurski obciach? Adamczewski (PO) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 13:14
            Broni SS-manów, a rasizmu wobec czarnoskórych "nie widzi". Wnioski się same
            nasuwają, oprócz dla chorych z nienawiści anty-PiSowców, którzy za Dodziem do
            grobu pójdą.
            • lze_elita.72 Taak? No to dowod, zescie naprawde rasisci i 21.09.06, 07:28
              naziole. Jak Polska dluga i szeroka, bez wzgledu na poglady polityczne. A
              jakiegos kandydata-kurdupla na Hitlera juz macie?
          • Gość: koen Re: Ale obciach...Jacek Kurski IP: 217.173.202.* 21.09.06, 11:57
            "Jacek Kurski, poseł PiS, [...] Żenada, zwykła głupota, wystawianie się na łatwy
            strzał opinii publicznej i mediów. Nie ma w tym żadnej ideologii, tylko kretynizm."

zupelnie jakby mowil o sobie ;)
            o ironio!
      • Gość: krakus Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.kki.krakow.pl 20.09.06, 09:19
        W Krakowie nierzucali bananami tylko nożem.
        • Gość: gem Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: 62.233.251.* 20.09.06, 13:16
          i co, nikt nie zostal ukarany?

poza tym pojedyncze rzucenie nozem, czy bananem mozna tlumaczyc
          rozemocjonowaniem na trybunach, a tu mamy do czynienia z MASOWA i ZAPLANOWANA
          akcja rasistowska. Dostrzegasz roznice, "krakusie" ?
      • Gość: ja Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: 80.51.131.* 20.09.06, 09:27
        W Krakowie tylko rzucają nożem nie bananami.
        • Gość: kibic Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.aster.pl 20.09.06, 10:23
          W Krakowie rzucał jeden debil - i on poszedł do więzienia.
          Tych kilkudzisiećiu debili pewnie uniknie więzienia - przynajmniej za te banany.
          • Gość: Indy Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: 80.50.251.* 20.09.06, 12:09
            jeden rzucil, a setka zrobila mu transparent
      • Gość: lolo Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.zab.nat.hnet.pl 20.09.06, 09:38
        w krakowie rzucaja nożami kretynie
      • Gość: Waldas Do teda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 09:42
        W Krakowie jest gorzej. Tam rzucają nożami :)
      • Gość: rwt Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.centertel.pl 20.09.06, 11:15
        W Krakowie nie rzucają bananami, tylko butterfly'ami. Co Lechii - jaki klub
        tacy kibice. Arka jest podobna. Co się dzieje w tym Trójmieście?!
      • Gość: (gość portalu) mecz nie powinien się rozpocząć, a pogoń powinna IP: *.rozbark.net.pl 20.09.06, 12:44
        dostać walkover
      • Gość: Gość Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.tpnet.pl 20.09.06, 13:08
        nie tylko Francja ma ciemnoskórych piłkarzy w składzie. Anglia i Szwecja też. A
        nawet Polska mieć może (jak Leo powoła Oliego). Wykreślić to rasistowskie
        miasto z listy potencjalnych miejsc ME. Zwłaszcza, że na razie nie mają
        stadionu, bo chyba nie będą grać na podminowanym (dosłownie i w przenośni)
        stadionie lechii (celowo z małej litery)

Ale pewnie ukochanemu klubikowi pana Kurskiego nic nie zrobią
      • Gość: REMINGTON Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.ernet.m4.pl 20.09.06, 13:11
        Piłkarze powinni obrzucić tych debili burakami.
      • pawka55 Charakterystyczna wypowiedz Jacka Kurskiego!!! 20.09.06, 14:19
        "To jest glupie wystawianie sie na odstrzal mediow i opinii publicznej". Czyli
        nie jest to debilizm i rasizm do kwadratu, ale niepotrzebne narazanie sie na
        potepienie w mediach. Ten czlowiek jest najgorszym bydlakiem w waszym mulowatym
        rzadzie. Gratuluje wam wyboru wladzy, macie okazje ja umocnic w nadchodzacych
        wyborach samorzadowych.

Polak z US
      • Gość: mleko chude Re: Skandal w Gdańsku - wstyd i jeszcze raz wstyd! IP: *.natpool2.outside.ucf.edu 20.09.06, 15:41
        Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd!

p.S. Skad w Polsce (kraju tak ciezko doswiadczonym
        przez historie...) bierze sie tyle rasistowskiego g...a? Skad??
        • Gość: kasia Re: Skandal w Gdańsku - wstyd i jeszcze raz wstyd IP: *.chello.pl 20.09.06, 17:25
          nie wiesz skąd? z biedy, z ciemnoty, z braku porządnych szkół. jak to w
          prymitywnych spoleczeństwach...
      • Gość: krisbee Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.loonar.pl 20.09.06, 15:44
        Wsadzcie te banany sobie w dupe. Takich gnoi jak wy powinno się urzywać do
        wycierania butów.
    • Gość: kibic żenada IP: 217.153.161.* 20.09.06, 00:57
      Kibice Lechii po raz kolejny kompromitują się. Jak nie obzucić śniegiem
      kobiety w trakcie parady na 8 marca i pokrzyczeć "zrobimy z wami co Hitler
      zrobił z żydami" to obrzucic bananami Brazylijczykow. Powinni spuscic ich do
      III Ligi za taki numer, ale u nas pewnie skonczy sie jak zwykle na niczym.
      • Gość: Far Re: żenada IP: *.chello.pl 20.09.06, 01:56
        Bo świat się dzieli na nich - czyli kibiców Lechii, patriotów, prawych synów
        narodu polskiego - i całą resztę, czyli komunistów, których należy powiesić na
        drzewach zamiast liści.

Skandaliczny incydent podczas meczu to tylko wierzchołek góry lodowej. Problemem
        jest głęboko zakorzeniona patologiczna mentalność tych pseudoludzi.
        • Gość: Don Pedro Otóż to... IP: *.dyn.optonline.net 20.09.06, 05:13
          Dokładnie ujęte, nic do dodania.
          • Gość: Z Re: Otóż to... IP: *.cable.mindspring.com 20.09.06, 05:29
            Mhm... tak. Genialne. Jak osoba dbająca o czystość rasy mówi, że ktoś jest
            pseudoczłowiekiem, albo podczłowiekiem - "to straszne, jak on może tak dzielić
            i nazywac ludzi???". Jak jakiś "tolerant", nazywa taką
            osobę "pseudoczłowiekiem" to jest ok? Ludzie, zaprzeczacie sami sobie. I kto tu
            jest śmieszny? Na logiczną walkę na argumenty przegracie.
            • Gość: rasizm stop Re: Otóż to... IP: *.icm.edu.pl 20.09.06, 06:14
              > Mhm... tak. Genialne. Jak osoba dbająca o czystość rasy mówi, że ktoś jest
              > pseudoczłowiekiem, albo podczłowiekiem - "to straszne, jak on może tak
              dzielić i nazywac ludzi???". Jak jakiś "tolerant", nazywa taką
              > osobę "pseudoczłowiekiem" to jest ok?

OCZYWISCIE ZE OK. zastanow sie czlowieku co ty gadasz, nie ma zadnej czystosci
              rasy, wszyscy sa rowni, ale dlaczego mam tolerowac rasistow? ludzi ktorzy nie
              toleruja mnie?

> Ludzie, zaprzeczacie sami sobie. I kto tu jest śmieszny? Na logiczną walkę na
              argumenty przegracie.

TY. nie madruj sie
            • vonkris Na logiczne argumenty przegracie? 20.09.06, 08:14
              Ty wiesz chlopaczyno co to jest logika? Pomodl sie zeby nie zaczeto jej
              stosowac bo wtedy jedyna logiczna odpowiedzia spoleczenstwa na takie zachowania
              jak te w Gdansku, bedzie odseparowanie imbecyli nie szanujacych norm
              spolecznych. A jak separacja okaze sie nieskuteczna, to logiczne bedzie
              definitywne wyeliminowanie niedorozwojow uprzykrzajacych zycie normalnej
              wiekszosci... Jak sie definitywnie eliminuje imbecyli? Mysle, ze tego nie musze
              tlumaczyc komus kogo idolem jest Hess i nazywa siebie rasista...
              • Gość: Z Re: Na logiczne argumenty przegracie? IP: *.cable.mindspring.com 20.09.06, 14:20
                No... powiedziałeś co wiedziałeś. Spoko, byś odseparował, byś wytępił... Hmm, a
                skąd ja to znam? Aaaa, już wiem!!! Bo wszyscy (prawie) mają podobne poglądy -
                nie lubią ludzi "innych" od nas samych. Jedni są tego świadomi - inni nie.
                Powyżej przykład oburzenia wywołanego wypowiedzią. Zaczyna od spoufalania się i
                pokazania, że osobnik powyżej dokładnie wie, co to jest logika. Niestety brzmi
                to śmiesznie, gdyż dalej pokazuje, że napisałem prawdę.

WSZYSCY "tolerancyjni" są tacy sami: NIE ROZUMIEJĄ. Oby zrozumieli, kiedy nie
                będzie jeszcze za późno... tłuki.
                • vonkris Wybacz smieciu... 01.10.06, 11:37

• vonkris Wybacz szanowny odpadzie... 01.10.06, 11:39
                  dla mnie jestes pseudodemokrata, pseudoliberalem i pseudoyntelygentem...
        • Gość: Marek Re: żenada IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 20.09.06, 05:36
          tp nie zenada to szkola Giertycha wszrchpolakow i pisu kaczorow to oni dziela na
          rownych i rowniejszych .
          LECHIA DO C KLASY
        • Gość: Combat 84 Re: żenada IP: *.chello.pl 20.09.06, 12:59
          To sa smiecie które kiedys wieszały flage z tym smieciem hessem i podnicaly sie
          tym że to ich idol HWD tym burakom
      • Gość: gienio Lechista to nie byli kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 15:08
        Bylem na meczu widzialem kto rzucal ci goscie czesto przychodza zarzad wie kto
        nawet jesli "nie widzial" dokladnie. Jak dla mnie minimum to walkower i zakaz
        wyjazdow dla kibicow, zamkniety stadion na 2 3 kolejki , ci miotacze bananowi -
        zakaz stadionowy sprawa w sadzie. Nie wszyscy kibice udawali malpy, nie wszyscy
        rzucali bananami tych bylo kolo 10 - 20. Kara moze byc ostrzejsza nie przecze
        ale mam prosbe - nie kojarzcie Lechii z Jackiem Ku..kim bo takiej obelgi nie
        zniose. I nie jest to jego ukochany klub tylko wybory sa i dlatego byl na
        stadionie. W moim imieniu jak i moich kolegow przepraszam pilkarzy Pogoni.
    • zewszad_i_znikad Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza 20.09.06, 00:58
      Takich zajść akurat były już dziesiątki... fajnie, że wreszcie PZPN zauważa...
      Może wcześniej nie tak ostro, ale wcale nierzadko neofaszystowscy pseudokibice
      reagują na wejście albo dojście do piłki ciemnoskórego zawodnika a) rzucaniem
      bananami albo b) wydawaniem odgłosów małp.

PS. Hoess czy Hess? To jednak różnica. Współpracownikiem Hitlera były Hess,
      Hoess to komendant Auschwitz.
      • Gość: joytek tylko arka gdynia IP: *.chello.pl 20.09.06, 04:30
      • marek_solon Hess czy Hoess? 20.09.06, 07:39
        Dla części z nich pewnie to i tak nie ma znaczenia. Ideologicznie chyba lepszy
        jest Hoess, bo to on mordował Żydów, a o to przede wszystkim im chodzi. Ale z
        drugiej strony na tej fladze jest chyba Hess:

www.kibice.net/forum/viewtopic.php?t=9285&start=0
        Nie wiem, może ktoś bardziej kompetentny się wypowie. Ale dyskusja na tej
        stronie której adres powyżej jest całkiem ciekawa.

------------------------------------------------------>

pilkazzaklawiatury.blox.pl
        • lze_elita.72 Rudolf Hess - z tego portretu: 21.09.06, 07:43
          www.geocities.com/CapitolHill/Congress/2106/hess/Hesspics/hess8.JPG
          A to sk...syny:) Nogi bym gnojom z tylka powyrywal.
    • Gość: marcy Skandal - ale przykład dla debili idzie z góry! IP: 193.192.62.* 20.09.06, 01:03
      I Jacek Kurski, wytykający nieudolny PR kibicom-rasistom,
      ma wielkie zasługi w szerzeniu nienawiści do bliźniego.

Wypier*olić poj*bańców ze stadionów!!!
      • Gość: saimonek Re: Skandal - ale przykład dla debili idzie z gór IP: *.gdynia.mm.pl 20.09.06, 07:04
        Od siebie dodam: wypier dolić te poj ebane gwiazdki.
    • Gość: eryk Adamowicz i Lechia IP: *.aster.pl 20.09.06, 01:05
      Kibole Lechii maja miedzy innymi flagi z R. Hessem ( w swiecie baranow
      jestesmy wilkami) i Pawłem Adamowiczem (Lechia Gdansk Ci dziekuje). To nie
      przypadek, ze Adamowicz nie komentuje zachowania tej chołoty, Kazdy głos sie
      liczy w wyborach do samorzadu.
    • Gość: jej Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 01:06
      kara powinna być konkretna, finansowej dla klubu ci nazi nie odczują.
    • Gość: Gdańszczanin SROKA Wykopmy RASIZM z naszego stadionu !!! IP: *.multicon.pl 20.09.06, 01:08
      Jestem kibicem Lechii Gdańsk, chodze na mecze od 1990 roku i nie zgadzam się z
      takim zachowaniem, WYKOPMY RASIZM z naszego stadionu !!! Jak można krzyczeć, że
      wzorem jest ten pies hess on zabijał POLAKÓW !!! Niech te przygłupy wreszcie to
      zrozumieją, won i wynocha mi z takimi kibicami naszego ukochanego klubu i jak
      można rzucać bananami w ludzi, mam nadzieję iż zarząd razem z panem Jankiem coś
      wreszcie z tym zrobi bo mnie to razi i się z tym nie zgadzam. BIAŁY czy CZARNY
      każdy z nas jest równy !!!
      • Gość: apasz [...] IP: 62.29.170.* 20.09.06, 08:49
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Jo To sie popisali.......Gratuluje Gdanskowi Kibicow! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.09.06, 01:12
      Gdansk???
      Czy to w Europie??

Przykre.

Walesa gdzie jestes??
      Zwalsz tych rasistow w swoim miescie!
      • witaschek Widocznie banany sa za tanie 20.09.06, 01:13
        i debile rzucaja nimi.
      • Gość: Mak :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 01:13
        Jestem z gdanska , jestem kibicem i jest mi wstyd.
        • Gość: antek Re: :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 10:41
          Gość portalu: Mak napisał(a):

> Jestem z gdanska , jestem kibicem i jest mi wstyd.

A ja uwzam, ze sie dobrze stalo.
          • Gość: Indy Re: :/ IP: 80.50.251.* 20.09.06, 12:40
            > A ja uwzam, ze sie dobrze stalo.

a kogo to obczhodzi :)))?
            • Gość: Antek Re: :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 12:50
              Gość portalu: Indy napisał(a):

> > A ja uwzam, ze sie dobrze stalo.

Ciebie. Siedzisz, czytasz, debatujesz.
              A dobrze sie stalo.
        • Gość: antek Re: :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 10:48
          Gość portalu: Mak napisał(a):

> Jestem z gdanska , jestem kibicem i jest mi wstyd.

A ja uwazam, ze sie dobrze stalo.
          Jesli bedziemy tak robic wszyscy na kazdym meczu, to w koncu reszta bedzie musiala to zaakceptowac. Jesli mam ochote pohukiwac jak malpa, to jest to tylko moja sprawa. Jestem za.
          • ciagciulaciag Kibice Lecha obrzuceni gownem- a to ci biala rasa! 20.09.06, 16:43
            Gość portalu: antek napisał(a):

> Gość portalu: Mak napisał(a):
            >
            > > Jestem z gdanska , jestem kibicem i jest mi wstyd.
            >
            >
            > A ja uwazam, ze sie dobrze stalo.
            > Jesli bedziemy tak robic wszyscy na kazdym meczu, to w koncu reszta bedzie
            musi
            > ala to zaakceptowac. Jesli mam ochote pohukiwac jak malpa, to jest to tylko
            moj
            > a sprawa. Jestem za.
    • Gość: RAF Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.hsd1.il.comcast.net 20.09.06, 01:21
      Znajdzie sie kij na faszystowski ryj!RAF !!!
    • Gość: zgrzyt sędzia pownien przerwać to żenuące przedstawienie IP: *.acn.waw.pl 20.09.06, 01:22
      piłkarze powinni przestać grać i olać takich kibiców, sędzia pownien przerwać
      to żenuące przedstawienie

wywalić Lechię z pucharu i ligi to zmądrzeją,

ten klubik jest cienki, skoro rasiści sa jego kibicami
      • Gość: kibic Lechii Re: sędzia pownien przerwać to żenuące przedstawi IP: *.chello.pl 20.09.06, 01:30
        jestem fanem Lechii i jest mi niestety bardzo wstyd.To prostactwo nie zna
        historii, a przede wszystkim nie rozumie sportowej rywalizacji - ducha sportu.
        Lechia to pokolenia ludzi tworzących Jej historię. Ci ludzie muszą zrozumieć,
        że Lechia ich takich nie chce. Że jesli chcą wchodzić na stadion to muszą
        trzymać fason.
        • Gość: pacal "muszą zrozumieć"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 06:25
          > Ci ludzie muszą zrozumieć,
          > że Lechia ich takich nie chce. Że jesli chcą wchodzić na stadion to muszą
          > trzymać fason.

Ciekawe co milcząca większość na Lechii zrobiła, żeby takich durniów
          wyeliminować. I pokazać im że ich nie chcecie na stadionie. Pewnie palcem nawet
          nie kiwnęliście.
          • Gość: Indy Re: "muszą zrozumieć"? IP: 80.50.251.* 20.09.06, 12:42
            wiec tlum kulturalnych ludzi powinien sie zerwac i rzucic na bande dresow:)?
    • Gość: zgrzyt Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.acn.waw.pl 20.09.06, 01:24
      pzpn to tchórze i wymylśą jakąś słaba karę, powinni wywalić ten klub z piłki,
      niech gra sam ze sobą, co kogo obchodzi jakaś rasistowska lechia
    • Gość: andy Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.hsd1.il.comcast.net 20.09.06, 01:25
      Dawac tych pojebow na South side Chicago.Tu niech sobie porzucaja bananami .
      • Gość: Far Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.chello.pl 20.09.06, 02:01
        Gość portalu: andy napisał(a):

> Dawac tych pojebow na South side Chicago.Tu niech sobie porzucaja bananami .

Nie rozśmieszaj mnie, stary. Jeśli to stado nie ma szans w walce, to nie
        atakuje, tylko spuszcza uszy po sobie. Bohaterami są tylko na trybunach i
        osiedlowych ławkach. Z silniejszymi od siebie nie zaczynają.
        • Gość: marek_ Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.hsd1.nj.comcast.net 20.09.06, 08:58
          zgadza sie, to bydlo jest mocne tylko w grupie , najlepiej przeciwko slabszym.
          wyrazy wspolczucia dla prawdziwych kibicow Lechii.
        • Gość: Pedro Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.telsat.wroc.pl 20.09.06, 10:46
          W przeciwienstwie do Ciebie. Ty nigdy nie bijesz slabszych, za to zawsze
          rzucasz sie na silniejszych i w pojedynke atakujesz nawet osmiu? Co za idiota.
    • Gość: 0 IQ Ich idolem jest człowiek co mordował ich pradziad- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 01:40
      ków ? Żenada . Czy oni byli w szkole ?
      • Gość: saimonek Re: Ich idolem jest człowiek co mordował ich prad IP: *.gdynia.mm.pl 20.09.06, 07:09
        Widocznie też mieli dziadka w Wehrmachcie...?
      • Gość: Antek Re: Ich idolem jest człowiek co mordował ich prad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 11:02
        Gość portalu: 0 IQ napisał(a):

> Ich idolem jest człowiek co mordował ich pradków ? Żenada . Czy oni byli w szkole?

A kogo Hess zamordowal? Nie ma słowa o zamordowaniu kogokolwiek przez Hessa. Hess nikogo nie zamordowal.
        • Gość: Indy Re: Ich idolem jest człowiek co mordował ich prad IP: 80.50.251.* 20.09.06, 12:45
          kolega ma chyba male pojecie jak wyglada "rozmycie odpowiedzialnosci" w armii
          • Gość: Antek Re: Ich idolem jest człowiek co mordował ich prad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 12:48

Hess nie byl w zadnej armii.
            Za nic nie odpowiadal w sposob rozmyty albo nierozmyty.
            • Gość: Indy Re: Ich idolem jest człowiek co mordował ich prad IP: 80.50.251.* 20.09.06, 13:02
              "Hess nie byl w zadnej armii."
              Antek

"Rudolf Hess
              W 1914 roku, jako ochotnik zgłosił się do armii niemieckiej..."
              Wikipedia

i komu tu wierzyc :))))
              • Gość: Antek Re: Ich idolem jest człowiek co mordował ich prad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 13:05
                I za co, co mialo miejsce w latach 1914-18 w sposob nierozmyty mial odpowiadac Rudi Hess?
                • Gość: Indy Re: Ich idolem jest człowiek co mordował ich prad IP: 80.50.251.* 20.09.06, 13:07
                  czy ja gdzies napisalem ze Rudi powinien za cos odpowiadac co robil w latach
                  1914-1918?

narazie to ty science fiction piszesz
                  • Gość: Antek Re: Ich idolem jest człowiek co mordował ich prad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 13:19

> czy ja gdzies napisalem ze Rudi powinien za cos odpowiadac co robil w latach
                    > 1914-1918?
                    >
                    > narazie to ty science fiction piszesz

rudi hess nie byl w armii wiec o rozmyciu odpowiedzialnosci zwiazanej z jego dzialalnosca w wojsku nie ma co mowic. zwyczajnie nie byl w armii. i zwyczajnie kazdy kto tutaj cos pisze wie, ze chodzi o okres drugiej wojny swiatowej a nie pierwszej. kazdy poza toba. stad zapewne wydaje ci sie, ze to wszystko to sajens fikszyn.
                    • Gość: Indy Re: Ich idolem jest człowiek co mordował ich prad IP: 80.50.251.* 20.09.06, 13:36
                      "rudi hess nie byl w armii wiec o rozmyciu odpowiedzialnosci zwiazanej z jego
                      dzialalnosca w wojsku nie ma co mowic."

no dobra, napisze ci o tej odpowiedzialnosci rozmytej - zabija szeregowiec, na
                      rozkaz swojego dowodcy, dowodca slucha swojego dowodcy i tak przez majora
                      pulkownika do generala. general podlega ministrowi obrony, ten podlega rzadowi
                      czy tam prezydentowi (to tylko schematycznie, dokladnie to w kazdym kraju moze
                      byc inaczej).

jezeli Rudi nalezal do rzadu ktory wywolal wojne, to to ze nie strzelil nikomu
                      w leb nie oznacza ze nikogo nie zabil... "problem" jest w tym w jakim stopniu
                      karac tych ktorzy "tylko sluchaja rozkazu" - vide armia dzikusow Mladica i
                      Karadzica ktorzy w Srebernicy i bez rozkazu pewnie by wszystkich wymordowali...
                      no ale kolega i tak nie zrozumie, bo slowo "rozmycie" wywoluje u kolegi jakies
                      glupie smiechy... nie wiem czemu. nie bede moze pytal o logike rozmyta, bo i z
                      klasyczna pewnie pojawilyby sie problemy :)))

"zwyczajnie kazdy kto tutaj cos pisze wie, ze chodzi o okres drugiej wojny
                      swiatowej a nie pierwszej."

ano owszem, tylko ze ty napisales "Rudolf Hess nie byl w ZADNEJ armii", wiec
                      chcialem cie kapke sprostowac
      • Gość: Indy Re: Ich idolem jest człowiek co mordował ich prad IP: 80.50.251.* 20.09.06, 12:44
        "Czy oni byli w szkole ?"

zartujesz ???
    • Gość: Venom Hahaha oni popierają Hitlera i III rzeszę? IP: *.nycmny.east.verizon.net 20.09.06, 01:45
      Ta banda kretynów nawet nie wie, że gdyby Hitler i Rudolf Hoess chodzili
      dzisiaj po świecie to wrzucili by ich do komory gazowej razem z tymi, których
      oni obrzucają bananami. Oni myślą, że jak są biali to Hitler wcieliłby ich do
      swojej armii i byłby z nich dumny. Szkoda tylko, że te neandertale nie wiedzą,
      że są Słowianami, a Hitler Słowian uważał za rasę gorszą i zagazowałby ich
      razem z tymi Brazylijczykami, Żydami, Cyganami tak jak zrobił to podczas II
      wojny światowej. Ile Polaków zginęło z rąk Hitlerowców? Takich śmieci powinno
      pozbawiać się obywatelstwa i wydalać z kraju.
      • Gość: wirklichkeit Re: Hahaha oni popierają Hitlera i III rzeszę? IP: *.de 20.09.06, 04:05
        Kim wobec tego dla kanclerza byli jego sojusznicy - powiedzmy Japończycy?
        • Gość: Indy Re: Hahaha oni popierają Hitlera i III rzeszę? IP: 80.50.251.* 20.09.06, 12:47
          sojusznicy, - powiedzmy Rosjanie

byli okazja zeby przy podbijaniu Europy miec wiecej sily, po czym
          zdradzic "partnera" i tez go podbic tak jak wczesniej z nim sie podbijalo inne
          kraje
        • lze_elita.72 Zlem koniecznym. Podobnie jak Muslimy. I tyle. 21.09.06, 07:46

• Gość: Szymiasty Re: Hahaha oni popierają Hitlera i III rzeszę? IP: *.chello.pl 20.09.06, 09:47
        A ty nawet nie widzisz różnicy debilu pomiędzy Hessem I Hoessem !!! Po co zatem
        się wypowiadasz kartoflu ?
        • Gość: Indy Re: Hahaha oni popierają Hitlera i III rzeszę? IP: 80.50.251.* 20.09.06, 12:57
          > A ty nawet nie widzisz różnicy debilu pomiędzy Hessem I Hoessem !!!

aaaa, to Szymiasty jest panem historykiem?

maly tescik z historii, jak nie zdasz to tez bedziesz debilem

1.napisz dlaczego ludnosc cywilna w Kambodzy popierala walczacego o wladze Pol
          Pota, komuniste, ktory potem wymordowal 1/3 tej ludnosci?

2.opisz historie zon Henryka VIIIego (troszke wiecej niz jest na Wikipedii)

3.dojscie Idi Amina do wladzy
          • Gość: Szymiasty Re: Hahaha oni popierają Hitlera i III rzeszę? IP: *.chello.pl 20.09.06, 17:53
            hahahahahah...i znowu - i co mają wspólnego tamte pytania z tym tematem ?
            jezeli nie odpowiesz - jesteś debilem !
            • lze_elita.72 Tyle, ze - jak kazdy neonazi - obrales sobie Hessa 21.09.06, 07:51
              za idola, bo to niby byl ten "dobry nazista", co z Anglikami chcial rokowac w
              imie jednosci bialej rasy i walki z komuna. I meczennik, ktoremu komuna pomogla
              powiesic sie w Spondau w 93 roku zycia. Kity to mozesz wciskac swoim naziolom,
              nie zas wyspiarskim historykom, Sturmann:)
              De facto byl to wariat, nawet dla innego czuba...Hitlera.
      • Gość: Antek Re: Hahaha oni popierają Hitlera i III rzeszę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 11:04
        > Ta banda kretynów nawet nie wie, że gdyby Hitler i Rudolf Hoess chodzili
        > dzisiaj po świecie to wrzucili by ich do komory gazowej razem z tymi...

Takiego steku bzdur o Hitlerze to nikt poza niedouczonym rodakiem znad Wisly nie moglby napisac.
        Pij ziółka.
        • Gość: Indy Re: Hahaha oni popierają Hitlera i III rzeszę? IP: 80.50.251.* 20.09.06, 13:05
          Niedouczony :)))???

to napisz gdzie sie mozna douczyc "co by zrobil Hitler gdyby dzisial zyl" :)))
          • Gość: Antek Re: Hahaha oni popierają Hitlera i III rzeszę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 13:08

> Niedouczony :)))???
            > to napisz gdzie sie mozna douczyc "co by zrobil Hitler gdyby dzisial zyl" :)))

No wlasnie, powiedz mi gdzie on to wyczytal?
            • Gość: Indy Re: Hahaha oni popierają Hitlera i III rzeszę? IP: 80.50.251.* 20.09.06, 13:13
              to TY uzyles slowa NIEDOUCZONY, wiec skoro dla ciebie zgadywanie to nauka (no
              tak, skad mozesz wiedziec to to nauka :))) to ciebie pytam gdzie tego ucza
            • lze_elita.72 Regulacje rasowe III Reich, min. tzw. ustawy 21.09.06, 07:54
              norymberskie, Azjato:)
        • lze_elita.72 Ma racje - nie jestescie Aryjczykami. Co najwyzej 21.09.06, 07:53
          buty aryjskim panom moglibyscie czyscic...AZJACI:)
    • Gość: Kalor Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 04:08
      Jacek Kurski, poseł PiS, kibic Lechii oraz były działacz gdańskiego klubu, który
      był na meczu z Pogonią: - Widziałem tych bezmyślnych ludzi rzucających bananami
      w Brazylijczyków. Żenada, zwykła głupota, wystawianie się na łatwy strzał opinii
      publicznej i mediów. Nie ma w tym żadnej ideologii, tylko kretynizm.

A jak by byla ideologia to ok?:P
      • Gość: Z Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.cable.mindspring.com 20.09.06, 05:34
        Jakby lepiej było zorganizowane, żeby tolerancyjne przygłupki nie miały sie do
        czego czepiać.
        • Gość: rasizm stop Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.icm.edu.pl 20.09.06, 06:22
          > Jakby lepiej było zorganizowane, żeby tolerancyjne przygłupki nie miały sie
          do czego czepiać.

zamknij morde rasistowska swinio
          • Gość: Z Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.cable.mindspring.com 20.09.06, 14:26
            Oto wypowiedź inteligentnego człowieka, chcącego pokazać, że rasizm jest zły.
            Tylko zwróć uwagę półmózgu, na forme wypowiedzi. Wszyscy tutaj są żałośni.
    • Gość: Cali Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.oc.oc.cox.net 20.09.06, 05:18
      Zeby tylko miastu wstyd przynosili...calemu kraju.
      Co to za Polazy co za Hitlerem tesknia?! Dno...calkowite...calkowite..dno...
      • Gość: Antek Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 11:13
        Gość portalu: Cali napisał(a):

> Zeby tylko miastu wstyd przynosili...calemu kraju.
        > Co to za Polazy co za Hitlerem tesknia?! Dno...calkowite...calkowite..dno...

Przeciez tu nie chodzi o Hitlera. Jesli tego nie kumasz to trudno.
        Po prostu spora czesc rodakow nie lubi obcych w swoim kraju. Maja do tego prawo, w koncu to ich kraj. Co bys chcial im za to zrobic?
        Dobra sprawa taki obowiazek bezwzglednego umilowania obcych w swoim kraju?
        Zrobmy sobie Eurabie w Polsce podobna do tej na Zachodzie!
        • Gość: Indy Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: 80.50.251.* 20.09.06, 13:09
          nie lubic maja prawo, ale rzucac bananami nie
          • Gość: Antek Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 13:20

> nie lubic maja prawo, ale rzucac bananami nie

Oni ich nie rzucali bananami tylko czestowali.
            • Gość: Indy Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: 80.50.251.* 20.09.06, 13:40
              no racja, w koncu wierza w Bozie, a to Bozia kazala sie zawsze dzielic i
              uczyc... tylko czemu wykonuja te zalecenia polowicznie :)))) ??
    • ignatz Hoess a Hess 20.09.06, 06:04
      Nie wiem co dokładnie krzyczały te białe małpki, ale Hoess i Hess to nie to
      samo. Hoess. Hoess był zwykłym bandytą i mordercą, komendantem Auschwitz, a to
      własnie Hess był zaufanym Hitlera. Zresztą w Wikipedii przy jego nazwisku jest
      notka
      "Nie należy go mylić z innym prominentnym nazistą Rudolfem Hössem, komendantem
      obozu w Auschwitz."
      • Gość: Tulio24@ Nazi nieuki bez fachu i szkoły (dno) IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.09.06, 07:48
        Co się dziwisz zwyrodnialcom i tępawym kretynom? Przecież oni nic nie wiedzą.
        Zdają sobie tylko sprawę, gdzie i kiedy jest kolejny mecz, gdzie browary
        sprzedają i gdzie jest warzywniak ;P
        • Gość: Antek Re: Nazi nieuki bez fachu i szkoły (dno) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 11:20
          Gość portalu: Tulio24@ napisał(a):

> Co się dziwisz zwyrodnialcom i tępawym kretynom? Przecież oni nic nie wiedzą.
          > Zdają sobie tylko sprawę, gdzie i kiedy jest kolejny mecz, gdzie browary
          > sprzedają i gdzie jest warzywniak ;P

Chcialbys aby tak wlasnie bylo.
          Prawda jest insza. Na tym stadionie we wspomniany sposob, notabene zabawny, zachowywali sie przecietni rodacy. Przecietni mieszkancy tego kraju. Tak tu po prostu jest.
          W innych dyskusjach na tym samym forum zarzucacie innym, ze sa nietolerancyjni a Polacy sa wzorem cnot. Nie sa. Sa gorszymi nacjonalistami niz resta Europy.
          I zydow mordowali w czasie wojny. Klamstwem jest, ze Niemcy ich do tego namawiali. Nie namawiali. Nie musieli.
    • Gość: rasizm stop Re: Skandal - ale przykład dla debili idzie z gór IP: *.icm.edu.pl 20.09.06, 06:18
      > Następny tolerancyjny inteligent.

no ty jestes tolerancyjny az nadto... lechia powinna wziac cie na prezesa
      klubu, a ty powinienes zasadac w trybunie z tymi debilami z bananami w
      kieszeniach

> To jest dopiero krótkowzroczność wyzywać
      > ludzi od bezmózgów, mówić, że mają małe mózgi, a samemu zachowywać się i
      > wypowiadać jeszcze gorzej. LOL, ale jesteście zabawni

jaka krotkowzrocznosc? to nazywanie sprawy po imieniu. "LOL" - ty to jestes
      dopiero zabawny

> P.S. Bardzo dobrze, że tak się stało. Niech wiedzą gdzie ich miejsce.

zamknij morde (tak tak jestem tolerancyjnym inteligentem i szalenie
      krotkowzrocznym do tego)
    • Gość: aci Re: Skandal - ale przykład dla debili idzie z gór IP: *.gl.digi.pl 20.09.06, 06:21
      Admin, prosze ustalić namiary tego typka i zgłosić do prokuratury.
      Niech sie matoł przekona, gdzie jest jego miejsce.
    • Gość: re to jest kryminal! za to sie siedzi! IP: *.devs.futuro.pl 20.09.06, 07:19
      jestem tez ciekawy jak czysci rasowo sa rzucajacy? w tak pokreconej historii
      Polski nikt nie moze miec gwarancji ze jest 100% bialy.
      • Gość: Pedro Re: to jest kryminal! za to sie siedzi! IP: *.telsat.wroc.pl 20.09.06, 10:49
        Wystarzy spojrzec w lustro, idioto. Co Ty nie potrafisz odroznic bilaego
        czlowieka od Murzyna? Na mozg Ci ta tolerancja padla?
        • Gość: Antek Re: to jest kryminal! za to sie siedzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 11:59
          Gość portalu: Pedro napisał(a):

> Wystarzy spojrzec w lustro, idioto. Co Ty nie potrafisz odroznic bilaego
          > czlowieka od Murzyna? Na mozg Ci ta tolerancja padla?

Potwierdzam. Tolerancja na mozg mu padla.
    • stefanku1 Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza 20.09.06, 07:31
      Kibole Lechii to kwintesencja publicznosci pilkarskiej w Polsce. Najgorsi
      znajgorszych. Uwazam, ze winien jest temu zarzad klubu.
      A min Zero nie dostrzega problemu tylko bryluje na konferencjach prasowych.
      Obiecal ten problem zalatwic.
      Ale wiadomo, ze jak polityk PiS co obieca, to mozna byc pewnym, ze na tym
      poprzestanie
    • Gość: Lubuszanin Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.06, 07:51
      Prostactwo i prowincjonalizm pseudokibiców z Gdańska poraża swoją głupotą.
      Należałoby wprowadzić dożywotni zakaz dla takiego chama, który obraża swoim
      zachowaniem gatunek ludzki. Dodatkowo, każdego kto rzucił bananem należałoby
      oskarżyć o napad na człowieka i zakłócanie porządku w czasie zawodów
      sportowych. Jest mi bardzo wstyd, że mieszkam w kraju, gdzie ludzie nie
      potrafią sie zachować i mają tak ciasne i ciemne umysły - bardziej ciemne niż
      kolor skóry naszych braci, którzy przyjechali do Polski grać w piłkę sądząc, że
      jadą do cywilizowanego kraju.
      • Gość: . "Dużo zależy od tego, ile tych bananów było." IP: *.allegro.pl 20.09.06, 07:54
        "Dużo zależy od tego, ile tych bananów było."
    • Gość: Jasio W. (Gdynia) Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 08:00
      Typowy brak jakiejkolwiek wyobraźni na stadionie:( Szkoda tylko zawodników
      Pogoni Szczecin, że przyszło im zagrać dla takich przygłupów... Mam nadzieję że
      władze klubu podejmą odpowiednie działania, aby taka sytuacja nie miała więcej
      miejsca....
    • com.bi-nerki Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza 20.09.06, 08:05
      Całe to zdarzenie z bananami to żart przecież. Cóż to nie wolno już rzucić
      bananem? Wym liberałowie i im podobni! Pan prezydent i premierzy, ten były i
      ten aktualny stwierdzili, mocą swoich autorytetów, że Polacy nie są rasistami,
      ani antysemitami. Wydaje mi się, że ci zagraniczni piłkarze sami się obrzucili
      tymi bananami. A jak im kazali posprzątać to mówią, że to nasi kibice. Z
      Wybrzeża! Tam gdzie narodziła się Solidarność. Bezczelność i prowokacja
      antypolska. Nie dajmy się.
      Amen
      • Gość: Indy Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: 80.50.251.* 20.09.06, 13:42
        1. "Cóż to nie wolno już rzucić bananem?"

2. "Wydaje mi się, że ci zagraniczni piłkarze sami się obrzucili tymi bananami."
        A co w tym zlego (2), skoro im wolno (1)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka