Gość: calcio IP: *.ds15.agh.edu.pl 10.03.03, 17:43 FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bax Hup Ajax Hup!!! IP: *.bydgoska.krakow.pl 10.03.03, 18:17 www.oranjefan.republika.pl. Mam nadzieję, że młode wilki z Ajaxu Amsterdam nawiążą do wielkich tradycji Ajaxu z lat 70-tych i 1995 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calcio DARMOWE DOŁADOWANIA KART TAKTAK,POP,SIMPLUS!!! IP: *.ds15.agh.edu.pl 10.03.03, 18:40 BEZPLATNE DOLADOWANIE KOMORKI: ERA, POP i PLUS: Wejdz na www.mobileclub.pl i zarejstruj sie , wpisz ze polecil cie calcio (ważna wielkość liter) , ja za to dostaje 25 punktow, a ty za rejestracje 100pkt + jak wpiszesz kto cie polecil !, tez mozesz zbierac punkty polecajac innym siebie lub przyjmując sms-y, jak uzbierzesz 1000 punktow to masz +50 zl doladowanie do komorki (możesz również punkty zamieniać na darmowe plyty DVD,ksiazki,kasety VHS, loga i dzwonki) Musisz miec telefon komorkowy bo potwierdzenie rejestracji przychodzi smsem. To naprawde działa (50 zł piechotą nie chodzi) Nie zapomnij wpisać, że polecił Ciebie calcio .Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antcalcio Re: DARMOWE DOŁADOWANIA KART TAKTAK,POP,SIMPLUS!! IP: *.chello.pl 10.03.03, 18:53 wal na drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re:mi sie nie chce tyle pisac IP: *.chello.pl 10.03.03, 18:55 ale jak tobie sie chcialo to fajnie. jak nie podoba wam sie pseudo calcio to wpiszcie bebe. ja rowniez z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldexxx Ludzie nie róbcie nic dla calcio!!!! IP: 62.233.202.* 10.03.03, 18:55 Ludzie nie róbcie nic dla calcio!!!!calcio to złodziej,ten wieśniak ukadł mój tekst i teaz chce dzięki mnie zaliczać punkty .nie robcie nic dla niego bo to złodziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio1 Re: Przed wtorkowymi meczami Ligi Mistrzów: Kocio IP: *.utp.pl 10.03.03, 19:32 Twierdzę że najciekawiej zapowiada się pojedynek między Arsenalem a Romą, bowiem oba zespoły zdają się być w wyższej formie. Roma niesina zwycięstwem w Valencii i remisem w derbach Rzymu z Lazio mogą sprawić niespodzianke. Wiadomo, że zgra Totti który jednym genialnym zagraniem może przesądzić o losach pojedynku tj. zrobił to w Valencji. Nie wiadomo czy zagra Henri a więc potężni obrońcy Romy jak Samuel czy Aldair powinni mieć nieco mniej problemów z powstrzymywaniem ataków "kanonierów", z kolei w bramce Arsenalu stoi bardzo doświadczony David Seamen, który nie oszukujmy się nie jest już tak sprawny jak dawniej, a to że broni w pierwszej jedenastce zawdzięcza szczęściu oraz dobrej grze partnerów z defensywy. Szykuje się niezłe widowisko i mniejmy nadzieje że takim będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja INTER MILANO IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 21:59 wrozka mi przepowiedziala ze wygra 2:0 Odpowiedz Link Zgłoś